2016 Şubat Anneleri

Kızlar sol gogsumu silikon ucla emzryodm bi baktm kan dolms kanı yuttysa bisey olur mu bide büyük ihtimal onu bi sure emzremicem çok kötü olms ustumuz hep kan oldu o kadar kanadj

maşallah çek sevindim sizin adnıza rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Şimdi bezini değiştirirken koyu iltihap gördük dün de vardı ama nokta gibiydi bugün daha çok foto atıyorum kızlar doktora götüreyim mi ((
Canım bu ön mü arkamı? Neresinden geliyor iltihap? Ben ilk defa görüyorum böyle birşey. İnş önemli degildir.

bende dün akşam 3km yürüdüm doğurmaya mecalim kalmadı.senin maşallahın var :)

Gözünüz aydın tam normal doğum olmuş sıfır dikiş süper.. Allah analı babalı büyütsün :)

Pofffff sıra geldi aldığımız kilolara
vayyy bee 97 ile doğuma girdim su an 93 kiloyum.
dogurdugum veled kadarı gitmis anca
ne hayallerim vardı oysa peheeeyyy
Bnm deböyleydi.tam 4kilo 100gram zayıflamıştım. Resmen yıkıldım tekrar tekrar tartıldım. Doktora gittiğimde içimde plesenta sargı bezi falan kalmış olabilir mi dedim
Ama dün 8.günimde 7,5kilo gitmişti

Kızlar sol gogsumu silikon ucla emzryodm bi baktm kan dolms kanı yuttysa bisey olur mu bide büyük ihtimal onu bi sure emzremicem çok kötü olms ustumuz hep kan oldu o kadar kanadj
Arkadaşlarım kan gelse bile emzirdk diyorlardı.
Emzirmeyeceksen sağma işlemi yapmalısın belki ilki kanlı gelir ama sknrasında kansız gelir onları verirsin

Çok geçmiş olsun bol bol kremlen yarasız acıyor yaralı kimbilir nasıl acıyordur

kızlar bir şey danışmak istiyorum size.

35+2 de ve 37+2 de doktor kontrollerim vardı. en son 37+2 de gittiğim kontrolden eve geldiğimde önceki kontrolle ultrason kağıtlarını karşılaştırdığımda bebeğin fl değerinin birebir aynı olduğunu gördüm. diğer değerler artmış ama fl değeri 35+2 de de aynı 37+2 de de. böyle bir şey mümkün mü? ölçüm hatası yaptı doktor herhalde ama yine de içim rahat etmedi. kilosu artmış, diğer değerleri artmış ama fl aynı. ne diyosunuz bu duruma? :)

Yapmdgm şey kalmadı canım tamamen iyileşmesi lazmmis o yaranın ilk defa bu kadar kanadı üstü eldivenleri battaniyesi hep kan oldu

Bi ben fazla zyflamsm heralde dogumdan 3 gun sonra tartildim 10 kilo vermsm zaten 8 kilo almstm hamilelikte nasl oldu bende anlamadim

Yok Canm alisiyolar mesela bugn bizimki surekli emdi gecede 1 saat olmadan uyandı emdi normalde gece 2 3 saatte bi emiyo smdide gazını çıkarmak için kullanyo memeyi
Ay evett aynısı bizdede oluyor başlıyor gaz yapmaya :))

Cisinin olduğu yer mi Canm kaç gunluksunuz ilk günlerde oluyoms bu bizimkindede vardı internette baktık ilk günler oluyoms kiremit renginde bi sorun yok yani
Sağol Can'ım aynen kiremit renginde kan değil çok şükür annem içi temizleniyor diyo ama korktum ben.bugün 4. Gününde canım

Canım bu ön mü arkamı? Neresinden geliyor iltihap? Ben ilk defa görüyorum böyle birşey. İnş önemli degildir.
İnşallah Can'ım pipisinden geliyor.bebeğim maşallah rahat Ağrısı olsa yada bi sıkıntı ağlardı durmazdı diyo annem salıyı bekliyoruz inşallah normal bir durumdur

Kızlar bugün dikişlerimde ki ağrı yine geçti ama yerini çok pis kaşıntıya bıraktı, bıraksalar yolucammnm!!! Böyle tatlı bir kaşıntı yok yaw :/

Ayyy cnm ya kimbilir nasıl açıyordur.şundan rahat ol kv bi kere diyordu kan akarken bile emziriyordum diye bişeyçık olmaz Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…