- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Bizim yatagimiz da visko ama cok rahatiz her konudaYünü de sert yapabilirler.
Sünger konusunda ben çok hava sirkülasyonu olduğunu düşünüyorum.
Visko ile afedersiniz ama yatakta şey etmek bile çok zortotom gömülüp kalıyor. Emzirirken nasıl yatakta emziricem onu düşünüyorum açıkcası ben rahat olmasına rahat ama çok da memnun değilim. Sert yatakta yatınca çok dinlenik kalkıyorum :)
Amannnn bazen eşim diyor ki, ben çekyatta büyüdüm boşversene. Bizim jenerasyondan kaç kişi ortopediklerde büyüdü, diye söyleniyor.
Biz çok ince eliyoruz
Evde beşik var annemin aldığı geldi :) biz onu boyundan dolayı bebeğin odasına kurduk. Birtane daha var o sallanmiyor onu anneme gönderecektik ama bu beşik odaya kurulunca yanımıza mi koysak diye düşündüm. Ana kucağı da hem evin icinde vakit gecirsin diye hemde kısa sureli uyku için istiyorum. Mesela ben mutfaktayken onun içinde yanimda dursun istiyorum. Uyuması için bu yazdığım modeller pek uygun gelmiyor bana içime sinmiyorBulamazsan haberim olsun kesinlikle
Her nekadar ayrıntısını bilmemsem de İki modelde birbirine benziyorne kadar süre kullanmak istediğin önemli bence. Ve ne amaçla kullanmak istiyorsun.
Mesela arkadaşım tiny kove ı hem anne yanı beşik olarak hem de anakucağı olarak kullanmak için almıştı , ama ömrü 2ay sürdü :/ hoş boylu bir bebek olduğu için
Ben aldım canım nuna leaf beğenerek aldım elektrıksız ve doktorların tavsiyesi üzerine tasarlanan bir sallanma sekli var bi bak istersen
Çok tatlı canım yaa burnundan öpüyorum minnosuGünaydınlar herkese gece 4'te uyumuştum 6:30 da eşim uyandırdı tost yapmış ikimize kıramadım yedim ama midem cayır cayır yanıyor şimdideuykuda kaçtı zaten tutabilene aşk olsun,şimdi içerde kızım karnımın üstünde kedim gece yazılanları okuyoruz,tarçın karnımda yatıyor kızım içerden onu ittiriyor öteki istifini hiçççç bozmuyor,bakalım küçük hanım gelince nasıl anlaşacaklar güzel birgün olur inşallah herkes için
Bende biraz geçince sakinledim Allahtan.. Uyanık olsaydı yanmıştıYa ben de Bikaç ay önce rüyamda eşimin aldattığını gördüm ama öyle böyle etkilenmedim sinirden kudurdum sonra ağlama sesime eşim uyandırdı :))) yazık sarılmaya flan çalışıyor noldu karıcığım diyor öpmek için yanaştı bi geçirmeye başladım sağlı sollu Ada'm neye uğradığını şaşırdı :)))) gecenin köründe bildiğin dayak yedi kocacım benden :))) sonra n'oluyo ya flan demeye başladı kendime geldim :))) hala gülüyoruz aklımıza geldikçe :)) o yüzden aman diyim kızlar o sinirle sakata gelmeyin
İzdivaç sık olmayınca bilinçaltı bana oyun oynadı demek kiseni cok iyi anliyorum ben de gordum bi kac kez oyle ruya uyandirmistim bi defasinda o kadar gercekciydi. Uyandirmadigim baska bi ruyada da butun gun surat astim soylendim durdum SONUC;adam karsimda kis kis guldu
Canim bebek dogdugu zaman evden curcuna eksik olmuyor ozledik diye ikidebir gelecekler annem de kv.m de ayni sehirde ama evden eksik olmuyorlar sagolsunlar duzenlerine veya duzensizlige de alisiliyorvalla ben de doğum sonrasından çok korkuyorum hep 2 kişi olmaya alıştık
doğumda annemler memleketten gelcekler, kvler de ayrı şehirden,ne kadar kalırlar bilmiyorum sonra bi kısım gitcek,sıraya koycaklar,dönüşümlü gelcekler
bizim evde curcuna,kalabalık olcak, her kafadan bi ses
o lohusalık sürecini sakin, kırılmadan ve kırmadan geçirmek tek arzum
hayırlısı olsun napalım gurbette olmak da zor
Henuz kullanmadigim icin hicbir fikrim yok canim :-( yumusak durutor ortopediklere gore. Bakalim bebeis sevecek mi? Sevmezse zaten kayinvalideyle gorumcelere soylerim hallederler yun yatak isini. Cok severler yun yorgan ve yataklariBen de az daha visco alacaktım canım arkadaşlar yün daha sağlıklı dediler. Sen visco için ne düşünüyorsun memnun kaldın mı? teşekkür ederim:)
Hemsireler zaten kizimda yatagin altina koymuslardi yastigi. Yatak hafif egik olmustu bebegi yan yatirmak gerekiyor kusarsa disari ciksin bogazinda kalip bogulmasin diye. Ama benim kizim ilk gunlerden cok hareketli oldugundan ne kadar destek koyarsam koyayim hep sirtustu buluyordum o yuzden yastigi eksik etmedimSen ne kadar ince düşüncelisin öyle. Hiç böyle düşünmemeiştim.
Vallahi anlamıyorum, bazen tek olmadığını düşünüyorumbazen değil sık sık. Bunca yaramazlık tek başına yapılmaz ki yaaa :)
Anası da yatakta çapraz yatardıoradan mı huy edindi bilmem
Şimdi mumya gibi yatıyorum:) çıksın bir güzel kundaklıcam onugörcek beni mumyaya çevirmeyi
Kafası sol bel kemiğimde hissediyorum. aşağıya daha yakın çok şükür, belki iş dönüşü serviste bir sarsıntıda yoluna girer
Ayakları da ağzımdan çıkarsa şaşırmam :)
Bakalım bugün doktor teyzemiz ne diyecek :)
Ben döneceğine inanıyorum, (pozitif enerji yaymak lazım)
Eskiden ne güzelmiş herkes deneyimli, gebesinden ebesine herkes bu iş olacak diye bakıyorlarmışşimdi de olmaz deyip kestirip atıyorlar
Arkadaşlar ne kadar doğrudur bilmem ama ben yastık kullanmıyacağım. Ama bebğimde benim gibi reflülü olmasını istemediğim için beşiğinin altından yatağını yükselteceğim. Meyil verip en azından yiyip yattığında sıkıntı çekmesin.
Araştırmak sormak lazım tabi ama ben çok çektim çekiyorum o çekmesin. O derken hem o hem benmalum reflüsü olan bebeler çok zor oluyorlar
ben ilk 1 yıl yastık kullanılmamalı diye okumuştum bi yerde
yok almadım almayı düşünmüyorum bi akrabamızda vardı ben sana veririm demişti verirse onu kullanırım cnm
ben de tuvalete gitmeye üşeniyorum bıktım
ohh süper:) tatile ben de seviniyorum yarın bize de öğleden sonra tatil olabilirmiş olmasa bile 3 gün tatil var ve 4 ocakta işe gitcem 19da ayrılcam Rabbim nasıl yardım ediyo hemen geçer 2 hafta :):)
Bekar arkadaşlarım evlilikle ilgili tavsşye istediklerinde ailesi olmayan birini bulun diyorum sen şanslısın demek ki :)Ayyyy desene hem kel hem hodul... ,allahtan kayınvalidem yok çok seviniyorum bu duruma.. Sizleri görünce.. Aslında sorsanız kendide bir sürü sıkıntı yaşamıştır kayınvalidesinden ama simdide kendisi yapıyor... düşünmüyorlar galiba bunları
Neresi burası kar yağıyor ne güzel :)Eki Görüntüle 1731359
Günaydın kizlaaaaarrrrrr.
Cok garip bi kv.n varmis canim insan torununa nasil heveslenmez ya bizim anneler de bizim zamanimizda bu kadar cesit yoktu simdi ozenip aliyoruz insallah begenirsiniz diyorlar zevklerimiz tamamen ayni olsa daha cok alacaklar da begenmem diye korkuyorlarGünaydın kızlar ve minnoşlar bugun bebişin kıyafetlerini yıkıycam roxy deterjanı daha yeni buldum bir de dolabı daha gelmedi arabasını da henüz almadık inş doğuma kadar yetişir hepsi görümce ben alıcam dedi bekletti bizi simdi de siz alın diyor kv de hep oğluna birşeyler alıyor eşim torununa al bana alma deyince onu da kendi anası düşünsün diyo daha doğmamış torununu kıskanıyor istemiyor hiç konusu açılınca konuyu değiştiriyor ama doğunca da karışır kesin herşeye ay sabah sabah sinirlendim yine
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-basinin-iki-hafta-onde-gitmesi.325429/page-3Selam anneler dr dan geliyorum iki gundur ağrilarim artti diye gitmistim bebişin kafasi hala onden gidiyor 37 haftayla uyumlu dedu dr ama karin cevresi normal bebisin kilosu 2200 olmuş dr doğumu normal demisti bana ama bugünde sezeryan olabilirsin dedi ilerleyen haftalarda bakicaz dedi iki hafta sonra tekrar gidicem ama idrar ve kan tahlili verdim 3 ten sonra tekrar sonuçlari göstermeye gidicem ne yapicağimi bilemedim bebisin kafa buyuklugunun bu kadar onden gitmesi normal mi
Niye istemiyor torununu sana da mi kotu davraniyor seni de mi istemiyor ne amaci var ne dusunuyor acabaAlmasını beklemiyorum zaten ama insan bi sevinir ilk torunu olcak ama istemediğini çok belli ediyor ama tabiki doğunca sizde kalırım diyo sırf oğluna yakın olabilmek için bahane oluyo ona zaten herşeye karışıyor doğumdan çok doğum sonrasında yapacaklarından korkuyorum ben
Ne güzel evet benimki biraz garip malesefCok garip bi kv.n varmis canim insan torununa nasil heveslenmez ya bizim anneler de bizim zamanimizda bu kadar cesit yoktu simdi ozenip aliyoruz insallah begenirsiniz diyorlar zevklerimiz tamamen ayni olsa daha cok alacaklar da begenmem diye korkuyorlar
Neresi burası kar yağıyor ne güzel :)
Bekar arkadaşlarım evlilikle ilgili tavsşye istediklerinde ailesi olmayan birini bulun diyorum sen şanslısın demek ki :)
Beni de sevmez pek soruyorum bir yanlış mı yaptım naptım saygısızlığımı gördün mü bugğne kadar diye yoo bişey yapmadın diyo ama yine de sevmiyor ailelerimiz çok farklı mezhep farklılığı kültür farklılığı var bizi genel olarak sevmiyolarNiye istemiyor torununu sana da mi kotu davraniyor seni de mi istemiyor ne amaci var ne dusunuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?