2016 Şubat Anneleri

Bebek odasiyla birlikte ortopedik yatak hediye verdiler ama biz içine bide ince bir yün yatak yaptık daha sağlıklı diye annemde kayinvalidemde öyle uygun gördü tabi yün yorgan ve yastigimizda var :)
waw ne güzel ya tam takım olmuslar. ben yastık olarak yün aldım ama yatagi bilemedim.peki kaç cm kalınlıkta yaptınız yatagi?

Bebek odasiyla birlikte ortopedik yatak hediye verdiler ama biz içine bide ince bir yün yatak yaptık daha sağlıklı diye annemde kayinvalidemde öyle uygun gördü tabi yün yorgan ve yastigimizda var :)
bu arada cevabın için teşekkür ederim:) ortopedik yatak ile yün yatagi üst üste mı kullanacaksin peki?

Canim bilemiyorum yun yatak nasil olur ama yorgancilar oluyor onlara yaptirabilirsin eger yaptirmak istiyorsan

Ama bn çok üzüldüm bnde var istersen sana yollayayım 1 takım patıgi ile birlikte..ciddi diyorum..kargo ptt farketmez .memnun olurum bn. (kv de yapmiyor ki bna.kızlarının çocuğuna örer geline yok.napalım. .)

üzülme canım hemen hemen her yerde artık örgü şeyler bulman kolay :) avmlerden degilde öyle bebek ürünü satan küçük mağazalarda hatta bazen tuhafıyelerde bile oluyor:)

bu arada cevabın için teşekkür ederim:) ortopedik yatak ile yün yatagi üst üste mı kullanacaksin peki?
Yünden yapılacak olan yorganın biraz daha kalını olucak. Ve evet yatağın üstüne yünü koyucam. Kalın olsun
Beşiğine de o şekilde bir iç yatak yapacağız. Çnkü verilen altlık incecik

Topitikk köyde değilmiydin canım sen? Yok mu etrafta örgü bilen kadınlar. On liraya 20liraya örerler
Hem onların işine gelir hem de senin hevesin kalmaz

Ah ahh. Biz insan oğlu böyleyiz işte kimimiz çok örgüsü var diye kimimizde örgüsü yok diye üzülüyoruz :/

Neden canım kullanmadan mi pişman oldun. Hangi marka?
Bugün bu konuyu kasım annesi arkadş ile konuştuk. Tiny love almıştı. Normalde 4aya kadar kullanılıyor. 13kiloluk güya ama bebe 2aylıkken boydan sığmamaya başladı...

Ben baby nest yaptıracağım bir de pusetin ana kucağını kullanacağım. Sonrasında çocuğun karakterine göre elektrikli anakucağı veya farklı alternatifler düşüneceğim

Ama bn çok üzüldüm bnde var istersen sana yollayayım 1 takım patıgi ile birlikte..ciddi diyorum..kargo ptt farketmez .memnun olurum bn. (kv de yapmiyor ki bna.kızlarının çocuğuna örer geline yok.napalım. .)
Çok ama çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) göndermiş kadar oldun :) bulur alırım bi yerden kısmeti vardır tosbikin :)

Canım yürüyüşte sıkıntı yok bir tek idrar sıkıltırması hissi dışında, yürüyüşümü bir hayli engelliyor ama hiç aldırış etmiyorum.. Kasılmalar öncesine göre daha az ama oluyor.. Ağrım şu ana kadar hiç olmadı nerdeyse.. Uyku problemi bende de çok şükür yok.. Tavsiyem bol su iç, yürüyüş yap ve bol oksijenli yerlerde bulunmaya gayret göster

yatak hediye gelmişti beşikle ama kayınvalidem yün yatak yapmıştı. Annemde bir yün yatak yapalım o yatağın üstüne demişti =) Kayınvalidem daha önce dayandı
Sagol canım ay ne güzel kim önce yapacak diye mücadele etmişler gibi çok hoş:) üst üste mı kullanacaksin iki yatagi da? yün yatağın kalınlığı kaç cm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…