2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar kolumda ara ara serum takili oldugu icin gunduzden beri benim icin yazan arkadaslarin bazilarina cevap veremedigim oldu. Hakkinizi helal edin. Hepinizden Allah razi olsun. Sag olun desteginiz icin. Ve lutfen kendinize dikkat edin. Yorulmayin agir kaldirmayin vs. Akliniza geldikce duaniza talibim...

Hakikatten çoğumuz tanımıyor birbirini.. Belki aynı toplu taşımaya biniyoruz belki yan yana Dr randevuları bekliyoruz ama iş buraya gelince birbirimize destek oluyoruz, bilgi veriyoruz. Ortak oluyoruz..
Ben sadece burada sosyallesiyorum :) başka bir hesabim yok nette çünkü. Bence de haber vermeye çalışalım.. Veya verdirelim :) habersiz kalmayalim , birakmayalim

Geçmiş olsun.. Rabbim yardımcın olsun canım. Moralini yüksek tut sende bol bol dua et başka olumsuz şeyler düşünme

Canım moralini yüksek tut inşallah zamanını bekleyecek bebeğin.. Dualarimizdasin

Sorma yaa bu antin kuntin işleri kim çıkartmışsa :/

kordonun senin yatış şeklinle uzaktan yakından alakası yok canım. inşallah düzelir. bu hepimizin başına gelebilecek bişi. kendini suçlama başkalarınıda takma

Sağolun kızlar Benim doktor da dedi, senlik durum yok diye ama üzüntüden neler saçmalıyorum bir bilseniz. Hele bir de kordon kısmına önce kordonu gayet iyi dolanma yok derken ben aaa çözdü demek çok sevindim dedim kiiiii. Dr a Bir baktım kaşları çatıldı, pardon prdon dedi. Zaten o an ekranda mavili kırmızılı kordonu gördüm, dolanma var iki kereye dedi.
Yıkıldım o an :/
İlkini çözdü diye sevinirken

Kısmetten öte yol yok elbette...inşallah çözülür diye dua ediyorum ama bizimki düğüm konusunda başarılı değil anlaşılan :)

Ahahha yok kuzum ya ne iddiası kendimi motive etmeye çalışıyorum gayet tirsigim hastane konusunda

Ne münasebet.. Neden tirsikmissin.. Sen tirmiksiinn.. :)
Valla hastane konusunda da motive et kendini.. Basa gelen çekilir , bebek girdi icimize çıkacak bir şekilde.. Ne güzel hastane var , Dr var, imkânlar var... Kafaya takma.. Kaç yaşında kızlar doğum yapıyorlar.. Güzel dusun güzel olsuuunn..

Digmi amaaaa :) guzell gorunelim diye neler çıkarmışlar..
Canım kordon için gerçekten yapabileceğimiz birşey yok.. Yanı bir dusun ne yapabilirsin dolanması veya dolanmamasi için. Hem eminim dolanma yollari bilinse kötü niyetli insanlar gayet güzel suistimal ederlerdi. Yavrucagini sağlıkla alacaksın kucağına.. Doğuma gelince hangisi senin ve bebk için uygunsa o olacaktır.. Boşver gorumceni eltini.. Bebise odaklan :)

Aynen canım doğru diyorsun o bebek nasıl girdiyse öyle çıkacak
Ocak annelerini okuyorumda dogumlari emzirmeleri anlatiyorlar artik ayy bizimkilerde az kaldı demekki

Bu mavi çiçekleri buldum silokon tabancası ile yapıştırdim üzerine de evde ki bi kaç yarım inci ile taşı yapıştırdim al sana lohusa terliği

Eklentiler

• 20151231_003118.webp
    28 KB · Görüntüleme: 118
Kizlar ben çok kotuyum yaa halbuki bugun dr a da gittim hersey yolundaydi ama o kadar cok agrim var ki artik nerem agriyo bilmiyorum surekli belim ağriyo ara da midem arada karnim arada kasiklarim ne yapicagimi bilmiyorum ama belimin ağrisindan com kotuyum

Yahu yavrum sen bi rahat olsana.. Allah korusun beterinden.. Kordonunu dolamış yaramaz :) olur böyle seyler daha önce söylemıstm arkadasımın 4 kere dolandıgı halde normal doğurduğunu. şurda doğumlarımıza be kaldı ki daha fazla dolayamaz o konuda rahat ol ve bunun bir sorun oldugunu düşünme. Sezaryen olman gerekiyorsa da olursun hep demedik mi hayırlısı hangısıyse o olsun diye.. Ayrıca kendini suclama sen şimdiden hareketli bebişe hazırlansan iyi edersin

R rzombie naptiniz acile gittinmi ne dediler

şimdi geldim acilden, şansıma kendi doktorum nöbetçiymiş bu gece. idrar tahlili verdim temiz çıktı birde nst ye girdim 3 kere 50 de çıktı değerim, sıkıntılı bir durum yok dedi doktorum. meslek icabı tüm gün oturuyorum o sebep oluyordur bu kadar ağrıya, istersen hemen yazayım çalışamaz raporunu dedi :) güldüm bende duymamış olayım dedim, sonuç olarak küçük hanımın keyfi yerindeymiş daha, mesai içinde mümkün olduğunca arada kalk yürü akşamları güzelce istirahat et ve magnezyumunu aksatma dedi. Şu son dönemece girdiğimiz günlerde hepimize dayanma güç ve kuvveti versin, bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amin canim. Cok sag olasin

Canım benim geçmiş olsun.. İçini ferah tut emi .. Yavaş yavaş doğum sancı açılma gibi durumları yaşamaya başladık bunlar için artık cok erken değil ama aldığın iğnelerle bebeğin bir kac hafta daha karnında olacak sonra da sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izniyle.. Kendine dikkat et :*

Aynen ben de cok korktum ve dr gelirse bisey yapamayiz dediginde gozlerim doldu.Benim uç defa 60 70 lerde
Aynı benim değerlerde ortalama öyleydi. Bişey yapamayız derken artık geliştikleri için durdurmaya gerek yok demek istiyorlar. İnşallah vaktiyle gelsinlerde rahatlayalım.

Aynen canım doğru diyorsun o bebek nasıl girdiyse öyle çıkacak
Ocak annelerini okuyorumda dogumlari emzirmeleri anlatiyorlar artik ayy bizimkilerde az kaldı demekki

Yesss bebekkk çıkacak yaniii :)./ yaa bize de az kaldı vallahi. Hala ilk ogrendigim an gozumun önünde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…