Ah canım yaaKızlar sol gogsumu silikon ucla emzryodm bi baktm kan dolms kanı yuttysa bisey olur mu bide büyük ihtimal onu bi sure emzremicem çok kötü olms ustumuz hep kan oldu o kadar kanadj
Sağol Canm inşallah çabuk geçerAh canım yaaçok geçmiş olsun
:)))) yaaa aynen bugün babamızda varda bir onda bir bende idare ediyoruz, şimdi derin uykuda, emiyor yatıyor 6'ya kadar böyle sonra bir hortluyor 22 gibi yine derin uyku moduna geçiyor sabah 7'ye kadar.. Tabi zorlarsam bugün ki gibi 9-10'a kadar uyuyoruz ..Kahvaltı yapmayı ozledm ne zaman yemegee otrsam agliyo bilerek yapyo sanki
Haa haa hepsi aynı bunların benimki de öyle önce beni doyur diyor...Kahvaltı yapmayı ozledm ne zaman yemegee otrsam agliyo bilerek yapyo sanki
İnşallah canımSağol Canm inşallah çabuk geçer
Evde şu an 8 kişiyiz.heryer yatak döşek.bebeğin herşeyine karışıyorlar.nasıl tutulduğuna,üstünün nasıl örtüldüğüne,nasıl yemek yediğine,mama verilişine,yalancı emzik sakın haaa...çok sıkıldım...kv den daha çok konuşuyor herkes.
Ay ne güzel uyuyoms bizimki bi buçuk saatte bi uyanuyo gecede gündüzde:)))) yaaa aynen bugün babamızda varda bir onda bir bende idare ediyoruz, şimdi derin uykuda, emiyor yatıyor 6'ya kadar böyle sonra bir hortluyor 22 gibi yine derin uyku moduna geçiyor sabah 7'ye kadar.. Tabi zorlarsam bugün ki gibi 9-10'a kadar uyuyoruz ..
Doyurms olsamda uyumuyo yemek yicegm zaman annem ac kalsn diye ugrssyo
Haa haa hepsi aynı bunların benimki de öyle önce beni doyur diyor...
Canm krem felan kullnyrm ama geçmedi bi zeytinyağı krem ne duyduysam denedmİnşallah canımmerhem filanmı alsan yaran mikrop kapmasın, iyileşmesi geç olur..
Canim mitlaka doktoruna git
bnmde muayene oldugum gun nisanim geldi
Aslnda gitmicektim doktora ama iyi ki de gitmisim kordon dolanmis bebisimin boynuna
Apar topar aldilar beni sezaryana
Sen tut 9ay boyunca koca göbek yap, bir tane çatlağın olmasın,
Bir haftada memeyi iki beden büyüt damar damar çatlaklar olsun
Halbuki bu yaz üstsüz güneşlenme planlarım vardı, tüüühhhh
Canım eminim canın çok acıyordur ama emzirmeye uzun süre ara verme biraz dinlendir sag ama bir sonraki emzirme de agzına ver. O emerse iyileşiyor yaralar. Çoğu kişiden duymuşsundur sende kanasada verdim diyen. ALLAH yardımcın olsun ama bunlar geçecek sonra hiiç yara olmuyor. Bebişin tutmayı iyice öğrenince hepsi geçiyor. Sabır sabır ya sabır....Canm krem felan kullnyrm ama geçmedi bi zeytinyağı krem ne duyduysam denedm
Bir kere o çocuğun evden ayrılması YANLIŞ!!! Bu nasıl br zihniyet yaa... birde kardeşine zarar veriyorsa sanki senin bebişe vermeyecek!! Ayy çok sinirlendim. Bencede sen gerekeni söyle ister alınsınlat ister küssünlerYa o değilde kv diğer torununu istanbuldan buraya getirmek istiyomuş, 4 yaşında kızcağız, iyi güzelde psikolojisi bozulmuş (kardeşi doğdu diye) bebeği tek yakaladığı yerde zarar veriyomuş, kendisi yemek yemiyomuş, aşırı kıskanç tüm ilgi onda olsun istiyor.. Bende istemedim. Kimse kusura bakmasın psikolojisi bozuksa annesinin halletmesi gerek başından def ederek hiç bir şeyi halledemez.. Gelir çocuğuma zarar verir Allah korusun! Bozuldular, istedikleri çok normal birşeymiş gibi.. Pehhh.. Eltim bu arada ev hanımı hiç bir şeye zamanı yok, dün ben evi komple temizledim üstüne ikramlıklar hazırladım.. Ok yoruldum ama yorgunluğuma değdi! İstenirse yapılmayacak şey yok, bahane uydurmaya gerek yok yani!
Ben bu eltimi bir sevemedim ya sonra gelmiş niye soğuk davranıyosun diyolar, hiç umrumda değil yaw :/
İki saatte bir uyanıyor canım ama emiyor dalıyor, derin uykudayken altını temizleyince bile istifini bozmuyor :))Ay ne güzel uyuyoms bizimki bi buçuk saatte bi uyanuyo gecede gündüzde
Ya kızcağızada üzüldüm kv postalıyomuş annesi, kızla anne arasında ne kadar yanlış bir bağ var sen düşün.. Kendide kıskanç kızınıda kendine benzetmiş! Birde yetmemiş gibi bana niye geliyor ya, geri eve gitmek istese kim götürücek sanki yakın yer. İzmir istanbul! Ben annecim o dediğiniz hiç olmaz, biz kendimiz alışma sürecindeyiz, bebek sakin bir ortamda büyümeli, ayrıca çok kıskanç benim içim rahat etmez birşey filan yapar.. Annesinin bu durumu çözmesi lazım yada prof destek almalı dedim.. Kp çok kırılmış mış :) Ama hallettik eşimde istemedi! ilk torun diye ayrı titriyolar ama bu saatten sonra bizim evladımız herkesten daha önemli, kusura bakmasınlar.Bir kere o çocuğun evden ayrılması YANLIŞ!!! Bu nasıl br zihniyet yaa... birde kardeşine zarar veriyorsa sanki senin bebişe vermeyecek!! Ayy çok sinirlendim. Bencede sen gerekeni söyle ister alınsınlat ister küssünler
Gunde 2 bardak rezene ic canim rahatlatir gazini. Ben cok faydasini gordum. Ayaklarina cok dikkat etmelisin. Humana steal tea de icmeyi dene canim. Şok marketlerde ülkerin ürettigi maltana diye bir icecek var arpa mayasi icerdigi icin anne sutunu artiriyor ondanda icebilirsn canim. İnsaallah sutun bolca gelir. Hayirlisiyla evladini emzirirsin.Bazen gelmiyor bazen de çok az geliyor çok sık emzirince.mesela 40 dk bile olmuyor emzireli ki 1 saat emzirmiş bulunuyorum.o zmn gelmiyor.rengi de bazen beyaz bazen de Saydama dönük.
Ben oldum olası gazlıyımdır zaten,sezaryenden sonra bomba gibi dolaşıyorum.ilk gaz çıktı ama her gün yineleniyor
Gogus ucum az kelebek de taktim ama oradan almadi
Zarzor veriyorum ama uyuyakaliuor almiyor
Biraz mama takviyesi yaptik,mamadan korkma dedi doktrm.
Oglum ac kalacagina biraz mama takviyesi yaparim ne olacak
Evet cnm aynen değişik bi his yaa ne zmn geçer acabaKarıncalanma.a gbi bisey mi oluyo banada oluyo o degsk tuhaf bisey
Canim maşallah sana. Bencede çocukta kıskançlık problem i varsa senin çocuğuna zarar vermeyeceği ne malum en güzeli ni demişinYa o değilde kv diğer torununu istanbuldan buraya getirmek istiyomuş, 4 yaşında kızcağız, iyi güzelde psikolojisi bozulmuş (kardeşi doğdu diye) bebeği tek yakaladığı yerde zarar veriyomuş, kendisi yemek yemiyomuş, aşırı kıskanç tüm ilgi onda olsun istiyor.. Bende istemedim. Kimse kusura bakmasın psikolojisi bozuksa annesinin halletmesi gerek başından def ederek hiç bir şeyi halledemez.. Gelir çocuğuma zarar verir Allah korusun! Bozuldular, istedikleri çok normal birşeymiş gibi.. Pehhh.. Eltim bu arada ev hanımı hiç bir şeye zamanı yok, dün ben evi komple temizledim üstüne ikramlıklar hazırladım.. Ok yoruldum ama yorgunluğuma değdi! İstenirse yapılmayacak şey yok, bahane uydurmaya gerek yok yani!
Ben bu eltimi bir sevemedim ya sonra gelmiş niye soğuk davranıyosun diyolar, hiç umrumda değil yaw :/
Ya o değilde kv diğer torununu istanbuldan buraya getirmek istiyomuş, 4 yaşında kızcağız, iyi güzelde psikolojisi bozulmuş (kardeşi doğdu diye) bebeği tek yakaladığı yerde zarar veriyomuş, kendisi yemek yemiyomuş, aşırı kıskanç tüm ilgi onda olsun istiyor.. Bende istemedim. Kimse kusura bakmasın psikolojisi bozuksa annesinin halletmesi gerek başından def ederek hiç bir şeyi halledemez.. Gelir çocuğuma zarar verir Allah korusun! Bozuldular, istedikleri çok normal birşeymiş gibi.. Pehhh.. Eltim bu arada ev hanımı hiç bir şeye zamanı yok, dün ben evi komple temizledim üstüne ikramlıklar hazırladım.. Ok yoruldum ama yorgunluğuma değdi! İstenirse yapılmayacak şey yok, bahane uydurmaya gerek yok yani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?