2016 Şubat Anneleri

Suwen, boynerle ayni katta canim. ben once boyner de baktim begendim. Biraz dolasip alayim demistim. Cikinca direk Suwen in magazasini gordum. Oraya da baktim

Ikisinede bakabilirsin. Indirimde olduklari icin beden sikintisi olabiliyor. Hangisinde bulursan artik begendigini :)

Herkeslere günaydııınn

Bende öyle hissediyorum bikaç gündür. En son 2 hafta önce baş aşağı dönmüştü. Dr tekrar ters dönmesi zor dedi ama bende korkuyorum
Canım normal pozisyona geldiyse bu haftalar da bir daha ters dönmez endişelenme. Sırtı dönük bir şekilde poposunu bu tarafa vermiştir. Poposuda bazen semsert gelebiliyor.
Alttan muayene etmişmiydi canım. Öyleyse kanama olabiliyor. Ama kan yine görürsen mutlaka ara..

Yatakcilara cok guvenme canim ellerinde en cok ne varsa onu soylerler netten arastirdin mi. Ben bizzat kendim arastirmadim net konulari esimin gorevi o arastirdi viskoda karar kildik
Nette öyle karışık canım. Herkes farklı yorumlamiş. Dediğin gibi yatakcılar da en iyisi bizdeki modunda :)

Günaydın :)
Canım benim bebek de çaprazlama duruyor, kaburga ve bel kemiği arası, bir haftadır böyleyiz. Dün anneme dert yanarken siz çok abartıyorsunuz, eskiden son 15gün kala dönmesini beklerdik dedi. Bilmiyorum beni mi yiyor yoksa gerçekten öyle mi diye :)
Ama kısmet bakalım kafaya takma
Geçen firkan paylaşomda bulunmuştu sol tarafa yatmaktan başka çare yok diye.
Bende netten baktım ama Esliden çapraz duranlar el ile döndürülmeye çalışılırmış. Tehlikeli diye artık yapılmıyormuş...

Ay ben boynere de girmedim hiçççç, aklıma gelmedi oraya sadece ayakkabı bakınmaya giriyordum :)
Yok yok benim ğijama alasım yoktu kesin
Dagiden sonra zaten feleğim şaşmıştı

Yatak konusu benimde kafama takiliyoo.. Oglumda biz hastaneden ayrilirken cocuk dr gelmisti yapilmasi gereknleri anlatmisti yatak icin burda sizin yanindaki yatak gibi sert olmasi gerek demisti..bebekler icin en iyisi sert olan yataklar die belirtti. Simdi benim annemde yatagin ustune ince bi yun yatak yapalim dedi yok dedim sert olmasi gerekiyomus. Bende kararsiz kaldm simdiii . Kim biri sunger kestirecegim diodu sertleerinden

Topitikk canım yaa seni rüyamda gördüm ama panik yok :) önce hayırlara gitsin, hayır olsun diyeyim
Bana göre çok güzeldi rüya çünkü çok metanetli duruyordun. Bebeğin dün gece gelmişti. Kucağına almışsın. Erken doğum diyorsun, daha hazırlanamamıştım diyorsun ama çok da güzel anlatıyosun bunları. Hiçbirşey olmadan da doğuyormuş diyorsun.
Hastane çantasına bilmem neye gerek yoktu diyorsun. Aslında bu saydıkların benim geçen gün ki düşüncelerimdi, bu kadar şaşaya gerek yok bebek gününden önce gelse hiçbirini giyemiyor zaten diyordum geçen gün.
Ama sen ig de de foto oaylaşıyorsun, burayada yazıyorsun gayet metanetli bir şekilde herşeyin boş olduğunu ve bebeğine kavuşmanın sevincini yazmıştın :)
Tabi benim aklım yün hırka olmamasındaydı okurken nasıl alıp yollasam diye düşünüyordum

Sen yeterki giydirmek iste ver adresini bende yolliyim minige canim :) aa komsuyuz surda onda sey paylastik benim oglusumun teyzesi yok diodum bi duru teyze var burda sende oyle varsay. :)

Bence köşeye çekilmek yerine kesinlikle fikrini söylemelisin bu senin en doğal hakkın. madem babasının ismini koyuyor ve danışmıyor ikinci ismi ona bırakma derim. bana da emri vaki yapıldı kaynanm arayıp seçtiğim ismin yanına Kaynbabamın ismini koymamı söyledi ben de kusura bakma dedim tek isim düşünüyorum

Yünü de sert yapabilirler.
Sünger konusunda ben çok hava sirkülasyonu olduğunu düşünüyorum.
Visko ile afedersiniz ama yatakta şey etmek bile çok zor totom gömülüp kalıyor. Emzirirken nasıl yatakta emziricem onu düşünüyorum açıkcası ben rahat olmasına rahat ama çok da memnun değilim. Sert yatakta yatınca çok dinlenik kalkıyorum :)

Amannnn bazen eşim diyor ki, ben çekyatta büyüdüm boşversene. Bizim jenerasyondan kaç kişi ortopediklerde büyüdü, diye söyleniyor.
Biz çok ince eliyoruz

Ay bu isim mevzuları beni geriyor ya hatır gönül işimi bunlar ya.

Günaydınlar herkese gece 4'te uyumuştum 6:30 da eşim uyandırdı tost yapmış ikimize kıramadım yedim ama midem cayır cayır yanıyor şimdide uykuda kaçtı zaten tutabilene aşk olsun,şimdi içerde kızım karnımın üstünde kedim gece yazılanları okuyoruz,tarçın karnımda yatıyor kızım içerden onu ittiriyor öteki istifini hiçççç bozmuyor,bakalım küçük hanım gelince nasıl anlaşacaklar güzel birgün olur inşallah herkes için

Eklentiler

• P_20150728_181331.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 189

Ya ben de Bikaç ay önce rüyamda eşimin aldattığını gördüm ama öyle böyle etkilenmedim sinirden kudurdum sonra ağlama sesime eşim uyandırdı :))) yazık sarılmaya flan çalışıyor noldu karıcığım diyor öpmek için yanaştı bi geçirmeye başladım sağlı sollu Ada'm neye uğradığını şaşırdı :)))) gecenin köründe bildiğin dayak yedi kocacım benden :))) sonra n'oluyo ya flan demeye başladı kendime geldim :))) hala gülüyoruz aklımıza geldikçe :)) o yüzden aman diyim kızlar o sinirle sakata gelmeyin

canım benim bildiğim 32+0da 5 hf çalışabilir raporu alsan bile 37+0da çalışamaz raporu almak gerekiyor bence almalısın gene de yanlış bilgilendirmeyeyim bana öyle dediler

Aynen ya bende modern isimlerden yanayım ya da modern olmasa da bu dede ismini Yaşatma ihtiyaci nerden geliyor? bi de neden hep erkek tarafının baba ismi seçiliyor sonuçta burda iki kişiyiz senin babanı sevdiğin kadar ben de babami seviyorum ama yok erkeklerin ve ailelerinin bencillikleri bunlar

Canim visko iyi degil dediler. Vucudunun seklini aldigi icin ilk etapta. Ortopedik aldim.bende
Günaydın canım teşekkür ederim ben de ne almam gerektiği konusunda kararsızim daha netleştiremedim. arkadaşlardan biri sanırım serppti ortopedik konusunda doktora danismis doktor pek uygun görmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…