2016 Şubat Anneleri

Bu topuk kanını alıp kâğıttaki yuvarlaklar dolacak şekilde surdu ebe. Ama sonuç için hiçbirşey demedi. Yarin arayayim ben ebeyi. Merak ettim simdi
Seninkini de mi ikinci kez aldılar bu yuvarlaklara sürme nedeni ne acaba bizimse kanında minimum düzeyde farklılık var enzim eksikliğinden olabilir Bi daha kan aldılar bu şekilde bende sonucu merak ediyorum umarım önemli bir şey değildir

Banyo yaptırırken suyun sıcaklığı kaç derece ile yıkıyorsun uz kızlar

Ya biri su kimyon tarifini acil verebilir mi
Oglum sabah 8den beri kivraniyor
Ne kadar kimyon ne kadar su
Sirek kaytacak miyim kaynayan sida demleyecek miyim ?

Ya biri su kimyon tarifini acil verebilir mi
Oglum sabah 8den beri kivraniyor
Ne kadar kimyon ne kadar su
Sirek kaytacak miyim kaynayan sida demleyecek miyim ?
Ben Bi su bardağı suyu kaynatıp Bi çay kaşığı tane kimyonlu 5 dk kaynatıp süzüyorum yarım çay kaşığı şeker atıp ılıyınca 2-3 çay kaşığı veriyorum sonra eöziriyorum

Ben Bi su bardağı suyu kaynatıp Bi çay kaşığı tane kimyonlu 5 dk kaynatıp süzüyorum yarım çay kaşığı şeker atıp ılıyınca 2-3 çay kaşığı veriyorum sonra eöziriyorum

Tane.kimuonum uok malesef
Toz kimyon da nasil yapicam ?

36-38 derece cnm oda sıcaklığı da 25-26 Biz klasik dirsekle ayarlıyoruz gerci
Sağol canım. Peki normal de oda sıcaklığı kaç derece canım bana gelenler evin çok sıcak çocuğa havale geçireceksiniz diyor evin derecesi 26 ile 27 arası canım

Gündüz saat başı emmek istiyor her gören geçmiş sarılık diyor. Tabi gerçekte ne alem bilmiyorum.

gündüz 2buöuk saate uyanıyor. Altı pisse yaygarayı basıyor. Gece 2gibi ağlayarak kalkıyor, gayet güzel emiyor.
Sonraki kalkmamıza çocuğun huyu değişiyor.
Bu geceye uykumu almış gireceğim inş.
aynısı olursa sarılığı kontrol için giderim. Kıyamıyorum kuzumu bir kez daha deldirmeye

Biberon işi beni de üzüyor vermek istemiyorum ama sabrım çok tükeniyor. Son çare başvuruyorum. Gene de vermemeye bakayım :/

Senin bebenin de inşallah yükselmemiştir sarılığı
Doktora gidicek misin?

Zinco gaz damlasını kullanan var mı?
Ağlamaktan bitap düştü çıldırcam...bir tek memede susuyor
Ben de zinco veriyorum çok iyi geliyor ama çok nadir vermeye çalışıyorum artık. Etil alkol varmış içinde Allah korusun etil alkol gözlere zarar verebiliyormuş çünkü.

Bende yaptım tozusa Bi çay kaşığı koy
Ama süzerken ince Bi süzgeç kullan tozlar dibe çöker karıştırmadan üstten ver ki tozları gitmesin

Allah razi olsun canim simd deniyorum hemen.

Benim kabahatim 2gundur annem yok
Corapsiz hirkasiz geziyorum
Cocuga gaz yapti

Sezeryan olann arkadaşlar korse kullanıyormusunuz benim 11 gün oldu sezeryan olalı kullanabilir miyim artık

Canım biz de iki kullanıyoruz molfixin ve daha iyi oldu oğlum için sanki.
Bana da öyle geldi. Ben de molfix kullanıyorum. Memnunum. Hiç kakası taşmadı. Bir kere çişi geçti arkasına o da unutmuşum altını değiştirmeyi bezde yer kalmayınca taşırmış

Tek başına olan bir de ben varım
Yatağa sabaha karşı alıyorum, onu da istemeden yapıyorum yerine koyamadan uyuyor oluyorum:)

Dereotu gaza iyi geldiği hgibi sütün kalitesini de arttırırmış

Allah razi olsun canim simd deniyorum hemen.

Benim kabahatim 2gundur annem yok
Corapsiz hirkasiz geziyorum
Cocuga gaz yapti
Şeker koymadan vermeni öneririm :/
İçebilirsen kiii ilaç niyetine katlanıp iç bence sendeki gazı da alsın

Kizlar bebegim sanirim bana alismis besiginde kotu uyuyor sik sik uyaniyor kucagimda o kada guzel uyuyorki napcam bilmiyorum alistirmak istemiyorum ama olmuyor iste
Aynen ya bende öyle oldugunu farkettim ki nasıl alıştı onuda bilmiyorum emzirmek dısında ben dahil kimsenin kucağında kalmadı beşiği dısında yatakta sevdik hep şimdi yatakta duruyo bu sabaha karsı onu fark ettim beşikte durmuyor yatakta duruyo..

bebeklerinize emzik kullanıyor musunuz kızlar yararını gördünüz mü? benim bebeğim arada emzik niyetine kullanıyor göğsümü emzik kullansam mı karar veremedim
benim ki de sürekli meme de gaz sancısından memeye sarıyor. Bende vermek istemiyordum ama alıştırdım alıyo emziği. Çok da alışsın istemiyorum. Bırakmak sıkıntı olmasın diye. Nasıl ayarlıcaz bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…