2016 Şubat Anneleri

Evet canım köydeyim ama burası biraz tuhaf bir yer hiç öyle nasıl diyeyim Anadolu insanı gibi değiller... Düşman biliyorlar gece lojmanı bile taşladılar biraz yabaniler diyebilirim özür dileyerek şimdiye kadar bişeyleri nasip olmadı olmasa daha iyi :) ama bi arkadas demiş satan dükkanlar var bulurum :)

Tiny love bende önce beğenmistim ama olumsuz yorumları gorunce Vazgeçtim. Baby nest biliyorum ama nerede yaptırabilirim ki . benim aklımda chicco i feel casual rocjer var ama ama bilemiyorum işte eşim sağolsun bu konuda pek yardımcı olduğu soylenemez

Canım 10 lu takımda neler var?

Tulumlar çok kullanışlı olmuyor ama çok tatlılar en küçüklerinden alma 3.6 ay al

Bulamazsan haberim olsun kesinlikle

Her nekadar ayrıntısını bilmemsem de İki modelde birbirine benziyor ne kadar süre kullanmak istediğin önemli bence. Ve ne amaçla kullanmak istiyorsun.
Mesela arkadaşım tiny kove ı hem anne yanı beşik olarak hem de anakucağı olarak kullanmak için almıştı , ama ömrü 2ay sürdü :/ hoş boylu bir bebek olduğu için

İstemezler canım sen ne verirsen onu giydirirler. Ben 1 iç zıbın alt 1 dış alt kıyafet koydum. Sen bilirsin. Odana geldiğinede duruma göre giydirirsin. Ben ilk anda üşümesini istemedim. Direk giydirsinler.

İstemezler canım sen ne verirsen onu giydirirler. Ben 1 iç zıbın alt 1 dış alt kıyafet koydum. Sen bilirsin. Odana geldiğinede duruma göre giydirirsin. Ben ilk anda üşümesini istemedim. Direk giydirsinler.

Benim de hiç uyuyasim yok nedense.bugün çok uyudum sanırım. Yarın da çok dersim var ama içimden uyumak gelmiyor. Çok kastı oğlum bugün. Çok da hareketli... Yavru kuşum uyumuyoe sanırım ;(

Yatağa uzandığım dan beridir 3 kere lavaboya gittim afedersiniz 4.de yolda.Sabaha dek 15 olacak sanırım

Ben de uyuyamıyorummmmm....çok can sıkıcı...bir de yarı uyur vaziyetteki hallerimi hatırlıyorum.eşim uyku alanımı işgal ediyor da :) ben de sinir olduğumu hatırlıyorum...söylendiğimi hatırlıyorum :) o da ertesi gün diyor sen beni azarladın karnımda bebeylen uyumaya mı uğraşayım senin alınganlığınla mı :) tabii böyle demedim
Ay şaka maka sabah ezanına kadar böyle Gözümden uyku akıyor ama yok arkadaş...

Annem bi kactane yapmis, sanirim bi kactane de kv. bu hafta bana verirler Sen bana ozelden adres yola tospike hediyem olsun. giydikce deysesini hatırlasin :)

Zaten uykum yoktu olani da Kocam kaçırdı. Bu isim muhabeti midemi bulandiriyor. Lafın arasinda cocugun adini kp adi olarak soyledi. galiba haberim olmadan kimlege onu yazacaksin dedim suratima aval aval baktı. sinirden uyku tutmuyo

Tamam Çok Teşekkürler canım

Annem bi kactane yapmis, sanirim bi kactane de kv. bu hafta bana verirler Sen bana ozelden adres yola tospike hediyem olsun. giydikce deysesini hatırlasin :)
Çok ama çok teşekkürler canım benim :) iyiki varsınız arkadaslar düşünüyorum da bu topik olmasaydı uye olmasaydım nasıl geçecekti bu hamilelik acaba... Benim üzerime o kadar cok etkisi oldu ki... Tün gün takipteyim basta.. Cok yalnız olan ben yalnızlığımı hissetmez oldum... Hepiniz Hakkınızı helal edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…