Bilmedim kii.. Baktım bazı modellere çok güzel geldiler gözüme. Hastanede çalıştığım için kendimi öyle süslü puslu terliklerle düşünemiyorum :) bana da değişik geldi ama arkadaş sağolsun bir tarif söyledi onu uygulayabilir un bornoz terlikleriyle :)
Aynen bende bornoz takımından çıkan terligi susleyecegim aynı kafadayz cnm bnce daha iyi olacağı iddiasindayim
Canım senin vücut yapındandır merak etmeburada bir arkadaşda var. huzurunmeraklisi Öyle hareketlerini az hisseden.. ama artık daha çok hissediyor. Seninkide biraz daha büyüsün daha iyi hissedersin
bütün sayfaları dolu dolu yazmamış gerekiyormuş birdeeyaa zaten staj yapacak halde olsam gider örgün okurdum bu nasıl bi sıkıyönetimdir anlamadım gitti.. hem stajyer olsamda 1 ay için bana sadece yemek, cay, kahve yaptırıp markete yollarlardı ha bide bol bol fotokopi çekip fatura dizerdim bunları mı yazıyım illaaaa teşekkür ederim canım sanada. netten tekrar bi bakayım
Bizde tatil değil canım.belli illerde tatil maalesefKarnım tok, altımı değiştirdim, gazım yok. Eee niye uyumuyorum diye dört döndüm gece boyu
Okula gitmedin inşallah. Bugün okullar tatil değilmi? Sadece istanbulda mı geçerli?
Eskiden insanların düşünceleri umrumda olmazdı... Sadece kendi bildiklerim kendi doğrularım ve arzularıma göre yaşardım. Demek ki insanlar büyüdükçe, etraftan sürekli birşeyler duydukça kafaya takmaya başlıyor böyle şeyleri :) keşke hiç huyum değişmeseydi...
Elbette normal doğum ile almak isterim o duyguyu yaşamak, senelerdir hep bir çocuğum olursa normal diye endekslemiştim kendimi. Şimdi ikimci ihtimalin olması yıktı beni.
Belki normal denenecek bilemem ama bilincimi her iki ihtimale alıştırmalıyım demek ki... O an yıkılmaktansa, inat edip yanlış kararlar almaktansa.
İyi ki şubat annesisin :) çok güzel güç destek veriyorsun inan :) belki bizim sana hiç faydamız olmuyor sıkılıyorsun ama inan biz senden çok faydalanıyoruz:*
Ay senin anlattığın spinal sezeryan epidural sezeryan hepsini üstün körü okumuştumgideyim de ayrıntılı okuyayım :) sezeryam hakkında da bilgim olsun en azından ben çözecek inşallah normal olacak diye olumlu mesajımı evrene atayım ama kulağımda da bilgileri olsun
Ya bu nst ye hangi zaman alicaklar beni bilmiyorum devlet hastanesi oldugu icin sanirim dogurmak icin gittigimde takarlarGünaydın hamişler. Yılın son gününde buralarda lapa lapa kar yağıyor.
Dün doktorlarımıza gittik. 2176 gr 43 cm. Haftasına uyumlu. Benim sıpa 26. haftada doğum pozisyonuna girmişti fakat bu hafta kasıklarım çok acıyordu. Meğer kafası yukarı dönmüş tekmeyi alttan alttan savuruyormuş. Neyseki sezaryan da sorun olmayacak tekrar dönmezse. Çok su içtiğim için karnın bebeğe 3 oda 1 salon gibi. Bol bol yeri var dedi doktor. Böbreğindeki sorun da geçmiş ama yine de 1 yaşına kadar takip etmemiz gerekiyormuş.
Bir de ilk kez nstye girdim. İçeri ağlayan bir hamiş geldi. Normal doğum bekliyormuş, sancım geldi, çok acıyor diye ağlıyordu ama cihazda sancı çıkmadı. Tırstım biraz. Ben de mi bu kadar stresli olacağım acaba son günlerde?
Sizden ne haberler bakalım
Sorun yoksa dert etme bence.. zaten kasilmalari hissetmemen imkansiz.. Sanada bir dahaki sefere yapabilirler bence, son ayda yapiyolar diye biliyorum 37. haftada filan..Ya bu
Ya bu nst ye hangi zaman alicaklar beni bilmiyorum devlet hastanesi oldugu icin sanirim dogurmak icin gittigimde takarlar
Maalesef hiç kimse yok canım köydeyim ben..Canim yaa gitmek zorundamisin gitme yani ben eşimden ayrilmak istemem zaten suan psikolojilerimiz bozuk ee bebiş gelicek sen en mutlu anlarinda eşin yaninda olmicak çok saçma benimde kv. Kp alt katta oturuyi ama kv yatili calisiyo benim icin bir hafta izin alicak kendi annemde gelir bir hafta iki hafta sonra hep kendim bakicam sizde oyle yapin bebise iyi baktiktn sonra ev sicak olduktan sonra allahin izniyle bisi olmaz hem sen hemsiresin esin dr ne olucak ayri kalmayin bence yaa ayrica eş izni 10 gün diye biliyorum ben komsun falan yokmu orda birsey olursa onlarda gelir yardim eder cnm
Ya bu
Ya bu nst ye hangi zaman alicaklar beni bilmiyorum devlet hastanesi oldugu icin sanirim dogurmak icin gittigimde takarlar
Ekledim cnm aylinn_macit benimki de.Kaç gundur diyorum ekliyom herkesi instegramdan ama bir turlu nasip olmadi adreslerini verenlerini bulamadim bir kisi eklemedim ama eklemek isteyen ekleyebilir beni suzanemreoztoprak instegram adresimiz
Aminnnn :)Kizlarrrr, Gunaydinlar.. Bugun tatli bir heyecan var bende, guzel dileklerde bulunurum, cikacakmis gibide inanirim.. Sizlerede, huzurlu, saglikli, bereketli bir bir yil gecirmenizi diliyorum, kolay dogumlar diliyorum, tontislerimize de saglikli ve hayirli evlat olmalarini diliyorum.. Kendim icinde icimden diliyorummm :))
Ellerine saglik cok guzel olmus ve hazir heryerde olanlardan da farkli. Cok hosuma gittiCanim ben tacimi ve terliklerimi kendim yaptim :) terlikleri 8liraya eminonunden aldim. Bos metal tacida 50kurus a aldim. Ustundeki suslemeleri falan toplam 12-13tl ye falan mal oldu :)Eki Görüntüle 1732208
Maalesef hiç kimse yok canım köydeyim ben..10 gün mü :) ben bir hafta sanıyordum... Yıllık izin ve rapor kullanamıyoruz çünkü en azından bunu öğrendiğim iyi oldu... Şimdiden bunun stresini yasıyorum inşallah hemen evime gelirim... Kv gelcek benle zaten bi süre.. Bebeğe bakamama stresi felan yom bende zaten tek basıma evimde eşimle olayım yeter...
Günaydın hanımlar bugün karnım kuculmuş geldi... Doğum yaklaştığında olabilir mi??
Valla banada tam tersi buyumus gibi geldi, sanirim benim bicirin kafasi yukari dondu tekrar.. alttan vardi karnim, simdi ustte dolmus.. neyse cumartesi gormeye gidicez :/Günaydın hanımlar bugün karnım kuculmuş geldi... Doğum yaklaştığında olabilir mi??
Ellerine saglik cok guzel olmus ve hazir heryerde olanlardan da farkli. Cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?