kocam yemiyim diye eve abur cubur almıyor, gece yemek yemiyeyim diye yatmaya yakın meyve tıkıyor ama
gece kalkıp en azından kahvaltı gecreği yediğim oluyor, dün diyordum bugün gidip ne ka abur cubur varsa alıcam
sıkılıyorum dayanamıyorum diye ama tartı epey sarstı beni
Konunuza atladim ama Nikon 5200 idare eder bi makinadir.fiyatina göre çok iyidir. ama bu işlere ilk gireceğim dersen nikon değil Canon al derim canım. ilerde çekim farkliliklari için lensler alacak olursan nikonun lensleri biraz daha pahali.canon daha uygun ve yaygın bulunuyor. misal bnde ve kardesimde nikon var.o gazeteci pek dert etmiyo ama bn keyfine yaptığım icin o keske canon alsaydim parcalari daha ucuz diyorum
Bir de tüp bebek olunca düşük riski olunca çok kısıtladım kendimi. Şimdi çocuk k zorlanıyorum. Ve ayaktayken sürekli karnımın sert olması da benli tedırgın ediyor. Gerçi doktorum beraberinde sancı Ağrı yoksa korkma dedi ama...
Maşallah diyimde hiç odemim yok herkes 6. Aydan sonra alyansini felan çıkarmis benm hala duruyo hatta dusuyo bile parmagmdan ayakkabı da aynı ayaklarim da şişmedi sukur
Bir de tüp bebek olunca düşük riski olunca çok kısıtladım kendimi. Şimdi çocuk k zorlanıyorum. Ve ayaktayken sürekli karnımın sert olması da benli tedırgın ediyor. Gerçi doktorum beraberinde sancı Ağrı yoksa korkma dedi ama...
Maşallah diyimde hiç odemim yok herkes 6. Aydan sonra alyansini felan çıkarmis benm hala duruyo hatta dusuyo bile parmagmdan ayakkabı da aynı ayaklarim da şişmedi sukur
Ya benimde duruyorda odem var biraz ya.. bacaklarimda filan yok, varisimde olmadi.. son ayda ne olur bilemem tabi de.. ama ellerimde ki odem hosuma gitmedi.. dun gece uyustu mesela ellerim .. el isi filan benim hic yapmadigim seyler acaba kendimi fazlami zorladim bilemiyorum
bebek sendeki depoyu emiyor zaten çok endişe etme,
bende aşırı derecede baharatlı olmadıkca yada geç saatte yemedikce mide yanmam çok olmuyor,
3 hafta önce bebek 1 hafta kücüktü perşembe kontrolüm var bakalım ne alemde sıpa :)
Sürüşünü ben beğendim. Bulunduğum yerin yollarında ancak gider.☺ Burda kullanıpta memnun kalan çok. O yüzden cesaret edip aldım zaten. Yoksa bildiğim bir marka deildi. Kapandığında ötekiler ne kdr yer kaplıo bilmediğim için kıyaslama yapamıcam. Tekerleri büyük olduğu için belki biraz daha yer kaplar. Modelide bts 220 ben 900 e aldım.
Ya benimde duruyorda odem var biraz ya.. bacaklarimda filan yok, varisimde olmadi.. son ayda ne olur bilemem tabi de.. ama ellerimde ki odem hosuma gitmedi.. dun gece uyustu mesela ellerim .. el isi filan benim hic yapmadigim seyler acaba kendimi fazlami zorladim bilemiyorum
Aynı ben işte... karnım komple semsert tahta gibi oluyordu. Doktorum magnezyum verdi yine sertleşiyor ama çok tahta gibi olmuyor. O zaman uzanıyorum yumuşuyor. Benim doktorumda adet sancısı gibi sancın olmuyorsa yada iğne batması gibi olmuyorsa korkma demişti..
bebek sendeki depoyu emiyor zaten çok endişe etme,
bende aşırı derecede baharatlı olmadıkca yada geç saatte yemedikce mide yanmam çok olmuyor,
3 hafta önce bebek 1 hafta kücüktü perşembe kontrolüm var bakalım ne alemde sıpa :)