Çünkü istiyor ki hep içmelere gidelim alem yapalım bizim de aile dindardır içmezler o konularda hiç anlaşamıyorlar küçük görüyolar bizimkileri ve beni de tabi bir de vicdan yok brn çalışmıyorum hamileyim diye işi bıraktım sürekli çalış oturma falan insan bi kendini yorma dikkat et der ama nerde
Selam anneler dr dan geliyorum iki gundur ağrilarim artti diye gitmistim bebişin kafasi hala onden gidiyor 37 haftayla uyumlu dedu dr ama karin cevresi normal bebisin kilosu 2200 olmuş dr doğumu normal demisti bana ama bugünde sezeryan olabilirsin dedi ilerleyen haftalarda bakicaz dedi iki hafta sonra tekrar gidicem ama idrar ve kan tahlili verdim 3 ten sonra tekrar sonuçlari göstermeye gidicem ne yapicağimi bilemedim bebisin kafa buyuklugunun bu kadar onden gitmesi normal mi
Dilerim enerjim bu haftasonu hic bitmez.. bebegimin bavulunu hazirlarim, eglenirim, gezerim tozarim, arkadaslarla kaynatirim.. aa birde fotograf cekicektim belki onada zaman kalirsa iyi olur :)
Kızlar bugun doktor randevum var sabırsızlıkla bekliyorum fakat gelmeden önce idrar tahlili yaptırmamı istemişti yaptırdım. Daha önce de yaptırdığımda 5-6 lökosit, epitel bakteri felan vardı. Bu sefer 3-4 fakat diğer tahlilimde normal değeri negatif olması gereken nitrit negatifken, bu tahlilimde pozitif çıkmış kafamı karıştırdı.. İnternetten bakıyorum ama açıklayıcı hiç birşey okuyamadım. doktora sorucam ama aranızda daha önceki tahlillerinde pozitif çıkan oldu mu merak ettim
seda sevgili yada SEDANİN_SESİ nasil arama yapildigini hatirlayamadim... bebeklerle ilgili 2 gibi bilgi alcaz... ins iyidirler... Allah'im sen bebeklerimizi bize saglikla sihhatle bagisla...
Çünkü istiyor ki hep içmelere gidelim alem yapalım bizim de aile dindardır içmezler o konularda hiç anlaşamıyorlar küçük görüyolar bizimkileri ve beni de tabi bir de vicdan yok brn çalışmıyorum hamileyim diye işi bıraktım sürekli çalış oturma falan insan bi kendini yorma dikkat et der ama nerde
Ayy benım kv de de öyledir bayılır içelim oğlu ıcsın foto cekınelim Facebook a atalım bayılır , bizde de yok öyle şeyler ama o aratmıyor hepsni yapıyor.. Sacmalık bu huyları zaten benı iyice soğuttu kac yasına gelmiş 18 yasındaki kız gibi hareketleri var anne dediğin biraz anne gibi olur anaç olur yemek yapar falan dimi yok bizimki sen yemek yaparsın o oje sürer sacını yapar makyaj yapar süslenmekten sofraya oturamaz gelin kayınvalide gibi kayınvalide gelin gibi bizde hiiiiç takma kafana Gül geç ben artık öyle yapıyorum niye sıkıyorsun Canını sevmezse sevmesin ya sankı biz onlara bayılıyoruz : D
Ben babamın küçük kiziydim.Evin en küçüğü biraz haylaz,biraz maskottum.Ama yüreği kocaman bir çocuktum. Hayatım boyunca hep dik durdum,hep güçlü oldum.Hep parmakla gösterildim, hep takdir edildim çünkü ben babamın kiziydim.iste bu yüzdendir eyvallahsizligim ,ayaklarimin yere sağlam basışı..O küçük kız büyüdü ve şimdi küçük bir kızı olacak ve hayat şimdi benim için tekrar başlayacak.Ayaklari yere sağlam basan,kimseye hayatı boyunca eyvallah etmeyen bir kızım olacak tipki annesi gibi..Babasinin kıymetlisi annesinin bir tanesi.insan aile ne demekmis aile olunca anliyormus..Annemi babamı şimdi daha iyi anlıyorum. Baba biliyormusun ben aslında buyumemisim şimdi büyümeye başlamışım.Hayatimda keskelerimden çok ıyikilerim var,kızım içinde iyikilerle dolu bir hayat olmasini diliyorum..Annen ve baban seni heyecanla bekliyor Prenses..
Öğlenden sonra kendi doktorumda ve ayrıntılı ultrason için ayrı doktorda randevularım var. Bebiş dün akşam alttan o kadar sert vurdu ki kolu bacağı çıkacak sandım. Kafası aşağıda normalde. Acaba kafası ile mi vurdu yoksa ters dönüp tekme mi attı çok merak ediyorum. Bir de sol böbrek kanalı genişti diğerine göre, inşallah düzelmiştir. İlk kez biraz stres ile gidiyorum doktora.
Bu arada o uc haftanin icinde diyelimki 37+5 de sezeryan vs oldun.40a tamamlanacak olan kalan gunleride aktaraniliyormussun.sonucta once gelmis oluyo bebis.oyle yapan arkadaslarin yalancisiyim
şöyle oluyor arkadaşlar, ister 35 de ayrılın ister 37de izne ayrıldığınız gün itibariyle 112 gün (16 hafta) doğum izniniz var. bebeğinizin erken doğmuş olması izin aktarmanızı değil onunla daha çok gün vakit geçirmenizi sağlar sadece.
Aynen benimkide bası asagıda sırtı poposu solda bacakları sagdaydı Canım son kontrolümde ama sag tarafımda son Zaman'larda sertleşme oluyordu bende dedm kesim döndü bu kafasıdır falan. Dun kontrolde baktık neyseki hala aynı pozısyondaymıs :) doktora söyledim iki ayağıyla birden geriliyordur dedi büyüdüğü için öyle hissediyorsun dedi. Bu haftadan sonra dönme durumu cok nadir olurmus içini ferah tut yani :)
Sen ne kadar ince düşüncelisin öyle . Hiç böyle düşünmemeiştim.
Arkadaşlar ne kadar doğrudur bilmem ama ben yastık kullanmıyacağım. Ama bebğimde benim gibi reflülü olmasını istemediğim için beşiğinin altından yatağını yükselteceğim. Meyil verip en azından yiyip yattığında sıkıntı çekmesin.
Araştırmak sormak lazım tabi ama ben çok çektim çekiyorum o çekmesin. O derken hem o hem ben malum reflüsü olan bebeler çok zor oluyorlar
Canım rapor mevzusunu düşünmeden edemiyorum işte. Bir de Bikaç yazı okudum işe gidebileceğin halde rapor alıp gitmezsen kesinlikle yalan hile ve haram olur diyor. Zaten doğum sonrası ücretli izin bitince alınan raporlar daha da vahim bence. Ne bileyim Allah bir şekilde çıkarır o paranın kat kat fazlasını diye düşünüyorum. O yüzden gönlüm rahat etmediği için almayacağım ben.
Sağolsun müdürüm de mazeret izni veririm ben sana dedi çok şükür rapora da yalana da gerek kalmadı :)
Bu arada yastık meselesini ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum yatağın baş kısmının altına bişiler koyup hafif yükseltmek en güzel gibi geldi reflü için de önlem olur hem :)
Selam anneler dr dan geliyorum iki gundur ağrilarim artti diye gitmistim bebişin kafasi hala onden gidiyor 37 haftayla uyumlu dedu dr ama karin cevresi normal bebisin kilosu 2200 olmuş dr doğumu normal demisti bana ama bugünde sezeryan olabilirsin dedi ilerleyen haftalarda bakicaz dedi iki hafta sonra tekrar gidicem ama idrar ve kan tahlili verdim 3 ten sonra tekrar sonuçlari göstermeye gidicem ne yapicağimi bilemedim bebisin kafa buyuklugunun bu kadar onden gitmesi normal mi
canım içini ferah tut sen, nice insanları duyuyoruz hamilelikleri boyunca bebeğin başının büyük olduğu ileriden gittiği söyleniyor ama doğum sonrası hiç öyle bir durum olmuyor. Ben sende bebeğin başında bir ölçüm yapıldı 14 mm çıktı gibi yazdın hatırlıyorum, o ölçüm tekrar edildi mi? sende değilse kusuruma bakma karıştırdım
bu arada benim instagram hesabım _rezzan_ eklemek isterseniz beklerim