2016 Şubat Anneleri

Benimde hep aklıma geliyor umarım iyilerdir.. O üzgün profil Nasıl oluşuyor ki ben kendisi yapmıştır sanıyordum o kdr bilmiyorum kk yı :)
BAN yiyince oluyor canım. link falan paylaşmak, tartışmak yasak. ama kız bu arada ne yapacakta Ban alsın. acaba dedim kendisi hesabını mı kapattırdı

Unutmuşum yaaahu

Takım 100 tl den 50 ye inmişti
İçinde sabahlık yok onu ayrıyetten aldım o da 35 tl ye inmişti sanırım.. Kumasları yumusacık dokununca begeneceksn :) yakasındaki tül detayını göstermek için el attım :) az önce giyip baktım herşeyin kalıbına takıgımdır bunun kalıbınıda beğendim benden iyi puan aldı yani. Bir takım daha alabilirim ordan :)

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 87
Bn yaşıyorum birde ağla ağla bi kendime gelemiyorum.Suanda kv deyim.Eşim polis gece nobette oluyor.Bu yuzden getirdi bni.Ama utanıyorum yani hiç rahat değilim.Üstüne başına dikkat etmek var.İstediğim zmn yatıp uzanamiyorum.kp evde oluyor.Her hareketim inceleniyor gibi.tv de istediğim kanala bakmıyorum.istediğim zmn uyuyup uyanamiorum.Banyo yapamıyorum neyseki cuma evime gidiyorum

BAN yiyince oluyor canım. link falan paylaşmak, tartışmak yasak. ama kız bu arada ne yapacakta Ban alsın. acaba dedim kendisi hesabını mı kapattırdı

( hmmm .. Bilemedim belki de kendi kapattırdı görmemek için ( umarım hersey yolundadır yaa ve bize de bir ses verir..

siteleri araştır canım. örnekler bulmaya çalış. alanım değil benimki müh. ama çok staj raporu hazırladım. örneklerden yararlanabilirsin. bizden çok detay istiyorlardı 2 güne nasıl olur bilmem ama bişiler çıkar ortaya.

Ben uzanıyorum, üstelik birde eşimin bacaklarının üstüne atıyorum :))))) Bende ki rahatlık kimsede yok caaanım

Canım,yatıcam ama yazmadan edemedim.tek kelimeyle "salla"
Zor biliyorum.bak ben de anlatıyorum burda bazı şeyleri ama olmuyor napalım.benim annem de dünürler ne der çekincesinde 2 gün kaldı gitti kv burda diye.odaya giriyor,ben tombalak karnımla solundayım,o ise sağındaki pencereden dışarı bakarak "eee nasılsın bakalım " diyor.kv içeri geliyor,karnımı mıncıklıyor,torun sevgisi yerlerde misali tavırları...koridorda göz ucuyla karnıma baktığını gördüm.yabancı gibi...yarın ne olacağımız Meçhul bu nasıl bir kin...eşim bile anlam veremiyor erkek olarak,biz de sorun yaşadık ohooo bu ne ki hatta ben sesimi bile yükselttim çok defa ama hiç böyle şey görmedim deyip duruyor.kendine daha yeni 1600 tl lik telefon alıyor ama sırf kv toruna alıyor diye yanımıza geldi,ben de alıyım şunu(portbebe) yalnız limitim 200 Tl demez mi..ben ne diyim sana dedim içimden...bir de ana kucağını alcam diye söz vermişti.ben de alınmasın diye bunca zaman almadan bekledim.lafını bile etmedi...gözünün önünde kv Aldı.bazen sağlığıma acıyorum
Kardeşim desen 21 Yaşında ama bir kere arayıp halimi sormadı,bebek nasıl demedi. gece 12 de fotoğrafını gönderip güzel miyim diye sorar ara ara...lens takar gönderir,saç yapar gönderir.benim ensemde boza pişiyor.....neyse ya kısacası "salla" ...hepimiz aynı gökyüzü altındayız ama hepimiz farklı şeyler görüyoruz bakınca...onların da vardır bi bildiği...bırak naparlarsa yapsınlar...ben de ara ara efkarlanıyorum yazıyorum.napalım böyle olmadı gerekiyormuş....

bütün sayfaları dolu dolu yazmamış gerekiyormuş birdee yaa zaten staj yapacak halde olsam gider örgün okurdum bu nasıl bi sıkıyönetimdir anlamadım gitti.. hem stajyer olsamda 1 ay için bana sadece yemek, cay, kahve yaptırıp markete yollarlardı ha bide bol bol fotokopi çekip fatura dizerdim bunları mı yazıyım illaaaa teşekkür ederim canım sanada. netten tekrar bi bakayım

Cnm bende muhasebe okudum. Stajımı mali müşavir yanında yaptım. Staj defterimi orda çalışan muhasebeci bayanla doldurduk. Sende yardım alabilirsin. Daha öncr yaptıkları için az çok biliyorlar.

Aynen öyle.. Seni misafir gibi el üstünde tutsaklar bile sıkıntı... Hele lohusalıkta bide o psikolojide napıcam bilemiyorum..

Cnm bende muhasebe okudum. Stajımı mali müşavir yanında yaptım. Staj defterimi orda çalışan muhasebeci bayanla doldurduk. Sende yardım alabilirsin. Daha öncr yaptıkları için az çok biliyorlar.

çok sağol canım, en iyisi yarın bunu deniyim bende . saatlerdir kara kara düşünüyorum bişey bulamıyorum. napim caddede bi smmm var gidip yardım isteyim bari. inşallah insaflı kişilere denk gelirim..

İyi Akşamlar kızlar nasilsiniz ben yaklasik 30 haftalık hamileyim kısmet olursa kızım olacak ama ben hareketlerini çok sık hissedemedim 20. Haftalarda haftası küçük dedim 30 a geldik yine şiddetli seri hareket hissedemedim testlerimiz temiz çıktı doktor bi sıkıntı yok diyo ama bn sona yaklaştıkça hiç aklımdan çıkmıyor bi şey mi var acaba diye artık he şeyin hayırlısı Rabbim neyler neylerse güzel eyler sizde bebek hareketleri ne durumda böyle olan var mı

Çok isterdim şimdi istanbulda olup o karı izlemeyi mersine hiç kar yağmaz uyuyamıyorum da ztn kocaya cnm.sikildi o kar burda olsa belki içimi ferahlatirdi biraz

Çok güzellll :) güle güle giy
Buna benziyordu gördüklerim. Bir tanesinde yukardan aşağıya kurdale gibi birşey vardı.
Çok iyi oldu bu markayı falan söylemen

Uyku tutmuyor yaaa
Sebep de yok.

Ben hala hiç uyumadım
Sabah okula nasıl gitcem ben ya...
Insan yarım saat de olsa uyumaz mı ya....

Ben uzanıyorum, üstelik birde eşimin bacaklarının üstüne atıyorum :))))) Bende ki rahatlık kimsede yok caaanım
Ne mümkün. . bizim KP yanında yapsan kapıya koyar.tv de bile görüyor dizilerde utanmaz aile terbiyesi almamış diye söyleniyor ohooooo ..

Son düzenleme:
Bence cicekleri ignelemek gerkirdi havlu terliklerde nasil diyeceksiniz zaten çoğumuz kendisi yaptı çiçek sökülüp takilan bros ignesine yapışık olsaydi yada kolay cozulerek dikilseydi hastaneden sonra makineye atilirdi bende onu hastameden eve sonra sokmayacagim icin süslü plastik tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…