Canim yaa gitmek zorundamisin gitme yani ben eşimden ayrilmak istemem zaten suan psikolojilerimiz bozuk ee bebiş gelicek sen en mutlu anlarinda eşin yaninda olmicak çok saçma benimde kv. Kp alt katta oturuyi ama kv yatili calisiyo benim icin bir hafta izin alicak kendi annemde gelir bir hafta iki hafta sonra hep kendim bakicam sizde oyle yapin bebise iyi baktiktn sonra ev sicak olduktan sonra allahin izniyle bisi olmaz hem sen hemsiresin esin dr ne olucak ayri kalmayin bence yaa ayrica eş izni 10 gün diye biliyorum ben komsun falan yokmu orda birsey olursa onlarda gelir yardim eder cnmKızlar ara ara size de böyle kasvet geliyo mu ya.? Bebeğim giysilerini utuledim haftasonu bagajda dursun diye kv ye gideceğim için... Onu bile hazırlamak gelmiyo içimden... Eşimin ağzını arıyorum dun dr iyi dedi bu hafta değil de bundan sonraki haftalarda bagajda oldun diye... Doğum zamanını dusunuyorum stres oluyorum ben evimde olmak istiyorum yaeşya tası dur bi Düzen oturmadan allahtan planlı sezaryen eşim de diyor bi sure kal sen orada diyo ( onun izni yok sadece hafta sonları gelecek ) cocuk sarılık felan olsa burda dr yok diyo iyice düzen otursun öyle gelin diyo kendisi dr ben hemşireyim bu arada :/ gerek yok felan dedim ama stres oluyorum şimdiden burda ya zaten kv gelecek muhtemelen evime bakmaya yardıma( ki ben stres oluyorum ... Ahh ahh annemle aynı ildeyim güya... Güya birsürü ablam var.. Hepsinin doğumunda bizzat ben kaldım... Şimdi hamile oldugumu bildikleri bile meçhul... Hiç affetmiycem onları asla...
Aynı benim değerlerde ortalama öyleydi. Bişey yapamayız derken artık geliştikleri için durdurmaya gerek yok demek istiyorlar. İnşallah vaktiyle gelsinlerde rahatlayalım.
Ben uzanıyorum, üstelik birde eşimin bacaklarının üstüne atıyorum :))))) Bende ki rahatlık kimsede yok caaanım
Allah razi olsun canim benim. Cok sag ol
Kp gorme ozurlu, belkide gorse bende rahat edemezdim, ama ben genel olarak rahat biriyimdir, kendi ailemde boyle gordum, esimin aileside rahat insanlar oluncaa bende keyfime bakiyorumBenimkiler de der uzan kızım,yoruldun vs diye. Yanlarında olmuyor tabiiama geçip odama yatarim. Kayinvalidem varsa uzaniim yanında. :) sağ olsunlar. Ama onların da eksikleri, sevmedigim huyları vs var. Ama farklı olduğumuzu biliyor onları da öyle kabul ediyorum. yoksa ya kocamin başını yer huzuru bozarim ya da kendi kendimi yerim :)
Hiç bilmiyorum canımCanım devlette de var mı
Yook sakın iğneyle olurmu yaaa... bak o zaman pompa işe yarar çünkü arkadaşda öyleydi. Pompa ile çekiyordu hemen bebişin agzına sokuyordu memeyi. Pompayla birkaç kere çekersin ucu dışardayken hemen agzına verirsin. Sakın tamamen sagıp vermeCanım ben çok arada kaldım.sütüm olursa 7-8 aylıkken Çalışmaya başladığımda lazım olur dedim lazım olursa alırım diye düşündüm.fakat benim göğüs ucum içe dönük ve yeni doğum yapan Arkadaşımın da benle aynı problemi var.iğneyle çıkartmaya çalışırken kanatmışlar.göğüs ucu çıkartıcı aldım gerçi ama bilmem etki eder mi...burda da gidip doğum yapabileceğim bir alternatifim var.orda da makina var mı bilmem.
Ayy maşallah yaaaa doktordaki iyi cesaret be diyeyim helal olsun...
Bak canım öncelikle kesinlikle vicdan yapma çünkü bizimle alakası yok. İkinciside normalmi sezeryanmı diye neden bukadar takılıyorsunki.... bırak etrafındakiler ne derse desin... illa bahane arıyorsanda kordon dolandığı için riske girmedim dersin bu kadar...firkan vicdan yapmak istemiyorum ama duyan herkes yatışına dikkat etmiyor musun diyor. Ediyorum ediyorum, o nasıl istiyorsa öyle yatıyorum, seçenek mi var sanki diye haykırmak istiyorum.
Sola yatmazsan sırt üstü yatarsan dolanır diyorlar.
ee şuan sola yatıyorum ama istemiyor bu şekilde yatmamı.resmen deşip çıkartacak orayı :/
Doktora ayrıntı soramadım danapayım çözmesi için diyebildim, benden sebep mi diyebildim. Başka birşey soramadım. Sezeryan mı olacak o zmn diyemedim :/
Aman ne bileyim dolandığına mı yanayım, normal doğum istiyordum sezeryan mı olacağım diye üzülüyorum. Okuduğum normal doğum destekçi kitaplarına mı yanayım.
Görümcemden duyacağım zaten boyun kısaydı normal yapamazdın diyecek ona mı yanayım...
Üç gün hastanede kalmak işkence gibi ona mı yanayım.
Aynn canim ne kadar iyi olsalar bile kendi evin gibi olmuyo ben yeri geliyo kendi babamin bile yaninda rahat olamiyorum evimdeki gibi en güzeli kendi evin ama insallah bakalim kendi evikizde yapabiliriz gerci eskilr kac cocuga kendi bakmis bisi de olmamis bizde bi cocuga bakariz heralde ☺☺Benimkiler de der uzan kızım,yoruldun vs diye. Yanlarında olmuyor tabiiama geçip odama yatarim. Kayinvalidem varsa uzaniim yanında. :) sağ olsunlar. Ama onların da eksikleri, sevmedigim huyları vs var. Ama farklı olduğumuzu biliyor onları da öyle kabul ediyorum. yoksa ya kocamin başını yer huzuru bozarim ya da kendi kendimi yerim :)
Oralarda kar yok galibaGünaydın kızlar tekmelerle güne Merhaba dedik :) şimdi karnimizi doyurup koşa koşa doktor amcamiza gidecez :)kızımı görmeye inşallah hersey yolundadir.insan yinede her gidişinde korkuyorgüzel haberlerle döneriz inşallah :) herkeze musmutlu birgün olsun
Canım senin vücut yapındandır merak etmeİyi Akşamlar kızlar nasilsiniz ben yaklasik 30 haftalık hamileyim kısmet olursa kızım olacak ama ben hareketlerini çok sık hissedemedim 20. Haftalarda haftası küçük dedim 30 a geldik yine şiddetli seri hareket hissedemedim testlerimiz temiz çıktı doktor bi sıkıntı yok diyo ama bn sona yaklaştıkça hiç aklımdan çıkmıyor bi şey mi var acaba diye artık he şeyin hayırlısı Rabbim neyler neylerse güzel eyler sizde bebek hareketleri ne durumda böyle olan var mı
Canim sayfalar cok birikince cogunu okuyamadim iyi misin simdi agir kaldirmaktan kaynaklanan bi sorun mu yasadin ne olduArkadaslar kolumda ara ara serum takili oldugu icin gunduzden beri benim icin yazan arkadaslarin bazilarina cevap veremedigim oldu. Hakkinizi helal edin. Hepinizden Allah razi olsun. Sag olun desteginiz icin. Ve lutfen kendinize dikkat edin. Yorulmayin agir kaldirmayin vs. Akliniza geldikce duaniza talibim...
Aynen ya katiliyorum bende sana kimseyi takmicaksin bu durumda valla kiz kardesim dogum sancisi cekerken ablam kiyameti kopardi ne aci cektiriyorsunuz alin sezeryana diye ama kiz kardesimin acilmasi vardi normal istedi normal oldu o anda o aciyi kimse cekmiuo sen cekiyorsun bende cok istiyorum bormal dogumu ama allah bilir normal diye gidip son anda sezeryana donen veya sezeryan olucam diyip de apar topar dogum yapanlari biliyoruz bebislerimiz gelsinde saglikla gerisi hic onemli degil ablam 3 dogum yapti ikisi normal biri sezeryan sorsak hep en kolay dogumum sezeryan diyo simdi 2,5 yasinda kizi kendide masallah kilolarida verdi dikis var diye agrisi sizida olmuyo masallah yani hic dert etmeyin bunlari yaa tek derdimiz bence doğum aninda veya sanci aninda evde tek olmak falan olsun ben wc ye giderken bile telefonu yanimda goturuyorm aman sizde dikkat edinMiss gibi bembeyaz karlı bir sabahtan herkese günaydı. Ayy dayanamadım kimseler ezzmeden dışarı çıktım miss gibi yürüdüm geldim. Oğluşum uyansada onuda indirsem. 2 saat sonra sokaktaki çocyklardan hiç kar kalmaz
Hiç bilmiyorum canım
Yook sakın iğneyle olurmu yaaa... bak o zaman pompa işe yarar çünkü arkadaşda öyleydi. Pompa ile çekiyordu hemen bebişin agzına sokuyordu memeyi. Pompayla birkaç kere çekersin ucu dışardayken hemen agzına verirsin. Sakın tamamen sagıp vermebebiş eme eme ucu dışarıda kalıyor. Sabırla devam et
Ayy maşallah yaaaa doktordaki iyi cesaret be diyeyim helal olsun...
Bak canım öncelikle kesinlikle vicdan yapma çünkü bizimle alakası yok. İkinciside normalmi sezeryanmı diye neden bukadar takılıyorsunki.... bırak etrafındakiler ne derse desin... illa bahane arıyorsanda kordon dolandığı için riske girmedim dersin bu kadar...
İnsanlar ne diyecek diye bu kadar tasalanma. Yoksa bu zamanlar geçmek bilmez. Son ana kadar beklerse daha çook zamanın var. Kendine işkence etme. Bana laf söyleyen yokmu sanıyorsun. O yüzden normalmi sezeryanmıydı diye soranlara ben direk sezeryandı bende doğurmayı beceremeyenlerdenim diyorum. Hiçbişey diyemiyorlar. Sen bunları boşversene.
Sadece bol bol dua et. Bende son ana kadar korksamda hep kendimi normale alıştırmıştım. Normal doğum videoları bile izlemiştim. Hiç öyle korkum yoktur. Ama son zamanda öyle birşey oluyorki biranda sezeryana tamam diyorsun. Düşünmüyorsun bile. Pişmanmıyım degilim. Ama içimde hep normal doğum yapma istegi kaldı.önemli olan minişlerin oradan saglıkla çıkması. İnan bana.. kimseyi duyma kimseyede bişey söyleme şimdiden kendini hep normal doğuma endeksle.. normal yapacagım de.. başkasını düşünme zamanı gelince kısmet nasılsa öyle olur.
Bazı illerde tatil fakat idari izin yurt geneli mi ki ? Vallahi ben de onu düşünüyorum.nasıl gitcem diye....Okul tatil canım yaa.. Hamilelere de idari izin var.. Hicc çıkma yataktan. Bu halde yollara dusup ise mi gideceksin
Ben de ben deKızlar ben cok unutkan oldum yaaa://
Yok.canım karsız memleketteyiz biz hava kapalı ama bizim Havamız süper :))biz yılın 2 ayı kIş yaşayan mersindeyiz oyüzden çok sansliyiz:)Oralarda kar yok galiba
Karnım tok, altımı değiştirdim, gazım yok. Eee niye uyumuyorum diye dört döndüm gece boyuBen hala hiç uyumadım
Sabah okula nasıl gitcem ben ya...
Insan yarım saat de olsa uyumaz mı ya....
Bak canım öncelikle kesinlikle vicdan yapma çünkü bizimle alakası yok. İkinciside normalmi sezeryanmı diye neden bukadar takılıyorsunki.... bırak etrafındakiler ne derse desin... illa bahane arıyorsanda kordon dolandığı için riske girmedim dersin bu kadar...
İnsanlar ne diyecek diye bu kadar tasalanma. Yoksa bu zamanlar geçmek bilmez. Son ana kadar beklerse daha çook zamanın var. Kendine işkence etme. Bana laf söyleyen yokmu sanıyorsun. O yüzden normalmi sezeryanmıydı diye soranlara ben direk sezeryandı bende doğurmayı beceremeyenlerdenim diyorum. Hiçbişey diyemiyorlar. Sen bunları boşversene.
Sadece bol bol dua et. Bende son ana kadar korksamda hep kendimi normale alıştırmıştım. Normal doğum videoları bile izlemiştim. Hiç öyle korkum yoktur. Ama son zamanda öyle birşey oluyorki biranda sezeryana tamam diyorsun. Düşünmüyorsun bile. Pişmanmıyım degilim. Ama içimde hep normal doğum yapma istegi kaldı.önemli olan minişlerin oradan saglıkla çıkması. İnan bana.. kimseyi duyma kimseyede bişey söyleme şimdiden kendini hep normal doğuma endeksle.. normal yapacagım de.. başkasını düşünme zamanı gelince kısmet nasılsa öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?