2016 Şubat Anneleri

Karlı bir Sivas sabahından hepinize günaydın Kar tatili olacak diye bekledim ama maalesef şu an işteyim(devlet hastanesinde fizyoterapistim) ve bir hastam sabah sabah beni sinir etti, üniteye girer girmez bana "Geldi tombik" dedi ben sonuçta devlet memuruyum,hamileyim nefes nefese kalmışım, sinirim bozuldu ben nerden tombik oluyorum(hem olsam da gayet normal!!!!) bu ne samimiyet ya !!! zaten kanım hiç ısınmamıştı ben de tavır koydumsuratımı astım ve sonra dedim ki boşver tüm negatiflikleri unut, bebişi düşün,dua eden hastalarını düşün yepyeni bir yıl geliyor vb...

Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve güzel yıllar diliyorum.
Rabbim her birimizi tek avazda kurtarsın, hayırlı ve kolay doğumlar versin.
İnşallah yavrularımızı zamanında ve sağlıkla kucağımıza alırız.

Sütümüz çok olsun, bebişlerimiz emsin, hayırlı evlat olsunlar, huysuz olmasınlar, gaz sancısı çekmesinler, güzel uyusunlar, kolay büyüsünler.

Lohusalık sendromu yaşamayalım, o süreci selametle atlatalım.Eşlerimiz bize her daim iyi baksın.

Her işimiz rast gitsin.

Kocaman bir amin!

Hepinizi seviyorum:) Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Öpüldünüz !

O degil de "geldi tombik" cok sirinmis.. ben olsam gulerdim heralde niye sinirleniyorsun ki :) .. sirinlik yapmak istemis bence :)
Bu arada tum guzel dileklerin icin tesekkurler, gunun bundan sonraki kismi guzel gecsin efenim :))

Amiiinnnn ohh ne güzel dualar..
Bence takma kafana okurken bile güldüm basıma gelse bende gülerdim:) göstericem size tombiği bir kac ay sonra deyip geçseydin:)

sadevehuzurlu , sakın takılma, bana işyerinde 'iyice kilo aldın sanki' diyen bile var.

ne güzel işte allah böyle bir hikmet vermiş biz bayanlara, ve hamileliğin ne kadar kutsal bşy olduğunu düşünemiyorlar.
Nedense herkes olumsuz şeyler söylüyor, kimse de buraya yazmıyor ki, 'ne güzel şeyler söylediler bana moral oldu'

maşallah güzelleştin, annelik sana yakışacak deseler olmuyor sanki.
hep birilerini indirme çabasındayız.

O degil de "geldi tombik" cok sirinmis.. ben olsam gulerdim heralde niye sinirleniyorsun ki :) .. sirinlik yapmak istemis bence :)
Bu arada tum guzel dileklerin icin tesekkurler, gunun bundan sonraki kismi guzel gecsin efenim :))

Amiiinnnn ohh ne güzel dualar..
Bence takma kafana okurken bile güldüm basıma gelse bende gülerdim:) göstericem size tombiği bir kac ay sonra deyip geçseydin:)

Alınganlığım hep bu hamişlik hormonları yüzünden üüüüüü
Teşekkür ederim canım keryneia

Bekler inşallah canim.34 dolunca sıkıntı kalmıyor pek diyorlar. Benim de baş çok çok aşağıda ve hic yukarda da oldugunu hatirlamaiyorum..psiko bu cocuk diyoruz. Aceleci bizimkiler sakinlestirmeye çalışıyoruz napalım. Benim dr da 34 u bakalım görür muyuz diye cok umutsuz konuşmuştu. Hapsursan cikacak gibi diyordu. O da bi ariza anliycan.34 Dolmasına 2 gün kaldı çok şükür. Tabi biraz daha dursun. Forumlarda bizim gibi olup 38e kadar bile bekleyen var. Onları oku moral bul. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.

kızlar selam, bu karda kışta engelleri aşa aşa hastaneye gidip çalışabilir kağıdımızı aldık çok şükür. 3 hafta daha işe gider sonra evde yatarım.
istanbulda kar birbaşka güzel oluyor hele ki yeni yılda.

hepinize, yavrucaklarınızla sağlıklı, musmutlu yıllar dilerim.

Sagol canım sıkılmıyorum. Herkesin birbirinden ögrendiği şeyler var. Buradakilerle yoldaş oluyoruz. Kendimizde bir dert varken başkalarındada görünce normalmiş diyoruz. Her hamilelik farkkı geçiyor. Ama yaşadığımız şeyleri sorunca paylaşmak güzel oluyor tabi. Çünkü insan ilkinde çok tecrübesiz oluyor herşeyd3n korkuyor. İlk hamileliğimde böyle bir grup ile karşılaşmayı çok isterdim. Kimseye bişey soramıyorsun. Bu grup iyiki var. Doktora sormayı unuttuğun şeyleri burada başkası sormuş oluyor. hamilelik kardeşliği

İnşallah canım ,şöyle 2hafta daha dursalar ne güzel olur,benim bi de tüp bebek ve kan sulandırıcı kullanıyorum bundan birazda tedirginim
Benim de tüp bebek canım :) tam aynıyız. Bizimkiler zor olduğu için çok kıymetli. İster istemez korku yaşıyoruz. Zaten zor elde ettik. Allah'a emanet bebeklerimiz..

Valla banada tam tersi buyumus gibi geldi, sanirim benim bicirin kafasi yukari dondu tekrar.. alttan vardi karnim, simdi ustte dolmus.. neyse cumartesi gormeye gidicez :/
Bende pazartesi gitmistim cumartesi yine çağırdi.. Kizimi da 36 haftalık doğum yapmıştım insallah oğlum bu kadar aceleci olmaz..

C

Canim sayfalar cok birikince cogunu okuyamadim iyi misin simdi agir kaldirmaktan kaynaklanan bi sorun mu yasadin ne oldu
Yik canim agir falan kaldirmadim. Dun kontrolum vardi. Rahim boyum kisaydi benim onceden. Tekrar kontrol etti aciklik gordu 1.5 cm. Bebegimin basi da en bastan beri cok asagida. Olcum bile yapamadi. Hastaneye yatis yapti. Ciger gelistirici igne falan yaptilar. Nidilat veriyolar. Oyle iste canim. Dua edin olur mu

Canim ya cok uzuluyorum ama yapacak bi sey yok yapabilecegimiz bi sey yok herkes kendi ailesiyle sorun yasar ama kan bagi oldugundan midir onlarin yaninda buyudugumuzden midir bilmiyorum bi sekilde unutulur
Allah yardimciniz olsun canim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin saglikla kavusalim bebeklerimize insallah cok gecmis olsun canim insallah baska sorun yasamazsin

Ay maşallah minnaga bizim beyfendide dönmeye cabaliyoda dönemedi bi surekli bi totosunu kafasını ittiriyo karnim yamuk yumuk bsy oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…