2016 Şubat Anneleri

Aynı benim durumum ve sonuc sezaryen diyorsun umarım ben dayanırım o sancıya .. Gözünüz aydın canım uzun ömürlü sağlıklı analı babalı olsun insallah
Nasilsin inşallah saglikli haberlerimizi duyarız RABBIM YARDIMCIN OLSUN

Bana da öyle geldi. Ben de molfix kullanıyorum. Memnunum. Hiç kakası taşmadı. Bir kere çişi geçti arkasına o da unutmuşum altını değiştirmeyi bezde yer kalmayınca taşırmış

Ben d memnunum ama sanki kizariyor oğlum. Alerji mi bilwmedim. O yüzden bir dahakine bir degisikli k yapalım diyoruz :)

bebeklerinize emzik kullanıyor musunuz kızlar yararını gördünüz mü? benim bebeğim arada emzik niyetine kullanıyor göğsümü emzik kullansam mı karar veremedim
Ben ilk geceden verdim iyi oluyor tokken veriyorum zaten içim rahat hiç ağlamadı şükür bu sayede alt değişirsen felan yoksa cok ağlar... Bence daha huzurlu olmasını sağlıyor açken verip boş yere cenesini yormak yanlış ama

Hangi emzik benimki ittirip duruyor

Canım ben leke olarak goruyodum. Dün yoktu bugünde ufacık bir damla gibiydi. Takip deyim. Bebisde mi var böyle birşey
firkan
Evet canım 5 gün oldu göbek düşeli leke leke kan bitmedi bir türlü..
Zinco gaz damlasını kullanan var mı?
Ağlamaktan bitap düştü çıldırcam...bir tek memede susuyor
Ben kulanıyorum çok iyi geliyor gazlıyk3n versemde rahatlıyor.
Ben yarın göbek kanaması için götürecegimde birde düşmeye devam ediyormu diye sarılık baktıracagım. Eger düşüyorsa bir daha baktırmam. Hala aynıysa bilemiyorum... bende deldirmek istemiyorum hiç ama çocuğu habire uyandırmaktan gına geldi çocuğum deliksizbelkide 3 saat uyuyacak ben mecburen kaldırıyorum

Iyi aksamlar hanimlar ve minisleri
Kizlar size bisey sorcam ya oglusum 10 gunluk oldu ve 2-3 gundur kakasi hardal sarisi renginde ve putur putur. Onunla beraber cis gibi su cikartiyor. Normal mi bu? Sizin bebislerin kakasi nasil? Kv ve annem aguz sutunun kakasi boyle olur diyor ama Korkuyorum vucudu su kaybeder diye. Surekli emziriyorum ama bilemiyorum ki

Sarıya donuyo canım hatta bide içinde biseyler var gbi dedgn gbibputur puturdu oda geçti smdi

Zinco gaz damlasını kullanan var mı?
Ağlamaktan bitap düştü çıldırcam...bir tek memede susuyor
Seni de hep talihsiz olaylar buluyor kuzum ya, gaz olduğuna eminmisin peki? Bebekle konuş rahatlat, kızma, sinirlenme, onun yanında tartışma.. Bebekler hemen hissediyor. Sıcak davran, enerjini geçir..

Bebegin normal kakası öyle oluyor canım. Siyah yeşil ve sarı sırlamasıyla....ek gıda verene kadar sarı pütürlü devam eder..

Allahiiiimmmmmmmmmm
Kimyondan sonra yarim saat emzirdim
10 dk sonra porttttt iyice kakasini yapti
birazda gaz cikardi
ilk.defa yatagima aldim misil misil daldik uykuya

Yarim kesme.sekeri koymustum ama
bi dahakina onu da koyamam
Peki bebise ne zaman vericem bu suyu

bizimkinin kakasi aynen boyle
bugun saglik ocagina gittik sordum normal dedi, su kaynettigine inanirsandr getir dedi

Ah biliyorum o hissi. Çok iyi anlıyorum.
Bir de etraftaan e bırak uyusun çocuk lafları
Gece yemedi uyanmıyor diye dertleniyorum insanlar derdimi de anlamıyor. Daha ne istiyorsun uyuyor diyorlar huyunu değiştirecekmişim çocuğun
Deliyim ya ben, keyfime yapıyorum bunları

Emzirdiktrn sonra diye biliyorum ama sen şimdi nasıl verdin? İşe yaramış sanki
Off kalkıp avuç avuç kimyon yemek istiyorum

Ben bu gaz işini anlamıyorum. Ayakları karnına doğru çekerek ağlıyorsa gaz sancısıymış.
E hangi bebek put gibi durup ağlıyor ki? Veya kim ayakta dururken gaz çıkarabiliyor ki :/ yani bu gaz sancısının ölçütü ayak işi olmamalı diye düşünüyorum.
Benim sıpacık doğduğu günden beri dizler karna çekili duruyor. Hatta öyle ki bez değişirken ayakları kaldırmazsam bezin içine ve önüne giriyor. Ayaklar m şeklinde...
E ağlarken de öyle ağlıyor tabi. Şimdi gazlı mı bu bebe
Onbeş gün olmadan gaz işi belli olmaz deniyor. Aman ne bileyim korkuyrum gaz olacak diye şimdiden aktardan gaz giderici anne çayı aldım günde bir tane içiyorum :)

Arkadaşlar oda sıcaklığı 25-26 derece çok değil mi

Ben 24dereceyi geçirmemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…