2016 Şubat Anneleri

Sen Neredesin canjm. Yakınsan biz gelelim.. Yalnız kalma. Ev için diyorsun yanı :) ama sen evde yine ayağına birşey giy incecik de olsa.
biz ankaradayız canım. ben öyle biliyorum yani ev için. hastane saçma olmazmı yaw. ben mi acaba abartmıyorum herkes abartıyor mu ? 1 gün için ben giyemem hastanede öyle bişi :) buyrun gelin tabiki :)

Canım kendini sıkma lütfen kordon dolanmasinin seninle bir alakası yok biliyorsun.. Bende soluma yatamiyorum çoğunlukla ne zaman yatsam tepiyor.. Sezeryan ile ilgili de şimdiden sıkıntıya sokma kendini hep benim ve bebeğim için hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun de.. Belki de hayırlısı sezeryandır di mi.. Ben normalden çok korktuğum halde druma sezeryan tarihi ver diyemiyorum hep hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah..

Hahah... Çok costum demi.. Ogluş bir yandan anası bir yandan :)))))) himm.. Sende kiyamiyon yaneee hastanede giymeye onlari
Ben fuşya kalin bir terlik aldım yikanabilir gibi geldi bana fusya pijamalarimla bir oğlan annesi olarak hastanede onlari giymeyi düşünüyorum

şimdi geldim acilden, şansıma kendi doktorum nöbetçiymiş bu gece. idrar tahlili verdim temiz çıktı birde nst ye girdim 3 kere 50 de çıktı değerim, sıkıntılı bir durum yok dedi doktorum. meslek icabı tüm gün oturuyorum o sebep oluyordur bu kadar ağrıya, istersen hemen yazayım çalışamaz raporunu dedi :) güldüm bende duymamış olayım dedim, sonuç olarak küçük hanımın keyfi yerindeymiş daha, mesai içinde mümkün olduğunca arada kalk yürü akşamları güzelce istirahat et ve magnezyumunu aksatma dedi. Şu son dönemece girdiğimiz günlerde hepimize dayanma güç ve kuvveti versin, bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İyi geceler kızlar luck25 miydi tam olarak hatırlamıyorum doğum yapmıştı haber varmı kızlar??? merak ediyorum. Bilen varsa yazın lütfen . İnşallah iyidir.
haber yok malesef, hatta profili üzgün görünüyor acaba bişi mi olduda hesabı kapandı ? durduk yere niye ban yapsınlarki.

İnsallah fayda eder korkma. Benim kasildigimda 65 70 e çıkıyordu. Şimdi günde 2 3 kez yine kasiliyorum filan ama idare ediyoruz. Sende şimdi durumlar nasil
Ben sabah geldigimda cihazda 48 ii falan gordum eger daha yukselmediyse. Ama sonra 1 den baslayip zaman zaman 18-19 a kadar yukselip dustu. Usg yle baktilar rahim agzim 28.7 ya da 27.8 cikti. Badi cok cok asaguda. Dr bi iki hafta daha dayansa guzel.olur dedi. İnsallah ilaclarla bekler dedi canim

biz ankaradayız canım. ben öyle biliyorum yani ev için. hastane saçma olmazmı yaw. ben mi acaba abartmıyorum herkes abartıyor mu ? 1 gün için ben giyemem hastanede öyle bişi :) buyrun gelin tabiki :)

Bilmedim kii.. Baktım bazı modellere çok güzel geldiler gözüme. Hastanede çalıştığım için kendimi öyle süslü puslu terliklerle düşünemiyorum :) bana da değişik geldi ama arkadaş sağolsun bir tarif söyledi onu uygulayabilir un bornoz terlikleriyle :)

haber yok malesef, hatta profili üzgün görünüyor acaba bişi mi olduda hesabı kapandı ? durduk yere niye ban yapsınlarki.

Benimde hep aklıma geliyor umarım iyilerdir.. O üzgün profil Nasıl oluşuyor ki ben kendisi yapmıştır sanıyordum o kdr bilmiyorum kk yı :)

İnsallah yoktur. Acaba kendisi dondurabilir mi ki üyeliğini.. Ya evet.. Ne yaptılar,ne durumdalar acaba
Burda kaç kişi merak ediyordur. Kızlar doğum yaptıktan sonra bizi habersiz bırakmayın lütfen kısa bi mesaj hersey iyi diye yazın ki merak etmeyelim. Belki birbirimizi tanımıyoruz bilmiyoruz bazilariyla hiç mesajlasmiyoruz ama bu ilgileniyorum takip etmiyorum anlamına gelmiyor. Bizde sizin yakinlariniz gibi merak ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…