2016 Şubat Anneleri

Zaten uykum yoktu olani da Kocam kaçırdı. Bu isim muhabeti midemi bulandiriyor. Lafın arasinda cocugun adini kp adi olarak soyledi. galiba haberim olmadan kimlege onu yazacaksin dedim suratima aval aval baktı. sinirden uyku tutmuyo
Cok sinir bozucu bir durum aynı durumu yasadım hayır sinir olunan konu bizim Düşüncemizin sorulmadan böyle olması... Ve bişey de diyemiyorsun bu defa direk aileye karsı cıkmış gibi oluyorsun... Ama bizim üzüldüğümüz emrivaki şeklinde yapılması cok kırıcı oluyor.. Aslında isteseler böyle tatlı dille ikna etmeye calıssalar karsı cıkılmaz... Böyle yasadım sonrasında 2. İsim konusunda da hiç konuşmadı kapattı gitti belli ki kafasında efe ismi var ve ben hiç hoşlanmıyorum... Kapattı gitti konuyu.. Bende gönlüme karardım hiç karışmayacaktım gecen gün dayanamadım içimde kalmasın dedim konustum... Sen kafanda kurdun kapattın konuyu benim düşüncem umrunda değil çok üzüldüm dedim babanın ismine karsı cıkacak değildim ama en azından koyacağım yerine koyabilirmiyim deseydin dedim yanlış anlama dedim şimdi ikinci isim konusunda umrunda değilim dedim kafandaki ismi sevmiyorum dedim ve fikrini sormuyorsun sen bilirsin dedim... Ne olsun dedi eren nasıl dedim o ne öyle dedi direk daha önce bir iki isim de de öyle oldu... Dedim bide böyle yapıyorsun direk reddediyorsun sanki küfür ediyorum dedim.. Oturdu isim baktı biraz eleştire eleştire... Mirza yı dedi bir iki isime daha baktı baba adı da yaşar...ama acıkcası cok üzgündüm... Sonra bi daha açılmadı bu konu... Çok üzülüyorum ama bir daha ağzımı açmayacağım bu konuda istediği ismi koysun... Tosbikimi adıyla sevecek değilim..

erkek olduğunu bildiğimiz halde kp isim mevzusu yoktu ama kp isminin yanıan birşey düşünüyorum kendim, sonucta babası vefat etmiş hakkındır diye ama araya ailesi girdi bişyler oldu, ve ailesinin direk ya kp ismi olur yada sevmeye gelmeyiz demesi ile bende kp ile abimin adı yanyana olmazsa kabul etmem dedim, iki tarafda işi inada bağladık. kavgalar büyüdükçe büyüdü ayrılma kararına kadar geldi ama geri adım atmadı, bağımsız isim seç dedim ve zor da olsa tamam dedi ve benav ismi seçti, anlamına takıldım yapma etme dedim bana inad o isimde karar kıldı soran herkese benav said dedi anneme bile bu ismi söyledi kendi anasına hala kararsısız dedi, ama gel gör ki alttan iş ceviriyormuş kp ismi koyacakmış da haberim yokmuş, ailen said diye devmeye başlamıştı bende said demeye başladım, şimdi ahmed said olacak biz yine said diyeceğiz bu seferde bunlar aman efendim bizim ahmedi kullanmyorlar diyecek ve ben daha cok gerileceğim.

Kizlar slm lar ne kadar konusmussunuzzz :) bugun disarlardaydim ohh mis gibi gezdim cook iyi geldi. Sayfaya bi baktim ucmuss 30 sayfa falan okunmamis:) baktm simdi biraz.
Bende de huy oldu bu gecee 2 den once uyuyamiyorumm sabah uyuyorum isler o bu kaliyooo deminde zaten yememem gereken hamurisi bisey yedim bu saatte ama kac saat olmus surda aksam yemegi yiyeli kendimi kandirip yedim booooo

valla benimde midem kazınmaya başladı şincikk ama salondan mutfağa gitmeeye bile eriniyorum

Topitikk haklsın canım isim konusu basit gibi görünsede önemli tabii. ve bizler psikolojik olarak herşeyi bu kadar önemsiyorken erkeklerin bu denli rahat olması , ilgisiz davranması çokk sinir bozucuu
huzurunmeraklisi benav ismi zaten baştan hataydı bence canım eşin anlamını biliyordur. benav isimsiz demek ve bebek için daha anlamlı bi sürü isim var hem sadece said olsa. ahmed olmasa nolur yanii gereksiz tehditler göz korkutmalar falan .. öylede bi gelirlerki sevmeyeeee

bende bikaç saat okumasam bi bakıyorum sayfa almış başını gitmişş . maşallah muhabbet boll

Heye ya bide o konu var... Kullansan bi dert kullanmasan bi dert benim kp yaşıyor adamın yanında ne diyeyim.. İşin sinir bozan 2. Kısmı kv kp böyle bir istek gelmedi hatta en basta kv istedikleri ismi koysunlar ben cocuklarıma istediğim ismi koydum diyordu... Sürpriz olacak onlara hala belli değil diyoruz.. Görümceme söyledik mutlu oldu oda hatta eşinin ailesini örnek gösterdi o ailede 3 tane kp ismi varmış... Ki bu isim mevzuları dan önce ben hep tek isim olsun tek ve kısa isim olsun diye geziyordum... Herkes unuttu işine geldiği gibi... Dedim ya tosbikleri adına göre sevmeyeceğiz... Senin isim konusunu hatırladım takip etmiştim dışarıdan Ahmed daha mantıklı gibi benav dan ama ahmet diye geçsin bari kimlikte sorun yaşamasın cocuk... Said de güzel bir isim.
Anlam konusunda içine sinmeyecek ama hayırlısı olsun Hakkımızda... Ben dedim ya gönlüme karardım artık sormayacagım bile konuyu atarsa kendi bilir... Magnetlerim bile isimsiz olacak napıyımm ya

Canim benim... Öyle çok iyi anlıyorum ki. Bir ay öncesinr kadar eşim de beni Dinlemiyordu. Sukur babası müdahale etti, Allah razi olsun. Vazgecmek zorunda kaldı
Şimdi biz de isim bakıyoruz. Umarım bir sey sebep olur da aklı basına gelir... Mirza isimli bir öğretmenim olmuştu... Öyle güler yüzlü pozitif bir insandı ki! Eşime ben de söyledim mirza mi olsa diye :)

evet sen ekmek peynir seven arkadaşımızdın doğruya. en azından peynir yararlı olur bebeğe

bu sefer çorba ısıtım azcık yoğurtla yedim :)

isim anlamlarına aşırı takıldığımı bildiği için bilhassa benavı secti, cünkü geri adım atacağımı biliyordu ve de atmıştım ama aileme başka kendi ailesine başka demesi çok terbiyesizce. ne ahmed ne benav ne abimin adı hiç birşey olmasın tek isim bağımsız isim olsun istiyorum, şu an onu uyandırıp kavga etmek isteyen bi haldeyim, ses yapıyorum uyansın diye ama tık yok.

oh afiyet olsun, yarasın minnoşaaaa

insanın bazen şu emojiler gibi yapası geliyor değil mi ama bi yandan da kıyamıyoruz yavrumuzun babasınaa, keşke onlarda bizim düşündüğümüz kadar düşünseler bizleri hıhh triplere girdim bende şimdi

Kızlar bebislerinize yatak olarak ne aldınız visko mu ortapedik mi? bugün sabah sordum ama arada kaynadı sanırım cevap veren olmadı
Ortopedik yatagi buyume cagindaki cocuklara onermiyorlar en iyisi pamuk veya yun ama ben yikamasi falan daha kolay oldugundan visko aldim

Yok uyuyamiyorum. Nasıl hareketli ve kasiuor anlatamam. acile mi gitsem ;( böyle yapmazdı oğlum

Mumkunse ayakli tulum cok alma canim 0-3 ayliklari kizimda 1.5ay anca kullanmistim simdi de ikizlerime birer tane aldim kisa denk geldigi ve buyuk ihtimal kucuk dogacaklari icin. Yedek olarak kizimdan kalan 3-6ayliklari kullanirim yaz gelene kadar

bebeğim çapraz pozisyona mı geçti sizce yaaa önceden ayakları sağ tarafımda başıda aşağıdaydı.doktorda öyle demişti 32. haftada....ama şuan sağ tarafımda yuvarlak sert bişey hissediyorum kafası galiba ve çaprazlama sol aşağı doğru çok hareket var kesin ayaklarıdır. ne bu şimdi 35. haftada yapılır mı buuu sizce tahminim doğru mu kızlarr

Sagol güzelim cevabın için sanırım yün yatak daha iyi anladigim kadariyla
bihruzede yünden yapmış bebisine.
Yun ve pamuk yatak cok daha iyi ancak bakimlarini iyi yaparsaniz. Teri vs emdikleri icin en az ayda bir icini cikarip havalandirmak gerekiyor yoksa mikrop toplar haberiniz olsun ben bakimini duzgun yapamam diye hazir aldim geceleri bebek kusabilir alti sizdirabilir tuvalet egitimi sirasinda geceleri altina kacirabilir bazen ust uste serdiginiz alezler yetmiyor kenarindan yataga gecebiliyor yatak alirken bunlari da dusunun bence.

genc-anne-leyla, post: 44366120, member: 710238"]bebeğim çapraz pozisyona mı geçti sizce yaaa önceden ayakları sağ tarafımda başıda aşağıdaydı.doktorda öyle demişti 32. haftada....ama şuan sağ tarafımda yuvarlak sert bişey hissediyorum kafası galiba ve çaprazlama sol aşağı doğru çok hareket var kesin ayaklarıdır. ne bu şimdi 35. haftada yapılır mı buuu sizce tahminim doğru mu kızlarr[/QUOTE]
Bende öyle hissediyorum bikaç gündür. En son 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü. Dr tekrar ters dönmesi zor dedi ama bende korkuyorum

Bende çok kararsiz kaldim yatak konusunda. Visco mantikli gelmisti ama bikaç yatakcı yarı ortapedik bebek için daha sağlıklı dediler. Dahada karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…