2016 Şubat Anneleri

Ahh ne guzel de soyluyosun canim benim. İnsallah oyle olur

Kızlar o kadar huzurluyum ki şu an anlatamam.Belli bir sebep yok vallahi :) Çok şükür diyorum her günüme...Allah sağlık verdikçe,kalan herşey elimizde... İç Huzur (kocişin surat yorgun ve asık olsa da ) aslında biz izin verdikçe var...çok şükür bugün de bitti.yalnııızzz bugünki hurçlarla dans olayım sağlam ders oldu,zira belim hala ağrıyor işlerimi yoluna koymaya çalışayım derken düşüncesizce yüklükle uğraşmam aptallık oldu.
Neyse bakalım değer umarım.kalın Yün yastıkları çıkarttım.yarı oturur uyumayı deneyeceğim bu gece...prenses izin verirseeee

yaa şimdi onca sıkıntılı arkadaşlar arasında bu yazacağım şey için kızmayın lütfen kızlar.. sizlerin yazdıklarını okuyorum. kordon dolananlar, sancı cıkanlar vs. hepinize rabbimden şifa diliyorum.. benim sıkıntım şu. muhasebeci arkadaşlar varsa aranızda bana yardım etsin sadece 2 gün sürem var ve lanet staj defterine ne yazacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı. sizce bi smmm ofisine gidip yardım mı istesem napsam..yardım ederler mi kii sinirlerim bozulduuuu yeminlen ağlıycammböyle zorlanacağımı bilsem gider gerçekten staj yapardım bedavadanbide bu defterden sözlü olucam daha

Canım ya o şekilde uyuyunca da kuyruk sokumum ağırıyor benım umarım sende öyle olmaz rahatça uyursun..

Son aylar öyle olur canım. Kendini yorma dinlen ama hep te yatma temiz hava al yürüyüş yap moralini yüksek tut. Kötü bişey olsa doktor söylerdi cnm.

yarın oğlumu görmeye gideceğim 3 hafta geçti bakalım ne alemde
dönmüş mü, kilosu yerinde mi, keyfi hali nasıl

Hadi bakalım .. Buyumustur tabii şii.. Ben en son gittiğimde uyuyordu ayy hocam az daha bakalım dedim belki uyanır diye :) canım sen nstye girmediysen hic eger randevuna tok git yanına bir adet bitter çikolata ve visnesuyu al nstye öyle gir :)// güzel haberlerini bekliyorus

Enerji depolayayım dimi ben :)
Bir de nette kordon dolanmasından sebep hareketi azalır yazıyor. Anacım nerdeeee, hala fırıl fırıl oynuyor. Az önce tablet havaya kalktı indi resmen.
Kordonlu çocuğum böyleyse kordonsuz nasıl olacktı :)
Çıkınca hele düz duvara tırmanan cinsten olacak

Of sürekli geyiğini yapıp kafamı dağıtmak istiyorum

Bu arada boynerde çok şık ve sade kısa kollu bir lohusa takımı gördüm. Suwen yoktu akasya'da. Suwenin pijama takımları da güzeldi.
Maltepepark ta da bakayım, olmazsa boynerde gördüğümü alacağım
Sen foto paylaştın mı, kaçırdım mı ben?

Bizim ki el kol salliyor anasina da cok de belli etmiyoo nts girmistim bi sıkıntı cikmadi. Odada 8 bayan daha verdi hepsinin sipasi uyuyor benimki oynuyordu. Cok hissedemesem de ebemiz.oyle dedi :)

Aynen bende bornoz takımından çıkan terligi susleyecegim aynı kafadayz cnm bnce daha iyi olacağı iddiasindayim

Kızlar ara ara size de böyle kasvet geliyo mu ya.? Bebeğim giysilerini utuledim haftasonu bagajda dursun diye kv ye gideceğim için... Onu bile hazırlamak gelmiyo içimden... Eşimin ağzını arıyorum dun dr iyi dedi bu hafta değil de bundan sonraki haftalarda bagajda oldun diye... Doğum zamanını dusunuyorum stres oluyorum ben evimde olmak istiyorum ya eşya tası dur bi Düzen oturmadan allahtan planlı sezaryen eşim de diyor bi sure kal sen orada diyo ( onun izni yok sadece hafta sonları gelecek ) cocuk sarılık felan olsa burda dr yok diyo iyice düzen otursun öyle gelin diyo kendisi dr ben hemşireyim bu arada :/ gerek yok felan dedim ama stres oluyorum şimdiden burda ya zaten kv gelecek muhtemelen evime bakmaya yardıma( ki ben stres oluyorum ... Ahh ahh annemle aynı ildeyim güya... Güya birsürü ablam var.. Hepsinin doğumunda bizzat ben kaldım... Şimdi hamile oldugumu bildikleri bile meçhul... Hiç affetmiycem onları asla...

Tüm detaylar mevcut ana ürün tepside yok he şaşırmadım olur yani bizden hersey beklenir bu aralar

Canım ya o şekilde uyuyunca da kuyruk sokumum ağırıyor benım umarım sende öyle olmaz rahatça uyursun..
Gece muhtemelen bir ara farklı şekillere geçerim gibi geliyor:) zaten bin kez uyandığımdan maalesef uykum bölünüyor...ay ağrımasın zaten belimi haşat ettim bugün

Canım bırak geçmişini . Kimseye karşılık almak için iyilik yapmadın değil mi? Sen içinden geldiği için ablalarının yanındaydın.. Bence onlara boş yere yüklenme ve kendinide üzme. Bebeğin için ne sağlıklıysa onu yapıcaksın, kv filan kafanda büyütme.. Bak bana ben onlara evimi açıyorum, düzenimi bozuyorum bakıcı ellerinde büyümesin daha çok ufak derdni anlatamıyor yavrum, birşey olsa nasıl farkedicez ..

onların sadeside hoş olabilir canım. kadifeleri var mesela benim pijama takımım mavi. açık mavi kadife terlik gördüm ama işleme falan yoktu sade yani bence güzeldi. birde evet arkadaşın dediği terliklerden bendede var. işlemeli tabi benimki olmazda düzelere uygulanabilir. birde üstünde sadece fiyonk olan öyle bir terlik almıştım zamanında ama pembe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…