2016 Şubat Anneleri

Canım 10 lu takımda neler var?

Tulumlar çok kullanışlı olmuyor ama çok tatlılar en küçüklerinden alma 3.6 ay al
10lu takimda ic zibin citcitli badi ust ve alt patikli esofmani eldiven sapka onluk battaniye oluyor geri kalani markadan markaya degisiyor patiksiz esofman alti tulum vb vaska seylerle 10a tamamliyorlar

Bende çok kararsiz kaldim yatak konusunda. Visco mantikli gelmisti ama bikaç yatakcı yarı ortapedik bebek için daha sağlıklı dediler. Dahada karar vermedim
Buyuk kizim icin arastirdik 2bucuk yasinda onun icin bile ortopedige erken dediler ortopedik olmayanlar zaten yari ort.diye geciyor sanirim. Oyle aldik

Bende öyle hissediyorum bikaç gündür. En son 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü. Dr tekrar ters dönmesi zor dedi ama bende korkuyorum[/QUOTE]

inşallah ben yanlış hissediyorumdur ve inşallah normal pozisyondadır . normal doğumu cok isterken son dakika sürprizi yapmasın banaaa

Nedir bu baba ismi koyma koydurma cabasi anlamiyorum biz de mi yaslaninca boyle olcaz acaba ille de benim ismim olsun diye bencillesecek miyiz buyuk konusmak istemiyorum ama daha modern isimler dururken cocugun buyudugunde nefret ettigi isimler yerine daha klasik isimler koymak daha mantikli geliyor bana. Cocuk ismiyle mutlu olsun anlami guzel olsun yeter bence

Bende öyle hissediyorum bikaç gündür. En son 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü. Dr tekrar ters dönmesi zor dedi ama bende korkuyorum

inşallah ben yanlış hissediyorumdur ve inşallah normal pozisyondadır . normal doğumu cok isterken son dakika sürprizi yapmasın banaaa [/QUOTE]
Aynen benim korkumdan ondan. İnşallah dönmemişlerdir de normal olur

Bende çok kararsiz kaldim yatak konusunda. Visco mantikli gelmisti ama bikaç yatakcı yarı ortapedik bebek için daha sağlıklı dediler. Dahada karar vermedim
Yatakcilara cok guvenme canim ellerinde en cok ne varsa onu soylerler netten arastirdin mi. Ben bizzat kendim arastirmadim net konulari esimin gorevi o arastirdi viskoda karar kildik

Aman sakın öyle uyandırayım falan deme:) ben geçen uyuysmayınca bir sürü kötü şey aklıma doluştu haliyle.uyandırdım.öyle bir pişman etti ki zamanı geriye almayı hiç bu kadar istememiştim :))
2gündür çok kırgınım zaten ona.sebebini anlatma gereği bile duymuyorum.kendi içimde yaşıyorum.çünkü büyüyor ona aktarırsam hissettirirsem.beni üzeceği kelimeleri öğrendi artık.söyleyip sonra normal olmamı bekliyor.amaaaan erkek işte:) kadını insani duygulara sahip diye mi yoksa sürekli Gülümsemesi gereken robotvari bişey olarak mı seviyorlar bilemedim.

Uyandirsam dediğin gibi aynı şey başıma gelir ondan dokunmadim ama uyuyamıyorum da.. bizim bu hormonlar da duzelseydi iyiydi :)

Günaydın herkese :) eşimle 3 gündür ayrı yatıyoruz ve ben bu sayede uyuyabildiğim için çok mutluyum :) sinirlerim laçka olmuştu uykusuzluktan. Çok direndim ayrı yatmamak için ama koca yatakta horultu olmadan yatmak harika bişeymiş :)

Günaydın canım bende 1 haftadır falan salonda yatıyorum yatak odası basıyor beni artık, yatak da yüksek geliyor :)

Merhaba kizlar bugun Cok telasliyim dr muayenesi vardi bugun bizim burda sadece kalp atisi ve Karin boyuna bakiyorlar. Hersey normaldi ama muayeneden sonra 2 3 damla kanamam oldu. Ilk defa basima geliyor 3. Bebisim ama Cok tedirginim plesantam asagida benim yukari da cikmiyor. Umarim zamanini bekler saglikla aliriz kucagimiza.

Tatlim dr söylemedin mi kanaman oldugunu biraey demedi mi

Dr Dan ayrildiktan sonra oldu az diye Aramadim. burda Her vakit arayabilecegim ozel doktorum yok zaten. Kontrol ediyorum 1 2 damladan sonra gelmedi ve bebekte hareket ediyor. Baska ulkedeyim sabah olsun arayip sorayim.

Dr Dan ayrildiktan sonra oldu az diye Aramadim. burda Her vakit arayabilecegim ozel doktorum yok zaten. Kontrol ediyorum 1 2 damladan sonra gelmedi ve bebekte hareket ediyor. Baska ulkedeyim sabah olsun arayip sorayim.

Telaş yapma canim. Ama mutlaka ara. Bir sey değildir. Tuvalate filan mi gittin. 28. Haftada basıma buna benzer bir sey gelmişti. Sukur bir sey çıkmadi. Ama mutlaka doktora git canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…