Nasilsin inşallah saglikli haberlerimizi duyarız RABBIM YARDIMCIN OLSUNAynı benim durumum ve sonuc sezaryen diyorsunumarım ben dayanırım o sancıya .. Gözünüz aydın canım uzun ömürlü sağlıklı analı babalı olsun insallah
Bana da öyle geldi. Ben de molfix kullanıyorum. Memnunum. Hiç kakası taşmadı. Bir kere çişi geçti arkasına o da unutmuşum altını değiştirmeyi bezde yer kalmayınca taşırmış
Ben ilk geceden verdim iyi oluyor tokken veriyorum zaten içim rahat hiç ağlamadı şükür bu sayede alt değişirsen felan yoksa cok ağlar... Bence daha huzurlu olmasını sağlıyor açken verip boş yere cenesini yormak yanlış amabebeklerinize emzik kullanıyor musunuz kızlar yararını gördünüz mü? benim bebeğim arada emzik niyetine kullanıyor göğsümü emzik kullansam mı karar veremedim
Aynen hamileyken olmadım şimdi fenalardayım yazık oğluma da geçti sanırım yapmadı kaka bugün zorlanıp duruyoCanım hamileligimde 2 muz yiyordum herşey normaldi. 4 gün önce bir muz yiyeyim dedim. Yemez olsaydım. ... Bugün aklıma geldi zeytin yağı icecegim . umarım faydası olur
Hangi emzik benimki ittirip duruyorBen ilk geceden verdim iyi oluyor tokken veriyorum zaten içim rahat hiç ağlamadı şükür bu sayede alt değişirsen felan yoksa cok ağlar... Bence daha huzurlu olmasını sağlıyor açken verip boş yere cenesini yormak yanlış ama
Evet canım 5 gün oldu göbek düşeli leke leke kan bitmedi bir türlü..Canım ben leke olarak goruyodum. Dün yoktu bugünde ufacık bir damla gibiydi. Takip deyim. Bebisde mi var böyle birşey
firkan
Ben kulanıyorum çok iyi geliyor gazlıyk3n versemde rahatlıyor.Zinco gaz damlasını kullanan var mı?
Ağlamaktan bitap düştüçıldırcam...bir tek memede susuyor
Ben yarın göbek kanaması için götürecegimde birde düşmeye devam ediyormu diye sarılık baktıracagım. Eger düşüyorsa bir daha baktırmam. Hala aynıysa bilemiyorum... bende deldirmek istemiyorum hiç ama çocuğu habire uyandırmaktan gına geldiGündüz saat başı emmek istiyorher gören geçmiş sarılık diyor. Tabi gerçekte ne alem bilmiyorum.
gündüz 2buöuk saate uyanıyor. Altı pisse yaygarayı basıyor. Gece 2gibi ağlayarak kalkıyor, gayet güzel emiyor.
Sonraki kalkmamıza çocuğun huyu değişiyor.
Bu geceye uykumu almış gireceğim inş.
aynısı olursa sarılığı kontrol için giderim. Kıyamıyorum kuzumu bir kez daha deldirmeye
Biberon işi beni de üzüyorvermek istemiyorum ama sabrım çok tükeniyor . Son çare başvuruyorum. Gene de vermemeye bakayım :/
Senin bebenin de inşallah yükselmemiştir sarılığı
Doktora gidicek misin?
Sarıya donuyo canım hatta bide içinde biseyler var gbi dedgn gbibputur puturdu oda geçti smdiIyi aksamlar hanimlar ve minisleri
Kizlar size bisey sorcam ya oglusum 10 gunluk oldu ve 2-3 gundur kakasi hardal sarisi renginde ve putur putur. Onunla beraber cis gibi su cikartiyor. Normal mi bu? Sizin bebislerin kakasi nasil? Kv ve annem aguz sutunun kakasi boyle olur diyor ama Korkuyorum vucudu su kaybeder diye. Surekli emziriyorum ama bilemiyorum ki
Senin ne kadarlik bebegin, ne zaman gecti?Sarıya donuyo canım hatta bide içinde biseyler var gbi dedgn gbibputur puturdu oda geçti smdi
Dirsek ucunu yakmamalı 38-39 derece civarı sanırım..Banyo yaptırırken suyun sıcaklığı kaç derece ile yıkıyorsun uz kızlar
Seni de hep talihsiz olaylar buluyor kuzum ya, gaz olduğuna eminmisin peki? Bebekle konuş rahatlat, kızma, sinirlenme, onun yanında tartışma.. Bebekler hemen hissediyor. Sıcak davran, enerjini geçir..Zinco gaz damlasını kullanan var mı?
Ağlamaktan bitap düştüçıldırcam...bir tek memede susuyor
Bebegin normal kakası öyle oluyor canım. Siyah yeşil ve sarı sırlamasıyla....ek gıda verene kadar sarı pütürlü devam eder..Iyi aksamlar hanimlar ve minisleri
Kizlar size bisey sorcam ya oglusum 10 gunluk oldu ve 2-3 gundur kakasi hardal sarisi renginde ve putur putur. Onunla beraber cis gibi su cikartiyor. Normal mi bu? Sizin bebislerin kakasi nasil? Kv ve annem aguz sutunun kakasi boyle olur diyor ama Korkuyorum vucudu su kaybeder diye. Surekli emziriyorum ama bilemiyorum ki
Tek başına olan bir de ben varım
Yatağa sabaha karşı alıyorum, onu da istemeden yapıyorum yerine koyamadan uyuyor oluyorum:)
Dereotu gaza iyi geldiği hgibi sütün kalitesini de arttırırmış
Şeker koymadan vermeni öneririm :/
İçebilirsen kiii ilaç niyetine katlanıp iç bencesendeki gazı da alsın
Iyi aksamlar hanimlar ve minisleri
26 günlük Canm bi hafta felan oldu geçtiSenin ne kadarlik bebegin, ne zaman gecti?
Ah biliyorum o hissi. Çok iyi anlıyorum.Evet canım 5 gün oldu göbek düşeli leke leke kan bitmedi bir türlü..
Ben kulanıyorum çok iyi geliyor gazlıyk3n versemde rahatlıyor.
Ben yarın göbek kanaması için götürecegimde birde düşmeye devam ediyormu diye sarılık baktıracagım. Eger düşüyorsa bir daha baktırmam. Hala aynıysa bilemiyorum... bende deldirmek istemiyorum hiç ama çocuğu habire uyandırmaktan gına geldiçocuğum deliksizbelkide 3 saat uyuyacak ben mecburen kaldırıyorum
Emzirdiktrn sonra diye biliyorum ama sen şimdi nasıl verdin? İşe yaramış sankiAllahiiiimmmmmmmmmm
Kimyondan sonra yarim saat emzirdim
10 dk sonra porttttt iyice kakasini yapti
birazda gaz cikardi
ilk.defa yatagima aldim misil misil daldik uykuya
Yarim kesme.sekeri koymustum ama
bi dahakina onu da koyamam
Peki bebise ne zaman vericem bu suyu
bizimkinin kakasi aynen boyle
bugun saglik ocagina gittik sordum normal dedi, su kaynettigine inanirsandr getir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?