2016 Şubat Anneleri

Kızlar sol gogsumu silikon ucla emzryodm bi baktm kan dolms kanı yuttysa bisey olur mu bide büyük ihtimal onu bi sure emzremicem çok kötü olms ustumuz hep kan oldu o kadar kanadj
Ah canım yaa çok geçmiş olsun

Kahvaltı yapmayı ozledm ne zaman yemegee otrsam agliyo bilerek yapyo sanki
:)))) yaaa aynen bugün babamızda varda bir onda bir bende idare ediyoruz, şimdi derin uykuda, emiyor yatıyor 6'ya kadar böyle sonra bir hortluyor 22 gibi yine derin uyku moduna geçiyor sabah 7'ye kadar.. Tabi zorlarsam bugün ki gibi 9-10'a kadar uyuyoruz ..

Balım ya Rabbim yardım etsin. Ya gir odaya kilitle kapini. Açma . sana yaptıkları Inca şeyden sonra. Ne yalan canım. Eşim ailem böyle davransa hayatta bu durumda eve almazdı. Esin gerçekten sabırlı canım. Ve seni çok seviyor olmalı... Kovamiyorsaniz da ki, bu kötü bir şey ama bazen hal ediyor insanlar, hiçbir şeyi takma. Siz dogurun daha iyi bakın de... Salla... Bu günler özel günler...

Ay ne güzel uyuyoms bizimki bi buçuk saatte bi uyanuyo gecede gündüzde

Canim mitlaka doktoruna git
bnmde muayene oldugum gun nisanim geldi
Aslnda gitmicektim doktora ama iyi ki de gitmisim kordon dolanmis bebisimin boynuna
Apar topar aldilar beni sezaryana

Canım sabah onu görünce gittim doktora
Zaten randevum vardı öğleden sonra
4 cm açılmam varmış hemen yatışımı yaptı
Birkaç saat içinde normal doğum yaptım

Ya o değilde kv diğer torununu istanbuldan buraya getirmek istiyomuş, 4 yaşında kızcağız, iyi güzelde psikolojisi bozulmuş (kardeşi doğdu diye) bebeği tek yakaladığı yerde zarar veriyomuş, kendisi yemek yemiyomuş, aşırı kıskanç tüm ilgi onda olsun istiyor.. Bende istemedim. Kimse kusura bakmasın psikolojisi bozuksa annesinin halletmesi gerek başından def ederek hiç bir şeyi halledemez.. Gelir çocuğuma zarar verir Allah korusun! Bozuldular, istedikleri çok normal birşeymiş gibi.. Pehhh.. Eltim bu arada ev hanımı hiç bir şeye zamanı yok, dün ben evi komple temizledim üstüne ikramlıklar hazırladım.. Ok yoruldum ama yorgunluğuma değdi! İstenirse yapılmayacak şey yok, bahane uydurmaya gerek yok yani!
Ben bu eltimi bir sevemedim ya sonra gelmiş niye soğuk davranıyosun diyolar, hiç umrumda değil yaw :/

Sen tut 9ay boyunca koca göbek yap, bir tane çatlağın olmasın,
Bir haftada memeyi iki beden büyüt damar damar çatlaklar olsun

Halbuki bu yaz üstsüz güneşlenme planlarım vardı, tüüühhhh
ayy sesli güldüm yaaa... ne olur artık güldürme valla dikişlerim çok acıyor gülemiyorum
Sıcak tutma işinde havlu kullansan daha faydasını görürsün canım havlu uzun süre soğumuyor ve evet gazı çıkaramasada rahatlatıyor. Çook faydasını gördüm ben
Canm krem felan kullnyrm ama geçmedi bi zeytinyağı krem ne duyduysam denedm
Canım eminim canın çok acıyordur ama emzirmeye uzun süre ara verme biraz dinlendir sag ama bir sonraki emzirme de agzına ver. O emerse iyileşiyor yaralar. Çoğu kişiden duymuşsundur sende kanasada verdim diyen. ALLAH yardımcın olsun ama bunlar geçecek sonra hiiç yara olmuyor. Bebişin tutmayı iyice öğrenince hepsi geçiyor. Sabır sabır ya sabır....

Bir kere o çocuğun evden ayrılması YANLIŞ!!! Bu nasıl br zihniyet yaa... birde kardeşine zarar veriyorsa sanki senin bebişe vermeyecek!! Ayy çok sinirlendim. Bencede sen gerekeni söyle ister alınsınlat ister küssünler

Ya kızcağızada üzüldüm kv postalıyomuş annesi, kızla anne arasında ne kadar yanlış bir bağ var sen düşün.. Kendide kıskanç kızınıda kendine benzetmiş! Birde yetmemiş gibi bana niye geliyor ya, geri eve gitmek istese kim götürücek sanki yakın yer. İzmir istanbul! Ben annecim o dediğiniz hiç olmaz, biz kendimiz alışma sürecindeyiz, bebek sakin bir ortamda büyümeli, ayrıca çok kıskanç benim içim rahat etmez birşey filan yapar.. Annesinin bu durumu çözmesi lazım yada prof destek almalı dedim.. Kp çok kırılmış mış :) Ama hallettik eşimde istemedi! ilk torun diye ayrı titriyolar ama bu saatten sonra bizim evladımız herkesten daha önemli, kusura bakmasınlar.

Gunde 2 bardak rezene ic canim rahatlatir gazini. Ben cok faydasini gordum. Ayaklarina cok dikkat etmelisin. Humana steal tea de icmeyi dene canim. Şok marketlerde ülkerin ürettigi maltana diye bir icecek var arpa mayasi icerdigi icin anne sutunu artiriyor ondanda icebilirsn canim. İnsaallah sutun bolca gelir. Hayirlisiyla evladini emzirirsin.

Gogus ucum az kelebek de taktim ama oradan almadi
Zarzor veriyorum ama uyuyakaliuor almiyor
Biraz mama takviyesi yaptik,mamadan korkma dedi doktrm.
Oglum ac kalacagina biraz mama takviyesi yaparim ne olacak

Annneeemmm sen dogurdun muuuuu Ay cok sevindim kuzum gözün aydın darısı basıma....

Canim maşallah sana. Bencede çocukta kıskançlık problem i varsa senin çocuğuna zarar vermeyeceği ne malum en güzeli ni demişin

Bu nasıl bir mantık ya, kendi kardeşine zarar veren seninkine hayli hayli zarar verir. Hem onu evden uzaklastirmak ne kadar mantiksiz.sen zararlisin sen gitmelisin biz kardesinle olacağız mesaji ne derece doğru :/

Bencillik başka bir şey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…