2016 Şubat Anneleri

Canim son ana kadar dr.lar bi sey soyleyemiyor son kilosu da onemli bebegin veya sende aciklik olacak mi olmayacak mi son ana kadar belli olmuyor en bastan bi sorun varsa direkt sez.diyorlar onun disinda son ana kadar sez.mi normal mi belli olmuyor

Şimdi Şubat 2015 te yayınlanmış bit haberde memurlar nette babalık izni 10 gün yazıyor :/ Ben birde kanuna bakayım :)
Esim kizimda 10gun kullanmisti 2.5sene once hatta simdi ikizlerde iki katmis babalik izni. Gerci sinirlendim biraz ikizlerde annelik izni yerine babalik izninin iki kat olmasi gicik etti beni

Aa şaşırdım tanıdık degl ki ne bu cesaret millet kafayı yemis heralde
Sanada hayırlı mutlu huzurlu bi yıl nasip etsn Allah bebislerimizle gircez bu sene

Esim kizimda 10gun kullanmisti 2.5sene once hatta simdi ikizlerde iki katmis babalik izni. Gerci sinirlendim biraz ikizlerde annelik izni yerine babalik izninin iki kat olmasi gicik etti beni
Bayıliyorum bu anne triplerine yaa sanki babalar evde durunca bir ise yariyo oturup tv basinda birde hizmet beklemesler umarim☺☺

Bende pazartesi gitmistim cumartesi yine çağırdi.. Kizimi da 36 haftalık doğum yapmıştım insallah oğlum bu kadar aceleci olmaz..
Anladim canim, o zaman takip etmeniz dogru olur tabi.. ilk dogum erkense ikincide olabiliyormus, ama tabi her dogum ve sartlar ayni olmaz, boyle dusunmek lazim..

Ahhh doktorlar ahhh..

Bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim kızlar.
Oğluşumun bacak boyu yaklaşık 2 hafta gerideymiş, tedbir olsun die bazı testler istedi. bebişe giden damarda tıkanıklık varmıymış onu kontrol ettircekmişiz. hastanede kendimi tutamayıp ağlamaya başladım eşiminde sinirleri bozuldu, sürekli gittiğim doktor bugün ameliyatta olduğu için başka bir doktora girdik. zaten 2 doktor arasında 2 gün fark var ultrasonda.

Aklım başıma sonradan geliyo, eşimin ailesinde de bacak boyu kısa( normalden çok kısa) olan amcalar ve yegenler var. hem hepimizin boyları aynı olsa bile bacak kol kalp böbrek boyları aynı mı.

Rabbim şu son 2 ayda da iyi doktorlarla karşılaştırsın

Anne olunca her ayrıntılı dusunuyor demekkı. Ben hastane cıkısı ıcın kalın kundagım var onu kullanıcam, ebebekten almıstım cok tatlı kulaklı, hastane ıcı sıcakmıs benım dogum yapacagım hastanede yaptı arkadasım, koyduklarımı gosterdım yeterlı dedı.

emzirme sudyeni atleti alan var mı? bedenini nasıl biliyorsunuz ? en küçük bedeni 80 mi neden hiç 75 bulamıyorum ??
ben bez olan sutyenlerden aldım, en buyuk bedenı neyse onu aldım, aslında cok toparlamadı cunku benımkıler zaten cok buyuk ve sarkık. Belkı bır tane de soyle pahalısından(magıc form ya da trıump) bakarım.

Sezeryanda 2 gun canım 3 gun degıl. Benım de hıc kafam basmıyo bebek sekerıymıs kurabıyesıymıs, bızım burda cıkolata fabrıkası varmıs ordan almıs arkadas ben de ordan alırım sanırım

Benim de tüp bebek canım :) tam aynıyız. Bizimkiler zor olduğu için çok kıymetli. İster istemez korku yaşıyoruz. Zaten zor elde ettik. Allah'a emanet bebeklerimiz..

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz.amin inşallah.dün gece hiç uyuyamadim.bide sana Dr dogumla ilgili normal sezeryan diye bisey dedimi.benimki bisey diyemeyiz dedi.sancı çıkınca herhangi bir ilacta vermedi

Ay maşallah minnaga bizim beyfendide dönmeye cabaliyoda dönemedi bi surekli bi totosunu kafasını ittiriyo karnim yamuk yumuk bsy oluyo
İnşallah döner cnm benim sağlığı yerinde olsunda gerisi boş.
Canim son ana kadar dr.lar bi sey soyleyemiyor son kilosu da onemli bebegin veya sende aciklik olacak mi olmayacak mi son ana kadar belli olmuyor en bastan bi sorun varsa direkt sez.diyorlar onun disinda son ana kadar sez.mi normal mi belli olmuyor
Öyle cnm garantisi yok.Allah bilecek.şimdiye dek doktorlar sadece olana baktilar ellerinden ne gelir ki.Onlarda haklı her an bebek doğabilir bundan sonrası.Rabbim yardımcımız olsun

Benim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım
Eve gelenlere verıceksın degılmı canım.

benımkının de bası 2 hafta onden gıdıyormus ve kılosu da aynı sekılde. Bana da bırsey demedı, endıselenecek bırsey yok bence

Ben de boyle sizer moral verdikce iyi hissediyorum.. Allah razi olsun. İnsallah bekler dedigin gibi. Az once ikinci doz celeston u yaptilar. Sabah da kendi dr um grldi. İnsallah tutariz ilaclarla ni iki hafta. Cok endiseli degilim dedi

Kızlar doktordan çıktık :)aferin aldık çok hareketli dedi doktor:)1800 kg olmusuz 18 Şubat doğum tarihi verdi haftaya çalışır raporu alacam:)içim rahatladi çok sukur
2 hafta sonra alman gerekmıyomu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…