2016 Şubat Anneleri

Birçok arkadaşım çok iyi markalar alıp bebegi sonunda Fatoş emzigi denen bakkal emzigini alınca ben de wee nin ucuz bir emzigini almıştım. Ve oğlum ikinci gün emzigi aldı :)
Avent in 0 -2 aylık emzigi ni almıştık cnm Emiyor sut gelmeyince puskurtuyor cadi.. birde fatos emzik deneyelim bakalım bizde

Bizimki memeyle oynayarak emcem diye mahvetti gogsumu emmeyi bıraktıktan sonra bile nasl aciyo sizliyo bide önceden sol gogsumu zor veriyodum smdi sağ göğsümu zor aliyo oda nasl sut dolms ustume akms hep nasl kabl ettrcem ben smdi

İlk hastanede ölçüldü canjm. Haftasındada sağlık ocağında. 3haftaya çıkıyormus sonuçlar. Haftaya arayayim bende . ebemi ,:)
:) ne guldum heee... Canım su dere otunu nasıl yapıyorsun tarif verir misin. Ben biliyorum da sen nasıl yapıyorsun diye merak ettiiimm

Kaç günlük oldu canım senin bebe.. Gündüz güneş oluyor kollarını bacaklarını açıp güneş alan yerde tuttun mu bebegi.. Sarı kıyafet, sari tulbent giydirip tülbent örterler bizde
Birde banyo suyuna altın at ayy ne yapiimm nene yaptı da bunları .. Skiyorsa hayır olmaz deeeeee..
İnsallah çabucak geçer sarılığı kuzunun

Ağzında biraz oyna canım emzikle o zaman aliyo
Çok ugrastim cnm elimde tutuyorum çıkarmasınada izin vermiyorum..Ama yok yemiyor gözbebeğime bakıyor beni neden kandırdin bakışı atıyor içim acıyor ama başka çarem yok kızım diyorum. O emzik emilecek

Dua ediyorum sana sancim basladi 3bsaattir evde çekiyorum kendi sancimi inşallah seninde kendi sancin ni anda başlarda bu sıkıntıların geçer. ..6bya kadar dayanip hastaneye gidecwgim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ...BANA DUA ET

Kolay olsun doğumun inşallah

Canım benimm çok sağol Allah senden razı olsun..
Gözün aydın inşallah bir avazda su gibi doğumun olur
Suyun falan geldi mi ?

Bizimki aldı sukur ama bazen süt gelmediğini anlyo atiyo ağzından

Kizlar sutumu sagdim.buzdolabna koydum.peki sabah uyaninca posetiyle buzluga atsam olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…