Bende çok kararsiz kaldim yatak konusunda. Visco mantikli gelmisti ama bikaç yatakcı yarı ortapedik bebek için daha sağlıklı dediler. Dahada karar vermedim
Buyuk kizim icin arastirdik 2bucuk yasinda onun icin bile ortopedige erken dediler ortopedik olmayanlar zaten yari ort.diye geciyor sanirim. Oyle aldik
genc-anne-leyla, post: 44366120, member: 710238"]bebeğim çapraz pozisyona mı geçti sizce yaaa önceden ayakları sağ tarafımda başıda aşağıdaydı.doktorda öyle demişti 32. haftada....ama şuan sağ tarafımda yuvarlak sert bişey hissediyorum kafası galiba ve çaprazlama sol aşağı doğru çok hareket var kesin ayaklarıdır. ne bu şimdi 35. haftada yapılır mı buuu sizce tahminim doğru mu kızlarr
Cok sinir bozucu bir durum aynı durumu yasadım hayır sinir olunan konu bizim Düşüncemizin sorulmadan böyle olması... Ve bişey de diyemiyorsun bu defa direk aileye karsı cıkmış gibi oluyorsun... Ama bizim üzüldüğümüz emrivaki şeklinde yapılması cok kırıcı oluyor.. Aslında isteseler böyle tatlı dille ikna etmeye calıssalar karsı cıkılmaz... Böyle yasadım sonrasında 2. İsim konusunda da hiç konuşmadı kapattı gitti belli ki kafasında efe ismi var ve ben hiç hoşlanmıyorum... Kapattı gitti konuyu.. Bende gönlüme karardım hiç karışmayacaktım gecen gün dayanamadım içimde kalmasın dedim konustum... Sen kafanda kurdun kapattın konuyu benim düşüncem umrunda değil çok üzüldüm dedim babanın ismine karsı cıkacak değildim ama en azından koyacağım yerine koyabilirmiyim deseydin dedim yanlış anlama dedim şimdi ikinci isim konusunda umrunda değilim dedim kafandaki ismi sevmiyorum dedim ve fikrini sormuyorsun sen bilirsin dedim... Ne olsun dedi eren nasıl dedim o ne öyle dedi direk daha önce bir iki isim de de öyle oldu... Dedim bide böyle yapıyorsun direk reddediyorsun sanki küfür ediyorum dedim.. Oturdu isim baktı biraz eleştire eleştire... Mirza yı dedi bir iki isime daha baktı baba adı da yaşar...ama acıkcası cok üzgündüm... Sonra bi daha açılmadı bu konu... Çok üzülüyorum ama bir daha ağzımı açmayacağım bu konuda istediği ismi koysun... Tosbikimi adıyla sevecek değilim..
Nedir bu baba ismi koyma koydurma cabasi anlamiyorum biz de mi yaslaninca boyle olcaz acaba ille de benim ismim olsun diye bencillesecek miyiz buyuk konusmak istemiyorum ama daha modern isimler dururken cocugun buyudugunde nefret ettigi isimler yerine daha klasik isimler koymak daha mantikli geliyor bana. Cocuk ismiyle mutlu olsun anlami guzel olsun yeter bence
inşallah ben yanlış hissediyorumdur ve inşallah normal pozisyondadır . normal doğumu cok isterken son dakika sürprizi yapmasın banaaa [/QUOTE]
Aynen benim korkumdan ondan. İnşallah dönmemişlerdir de normal olur
Bende çok kararsiz kaldim yatak konusunda. Visco mantikli gelmisti ama bikaç yatakcı yarı ortapedik bebek için daha sağlıklı dediler. Dahada karar vermedim
Yatakcilara cok guvenme canim ellerinde en cok ne varsa onu soylerler netten arastirdin mi. Ben bizzat kendim arastirmadim net konulari esimin gorevi o arastirdi viskoda karar kildik
Poff zaten çok zor uyuyorum birde kabusla uyandım uyudugum 2 saatte ziyan oldu rüyamda kocam aldatiyordu beni internettte yazışmalar yakalıyorum falan ayy Allah korusun çok kötü oldum ruyasindan bile.. Kaldırıp dovesim var
Poff zaten çok zor uyuyorum birde kabusla uyandım uyudugum 2 saatte ziyan oldu rüyamda kocam aldatiyordu beni internettte yazışmalar yakalıyorum falan ayy Allah korusun çok kötü oldum ruyasindan bile.. Kaldırıp dovesim var
Aman sakın öyle uyandırayım falan deme:) ben geçen uyuysmayınca bir sürü kötü şey aklıma doluştu haliyle.uyandırdım.öyle bir pişman etti ki zamanı geriye almayı hiç bu kadar istememiştim :))
2gündür çok kırgınım zaten ona.sebebini anlatma gereği bile duymuyorum.kendi içimde yaşıyorum.çünkü büyüyor ona aktarırsam hissettirirsem.beni üzeceği kelimeleri öğrendi artık.söyleyip sonra normal olmamı bekliyor.amaaaan erkek işte:) kadını insani duygulara sahip diye mi yoksa sürekli Gülümsemesi gereken robotvari bişey olarak mı seviyorlar bilemedim.
Aman sakın öyle uyandırayım falan deme:) ben geçen uyuysmayınca bir sürü kötü şey aklıma doluştu haliyle.uyandırdım.öyle bir pişman etti ki zamanı geriye almayı hiç bu kadar istememiştim :))
2gündür çok kırgınım zaten ona.sebebini anlatma gereği bile duymuyorum.kendi içimde yaşıyorum.çünkü büyüyor ona aktarırsam hissettirirsem.beni üzeceği kelimeleri öğrendi artık.söyleyip sonra normal olmamı bekliyor.amaaaan erkek işte:) kadını insani duygulara sahip diye mi yoksa sürekli Gülümsemesi gereken robotvari bişey olarak mı seviyorlar bilemedim.
Günaydın herkese :) eşimle 3 gündür ayrı yatıyoruz ve ben bu sayede uyuyabildiğim için çok mutluyum :) sinirlerim laçka olmuştu uykusuzluktan. Çok direndim ayrı yatmamak için ama koca yatakta horultu olmadan yatmak harika bişeymiş :)
Günaydın herkese :) eşimle 3 gündür ayrı yatıyoruz ve ben bu sayede uyuyabildiğim için çok mutluyum :) sinirlerim laçka olmuştu uykusuzluktan. Çok direndim ayrı yatmamak için ama koca yatakta horultu olmadan yatmak harika bişeymiş :)
Merhaba kizlar bugun Cok telasliyim dr muayenesi vardi bugun bizim burda sadece kalp atisi ve Karin boyuna bakiyorlar. Hersey normaldi ama muayeneden sonra 2 3 damla kanamam oldu. Ilk defa basima geliyor 3. Bebisim ama Cok tedirginim plesantam asagida benim yukari da cikmiyor. Umarim zamanini bekler saglikla aliriz kucagimiza.
Merhaba kizlar bugun Cok telasliyim dr muayenesi vardi bugun bizim burda sadece kalp atisi ve Karin boyuna bakiyorlar. Hersey normaldi ama muayeneden sonra 2 3 damla kanamam oldu. Ilk defa basima geliyor 3. Bebisim ama Cok tedirginim plesantam asagida benim yukari da cikmiyor. Umarim zamanini bekler saglikla aliriz kucagimiza.
Dr Dan ayrildiktan sonra oldu az diye Aramadim. burda Her vakit arayabilecegim ozel doktorum yok zaten. Kontrol ediyorum 1 2 damladan sonra gelmedi ve bebekte hareket ediyor. Baska ulkedeyim sabah olsun arayip sorayim.
Dr Dan ayrildiktan sonra oldu az diye Aramadim. burda Her vakit arayabilecegim ozel doktorum yok zaten. Kontrol ediyorum 1 2 damladan sonra gelmedi ve bebekte hareket ediyor. Baska ulkedeyim sabah olsun arayip sorayim.
Telaş yapma canim. Ama mutlaka ara. Bir sey değildir. Tuvalate filan mi gittin. 28. Haftada basıma buna benzer bir sey gelmişti. Sukur bir sey çıkmadi. Ama mutlaka doktora git canim.