2016 Şubat Anneleri

Ya emzigi hemen verdiğiniz gibi tuttu mu bebeginiz bizimki tutmadı direnmedik te içinden süt gelmeyince puskurtuyor da.

Normal Canm bizimde oldu bi kaç gün internetten bakablrsb

Bi ben fazla zyflamsm heralde dogumdan 3 gun sonra tartildim 10 kilo vermsm zaten 8 kilo almstm hamilelikte nasl oldu bende anlamadim
Maşallah sana . Şaka gibi
Bende karın duruyordu zaten o yüzden tartılmaya. Korkuyordum.
Kiiiii korkmakta haklıymışım
Benimde kaldı 10kilo :)

Herkese merhabalar

Dun gece uyumadim desem yeridir.Aglamayan yawruma nazar degdi 3.5 saat boyunca emzirme /alt degistirme/gaz cikarma dongusune ragmen uyumadi ve agladi.Simdi salonda anakucaginda yatiyor,gunduz yanimda tutucam bundan sonra belki de cocuk ilgi istiyor

Sezeryan olanlara bir sorum olucak.Benim sezeryan dikisimin hemen altindan baslayan bir sislik ve sarkma var.Sanki gobegimin ici bosalmis altta toplanmis gibi.Bu durum duzelirmi,sadece benimmi boyle resmen agliyasim geliyo aynaya bakinca

Sen tut 9ay boyunca koca göbek yap, bir tane çatlağın olmasın,
Bir haftada memeyi iki beden büyüt damar damar çatlaklar olsun

Halbuki bu yaz üstsüz güneşlenme planlarım vardı, tüüühhhh

Evde şu an 8 kişiyiz.heryer yatak döşek.bebeğin herşeyine karışıyorlar.nasıl tutulduğuna,üstünün nasıl örtüldüğüne,nasıl yemek yediğine,mama verilişine,yalancı emzik sakın haaa...çok sıkıldım...kv den daha çok konuşuyor herkes.

Bi ben fazla zyflamsm heralde dogumdan 3 gun sonra tartildim 10 kilo vermsm zaten 8 kilo almstm hamilelikte nasl oldu bende anlamadim
Bende zorla yiyodum eski iştahımda gitti bir tek daha fazla su içiyorum min. 3 litre garanti.. Ek olarak meyvesuyu sütü saymıyorum.. Bugün delux bir kahvaltı yaptım, birazdan keyif kahvesi ve fırsat bulursam uyucam :/

Bizde sabaha karşı nöbetteydik. farkettim gaz vardı bende. Ona geçti snırım. Gazlı bez ısıtıp ayaklarına karnına beline sardım. Rahatlasın diye. firkan demişti diye hatırlıyorum. Çıkartamasa bile rahatlatır diye.
Bol bol oku canım. Ben kimi görsem veriyorjm okuyun diyorum:)
Ay bir de beni de okuyun diyorum, sana ne nazar deyecek diyorlar

Bu arada anakucağı olark bebk arabasınınkini mi kullanıyorsun? Yoksa tiny love falan mı almıştın?

ebebekten almistim canim anakucagini,baybi plus.icine bisey serdim cunku sirt kismi ince

bende de gaz var canim,bugub kimyon koyucam yemegime.bi de cok hickirdi ondan uyandi.

Bende zorla yiyodum eski iştahımda gitti bir tek daha fazla su içiyorum min. 3 litre garanti.. Ek olarak meyvesuyu sütü saymıyorum.. Bugün delux bir kahvaltı yaptım, birazdan keyif kahvesi ve fırsat bulursam uyucam :/
Kahvaltı yapmayı ozledm ne zaman yemegee otrsam agliyo bilerek yapyo sanki

Seninki a
seninki yine altta.benim o Sarkma dikişin üstünde...

Seninki a

seninki yine altta.benim o Sarkma dikişin üstünde...
cok kotu bi goruntu var canim benimkinde. sanki ustu bosalmis altta toplanmis kum torbasi gibi.benim merak ettigim rahim toparlaninca duzelirmi biraz bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…