2016 Şubat Anneleri

Kızlar doktorum sezaryen dan 1 hafta sonra dikişlerimi aldı. Bana 20 gün sonra tekrr gel dedi. Neye bakacak acaba alttan muayene falan mı var???
Yok .iki kez sezeryan oldum.hic alttan bakilmadim..karnindan ultrasonla bakicaktir yine rahime.toparlaniyomu.ic dikisler iyimi

İnşallah canım ya. Rabbim korusun. Bizim de o değer yüksek çıkmış. Sonuçta yükseklik yoksa onları da aramiyorlarmis canım hemşire öyle dedi.

Kizlar bebegim sanirim bana alismis besiginde kotu uyuyor sik sik uyaniyor kucagimda o kada guzel uyuyorki napcam bilmiyorum alistirmak istemiyorum ama olmuyor iste

bebeklerinize emzik kullanıyor musunuz kızlar yararını gördünüz mü? benim bebeğim arada emzik niyetine kullanıyor göğsümü emzik kullansam mı karar veremedim

Canım yasal olarak çalışmam zor gibi iş yerini aradım gel çalış istediğin kadar saat elden veririz dediler yarım gün çalışabilirim artı iznim yanmaz oda ödenir..

Kuzenim de senin yaptigin gibi yapti
Haftada 4 saat calisiyor vr ina iistinaden bi maas aliyor

bebeklerinize emzik kullanıyor musunuz kızlar yararını gördünüz mü? benim bebeğim arada emzik niyetine kullanıyor göğsümü emzik kullansam mı karar veremedim

Ben 5ci gun verdim, benim icin cok iyi oluyor
Beni kullanmiyor, doydugunda veriyorum onu sakinlestiriyor ve uykuya dalmak icin cok iyi
Zaten daldigi an kendisi atiyor
O atmasa ben cikartiyorum agzindan

Kizlar bebegim sanirim bana alismis besiginde kotu uyuyor sik sik uyaniyor kucagimda o kada guzel uyuyorki napcam bilmiyorum alistirmak istemiyorum ama olmuyor iste
Emzirince yatagina koyuyorum bende..ama insan kiyamiyo minnak ...suan cok kucukler eziliyolar zaten kucakta..aglayinca yapcak bisey yok.

Evet canım bende de oldu akıntı.dr.a gittim enfeksiyondan korktum,neyseki olumsuz bisey çıkmadı.baharatlı gıdalardan uzak dur hemoroidi tetikliyor.kanamam bir artıyor bir azalıyor.
Canım bugün bende gittim doktora sordum
Baktı kontrol etti normal dedi çoğu kişide olur
Kabız olmamaya dikkat et dedi hatta bi şurup verdi kabızlık için

Neyse bari canım bişey olmasında
Zaten dikiş ağrısı pisliği huzursuzluğu yetiyo bide bu dert olmasın

Yararindan cok zarari oldugundan kararsizim bende..uzuluyorum plastik bos biseyi emdirmeye..ama ilerde parmakta emebilir odaha kotu..ama emzik biraktirma surecide zor...oglumda kullanmadim eksikliginide yasamadik..ama bunda kullanasim var da nasil biraktiririz korkusu cok

Canım hamileligimde 2 muz yiyordum herşey normaldi. 4 gün önce bir muz yiyeyim dedim. Yemez olsaydım. ... Bugün aklıma geldi zeytin yağı icecegim . umarım faydası olur

firkan canım benim düştü orda parça gibi bir şey vardı. Akinti vardi leke oluyordy. Doktor bugün yaktı. Perşembe kontrol olacak yeniden canım.
Gecmis olsun bizim gobek dustukten sonra kirmizi yara gibi izler oldu gobek deliginde bir de sari akinti gibi bisi. Dr mantar olmus dedi. Bir hafta mantar kremi kullandik sukrolsun iyi simdi. Bizimkini de gumus nitrat ile temizledi yani yakti. Dr normal olabilir dedi. Ama yine de dr a gotur. Her kremi surdugumde temiz mendil ile uzerini kapattim ben.

Bu topuk kanını alıp kâğıttaki yuvarlaklar dolacak şekilde surdu ebe. Ama sonuç için hiçbirşey demedi. Yarin arayayim ben ebeyi. Merak ettim simdi

Zinco gaz damlasını kullanan var mı?
Ağlamaktan bitap düştü çıldırcam...bir tek memede susuyor

Emzirince yatagina koyuyorum bende..ama insan kiyamiyo minnak ...suan cok kucukler eziliyolar zaten kucakta..aglayinca yapcak bisey yok.
Canim emzirince koyamiyorum gazini cikarmadan koysam uyuyamaz zaten. Gazini cikariyim diyorum ogle cikana kadar kucakta kaliyor ondan cok alisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…