2016 Şubat Anneleri

Ark.imin oglu da sez.le dunyaya geldi kafasi buyuk oldugu icin gayet saglikli canim genetik olarak kafasi buyuk olabilir usg.den de kaynaklaniyor olabilir turklerin urettigi usg olmadigi icin ya cinden ya amerikadan geliyor usg.ler. cin uretiminde olcerlerse turklerin boyu uzun cikiyor amerikadan gelenlere gore kisa cikiyor. Cunku usg icinde kayitli bilgiler oralarin standartlarina gore. Yani cok kafana takma canim

Bizimkide öyle Canm bisey yaptığı yok herşeye karisiyo ismini onlar dururken biz koyamazmsz öyle diyo

Ne kadar farklilik olursa olsun artik evlenmissiniz karikoca birbirinize alismissiniz neden bu kadar takinti yapiyor hala

Bekar arkadaşlarım evlilikle ilgili tavsşye istediklerinde ailesi olmayan birini bulun diyorum sen şanslısın demek ki :)
Annemin esimden ilk bahsettigimdeki ilk cumlesi kiz kardesi var mi yok dedim annesi var mi dedi var dedim eh napalim en azindan gorumce yok dedi hala guluyorum haturladikca

Kiyamam sana ya bende kırmızı var bi tane ablam örmüştü erkek bebegede olur bence adresini yollada onu sana göndereyim geri kalanlar hep pembe fusya tonları çünkü bende kızımın hiç örgüsü olmaz diyordum ama arkadaşlar sağolsun bir sürü yaptılar

waw ne güzel ya tam takım olmuslar. ben yastık olarak yün aldım ama yatagi bilemedim.peki kaç cm kalınlıkta yaptınız yatagi?
Ben ortopedik yatağın üzerine koydum 10 cm civarı oldu kalınlığı yatak biraz yüksek oldu tabi bebek küçükken sıkıntı olmaz büyüyünce ya sadece yunu yada ince gelirse ortopedik olanı kullanırım

Bencede yastiga pek gerek yok.. omurgasinin duzgun gelisimi icin tavsiye edilmiyor..

Yarin super olucak.. kisa bir is gunu, ufak bir kutlama yapicaz ofiste sonra herkes evlereee :) ve yilbasi gecesinin ertesi gunu iyi bir uyku cektikten sonra bebegimin esyalarini yikayabilirim diye dusunuyorumm.. aklim hep orda.. cumarteside geleneksellesmis yeni yil sonrasi kahvaltisina gidicez arkadaslarla .. gun sonuna kadar enerjim tukenmezse bebegimin kapi susude bitmis olcak

Oo planlar hazır :) sana bol enerjik bir tatil diliyorum inşallah istediklerini yaparsın

boyu normal ama kilosu vs 31 hafta ile uyumlu ters mis ama döner dedi dr.3 hafta sonra bi daha gidicez bakalim

Aynen benimkide bası asagıda sırtı poposu solda bacakları sagdaydı Canım son kontrolümde ama sag tarafımda son Zaman'larda sertleşme oluyordu bende dedm kesim döndü bu kafasıdır falan. Dun kontrolde baktık neyseki hala aynı pozısyondaymıs :) doktora söyledim iki ayağıyla birden geriliyordur dedi büyüdüğü için öyle hissediyorsun dedi. Bu haftadan sonra dönme durumu cok nadir olurmus içini ferah tut yani :)

Slm anneler.doğum yaklaştıkça heyecan ve stres artıyor, Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin.yalnız bu vajina temizlik işini kafaya takmış durumdayım

Niye istemiyor torununu sana da mi kotu davraniyor seni de mi istemiyor ne amaci var ne dusunuyor acaba
Beni de sevmez pek soruyorum bir yanlış mı yaptım naptım saygısızlığımı gördün mü bugğne kadar diye yoo bişey yapmadın diyo ama yine de sevmiyor ailelerimiz çok farklı mezhep farklılığı kültür farklılığı var bizi genel olarak sevmiyolar

Slm anneler.doğum yaklaştıkça heyecan ve stres artıyor, Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin.yalnız bu vajina temizlik işini kafaya takmış durumdayım
Canim vajina kendini temizliyor niye SIKINTI ediyorsun ki.. kimyasallarla temizlemek iyi bakterileride yok ettiginden pek tavsiye edilmiyor..

Bende baya takmistim ama naparsam yapiim acil bir durum olursa zaten onu düşünemem. Diger türlü de bebek bir anda gelmeyecek temizlenmeye vakit olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…