- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Burda kaç kişi merak ediyordur. Kızlar doğum yaptıktan sonra bizi habersiz bırakmayın lütfen kısa bi mesaj hersey iyi diye yazın ki merak etmeyelim. Belki birbirimizi tanımıyoruz bilmiyoruz bazilariyla hiç mesajlasmiyoruz ama bu ilgileniyorum takip etmiyorum anlamına gelmiyor. Bizde sizin yakinlariniz gibi merak ediyoruz.
35+1 im canım.I
İnşallah cnm kaç haftaliksn
Arkadaslar kolumda ara ara serum takili oldugu icin gunduzden beri benim icin yazan arkadaslarin bazilarina cevap veremedigim oldu. Hakkinizi helal edin. Hepinizden Allah razi olsun. Sag olun desteginiz icin. Ve lutfen kendinize dikkat edin. Yorulmayin agir kaldirmayin vs. Akliniza geldikce duaniza talibim...
Sorma bu bıdık, tombik ve renkli kişilikte kimmiş diyecekler
Canım moralini yüksek tut inşallah zamanını bekleyecek bebeğin.. DualarimizdasinArkadaslar kolumda ara ara serum takili oldugu icin gunduzden beri benim icin yazan arkadaslarin bazilarina cevap veremedigim oldu. Hakkinizi helal edin. Hepinizden Allah razi olsun. Sag olun desteginiz icin. Ve lutfen kendinize dikkat edin. Yorulmayin agir kaldirmayin vs. Akliniza geldikce duaniza talibim...
Ahahha yok kuzum ya ne iddiası kendimi motive etmeye çalışıyorum gayet tirsigim hastane konusundaİddialı bir annesin şimdiden :) nazar boncuğu takmayı da unutma lutfen :)
Sorma yaa bu antin kuntin işleri kim çıkartmışsa :/Kizcelerrr. Size birşey soracagimm.. Simdik bu lohusa terlikleri var yaaa.. Susluler puslulerr 4o-50 TL lerrr.. Biz onu nerede giycez. Evde mi ? Hastanede mi?
Yanı bilemedim.. Hastanede giyeceksin derseniz ben onu eve sokmam bir daha e
Evde de giyemeyeceksem neden öyle güzel ve pahalı ( goreceli tabii sahisa gore ) bir terligi alayim.. Birri beni aydinlatsin, ikna etsin. Goynumu hoş etsin.. Karnimi.tok etsinn.. Bebise baksın ben gezeyim tozayim .. Manyak oldum ben.. Kafam bir değişik :) yarim saat önce ağlıyordum.. Şimdi ne haldeyim.. Bir çift terlik beni ne hallere getirdi..
kordon dolanmasının yatış şekliyle veya senin hareketli olmanla alakası yokmuş canım kendini suçlama. ben geçen gidişimde sormuştum doktoruma. uyuyana kadar deli gibi sağıma soluma dönüyorum sonrada acaba kordon dolanır mı diye düşünmeye başlıyorum demiştim. senin yatışınla alakası yok onun istersen amuda kalk yine de isteyerek dolayamazsın dedi :) sen sıkma canını hiç. Allah'a emanet miniklerimiz. o nasıl nasip ettiyse öyle doğacaklar inşallah
hiç duymadığım birşey, rabbim hayırlı doğumlar versin inşAllah
gidebileceksen durma derim
çok takma kafaya ahat ol ki içerde ki sıkmasın kendini, gördüğün gibi veled 4 turla cıktı inşAllah sende ki de hayırlısı ile doğar
benim bornoz takımımın içinde terlikler vardı 2 liralık iki fiyonk taktım birde yaprak al sana lohusa terliği
genelde hastahanede giyilir, amaç fotoğraf çektirirken süslü olmak
gideceğin yer temiz ise makinaya atar evde de giyersin
kordonun senin yatış şeklinle uzaktan yakından alakası yok canım. inşallah düzelir. bu hepimizin başına gelebilecek bişi. kendini suçlama başkalarınıda takma
Canım kendini sıkma lütfen kordon dolanmasinin seninle bir alakası yok biliyorsun.. Bende soluma yatamiyorum çoğunlukla ne zaman yatsam tepiyor.. Sezeryan ile ilgili de şimdiden sıkıntıya sokma kendini hep benim ve bebeğim için hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun de.. Belki de hayırlısı sezeryandır di mi.. Ben normalden çok korktuğum halde druma sezeryan tarihi ver diyemiyorum hep hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah..
Ahahha yok kuzum ya ne iddiası kendimi motive etmeye çalışıyorum gayet tirsigim hastane konusunda
Sorma yaa bu antin kuntin işleri kim çıkartmışsa :/
Sağolun kızlarBenim doktor da dedi, senlik durum yok diye ama üzüntüden neler saçmalıyorum bir bilseniz. Hele bir de kordon kısmına önce kordonu gayet iyi dolanma yok derken ben aaa çözdü demek çok sevindim dedim kiiiii. Dr a Bir baktım kaşları çatıldı, pardon prdon dedi. Zaten o an ekranda mavili kırmızılı kordonu gördüm, dolanma var iki kereye dedi.
Yıkıldım o an :/
İlkini çözdü diye sevinirken
Kısmetten öte yol yok elbette...inşallah çözülür diye dua ediyorum ama bizimki düğüm konusunda başarılı değil anlaşılan :)
Aynen canım doğru diyorsun o bebek nasıl girdiyse öyle çıkacakNe münasebet.. Neden tirsikmissin.. Sen tirmiksiinn.. :)
Valla hastane konusunda da motive et kendini.. Basa gelen çekilir , bebek girdi icimize çıkacak bir şekilde.. Ne güzel hastane var , Dr var, imkânlar var... Kafaya takma.. Kaç yaşında kızlar doğum yapıyorlar.. Güzel dusun güzel olsuuunn..
Vayyyy suppersin kız sen :) ondan bendede var bazanin altından çıkardık geçen gün.. Bende yapayim öyle :))) ya hastane sonuçta işten gelince bile kiyafetlerimi çıkarırım hemen.. Oradan birşey getirmem eve :) bir ara resmini atsana kuzum ornek olsun bana da
amin canim. Cok sag olasinGeçmiş olsun.. Rabbim yardımcın olsun canım. Moralini yüksek tut sende bol bol dua et başka olumsuz şeyler düşünme
Sorma yaa bu antin kuntin işleri kim çıkartmışsa :/
Sağolun kızlarBenim doktor da dedi, senlik durum yok diye ama üzüntüden neler saçmalıyorum bir bilseniz. Hele bir de kordon kısmına önce kordonu gayet iyi dolanma yok derken ben aaa çözdü demek çok sevindim dedim kiiiii. Dr a Bir baktım kaşları çatıldı, pardon prdon dedi. Zaten o an ekranda mavili kırmızılı kordonu gördüm, dolanma var iki kereye dedi.
Yıkıldım o an :/
İlkini çözdü diye sevinirken
Kısmetten öte yol yok elbette...inşallah çözülür diye dua ediyorum ama bizimki düğüm konusunda başarılı değil anlaşılan :)
amin canim. Cok sag olasin
Aynı benim değerlerde ortalama öyleydi. Bişey yapamayız derken artık geliştikleri için durdurmaya gerek yok demek istiyorlar. İnşallah vaktiyle gelsinlerde rahatlayalım.Aynen ben de cok korktum ve dr gelirse bisey yapamayiz dediginde gozlerim doldu.Benim uç defa 60 70 lerde
Aynen canım doğru diyorsun o bebek nasıl girdiyse öyle çıkacak
Ocak annelerini okuyorumda dogumlari emzirmeleri anlatiyorlar artik ayy bizimkilerde az kaldı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?