2016 Şubat Anneleri

Kizlar suan 2lt su icmis bulunmaktayim ve ellerimide ki sislik bir hayli gecti.. birde deli gibi salladim hizlica..

Ya ben hiç bsy yiyemyrm bebek kılo almicak diye korkyrm midem yaniyo ne yesem ve bi kaşık alsam doyuyorm sisiyorum patlıcak gbi oluyorum

sonunda ilçede ki hastahaneye gittim, derdimi anlattım doktora
- hııımmmm bilemedim siz iyisimi merkezdeki hastahaneye gidip kültür yaptırın dedi

Tesekkur ederim canım buna dikkat edeceğim.. :)

Oh masllah ben sabah kalknca çok su iciyrm 3 4 bardk sonra yavaş yavaş çok tuvalete gtmesem iccem daha 2 ltyi geciyo ictigim su
Su sart ya .. Masallah ohh o daha iyi, maalesef ben sabahlari o kadar cok icemiyorum.. ama bugunu 3 litre rahat tamamlarim..

Odemin felan çok mu oldu Canm niye zorlanyosn benm nefes alma da problemim var oda başı hala yukarda olduğu için
Yok Can'ım ödem değil ben de obez hamilelerdenim.

Bir de tüp bebek olunca düşük riski olunca çok kısıtladım kendimi. Şimdi çocuk k zorlanıyorum. Ve ayaktayken sürekli karnımın sert olması da benli tedırgın ediyor. Gerçi doktorum beraberinde sancı Ağrı yoksa korkma dedi ama...

Benmde karnim taş gbi Canm korkma sorun olmazms onda

Maşallah diyimde hiç odemim yok herkes 6. Aydan sonra alyansini felan çıkarmis benm hala duruyo hatta dusuyo bile parmagmdan ayakkabı da aynı ayaklarim da şişmedi sukur
Ya benimde duruyorda odem var biraz ya.. bacaklarimda filan yok, varisimde olmadi.. son ayda ne olur bilemem tabi de.. ama ellerimde ki odem hosuma gitmedi.. dun gece uyustu mesela ellerim .. el isi filan benim hic yapmadigim seyler acaba kendimi fazlami zorladim bilemiyorum

Ya ben hiç bsy yiyemyrm bebek kılo almicak diye korkyrm midem yaniyo ne yesem ve bi kaşık alsam doyuyorm sisiyorum patlıcak gbi oluyorum

bebek sendeki depoyu emiyor zaten çok endişe etme,
bende aşırı derecede baharatlı olmadıkca yada geç saatte yemedikce mide yanmam çok olmuyor,
3 hafta önce bebek 1 hafta kücüktü perşembe kontrolüm var bakalım ne alemde sıpa :)

Sürüşünü ben beğendim. Bulunduğum yerin yollarında ancak gider.☺ Burda kullanıpta memnun kalan çok. O yüzden cesaret edip aldım zaten. Yoksa bildiğim bir marka deildi. Kapandığında ötekiler ne kdr yer kaplıo bilmediğim için kıyaslama yapamıcam. Tekerleri büyük olduğu için belki biraz daha yer kaplar. Modelide bts 220 ben 900 e aldım.
güle güle kullanın :) dragonun hangi modeli birde ne kadara aldınız kalitesi sürüşü kapandığında yer kaplaması nasıl acaba

Olablr Canm çok yorma kendini

Aynı ben işte... karnım komple semsert tahta gibi oluyordu. Doktorum magnezyum verdi yine sertleşiyor ama çok tahta gibi olmuyor. O zaman uzanıyorum yumuşuyor. Benim doktorumda adet sancısı gibi sancın olmuyorsa yada iğne batması gibi olmuyorsa korkma demişti..

Bakalm bizimki ne durumda bende haftaya gitcem doktor kilosuna normal demsti 32 haftalıkken 1800du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…