2016 Şubat Anneleri

valla ben de doğum sonrasından çok korkuyorum hep 2 kişi olmaya alıştık

doğumda annemler memleketten gelcekler, kvler de ayrı şehirden,ne kadar kalırlar bilmiyorum sonra bi kısım gitcek,sıraya koycaklar,dönüşümlü gelcekler

bizim evde curcuna,kalabalık olcak, her kafadan bi ses

o lohusalık sürecini sakin, kırılmadan ve kırmadan geçirmek tek arzum

hayırlısı olsun napalım gurbette olmak da zor

Bizim yatagimiz da visko ama cok rahatiz her konuda bi iki haftadir bacaklarimin arasina yastik alip yatiyorum ondan once cok rahat yatabiliyordum koca karnimla

Evde beşik var annemin aldığı geldi :) biz onu boyundan dolayı bebeğin odasına kurduk. Birtane daha var o sallanmiyor onu anneme gönderecektik ama bu beşik odaya kurulunca yanımıza mi koysak diye düşündüm. Ana kucağı da hem evin icinde vakit gecirsin diye hemde kısa sureli uyku için istiyorum. Mesela ben mutfaktayken onun içinde yanimda dursun istiyorum. Uyuması için bu yazdığım modeller pek uygun gelmiyor bana içime sinmiyor

Selam anneler dr dan geliyorum iki gundur ağrilarim artti diye gitmistim bebişin kafasi hala onden gidiyor 37 haftayla uyumlu dedu dr ama karin cevresi normal bebisin kilosu 2200 olmuş dr doğumu normal demisti bana ama bugünde sezeryan olabilirsin dedi ilerleyen haftalarda bakicaz dedi iki hafta sonra tekrar gidicem ama idrar ve kan tahlili verdim 3 ten sonra tekrar sonuçlari göstermeye gidicem ne yapicağimi bilemedim bebisin kafa buyuklugunun bu kadar onden gitmesi normal mi

Çok tatlı canım yaa burnundan öpüyorum minnosu

Bende biraz geçince sakinledim Allahtan.. Uyanık olsaydı yanmıştı

seni cok iyi anliyorum ben de gordum bi kac kez oyle ruya uyandirmistim bi defasinda o kadar gercekciydi. Uyandirmadigim baska bi ruyada da butun gun surat astim soylendim durdum SONUC;adam karsimda kis kis guldu
İzdivaç sık olmayınca bilinçaltı bana oyun oynadı demek ki

Canim bebek dogdugu zaman evden curcuna eksik olmuyor ozledik diye ikidebir gelecekler annem de kv.m de ayni sehirde ama evden eksik olmuyorlar sagolsunlar duzenlerine veya duzensizlige de alisiliyor onlar yardim icin geliyorlar cok da is yapip islerimizi kolaylastiriyorlar bebek dogdugunda bebekle ilgilenmekten geri kalan isleri cok dusunmeyeceksin onlar halleder ins.

Ben de az daha visco alacaktım canım arkadaşlar yün daha sağlıklı dediler. Sen visco için ne düşünüyorsun memnun kaldın mı? teşekkür ederim:)
Henuz kullanmadigim icin hicbir fikrim yok canim :-( yumusak durutor ortopediklere gore. Bakalim bebeis sevecek mi? Sevmezse zaten kayinvalideyle gorumcelere soylerim hallederler yun yatak isini. Cok severler yun yorgan ve yataklari

Hemsireler zaten kizimda yatagin altina koymuslardi yastigi. Yatak hafif egik olmustu bebegi yan yatirmak gerekiyor kusarsa disari ciksin bogazinda kalip bogulmasin diye. Ama benim kizim ilk gunlerden cok hareketli oldugundan ne kadar destek koyarsam koyayim hep sirtustu buluyordum o yuzden yastigi eksik etmedim

:))) supeeerrrmisss :)

Bekar arkadaşlarım evlilikle ilgili tavsşye istediklerinde ailesi olmayan birini bulun diyorum sen şanslısın demek ki :)

Cok garip bi kv.n varmis canim insan torununa nasil heveslenmez ya bizim anneler de bizim zamanimizda bu kadar cesit yoktu simdi ozenip aliyoruz insallah begenirsiniz diyorlar zevklerimiz tamamen ayni olsa daha cok alacaklar da begenmem diye korkuyorlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-basinin-iki-hafta-onde-gitmesi.325429/page-3
Canim senin hikayene benzer bir durum yasamis bu bayan, suan oglu 5 yasinda ve soyle bir goz attim pek problem yasamamis gozukuyor :).. Nasil dogumunu yapmis okuyamadim.. sanirim genetik bir durum, cok endiselenme tatlim.. herkesin kafasi ayni boyda olucak diye birsey yok..

Niye istemiyor torununu sana da mi kotu davraniyor seni de mi istemiyor ne amaci var ne dusunuyor acaba

Ne güzel evet benimki biraz garip malesef

Niye istemiyor torununu sana da mi kotu davraniyor seni de mi istemiyor ne amaci var ne dusunuyor acaba
Beni de sevmez pek soruyorum bir yanlış mı yaptım naptım saygısızlığımı gördün mü bugğne kadar diye yoo bişey yapmadın diyo ama yine de sevmiyor ailelerimiz çok farklı mezhep farklılığı kültür farklılığı var bizi genel olarak sevmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…