- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Allah razi olsun canim benim. Cok sag olCanım moralini yüksek tut inşallah zamanını bekleyecek bebeğin.. Dualarimizdasin
Bu mavi çiçekleri buldum silokon tabancası ile yapıştırdim üzerine de evde ki bi kaç yarım inci ile taşı yapıştırdim al sana lohusa terliği
Ahh ne guzel de soyluyosun canim benim. İnsallah oyle olurCanım benim geçmiş olsun.. İçini ferah tut emi .. Yavaş yavaş doğum sancı açılma gibi durumları yaşamaya başladık bunlar için artık cok erken değil ama aldığın iğnelerle bebeğin bir kac hafta daha karnında olacak sonra da sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izniyle.. Kendine dikkat et :*
Kızlar o kadar huzurluyum ki şu an anlatamam.Belli bir sebep yok vallahi :) Çok şükür diyorum her günüme...Allah sağlık verdikçe,kalan herşey elimizde... İç Huzur (kocişin surat yorgun ve asık olsa da) aslında biz izin verdikçe var...çok şükür bugün de bitti.yalnııızzz bugünki hurçlarla dans olayım sağlam ders oldu,zira belim hala ağrıyor işlerimi yoluna koymaya çalışayım derken düşüncesizce yüklükle uğraşmam aptallık oldu.
Neyse bakalım değer umarım.kalın Yün yastıkları çıkarttım.yarı oturur uyumayı deneyeceğim bu gece...prenses izin verirseeee
Son aylar öyle olur canım. Kendini yorma dinlen ama hep te yatma temiz hava al yürüyüş yap moralini yüksek tut. Kötü bişey olsa doktor söylerdi cnm.Kizlar ben çok kotuyum yaa halbuki bugun dr a da gittim hersey yolundaydi ama o kadar cok agrim var ki artik nerem agriyo bilmiyorum surekli belim ağriyo ara da midem arada karnim arada kasiklarim ne yapicagimi bilmiyorum ama belimin ağrisindan com kotuyum
yarın oğlumu görmeye gideceğim 3 hafta geçti bakalım ne alemde
dönmüş mü, kilosu yerinde mi, keyfi hali nasıl
Yahu yavrum sen bi rahat olsana.. Allah korusun beterinden.. Kordonunu dolamış yaramaz :) olur böyle seyler daha önce söylemıstm arkadasımın 4 kere dolandıgı halde normal doğurduğunu. şurda doğumlarımıza be kaldı ki daha fazla dolayamaz o konuda rahat ol ve bunun bir sorun oldugunu düşünme. Sezaryen olman gerekiyorsa da olursun hep demedik mi hayırlısı hangısıyse o olsun diye.. Ayrıca kendini suclama sen şimdiden hareketli bebişe hazırlansan iyi edersin
Kızlar ben cok unutkan oldum yaaa://
Hadi bakalım .. Buyumustur tabii şii.. Ben en son gittiğimde uyuyorduayy hocam az daha bakalım dedim belki uyanır diye :) canım sen nstye girmediysen hic eger randevuna tok git yanına bir adet bitter çikolata ve visnesuyu al nstye öyle gir :)// güzel haberlerini bekliyorus
hiç duymadığım birşey, rabbim hayırlı doğumlar versin inşAllah
gidebileceksen durma derim
çok takma kafaya ahat ol ki içerde ki sıkmasın kendini, gördüğün gibi veled 4 turla cıktı inşAllah sende ki de hayırlısı ile doğar
benim bornoz takımımın içinde terlikler vardı 2 liralık iki fiyonk taktım birde yaprak al sana lohusa terliği
genelde hastahanede giyilir, amaç fotoğraf çektirirken süslü olmak
gideceğin yer temiz ise makinaya atar evde de giyersin
Aynen bende bornoz takımından çıkan terligi susleyecegim aynı kafadayz cnm bnce daha iyi olacağı iddiasindayimhiç duymadığım birşey, rabbim hayırlı doğumlar versin inşAllah
gidebileceksen durma derim
çok takma kafaya ahat ol ki içerde ki sıkmasın kendini, gördüğün gibi veled 4 turla cıktı inşAllah sende ki de hayırlısı ile doğar
benim bornoz takımımın içinde terlikler vardı 2 liralık iki fiyonk taktım birde yaprak al sana lohusa terliği
genelde hastahanede giyilir, amaç fotoğraf çektirirken süslü olmak
gideceğin yer temiz ise makinaya atar evde de giyersin
Çok elibolca bir seçim cnmBenim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım
normaldir canım bugün ben çay tabaklarini koymusum tepsiye şeker çay kaşığı caydenlik hersey yani eşime diyorum ki çayları doldur ben acilen wcye geldim eşim çay bardaklari nerde diyor )))))) böyleşeyler çok oluyor artik
Gece muhtemelen bir ara farklı şekillere geçerim gibi geliyor:) zaten bin kez uyandığımdan maalesef uykum bölünüyor...ay ağrımasın zaten belimi haşat ettim bugünCanım ya o şekilde uyuyunca da kuyruk sokumum ağırıyor benımumarım sende öyle olmaz rahatça uyursun..
Canım bırak geçmişini . Kimseye karşılık almak için iyilik yapmadın değil mi? Sen içinden geldiği için ablalarının yanındaydın.. Bence onlara boş yere yüklenme ve kendinide üzme. Bebeğin için ne sağlıklıysa onu yapıcaksın, kv filan kafanda büyütme.. Bak bana ben onlara evimi açıyorum, düzenimi bozuyorum bakıcı ellerinde büyümesin daha çok ufak derdni anlatamıyor yavrum, birşey olsa nasıl farkedicez ..Kızlar ara ara size de böyle kasvet geliyo mu ya.? Bebeğim giysilerini utuledim haftasonu bagajda dursun diye kv ye gideceğim için... Onu bile hazırlamak gelmiyo içimden... Eşimin ağzını arıyorum dun dr iyi dedi bu hafta değil de bundan sonraki haftalarda bagajda oldun diye... Doğum zamanını dusunuyorum stres oluyorum ben evimde olmak istiyorum yaeşya tası dur bi Düzen oturmadan allahtan planlı sezaryen eşim de diyor bi sure kal sen orada diyo ( onun izni yok sadece hafta sonları gelecek ) cocuk sarılık felan olsa burda dr yok diyo iyice düzen otursun öyle gelin diyo kendisi dr ben hemşireyim bu arada :/ gerek yok felan dedim ama stres oluyorum şimdiden burda ya zaten kv gelecek muhtemelen evime bakmaya yardıma( ki ben stres oluyorum ... Ahh ahh annemle aynı ildeyim güya... Güya birsürü ablam var.. Hepsinin doğumunda bizzat ben kaldım... Şimdi hamile oldugumu bildikleri bile meçhul... Hiç affetmiycem onları asla...
onların sadeside hoş olabilir canım. kadifeleri var mesela benim pijama takımım mavi. açık mavi kadife terlik gördüm ama işleme falan yoktu sade yani bence güzeldi. birde evet arkadaşın dediği terliklerden bendede var. işlemeli tabi benimki olmazda düzelere uygulanabilir. birde üstünde sadece fiyonk olan öyle bir terlik almıştım zamanında ama pembe :)Bilmedim kii.. Baktım bazı modellere çok güzel geldiler gözüme. Hastanede çalıştığım için kendimi öyle süslü puslu terliklerle düşünemiyorum :) bana da değişik geldi ama arkadaş sağolsun bir tarif söyledi onu uygulayabilir un bornoz terlikleriyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?