2016 Şubat Anneleri

Maşallah gözünüz aydın Can'ım,, Allah uzun ömürler versin :)
Göğüs ucu masajını bana da bir anlatsan ne sevaba girersin şimdi duşa gireceğim
cok sağol canım :) ya bi arkadaş söyledi bana da gögüs uclarını düğme gibi bük diye koparayazdım gariplerimi rahim kasılmasını hareketlendiriyomus artık işe yaradı mı yoksa olacagı vardı da mı oldu bilmiyorum

Aventin o_6 aylık emziği... Ya benim kişisel görüşüm bence zararlı değil yiğenlerimin coğu kullandı bırakırken de sıkıntı olmadı cok cene yapısını da etkilediğini düşünmüyorum sahsen...

Off nerdeyse tum annelerde kv delerde aynı muhabbet.kucagina alma çok,kokunu alir sana alismasin iyi de anasiyiz yani komsunun kizi degiliz ki alissin yani ne var bunda.her agladginda kucagina alma
Ee birakalim da aglamktan nefesleri mi kesilsin.valla onu kucaga alinca o boynundaki sut cennet kokusunu alinca dunya umrunda olmuyor insanin.alissin kucak istesin.onun o guven duygusundan gülusunden kiymetli mi dunya isleri.
Lohusalik agrisi sizisi derdi bi yana yani bu buyuklerin herseye karsmalari bir yana.benim sahsen annem daha cok karışıyor.patlamk uzereyim bisey de diyemiyorum anne sonucta.

Düzelir Canm bazen benimde hiç bsy yapasm gelmyo ama kendimi çok kötü hissediyorum bakımsız bakımsız gezince her zaman bakımlı olamayız zaten

Ya arkadaslar dqha 21. Gun kizim grip oldu. Canimdan can gidiyor hapsirdikca hirildadikca. Siz siz olun bebegi kimsenin yanina cikarmayin. Bir de bakamdim beceremedim dusuncesi her yerim agriyor. Kucagimdan birakamiyorum.

Dikislerim fena yanıyor bugun ya
Ufacicik bir bölge ama masAllah her yerimi sizlatiyor ..
Baticon ile siliyorum banamisin demiyo

Ya arkadaslar dqha 21. Gun kizim grip oldu. Canimdan can gidiyor hapsirdikca hirildadikca. Siz siz olun bebegi kimsenin yanina cikarmayin. Bir de bakamdim beceremedim dusuncesi her yerim agriyor. Kucagimdan birakamiyorum.

En büyük korkum annem haftasonu gidiyor ve sürekli ben nasıl bakacağım korkusu var. Dün hastaneye goturduk hasta atesli çocuklar vardı eve geldiğimden beri ateşi mi var oksurdu eyvah vs moddayim psikolojim bozuldu resmen

Geçmis olsun minige olmadı doktora gidersiniz canım. Rabbim şifa versin...

Ben de alıyorum. Ben almasam annem ya da eşim alıyor. Ya bir daha kucagimiza nasıl alacağız bunları eşek kadar olunca :) ohhh mis gibi kokuyor :) güven duygusunu kazanacakları dönem... Agladiklarinda yaninda oldugumuzu bilmeliler :) Kucak çocuğu bunlar :) ay hem insan kiyamiyir ki ağlamalarına

Ya kızlar benim kız sürekli memede. Boynum omuzlarım ağrıdan mahvoldu. Emziğe alıştıramadım bir türlü diliyle ittiriyor emziği. Ne yapacağım bilmiyorum siz nasıl alıştırdınız?

Ben ikinci gün vermiştim canım. Emzik kaliteli olunca almıyor bunlar :) arkadaşlar çok uğraşmıştı. Şu bakkal emzigi denen Fatoş emziklerden almıştı bebeği sadece.. Kaliteli değil ama onu aldı sadece :)

Evet gaz kuzum iki büklüm.hep huzursuz.kızarana kadar ağlıyor.hep kucağımda yavrum inmek istemiyor.uykusundan kıvrandırarak uyandırıyor.hep yanımda yavrum...

Oyyy kiyamsm ben onaa Rabbim yardım etsin. Sen sakin olmaya Çalis bu bir surec ve geçecek canım bunu unutma.

Aminnn hepimizin evladina... hemen acile gittik zaten yarin da kendi dr una gidicem insallah. Benim de annem gitti. esim uyuyor simdi bi de sen uyu ben dinlerim bebegi dedi. Offf uykusunda degilim iyi olsun da...

Geçmiş olsun canım. Umarım kolik değil geçici bir huysuzkuktur. Ben de bilmiyordum bu kan durumunu canım :) ama cidden çok ilginç :)

İyi geceler anneLeer biz sabah taburcu olucax. 2 gündür bnm gaz sorunum oldu. Gaz cikartamadim. Şükür iyiyim şimdi. Sexeryan ameliyattan cekmedim bu gaz dan çektiğim kadar... Kizim in masallh var bnm yerime o çıkarıyor gazı. bu saatlerde gözler açık gündüz uyuyor gece uymuyor yada memede ne ara alıştı emmeye 2 günlük bebek daha.....Bizden haberler boyle.yarın hastane çıkışı nüfus a kayıt ve doğum raporunu kurum u ma götüren diyorum doğum ücretini nerden aliyorduk şu 400 tl olanı. Bn memurum. ..

Aminnn hepimizin evladina... hemen acile gittik zaten yarin da kendi dr una gidicem insallah. Benim de annem gitti. esim uyuyor simdi bi de sen uyu ben dinlerim bebegi dedi. Offf uykusunda degilim iyi olsun da...

İyi olur canım. Bugün annem elbet hasta olacak bu çocuk dedi. Ateslenecek. Sen güçlü olacaksın, dedi... Annelik zor dedi. Cidden oylr. Eşler sağ olsunlar ama bizim kadar dayanıklı değiller sanırım o yüzden önce bizim güçlü olmamız gerekli galiba. Bunu da yaşayarak öğreneceğiz geçer insallah hemencecik. Sen de dikkat et. Senden de geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…