- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Ay algıda seçicilik bu olsa gerek. Geçen dagi kabusunu maltepe parkta yaşamıştım halbuki. Hiç denk gelmedim suwen e
Hoş markanın pijama sattığını da bilmezdim zaten
Yarın doktora sonrası bir uğrarız, kar yağışında mahsur kalmazsak
Benim 26-27 haftalarımda oluyrdu buaralar olmuyor diye cevap vermedim. Hatta 20den önce resmen sağ kalçam yürürken kart kurt ediyordu :/
Büyük ihtimalle açılmaya başlıyruz artık. Genital bölge ağrıları, sesler bunlar doğuma hazırlık habercisi olabilr.
Canım normal pozisyona geldiyse bu haftalar da bir daha ters dönmez endişelenme. Sırtı dönük bir şekilde poposunu bu tarafa vermiştir. Poposuda bazen semsert gelebiliyor.Bende öyle hissediyorum bikaç gündür. En son 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü. Dr tekrar ters dönmesi zor dedi ama bende korkuyorum
Alttan muayene etmişmiydi canım. Öyleyse kanama olabiliyor. Ama kan yine görürsen mutlaka ara..Merhaba kizlar bugun Cok telasliyim dr muayenesi vardi bugun bizim burda sadece kalp atisi ve Karin boyuna bakiyorlar. Hersey normaldi ama muayeneden sonra 2 3 damla kanamam oldu. Ilk defa basima geliyor 3. Bebisim ama Cok tedirginim plesantam asagida benim yukari da cikmiyor. Umarim zamanini bekler saglikla aliriz kucagimiza.
bu arada cevabın için teşekkür ederim:) ortopedik yatak ile yün yatagi üst üste mı kullanacaksin peki?
Nette öyle karışık canım. Herkes farklı yorumlamiş. Dediğin gibi yatakcılar da en iyisi bizdeki modunda :)Yatakcilara cok guvenme canim ellerinde en cok ne varsa onu soylerler netten arastirdin mi. Ben bizzat kendim arastirmadim net konulari esimin gorevio arastirdi viskoda karar kildik
Canım benim bebek de çaprazlama duruyor, kaburga ve bel kemiği arası, bir haftadır böyleyiz. Dün anneme dert yanarken siz çok abartıyorsunuz, eskiden son 15gün kala dönmesini beklerdik dedi. Bilmiyorum beni mi yiyor yoksa gerçekten öyle mi diye :)bebeğim çapraz pozisyona mı geçti sizce yaaaönceden ayakları sağ tarafımda başıda aşağıdaydı.doktorda öyle demişti 32. haftada....ama şuan sağ tarafımda yuvarlak sert bişey hissediyorum kafası galiba ve çaprazlama sol aşağı doğru çok hareket var kesin ayaklarıdır. ne bu şimdi 35. haftada yapılır mı buuu sizce tahminim doğru mu kızlarr
Ay ben boynere de girmedim hiçççç, aklıma gelmedi oraya sadece ayakkabı bakınmaya giriyordum :)Suwen, boynerle ayni katta canim. ben once boyner de baktim begendim. Biraz dolasip alayim demistim. Cikinca direk Suwen in magazasini gordum. Oraya da baktim
Ikisinede bakabilirsin. Indirimde olduklari icin beden sikintisi olabiliyor. Hangisinde bulursan artik begendigini :)
Sen yeterki giydirmek iste ver adresini bende yolliyim minige canim :) aa komsuyuz surda onda sey paylastik benim oglusumun teyzesi yok diodum bi duru teyze var burda sende oyle varsay. :)Çok ama çok teşekkürler canım benim :) iyiki varsınız arkadaslar düşünüyorum da bu topik olmasaydı uye olmasaydım nasıl geçecekti bu hamilelik acaba... Benim üzerime o kadar cok etkisi oldu ki... Tün gün takipteyim basta.. Cok yalnız olan ben yalnızlığımı hissetmez oldum... Hepiniz Hakkınızı helal edin :)
Bence köşeye çekilmek yerine kesinlikle fikrini söylemelisin bu senin en doğal hakkın. madem babasının ismini koyuyor ve danışmıyor ikinci ismi ona bırakma derim. bana da emri vaki yapıldı kaynanm arayıp seçtiğim ismin yanına Kaynbabamın ismini koymamı söyledi ben de kusura bakma dedim tek isim düşünüyorumCok sinir bozucu bir durum aynı durumu yasadım hayır sinir olunan konu bizim Düşüncemizin sorulmadan böyle olması... Ve bişey de diyemiyorsun bu defa direk aileye karsı cıkmış gibi oluyorsun... Ama bizim üzüldüğümüz emrivaki şeklinde yapılmasıcok kırıcı oluyor.. Aslında isteseler böyle tatlı dille ikna etmeye calıssalar karsı cıkılmaz... Böyle yasadım sonrasında 2. İsim konusunda da hiç konuşmadı kapattı gitti belli ki kafasında efe ismi var ve ben hiç hoşlanmıyorum... Kapattı gitti konuyu.. Bende gönlüme karardım hiç karışmayacaktım gecen gün dayanamadım içimde kalmasın dedim konustum... Sen kafanda kurdun kapattın konuyu benim düşüncem umrunda değil çok üzüldüm dedim babanın ismine karsı cıkacak değildim ama en azından koyacağım yerine koyabilirmiyim deseydin dedim yanlış anlama dedim şimdi ikinci isim konusunda umrunda değilim dedim kafandaki ismi sevmiyorum dedim ve fikrini sormuyorsun sen bilirsin dedim... Ne olsun dedi eren nasıl dedim o ne öyle dedi direk daha önce bir iki isim de de öyle oldu... Dedim bide böyle yapıyorsun direk reddediyorsun sanki küfür ediyorum dedim.. Oturdu isim baktı biraz eleştire eleştire... Mirza yı dedi bir iki isime daha baktı baba adı da yaşar...ama acıkcası cok üzgündüm... Sonra bi daha açılmadı bu konu... Çok üzülüyorum ama bir daha ağzımı açmayacağım bu konuda istediği ismi koysun... Tosbikimi adıyla sevecek değilim..
Yünü de sert yapabilirler.Yatak konusu benimde kafama takiliyoo.. Oglumda biz hastaneden ayrilirken cocuk dr gelmisti yapilmasi gereknleri anlatmisti yatak icin burda sizin yanindaki yatak gibi sert olmasi gerek demisti..bebekler icin en iyisi sert olan yataklar die belirtti. Simdi benim annemde yatagin ustune ince bi yun yatak yapalim dedi yok dedim sert olmasi gerekiyomus. Bende kararsiz kaldm simdiii . Kim biri sunger kestirecegim diodu sertleerinden
Ay bu isim mevzuları beni geriyor ya hatır gönül işimi bunlar ya.erkek olduğunu bildiğimiz halde kp isim mevzusu yoktu ama kp isminin yanıan birşey düşünüyorum kendim, sonucta babası vefat etmiş hakkındır diye ama araya ailesi girdi bişyler oldu, ve ailesinin direk ya kp ismi olur yada sevmeye gelmeyiz demesi ile bende kp ile abimin adı yanyana olmazsa kabul etmem dedim, iki tarafda işi inada bağladık. kavgalar büyüdükçe büyüdü ayrılma kararına kadar geldi ama geri adım atmadı, bağımsız isim seç dedim ve zor da olsa tamam dedi ve benav ismi seçti, anlamına takıldım yapma etme dedim bana inad o isimde karar kıldı soran herkese benav said dedi anneme bile bu ismi söyledi kendi anasına hala kararsısız dedi, ama gel gör ki alttan iş ceviriyormuş kp ismi koyacakmış da haberim yokmuş, ailen said diye devmeye başlamıştı bende said demeye başladım, şimdi ahmed said olacak biz yine said diyeceğiz bu seferde bunlar aman efendim bizim ahmedi kullanmyorlar diyecek ve ben daha cok gerileceğim.
Sagol güzelim aklım karman çorman şu yatak işini halletse idim iyiydiOrtopedik yatagi buyume cagindaki cocuklara onermiyorlar en iyisi pamuk veya yun ama ben yikamasi falan daha kolay oldugundan visko aldim
Poff zaten çok zor uyuyorum birde kabusla uyandım uyudugum 2 saatte ziyan oldurüyamda kocam aldatiyordu beni internettte yazışmalar yakalıyorum falan ayy Allah korusun çok kötü oldum ruyasindan bile.. Kaldırıp dovesim var
Aman sakın öyle uyandırayım falan deme:) ben geçen uyuysmayınca bir sürü kötü şey aklıma doluştu haliyle.uyandırdım.öyle bir pişman etti ki zamanı geriye almayı hiç bu kadar istememiştim :))
2gündür çok kırgınım zaten ona.sebebini anlatma gereği bile duymuyorum.kendi içimde yaşıyorum.çünkü büyüyor ona aktarırsam hissettirirsem.beni üzeceği kelimeleri öğrendi artık.söyleyip sonra normal olmamı bekliyor.amaaaan erkek işte:) kadını insani duygulara sahip diye mi yoksa sürekli Gülümsemesi gereken robotvari bişey olarak mı seviyorlar bilemedim.
Bayanlar ben bugun 32+0 olup çalışabilir raporu aldım 37. Haftaya kadar... Raporda diyor 37 haftaya kadar calışması uygundur muhtemel rapor tarihi 2 subat muhtemel doğum tarihi 23 subat diye... Ben o zaman bide ekstra calışamaz raporu almama gerek yok değil mi? Özka82 37 haftadan önce bırakacağı için ekstra calışamaz raporu alacak?
Aynen ya bende modern isimlerden yanayım ya da modern olmasa da bu dede ismini Yaşatma ihtiyaci nerden geliyor? bi de neden hep erkek tarafının baba ismi seçiliyor sonuçta burda iki kişiyiz senin babanı sevdiğin kadar ben de babami seviyorum ama yok erkeklerin ve ailelerinin bencillikleri bunlarNedir bu baba ismi koyma koydurma cabasi anlamiyorum biz de mi yaslaninca boyle olcaz acaba ille de benim ismim olsun diye bencillesecek miyiz buyuk konusmak istemiyorum ama daha modern isimler dururken cocugun buyudugunde nefret ettigi isimler yerine daha klasik isimler koymak daha mantikli geliyor bana. Cocuk ismiyle mutlu olsun anlami guzel olsun yeter bence
Günaydın canım teşekkür ederim ben de ne almam gerektiği konusunda kararsızim daha netleştiremedim. arkadaşlardan biri sanırım serppti ortopedik konusunda doktora danismis doktor pek uygun görmemişCanim visko iyi degil dediler. Vucudunun seklini aldigi icin ilk etapta. Ortopedik aldim.bende
ne zamana kadar peki yastık kullanılmayacak canım?P
Aynen canim ilk etapta yastiksiz yatacakmjs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?