2016 Şubat Anneleri

Bizimde 11. Günde düştü bekle bekle dusmyo snr oldm her kafadan bi ses smdye kadar dusmesi lazmdi şöyle byle snr olmstm

Cocuga nazar etcen ..cok da dillendirmemek lazim
Ay yok çok emmesi iyi değil fena kusuyor, ikinci emmesinde az verdim.. Ya anlamıyor insan sütmü azaldı diye çok emiyor yoksa büydüğü içinmi :/ Yani nazar edicek durum yok Haftaya kilo artışından anlarız :/

Pofffff sıra geldi aldığımız kilolara
vayyy bee 97 ile doğuma girdim su an 93 kiloyum.
dogurdugum veled kadarı gitmis anca
ne hayallerim vardı oysa peheeeyyy

Bu kizin gazi bitmiyor..cikiyo yatiriyorum yine agliyo kivraniyo..uff bide babannesi salliyo ya..soyluyorumda ama cok hafif cok hafif salliom derken kiz aliscak ki bekliyo artik uyumak icin bekliyo sallanmyi..sallaninca susuyor..emzige karsiydim aldircm bitane oonunla oyalansin hatta uyusun..yoksa ise baslayinca naparim gece gubduz sallanmsz

Bizimkinin de btmyo Canm gazı her çıkarmadan öncede agliyo çıkınca susuyo bi daha baslyo smdi baya ckardi dahada kivrsnyodu aldm emziryrm halada cikariyo arka arkaya

Yok Canm alisiyolar mesela bugn bizimki surekli emdi gecede 1 saat olmadan uyandı emdi normalde gece 2 3 saatte bi emiyo smdide gazını çıkarmak için kullanyo memeyi

Teşekkür ederim evet bol su içmeye özen gösteriyorum:)

Herkese gunaydın uykusuzluktan gebermek uzereyım bızım mınık toplasan 1 saat anca uyumustur cok yoruldum

Ayrıca sol memeyi rahat tutuyo sağ memeyi zorla cıglık atarak alıyo
Neden olabılır aynı sut degıl mı kı ıkı memedekı

günaydınlar.kızlar benim bebeğim günlük çok az yapıyor çişini dün 3 kez yaptık sütüm de çok emiyorda

Şimdi bezini değiştirirken koyu iltihap gördük dün de vardı ama nokta gibiydi bugün daha çok foto atıyorum kızlar doktora götüreyim mi ((

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60

Canım çatı n musaitse olabilir. Doktorunla konus. Bazen az ya da fazla çıkabilir kilo. Benim beklediğimizden fazla çıkmıştı. Ve sezeryan derse korkma... Bebeğin ve senin için ne gerekli ise o olsun

Memelerle kavgamız fena. Bende 2deki emzirmeye kalktım ama ne mümkün.hem aranıyor aç, hemde emmiyor. Ağzına memeyi alıyor
Diliyle ittiriyor.
Eee sınra ? allah razı ılsun

canım saat 4 teki emzirmeyi de yapamadık. memeyi her uzattığımda ağzına zehir sürmüş gibi bağırdı çocuk.ben internetten yaptığım araştırmada tenin ya da yediğiniz bişeyden sütün kokusu değişmiş olabilir diye okudum.
akşam üzeri duş almıştım. jelin kokusu rahatsız etmiş olabilir diye düşündüm. girdim suyla tekrar duş aldım. duştan sonra sabah 6 da 2memeyi de aldı ama 9 da ki emzirmede sol memeyi yine almadı. ben de acaip kafaya takıyorum ya bırakırsa diye. sen ne durumdasın?

Ben dogurayim diye ama bu gidiislee develer gibi 12 ayi devirecez

Şimdi bezini değiştirirken koyu iltihap gördük dün de vardı ama nokta gibiydi bugün daha çok foto atıyorum kızlar doktora götüreyim mi ((
Cisinin olduğu yer mi Canm kaç gunluksunuz ilk günlerde oluyoms bu bizimkindede vardı internette baktık ilk günler oluyoms kiremit renginde bi sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…