- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
BAN yiyince oluyor canım. link falan paylaşmak, tartışmak yasak. ama kız bu arada ne yapacakta Ban alsın. acaba dedim kendisi hesabını mı kapattırdıBenimde hep aklıma geliyor umarım iyilerdir.. O üzgün profil Nasıl oluşuyor ki ben kendisi yapmıştır sanıyordum o kdr bilmiyorum kk yı :)
Enerji depolayayım dimi ben :)
Bir de nette kordon dolanmasından sebep hareketi azalır yazıyor. Anacım nerdeeee, hala fırıl fırıl oynuyor. Az önce tablet havaya kalktı indi resmen.
Kordonlu çocuğum böyleyse kordonsuz nasıl olacktı :)
Çıkınca hele düz duvara tırmanan cinsten olacak
Of sürekli geyiğini yapıp kafamı dağıtmak istiyorum
Bu arada boynerde çok şık ve sade kısa kollu bir lohusa takımı gördüm. Suwen yoktu akasya'da. Suwenin pijama takımları da güzeldi.
Maltepepark ta da bakayım, olmazsa boynerde gördüğümü alacağım
Sen foto paylaştın mı, kaçırdım mı ben?
Bn yaşıyorum birde ağla ağla bi kendime gelemiyorum.Suanda kv deyim.Eşim polis gece nobette oluyor.Bu yuzden getirdi bni.Ama utanıyorum yani hiç rahat değilim.Üstüne başına dikkat etmek var.İstediğim zmn yatıp uzanamiyorum.kp evde oluyor.Her hareketim inceleniyor gibi.tv de istediğim kanala bakmıyorum.istediğim zmn uyuyup uyanamiorum.Banyo yapamıyorum neyseki cuma evime gidiyorumKızlar ara ara size de böyle kasvet geliyo mu ya.? Bebeğim giysilerini utuledim haftasonu bagajda dursun diye kv ye gideceğim için... Onu bile hazırlamak gelmiyo içimden... Eşimin ağzını arıyorum dun dr iyi dedi bu hafta değil de bundan sonraki haftalarda bagajda oldun diye... Doğum zamanını dusunuyorum stres oluyorum ben evimde olmak istiyorum yaeşya tası dur bi Düzen oturmadan allahtan planlı sezaryen eşim de diyor bi sure kal sen orada diyo ( onun izni yok sadece hafta sonları gelecek ) cocuk sarılık felan olsa burda dr yok diyo iyice düzen otursun öyle gelin diyo kendisi dr ben hemşireyim bu arada :/ gerek yok felan dedim ama stres oluyorum şimdiden burda ya zaten kv gelecek muhtemelen evime bakmaya yardıma( ki ben stres oluyorum ... Ahh ahh annemle aynı ildeyim güya... Güya birsürü ablam var.. Hepsinin doğumunda bizzat ben kaldım... Şimdi hamile oldugumu bildikleri bile meçhul... Hiç affetmiycem onları asla...
BAN yiyince oluyor canım. link falan paylaşmak, tartışmak yasak. ama kız bu arada ne yapacakta Ban alsın. acaba dedim kendisi hesabını mı kapattırdı
siteleri araştır canım. örnekler bulmaya çalış. alanım değil benimki müh. ama çok staj raporu hazırladım. örneklerden yararlanabilirsin. bizden çok detay istiyorlardı 2 güne nasıl olur bilmem ama bişiler çıkar ortaya.yaa şimdi onca sıkıntılı arkadaşlar arasında bu yazacağım şey için kızmayın lütfen kızlar..sizlerin yazdıklarını okuyorum. kordon dolananlar, sancı cıkanlar vs. hepinize rabbimden şifa diliyorum.. benim sıkıntım şu. muhasebeci arkadaşlar varsa aranızda bana yardım etsin sadece 2 gün sürem var ve lanet staj defterine ne yazacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı. sizce bi smmm ofisine gidip yardım mı istesem napsam..yardım ederler mi kii sinirlerim bozulduuuu yeminlen ağlıycamm böyle zorlanacağımı bilsem gider gerçekten staj yapardım bedavadan bide bu defterden sözlü olucam daha
Ben uzanıyorum, üstelik birde eşimin bacaklarının üstüne atıyorum :))))) Bende ki rahatlık kimsede yok caaanımBn yaşıyorum birde ağla ağla bi kendime gelemiyorum.Suanda kv deyim.Eşim polis gece nobette oluyor.Bu yuzden getirdi bni.Ama utanıyorum yani hiç rahat değilim.Üstüne başına dikkat etmek var.İstediğim zmn yatıp uzanamiyorum.kp evde oluyor.Her hareketim inceleniyor gibi.tv de istediğim kanala bakmıyorum.istediğim zmn uyuyup uyanamiorum.Banyo yapamıyorum neyseki cuma evime gidiyorum
Canım,yatıcam ama yazmadan edemedim.tek kelimeyle "salla"Kızlar ara ara size de böyle kasvet geliyo mu ya.? Bebeğim giysilerini utuledim haftasonu bagajda dursun diye kv ye gideceğim için... Onu bile hazırlamak gelmiyo içimden... Eşimin ağzını arıyorum dun dr iyi dedi bu hafta değil de bundan sonraki haftalarda bagajda oldun diye... Doğum zamanını dusunuyorum stres oluyorum ben evimde olmak istiyorum yaeşya tası dur bi Düzen oturmadan allahtan planlı sezaryen eşim de diyor bi sure kal sen orada diyo ( onun izni yok sadece hafta sonları gelecek ) cocuk sarılık felan olsa burda dr yok diyo iyice düzen otursun öyle gelin diyo kendisi dr ben hemşireyim bu arada :/ gerek yok felan dedim ama stres oluyorum şimdiden burda ya zaten kv gelecek muhtemelen evime bakmaya yardıma( ki ben stres oluyorum ... Ahh ahh annemle aynı ildeyim güya... Güya birsürü ablam var.. Hepsinin doğumunda bizzat ben kaldım... Şimdi hamile oldugumu bildikleri bile meçhul... Hiç affetmiycem onları asla...
siteleri araştır canım. örnekler bulmaya çalış. alanım değil benimki müh. ama çok staj raporu hazırladım. örneklerden yararlanabilirsin. bizden çok detay istiyorlardı 2 güne nasıl olur bilmem ama bişiler çıkar ortaya.
Cnm bende muhasebe okudum. Stajımı mali müşavir yanında yaptım. Staj defterimi orda çalışan muhasebeci bayanla doldurduk. Sende yardım alabilirsin. Daha öncr yaptıkları için az çok biliyorlar.yaa şimdi onca sıkıntılı arkadaşlar arasında bu yazacağım şey için kızmayın lütfen kızlar..sizlerin yazdıklarını okuyorum. kordon dolananlar, sancı cıkanlar vs. hepinize rabbimden şifa diliyorum.. benim sıkıntım şu. muhasebeci arkadaşlar varsa aranızda bana yardım etsin sadece 2 gün sürem var ve lanet staj defterine ne yazacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı. sizce bi smmm ofisine gidip yardım mı istesem napsam..yardım ederler mi kii sinirlerim bozulduuuu yeminlen ağlıycamm böyle zorlanacağımı bilsem gider gerçekten staj yapardım bedavadan bide bu defterden sözlü olucam daha
Aynen öyle.. Seni misafir gibi el üstünde tutsaklar bile sıkıntı... Hele lohusalıkta bide o psikolojide napıcam bilemiyorum..Bn yaşıyorum birde ağla ağla bi kendime gelemiyorum.Suanda kv deyim.Eşim polis gece nobette oluyor.Bu yuzden getirdi bni.Ama utanıyorum yani hiç rahat değilim.Üstüne başına dikkat etmek var.İstediğim zmn yatıp uzanamiyorum.kp evde oluyor.Her hareketim inceleniyor gibi.tv de istediğim kanala bakmıyorum.istediğim zmn uyuyup uyanamiorum.Banyo yapamıyorum neyseki cuma evime gidiyorum
Cnm bende muhasebe okudum. Stajımı mali müşavir yanında yaptım. Staj defterimi orda çalışan muhasebeci bayanla doldurduk. Sende yardım alabilirsin. Daha öncr yaptıkları için az çok biliyorlar.
Unutmuşum yaaahu
Takım 100 tl den 50 ye inmişti
İçinde sabahlık yok onu ayrıyetten aldım o da 35 tl ye inmişti sanırım.. Kumasları yumusacık dokununca begeneceksn :) yakasındaki tül detayını göstermek için el attım :) az önce giyip baktım herşeyin kalıbına takıgımdır bunun kalıbınıda beğendim benden iyi puan aldı yani. Bir takım daha alabilirim ordan :)
Ne mümkün. . bizim KP yanında yapsan kapıya koyar.tv de bile görüyor dizilerde utanmaz aile terbiyesi almamış diye söyleniyor ohooooo ..Ben uzanıyorum, üstelik birde eşimin bacaklarının üstüne atıyorum :))))) Bende ki rahatlık kimsede yok caaanım
Okul tatil canım yaa.. Hamilelere de idari izin var.. Hicc çıkma yataktan. Bu halde yollara dusup ise mi gideceksinBen hala hiç uyumadım
Sabah okula nasıl gitcem ben ya...
Insan yarım saat de olsa uyumaz mı ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?