Beeennn ..
tahlil bile yaptırdım temiz çıktı. Sonda yapıyormuş canım anca 10 günde geçti
korkma geçiyor
Canım bebeginde sarılık vardı mutlaka beslemelisin sarılık yüzünden uyuyor. Benimkide dünden beri yine uyumaya başladı. Sarılığı yükseldi diye korkuyorum.
biberon verme çok gittiği için kusuyordur. Sabırla kaşıkla veya şırınga ile ver canım.
Brnimkide öyle canım. 5.5 yaşında oğlum var. Acayip sinrli herşeye bagırıyor herkese bagırıyor her olayı probleme çeviriyor. Başka bir durum için oyun yerapistine gidiyoruz gitmişken bu durumunuda anlattım.
Dediki: öncelikle kesinlikle sen abisin kelimesini unutun... kardeşini koruyacaksın falan demeyin. Bağırdığın için kardeşin rahatsız olur demeyin.... evinizin kuralıymış gibi yapın ve söyleyin. Ve asla kardeşini severken müdahale etmeyin aman dokunma aman elleme demeyin evdeki diğer büyüklerede söyleyin yapmasınlar dedi. Ve birkaç tane hikaye kitabı ismverdi kardeş kıskançlığı ile ilgili .. bu kitapları okuyun dedi. Kitap isimlerinin fotosunu çektim ekledim aşağıda resmi görebilirsin canım.
Yook canım kesinlikle biraz daha dursun 1.2 gün bile çook farkediyor. 38+2 de aldı benim doktorum. Spinal yaptım başagrısı hiç yaşamadım ben nescafe içmeyi unuytuğumda hafif agrıdı.. hemen içtim nescafe geçti.. kaşıntı olmadı. Ama agrılarım oldu.. 1 hafta sonra daha rahattım şimdi 15 günlük olduk. Dışarı çıkıp markete gittim gayet rahatım çok şükür...