2016 Şubat Anneleri

Günaydın canım benim doktorum 38 kadar bebek değişir diyor ancak o zamn normal doğum mu sezeryan mı yapabileceğini söyleyebilirim dedi. Bence telaş etme

günaydın müstakbel anneler :)

Benim de yarın kısmetse son iş günüm :)
2015 ten 10 gün yıllık iznim var ben 2016 ya aktarıp doğum sonrası maaş alırım en azından 10 günlük diyordum ama devlet memuru olmama rağmen iznini aktaramazsın dediler izin vermediler.

O yüzden ben de yeni yıl itibari ile izne ayrılmış oluyorum. :) 37. Haftanın bitmesine 1 hafta açığım kalıyor izin dönüşü. Ona da rapor alırım diyordum ama vicdanım rahat etmiyor rapor alınca aldığım maaş haram diye düşünüyorum (

Bir arkadaş 37. Haftada tekrar rapor almam gerekiyor mu diye sormuş evet 37. Haftada da artık doğum iznine ayrılmıştır diye kuruma belge vermek gerekiyormuş.

Evet benim annemde en büyük ablanı ters doğurmuş. Direk popodan geliyormuş. Ebe içerde çevirmiş çıkarmış. Maşallah.. şimdi nerede öyle ebeler...
Benim ilki ters duruyordu. 36. Haftada hep sola yat başka yatma dedi. Sebebi ne bilmem bebek rahatsız oluyordamı dönüyor? Yeri bollaşıyordamı dönüyor bilmem. Ama cidden dönmüştü oğluşum. Yani hala dönebilir merak etmeyin. Ama seninkide cidden zor bir pozisyonda duruyor kafası aşagıdamı yukardamı? çapraz nasıl rahat ediyorki anlamadım. Şaşkın halbuki daha da darlaştırıyordur kendini.. bu bebişlerin işine akıl sır ermiyor

Günaydın canım teşekkür ederim ben de ne almam gerektiği konusunda kararsızim daha netleştiremedim. arkadaşlardan biri sanırım serppti ortopedik konusunda doktora danismis doktor pek uygun görmemiş
Ben kendim pamuk aldim doldurdum içim rahat etti.ne çok yumuşak ne sert oldu

Kızlar yataktan konu açılmışken bebek ilk doğduğunda yastık kullanılmıyor değilmi..??

ben ilk 1 yıl yastık kullanılmamalı diye okumuştum bi yerde

İyi geceler kızlar ev Tipi ana kucağı aldiniz mi?

yok almadım almayı düşünmüyorum bi akrabamızda vardı ben sana veririm demişti verirse onu kullanırım cnm

valla benimde midem kazınmaya başladı şincikk ama salondan mutfağa gitmeeye bile eriniyorum

ben de tuvalete gitmeye üşeniyorum bıktım

Günaydın kızlarrr.. Bugünüde atlatırsak yarın yarım günlük çalışıcam sonraa üç günlük tatil başlıyorrr ve ondan sonrada iki haftam kalıyor.. Mutlu olmak için yetmez mi?? :)))

ohh süper:) tatile ben de seviniyorum yarın bize de öğleden sonra tatil olabilirmiş olmasa bile 3 gün tatil var ve 4 ocakta işe gitcem 19da ayrılcam Rabbim nasıl yardım ediyo hemen geçer 2 hafta :):)

Günaydın kızlar... Bugün benim belim ağrıyor... agrı girip çıkıyor.. böyle bıçak saplıyorlar gibi aca neden olur bilen varmı? sabahtan beridir 5 kez oldu sanırım...

Ah bu saçmalıklar devlet sanki sizin saglik ocağıni size evlatlık vermiş. Allah yardımcın olsun diyorum. Ve sabırlar

Günaydın kızlar ve minnoşlar bugun bebişin kıyafetlerini yıkıycam roxy deterjanı daha yeni buldum bir de dolabı daha gelmedi arabasını da henüz almadık inş doğuma kadar yetişir hepsi görümce ben alıcam dedi bekletti bizi simdi de siz alın diyor kv de hep oğluna birşeyler alıyor eşim torununa al bana alma deyince onu da kendi anası düşünsün diyo daha doğmamış torununu kıskanıyor istemiyor hiç konusu açılınca konuyu değiştiriyor ama doğunca da karışır kesin herşeye ay sabah sabah sinirlendim yine

Sinirlenme canım boşver almazsa almasın doguncada dk başı sevmeye gelmesn o zaman

Günaydın kızlar... Bugün benim belim ağrıyor... agrı girip çıkıyor.. böyle bıçak saplıyorlar gibi aca neden olur bilen varmı? sabahtan beridir 5 kez oldu sanırım...
bende de oluyor ayağa kalktığımda sol bacağıma bastığımda oluyor ama nedenini ben de bulamadım beni de korkutuyor

Günaydın kizlarrrr
Bgun rüyamda yine doğum yapmstim ama sezeryan olmusum ben normal yaptm sanıyorum annem soyluyo ee sezeryan oldun ya diye sonra karnima bakyrm tabi bebisinde dişleri hep varms öyle dogmus tabi ben sasiyrm

Boşver sinirlerini bozma... En iyisi kendiniz alması zaten.. Siz alınca kimseninde söz hakkı olmuyor.. kimse karışamıyor kafan rahat oluyor.. Az olsun öz olsun ama kafan ağrımasın en iyisi ...

Sinirlenme canım boşver almazsa almasın doguncada dk başı sevmeye gelmesn o zaman
Almasını beklemiyorum zaten ama insan bi sevinir ilk torunu olcak ama istemediğini çok belli ediyor ama tabiki doğunca sizde kalırım diyo sırf oğluna yakın olabilmek için bahane oluyo ona zaten herşeye karışıyor doğumdan çok doğum sonrasında yapacaklarından korkuyorum ben

seni cok iyi anliyorum ben de gordum bi kac kez oyle ruya uyandirmistim bi defasinda o kadar gercekciydi. Uyandirmadigim baska bi ruyada da butun gun surat astim soylendim durdum SONUC;adam karsimda kis kis guldu

Ayyyy desene hem kel hem hodul... ,allahtan kayınvalidem yok çok seviniyorum bu duruma.. Sizleri görünce.. Aslında sorsanız kendide bir sürü sıkıntı yaşamıştır kayınvalidesinden ama simdide kendisi yapıyor... düşünmüyorlar galiba bunları

Sen ne kadar ince düşüncelisin öyle . Hiç böyle düşünmemeiştim.

Vallahi anlamıyorum, bazen tek olmadığını düşünüyorum bazen değil sık sık. Bunca yaramazlık tek başına yapılmaz ki yaaa :)

Anası da yatakta çapraz yatardı oradan mı huy edindi bilmem
Şimdi mumya gibi yatıyorum:) çıksın bir güzel kundaklıcam onu görcek beni mumyaya çevirmeyi
Kafası sol bel kemiğimde hissediyorum. aşağıya daha yakın çok şükür, belki iş dönüşü serviste bir sarsıntıda yoluna girer
Ayakları da ağzımdan çıkarsa şaşırmam :)
Bakalım bugün doktor teyzemiz ne diyecek :)
Ben döneceğine inanıyorum, (pozitif enerji yaymak lazım)
Eskiden ne güzelmiş herkes deneyimli, gebesinden ebesine herkes bu iş olacak diye bakıyorlarmış şimdi de olmaz deyip kestirip atıyorlar

http://www.notdelisi.com/bebekler-ne-zaman-yastik-kullanmali-7294/

Canim burada 2 yasina kadar deniliyor. Bogulma ihtimaline karsi yastik onerilmiyormus. Ben 1 yasina kadar kullanilmaz diyordum ama 2 yas demis burada

Arkadaşlar ne kadar doğrudur bilmem ama ben yastık kullanmıyacağım. Ama bebğimde benim gibi reflülü olmasını istemediğim için beşiğinin altından yatağını yükselteceğim. Meyil verip en azından yiyip yattığında sıkıntı çekmesin.
Araştırmak sormak lazım tabi ama ben çok çektim çekiyorum o çekmesin. O derken hem o hem ben malum reflüsü olan bebeler çok zor oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…