- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
O degil de "geldi tombik" cok sirinmis.. ben olsam gulerdim heralde niye sinirleniyorsun ki :) .. sirinlik yapmak istemis bence :)Karlı bir Sivas sabahından hepinize günaydınKar tatili olacak diye bekledim ama maalesef şu an işteyim(devlet hastanesinde fizyoterapistim) ve bir hastam sabah sabah beni sinir etti, üniteye girer girmez bana "Geldi tombik" dedi ben sonuçta devlet memuruyum,hamileyim nefes nefese kalmışım, sinirim bozuldu ben nerden tombik oluyorum(hem olsam da gayet normal!!!!) bu ne samimiyet ya !!! zaten kanım hiç ısınmamıştı ben de tavır koydum suratımı astım ve sonra dedim ki boşver tüm negatiflikleri unut, bebişi düşün,dua eden hastalarını düşün yepyeni bir yıl geliyor vb...
Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve güzel yıllar diliyorum.
Rabbim her birimizi tek avazda kurtarsın, hayırlı ve kolay doğumlar versin.
İnşallah yavrularımızı zamanında ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Sütümüz çok olsun, bebişlerimiz emsin, hayırlı evlat olsunlar, huysuz olmasınlar, gaz sancısı çekmesinler, güzel uyusunlar, kolay büyüsünler.
Lohusalık sendromu yaşamayalım, o süreci selametle atlatalım.Eşlerimiz bize her daim iyi baksın.
Her işimiz rast gitsin.
Kocaman bir amin!
Hepinizi seviyorum:) Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Öpüldünüz !
Karlı bir Sivas sabahından hepinize günaydınKar tatili olacak diye bekledim ama maalesef şu an işteyim(devlet hastanesinde fizyoterapistim) ve bir hastam sabah sabah beni sinir etti, üniteye girer girmez bana "Geldi tombik" dedi ben sonuçta devlet memuruyum,hamileyim nefes nefese kalmışım, sinirim bozuldu ben nerden tombik oluyorum(hem olsam da gayet normal!!!!) bu ne samimiyet ya !!! zaten kanım hiç ısınmamıştı ben de tavır koydum suratımı astım ve sonra dedim ki boşver tüm negatiflikleri unut, bebişi düşün,dua eden hastalarını düşün yepyeni bir yıl geliyor vb...
Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve güzel yıllar diliyorum.
Rabbim her birimizi tek avazda kurtarsın, hayırlı ve kolay doğumlar versin.
İnşallah yavrularımızı zamanında ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Sütümüz çok olsun, bebişlerimiz emsin, hayırlı evlat olsunlar, huysuz olmasınlar, gaz sancısı çekmesinler, güzel uyusunlar, kolay büyüsünler.
Lohusalık sendromu yaşamayalım, o süreci selametle atlatalım.Eşlerimiz bize her daim iyi baksın.
Her işimiz rast gitsin.
Kocaman bir amin!
Hepinizi seviyorum:) Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Öpüldünüz !
O degil de "geldi tombik" cok sirinmis.. ben olsam gulerdim heralde niye sinirleniyorsun ki :) .. sirinlik yapmak istemis bence :)
Bu arada tum guzel dileklerin icin tesekkurler, gunun bundan sonraki kismi guzel gecsin efenim :))
Amiiinnnn ohh ne güzel dualar..
Bence takma kafana okurken bile güldüm basıma gelse bende gülerdim:) göstericem size tombiği bir kac ay sonra deyip geçseydin:)
canım ben emek harcamadım :) instagramda cicilikece diye bir kullanıcı var. ona yaptırttım :)çooook güzel olmuş bu bayıldım. ay ne kadar emek harcamissin öyle maşallah ben de bundan istiyorum nasıl yapabilirim
Ben sabah geldigimda cihazda 48 ii falan gordum eger daha yukselmediyse. Ama sonra 1 den baslayip zaman zaman 18-19 a kadar yukselip dustu. Usg yle baktilar rahim agzim 28.7 ya da 27.8 cikti. Badi cok cok asaguda. Dr bi iki hafta daha dayansa guzel.olur dedi. İnsallah ilaclarla bekler dedi canim
Arkadaslar kolumda ara ara serum takili oldugu icin gunduzden beri benim icin yazan arkadaslarin bazilarina cevap veremedigim oldu. Hakkinizi helal edin. Hepinizden Allah razi olsun. Sag olun desteginiz icin. Ve lutfen kendinize dikkat edin. Yorulmayin agir kaldirmayin vs. Akliniza geldikce duaniza talibim...
Amin canim. Hepimizin insallahAllah yardımcın olsun inş
Sagol canımKarnım tok, altımı değiştirdim, gazım yok. Eee niye uyumuyorum diye dört döndüm gece boyu
Okula gitmedin inşallah. Bugün okullar tatil değilmi? Sadece istanbulda mı geçerli?
Eskiden insanların düşünceleri umrumda olmazdı... Sadece kendi bildiklerim kendi doğrularım ve arzularıma göre yaşardım. Demek ki insanlar büyüdükçe, etraftan sürekli birşeyler duydukça kafaya takmaya başlıyor böyle şeyleri :) keşke hiç huyum değişmeseydi...
Elbette normal doğum ile almak isterim o duyguyu yaşamak, senelerdir hep bir çocuğum olursa normal diye endekslemiştim kendimi. Şimdi ikimci ihtimalin olması yıktı beni.
Belki normal denenecek bilemem ama bilincimi her iki ihtimale alıştırmalıyım demek ki... O an yıkılmaktansa, inat edip yanlış kararlar almaktansa.
İyi ki şubat annesisin :) çok güzel güç destek veriyorsun inan :) belki bizim sana hiç faydamız olmuyor sıkılıyorsun ama inan biz senden çok faydalanıyoruz:*
Ay senin anlattığın spinal sezeryan epidural sezeryan hepsini üstün körü okumuştumgideyim de ayrıntılı okuyayım :) sezeryam hakkında da bilgim olsun en azından ben çözecek inşallah normal olacak diye olumlu mesajımı evrene atayım ama kulağımda da bilgileri olsun
Benim de tüp bebek canım :) tam aynıyız. Bizimkiler zor olduğu için çok kıymetli. İster istemez korku yaşıyoruz. Zaten zor elde ettik. Allah'a emanet bebeklerimiz..İnşallah canım ,şöyle 2hafta daha dursalar ne güzel olur,benim bi de tüp bebek ve kan sulandırıcı kullanıyorum bundan birazda tedirginim
Bende pazartesi gitmistim cumartesi yine çağırdi.. Kizimi da 36 haftalık doğum yapmıştım insallah oğlum bu kadar aceleci olmaz..Valla banada tam tersi buyumus gibi geldi, sanirim benim bicirin kafasi yukari dondu tekrar.. alttan vardi karnim, simdi ustte dolmus.. neyse cumartesi gormeye gidicez :/
Yik canim agir falan kaldirmadim. Dun kontrolum vardi. Rahim boyum kisaydi benim onceden. Tekrar kontrol etti aciklik gordu 1.5 cm. Bebegimin basi da en bastan beri cok asagida. Olcum bile yapamadi. Hastaneye yatis yapti. Ciger gelistirici igne falan yaptilar. Nidilat veriyolar. Oyle iste canim. Dua edin olur muC
Canim sayfalar cok birikince cogunu okuyamadim iyi misin simdi agir kaldirmaktan kaynaklanan bi sorun mu yasadin ne oldu
Sanada iyi seneler canım inşallah güzel huzurlu mutlu bi yıl geciririzİyi seneler kızlar. inşallah bebeklerimiz güzel bir yılda hayata gözlerini açacaklar ve sevgi ve bolluk getirecekler..
Canim ya cok uzuluyorum ama yapacak bi sey yok yapabilecegimiz bi sey yok herkes kendi ailesiyle sorun yasar ama kan bagi oldugundan midir onlarin yaninda buyudugumuzden midir bilmiyorum bi sekilde unutulurKızlar ara ara size de böyle kasvet geliyo mu ya.? Bebeğim giysilerini utuledim haftasonu bagajda dursun diye kv ye gideceğim için... Onu bile hazırlamak gelmiyo içimden... Eşimin ağzını arıyorum dun dr iyi dedi bu hafta değil de bundan sonraki haftalarda bagajda oldun diye... Doğum zamanını dusunuyorum stres oluyorum ben evimde olmak istiyorum yaeşya tası dur bi Düzen oturmadan allahtan planlı sezaryen eşim de diyor bi sure kal sen orada diyo ( onun izni yok sadece hafta sonları gelecek ) cocuk sarılık felan olsa burda dr yok diyo iyice düzen otursun öyle gelin diyo kendisi dr ben hemşireyim bu arada :/ gerek yok felan dedim ama stres oluyorum şimdiden burda ya zaten kv gelecek muhtemelen evime bakmaya yardıma( ki ben stres oluyorum ... Ahh ahh annemle aynı ildeyim güya... Güya birsürü ablam var.. Hepsinin doğumunda bizzat ben kaldım... Şimdi hamile oldugumu bildikleri bile meçhul... Hiç affetmiycem onları asla...
Allah yardimciniz olsun canim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin saglikla kavusalim bebeklerimize insallah cok gecmis olsun canim insallah baska sorun yasamazsinYik canim agir falan kaldirmadim. Dun kontrolum vardi. Rahim boyum kisaydi benim onceden. Tekrar kontrol etti aciklik gordu 1.5 cm. Bebegimin basi da en bastan beri cok asagida. Olcum bile yapamadi. Hastaneye yatis yapti. Ciger gelistirici igne falan yaptilar. Nidilat veriyolar. Oyle iste canim. Dua edin olur mu
Şimdi Şubat 2015 te yayınlanmış bit haberde memurlar nette babalık izni 10 gün yazıyor :/ Ben birde kanuna bakayım :)Vanim babaliknizni 5 is gunu
Ay maşallah minnaga bizim beyfendide dönmeye cabaliyoda dönemedi bi surekli bi totosunu kafasını ittiriyo karnim yamuk yumuk bsy oluyoKızlar kontroldeydik benim yumos kızımin kilosu 2532 gr 46 cm boy suyunda iyiymiş.Doğum pozisyonundaymis zaten 23. Haftada donmustu.
ALLAH İMA SUKUR.Doğum hakkında bişey demedi doktor son ana dek bekleyecek demekki.Tekrar
ters doner diye dusunuyor sanirim.İnşallah normal doğururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?