Kizlar bebegim sanirim bana alismis besiginde kotu uyuyor sik sik uyaniyor kucagimda o kada guzel uyuyorki napcam bilmiyorum alistirmak istemiyorum ama olmuyor iste
Canım yasal olarak çalışmam zor gibi iş yerini aradım gel çalış istediğin kadar saat elden veririz dediler yarım gün çalışabilirim artı iznim yanmaz oda ödenir..
Ben 5ci gun verdim, benim icin cok iyi oluyor
Beni kullanmiyor, doydugunda veriyorum onu sakinlestiriyor ve uykuya dalmak icin cok iyi
Zaten daldigi an kendisi atiyor
O atmasa ben cikartiyorum agzindan
Kizlar bebegim sanirim bana alismis besiginde kotu uyuyor sik sik uyaniyor kucagimda o kada guzel uyuyorki napcam bilmiyorum alistirmak istemiyorum ama olmuyor iste
Evet canım bende de oldu akıntı.dr.a gittim enfeksiyondan korktum,neyseki olumsuz bisey çıkmadı.baharatlı gıdalardan uzak dur hemoroidi tetikliyor.kanamam bir artıyor bir azalıyor.
Canım bugün bende gittim doktora sordum
Baktı kontrol etti normal dedi çoğu kişide olur
Kabız olmamaya dikkat et dedi hatta bi şurup verdi kabızlık için
Neyse bari canım bişey olmasında
Zaten dikiş ağrısı pisliği huzursuzluğu yetiyo bide bu dert olmasın
O kadar su komposto çorba içiyorum sıvı alıyorum kabız oldum iyi mi? Ay ne zormuş hiç olmadım bugüne kadar çocuğumun da karnı gurluyo kaka için zorluyo benden geçti demek ki kızlar ne önerirsiniz beterim valla
Canım hamileligimde 2 muz yiyordum herşey normaldi. 4 gün önce bir muz yiyeyim dedim. Yemez olsaydım. ... Bugün aklıma geldi zeytin yağı icecegim . umarım faydası olur
Gecmis olsun bizim gobek dustukten sonra kirmizi yara gibi izler oldu gobek deliginde bir de sari akinti gibi bisi. Dr mantar olmus dedi. Bir hafta mantar kremi kullandik sukrolsun iyi simdi. Bizimkini de gumus nitrat ile temizledi yani yakti. Dr normal olabilir dedi. Ama yine de dr a gotur. Her kremi surdugumde temiz mendil ile uzerini kapattim ben.