2016 Şubat Anneleri

Nasıl bir soğuk var anlatamam...kar da yok burda.bildiğin kuru soğuk...ayrıca 2,5 saatlik uyku ile... Kahvaltımı da okulda yapcam şimdi bugün herşey dengesiz,ben de ayak uydurdum:)

Canim ben tacimi ve terliklerimi kendim yaptim :) terlikleri 8liraya eminonunden aldim. Bos metal tacida 50kurus a aldim. Ustundeki suslemeleri falan toplam 12-13tl ye falan mal oldu :)

Gunaaayddiiiinnn anneleeeerrrr
Otobuse bindim ankaraya anama ordan da bebisi gormeye gidiyorum :) hava buuuzzzzzzzzzz buuzzzz. Ankaranin en soguk bolgesine dusmusuz kar yagsada kirilsa bu hava

Aynen bende bornoz takımından çıkan terligi susleyecegim aynı kafadayz cnm bnce daha iyi olacağı iddiasindayim

En ggüzeli canim benim, o cicekten bir de taç yaptim al sana takim

Canım senin vücut yapındandır merak etme burada bir arkadaşda var. huzurunmeraklisi Öyle hareketlerini az hisseden.. ama artık daha çok hissediyor. Seninkide biraz daha büyüsün daha iyi hissedersin

ahhh ahhh birde bana sorun, 33 hafta bitti biz hala gunde 2-3 pit pit bana artik normal geliyor o yuzden endise etmemek gerek canim 1 1demetumut

Canim ben muhendisim ama internette staj defteri diye aratirsan bolca gorursun. Birde staj dfterinde sizden ostenen bazi kriterler vardir onlara bak. O kriterlere gore internette arastirip yazabilirsin canim. Muhasebe genis bir alan mutlaka bulursun birkac hazir defter. Onlarin karmasini yaz kendi cumlelerinle :)

Günaydın hamişler. Yılın son gününde buralarda lapa lapa kar yağıyor.
Dün doktorlarımıza gittik. 2176 gr 43 cm. Haftasına uyumlu. Benim sıpa 26. haftada doğum pozisyonuna girmişti fakat bu hafta kasıklarım çok acıyordu. Meğer kafası yukarı dönmüş tekmeyi alttan alttan savuruyormuş. Neyseki sezaryan da sorun olmayacak tekrar dönmezse. Çok su içtiğim için karnın bebeğe 3 oda 1 salon gibi. Bol bol yeri var dedi doktor. Böbreğindeki sorun da geçmiş ama yine de 1 yaşına kadar takip etmemiz gerekiyormuş.
Bir de ilk kez nstye girdim. İçeri ağlayan bir hamiş geldi. Normal doğum bekliyormuş, sancım geldi, çok acıyor diye ağlıyordu ama cihazda sancı çıkmadı. Tırstım biraz. Ben de mi bu kadar stresli olacağım acaba son günlerde?
Sizden ne haberler bakalım

Bizde tatil değil canım.belli illerde tatil maalesef(( ben şu an okulda ders saatimi bekliyorum...üfff bugün nasıl geçecek ki acep

Ya bu
Ya bu nst ye hangi zaman alicaklar beni bilmiyorum devlet hastanesi oldugu icin sanirim dogurmak icin gittigimde takarlar

Ya bu

Ya bu nst ye hangi zaman alicaklar beni bilmiyorum devlet hastanesi oldugu icin sanirim dogurmak icin gittigimde takarlar
Sorun yoksa dert etme bence.. zaten kasilmalari hissetmemen imkansiz.. Sanada bir dahaki sefere yapabilirler bence, son ayda yapiyolar diye biliyorum 37. haftada filan..

Maalesef hiç kimse yok canım köydeyim ben.. 10 gün mü :) ben bir hafta sanıyordum... Yıllık izin ve rapor kullanamıyoruz çünkü en azından bunu öğrendiğim iyi oldu... Şimdiden bunun stresini yasıyorum inşallah hemen evime gelirim... Kv gelcek benle zaten bi süre.. Bebeğe bakamama stresi felan yom bende zaten tek basıma evimde eşimle olayım yeter...

Ya bu

Bence birazda hamileliğin gidişatına göre yönlendiriyorlar. Ben ilk kez bu hafta girdim. Doğumama 5 hafta kaldı ama dün doktor bana 3 hafta sonra gel dedi. Sanırım sorunsuz ya d aaz sorunlu gebeliklerde nst'ye sokm aishitacı duymuyorlar ki benim gittiğim hastane özel bir de. :) Her hafta çağırsa yeriydi.

Kaç gundur diyorum ekliyom herkesi instegramdan ama bir turlu nasip olmadi adreslerini verenlerini bulamadim bir kisi eklemedim ama eklemek isteyen ekleyebilir beni suzanemreoztoprak instegram adresimiz
Ekledim cnm aylinn_macit benimki de.

Aminnnn :)

Canim ben tacimi ve terliklerimi kendim yaptim :) terlikleri 8liraya eminonunden aldim. Bos metal tacida 50kurus a aldim. Ustundeki suslemeleri falan toplam 12-13tl ye falan mal oldu :)Eki Görüntüle 1732208
Ellerine saglik cok guzel olmus ve hazir heryerde olanlardan da farkli. Cok hosuma gitti

Vanim babaliknizni 5 is gunu

Günaydın hanımlar bugün karnım kuculmuş geldi... Doğum yaklaştığında olabilir mi??
Valla banada tam tersi buyumus gibi geldi, sanirim benim bicirin kafasi yukari dondu tekrar.. alttan vardi karnim, simdi ustte dolmus.. neyse cumartesi gormeye gidicez :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…