0-6 ay almıştım tuttu diğerine gerek kalmadı canım.. Hastanede 1 gece kaldım cıktığım gun taktım eve gelince dikişin üzerinde kalıyor ve daha iyi oluyor tutuyor karnını... Dus hemen yaptım tegaderm denilen bantlar var yapışıyor incecik streç gibi yaraya su değmiyor sorun kalmıyor
Sağol Can'ım aynen kiremit renginde kan değil çok şükür annem içi temizleniyor diyo ama korktum ben.bugün 4. Gününde canım
İnşallah Can'ım pipisinden geliyor.bebeğim maşallah rahat Ağrısı olsa yada bi sıkıntı ağlardı durmazdı diyo annem salıyı bekliyoruz inşallah normal bir durumdur
Dun gece uyumadim desem yeridir.Aglamayan yawruma nazar degdi 3.5 saat boyunca emzirme /alt degistirme/gaz cikarma dongusune ragmen uyumadi ve agladi.Simdi salonda anakucaginda yatiyor,gunduz yanimda tutucam bundan sonra belki de cocuk ilgi istiyor
Sezeryan olanlara bir sorum olucak.Benim sezeryan dikisimin hemen altindan baslayan bir sislik ve sarkma var.Sanki gobegimin ici bosalmis altta toplanmis gibi.Bu durum duzelirmi,sadece benimmi boyle resmen agliyasim geliyo aynaya bakinca
Evde şu an 8 kişiyiz.heryer yatak döşek.bebeğin herşeyine karışıyorlar.nasıl tutulduğuna,üstünün nasıl örtüldüğüne,nasıl yemek yediğine,mama verilişine,yalancı emzik sakın haaa...çok sıkıldım...kv den daha çok konuşuyor herkes.
Bende zorla yiyodum eski iştahımda gitti bir tek daha fazla su içiyorum min. 3 litre garanti.. Ek olarak meyvesuyu sütü saymıyorum.. Bugün delux bir kahvaltı yaptım, birazdan keyif kahvesi ve fırsat bulursam uyucam :/
Dun gece uyumadim desem yeridir.Aglamayan yawruma nazar degdi 3.5 saat boyunca emzirme /alt degistirme/gaz cikarma dongusune ragmen uyumadi ve agladi.Simdi salonda anakucaginda yatiyor,gunduz yanimda tutucam bundan sonra belki de cocuk ilgi istiyor
Sezeryan olanlara bir sorum olucak.Benim sezeryan dikisimin hemen altindan baslayan bir sislik ve sarkma var.Sanki gobegimin ici bosalmis altta toplanmis gibi.Bu durum duzelirmi,sadece benimmi boyle resmen agliyasim geliyo aynaya bakinca
Bizde sabaha karşı nöbetteydik. farkettim gaz vardı bende. Ona geçti snırım. Gazlı bez ısıtıp ayaklarına karnına beline sardım. Rahatlasın diye. firkan
demişti diye hatırlıyorum. Çıkartamasa bile rahatlatır diye.
Bol bol oku canım. Ben kimi görsem veriyorjm okuyun diyorum:)
Ay bir de beni de okuyun diyorum, sana ne nazar deyecek diyorlar
Bu arada anakucağı olark bebk arabasınınkini mi kullanıyorsun? Yoksa tiny love falan mı almıştın?
Bizde sabaha karşı nöbetteydik. farkettim gaz vardı bende. Ona geçti snırım. Gazlı bez ısıtıp ayaklarına karnına beline sardım. Rahatlasın diye. firkan
demişti diye hatırlıyorum. Çıkartamasa bile rahatlatır diye.
Bol bol oku canım. Ben kimi görsem veriyorjm okuyun diyorum:)
Ay bir de beni de okuyun diyorum, sana ne nazar deyecek diyorlar
Bu arada anakucağı olark bebk arabasınınkini mi kullanıyorsun? Yoksa tiny love falan mı almıştın?
Bende zorla yiyodum eski iştahımda gitti bir tek daha fazla su içiyorum min. 3 litre garanti.. Ek olarak meyvesuyu sütü saymıyorum.. Bugün delux bir kahvaltı yaptım, birazdan keyif kahvesi ve fırsat bulursam uyucam :/
cok kotu bi goruntu var canim benimkinde. sanki ustu bosalmis altta toplanmis kum torbasi gibi.benim merak ettigim rahim toparlaninca duzelirmi biraz bu durum