Arkadaşlar ben hiç tulum almamıştım. Şimdi butikbebede kargo ödeme yok. Birkaç tulum alayım dedim. Peki 0-3 aylık mı alayım 3-6 aylık mı? Sanki burada küçük olunca ayaklar geriyor diye okudum Bilemedim =(
cnm suan yegenimde tulum kullaniyoruz ve memnun degiliz.
en ufak bir germede citcitlari aciliyor. saga sola cabuk kayiyor. o yuzden ben benim sipaya alinanlar haricinde tulum almamaya karar verdim. alt ust takim en cok kullanilani
Arkadaşlar ben hiç tulum almamıştım. Şimdi butikbebede kargo ödeme yok. Birkaç tulum alayım dedim. Peki 0-3 aylık mı alayım 3-6 aylık mı? Sanki burada küçük olunca ayaklar geriyor diye okudum Bilemedim =(
Bu arada o uc haftanin icinde diyelimki 37+5 de sezeryan vs oldun.40a tamamlanacak olan kalan gunleride aktaraniliyormussun.sonucta once gelmis oluyo bebis.oyle yapan arkadaslarin yalancisiyim
cnm suan yegenimde tulum kullaniyoruz ve memnun degiliz.
en ufak bir germede citcitlari aciliyor. saga sola cabuk kayiyor. o yuzden ben benim sipaya alinanlar haricinde tulum almamaya karar verdim. alt ust takim en cok kullanilani
Yok ilaçlardan kurtaramadım bebeğimi demek istedim, ilaçlara maruz kaldı bebeğim.. Bebeğe zararı olmadığını söyledi doktor ama olmazmı ya ilaç neticede Canım sayı olarak bilmiyorum, ağrım filanda yoktu ama doktorum biraz paniklemişti, serum ve iğne yapıldı, şimdide damar genişletici ilaç kullanıyorum..
ya bu cati agrisi beni iki gundur mahvetti
ne yatabiliyorum, ne yattigimda donebiliyorum, oturup kalkmak zaten zulm oldu
ara ara olur gecerdi bu agri. ama iki gundur gecmek bilmedi.
deneyimli anneler siz bilirsiniz,neden boyle oldum yahu
Ya kizlar gecen de sormustum ama cevap gelmedi kimseden. Benim galiba kalca kemiklerimden otururken çıt diye ses geliyor hareket etmedigim halde. Gunde 3 -4 kere oluyor bu.aci falan hicbirsey hissetmiyorum ama. Sizde de oluyor mu hic?
Ya aynı kiloda kalması nerdeyse imkansız, ben ultrasonun azizliğine uğradığına inanıyorum..
Diğer şeyleride stres etme kendine, ben dün ağladım sinirlerim bozuldu yetişmiyecek diye, sonunda ölüm yok ya, hallolur herşey bir şekilde Canımızı sıktığımıza değmez
Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum canım :) Doğru söylüyorsun. Depresif bir gebelik geçirdim diyebildim böyle karmaşalardaydım.. Bugun yıkandığım 2_3 parca seyi seve seve bitiremedim... İçgüdüler yüklenmeye basladı galiba
Yok ilaçlardan kurtaramadım bebeğimi demek istedim, ilaçlara maruz kaldı bebeğim.. Bebeğe zararı olmadığını söyledi doktor ama olmazmı ya ilaç neticede Canım sayı olarak bilmiyorum, ağrım filanda yoktu ama doktorum biraz paniklemişti, serum ve iğne yapıldı, şimdide damar genişletici ilaç kullanıyorum..
Tamam cnm ben yanlış anlamışım belki senin haftan daha erkendi o yüzden almıştır doktorun önlem. Seninle günlerimiz aynı bir gün var aramızda. Sende de sık sık sertleşme oluyor mu? Benim tek sıkıntım o. Onun dışında çok şükür bir şikayetim yok. Gayet aktifim. Uykumu rahat uyuyorum uykusuzluk çok zor inşallah böyle devam eder. Birde doktorum bol yürüyüşü önermişti ama iki tur yürüdüm mü kasılıp kalıyorum. Karnım taş gibi oluyor. Zorlanıyorum o konuda.
Benim bebeğimin tek bir tane örgü bişeyi yok bit patik bile yok... Derdim eskiden bebeğe öyle şeylere gerek yok die ne kadar istemişsem artık :/ Ben hiç denemedim zaten... Ailemle iletişimim yok oradan da gelmez.. Kv daha hiç bişe yapmadı yapacağını da sanmıyorum... Bi tane patik olsaydı saklardım diyorum en azından :) bi yerden bulursam alayım bari.. .
Ay algıda seçicilik bu olsa gerek. Geçen dagi kabusunu maltepe parkta yaşamıştım halbuki. Hiç denk gelmedim suwen e
Hoş markanın pijama sattığını da bilmezdim zaten
Yarın doktora sonrası bir uğrarız, kar yağışında mahsur kalmazsak
Ya kizlar gecen de sormustum ama cevap gelmedi kimseden. Benim galiba kalca kemiklerimden otururken çıt diye ses geliyor hareket etmedigim halde. Gunde 3 -4 kere oluyor bu.aci falan hicbirsey hissetmiyorum ama. Sizde de oluyor mu hic?
Benim 26-27 haftalarımda oluyrdu buaralar olmuyor diye cevap vermedim. Hatta 20den önce resmen sağ kalçam yürürken kart kurt ediyordu :/
Büyük ihtimalle açılmaya başlıyruz artık. Genital bölge ağrıları, sesler bunlar doğuma hazırlık habercisi olabilr.
Canim ben kendim yaptim pamuktan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum terini filan iyi ceker dogal sonucta gecen pazar aksama kadar bunla ugrastim buarada naptin park yatagi aldinmi?
Ya ne güzel ben nasıl yapacagimı bilmiyorum.ne alacağımı da öf. ellerine sağlık canım ya bayagi emek harcamışsin Teşekkürler cevabın için. hazır olan yün yatak gördüm sanırım yatasindi ondan alsam sence nasıl olur? park yatagi da almadım henüz ikisini beraber alırım diye düşündüm ama bi adım ilerleyemedim
Topitikk
kiyamam satiliyor kuzum carsida pazarda. istedigin rengi, modeli zevkine gore al. hediye gelmeside bazen sikinti oluyor. modeli rengi icine sinmiyor ama hatir icin giydirmek zorundayiz
Ah canımmmmm, bizim takımın içinde bir tane yaylı yatak hediye geldi ama ben onun üstüne yün veya pamuk şilte yapacağım.
Ben yün 15-16ıma kadar yatakta büyüdüm. Viskoyu sağlıklı bulmuyorum. Kendim kullankyorum ama yazları çok terletiyor. Evet zaten terlenir yazın ama ben temmuzda hala yorgan kullanırdım. Bu yatakta haziranı bile beklemeden pikeye geçiyoruz.
Yün en azından terletince teri soğutmuyor hasta etmiyor. Doğal en azından ne bileyim :/ visko bildiğin sünger gibi