2016 Şubat Anneleri

Kumyonun bi zarari olmuuo mu canim bide senin ictihin çay sadece etki etmiyo mu bizden gazdan muzdaripiz ama bende dogumdan sonra kaldi hala gecmedi hem kabuzlik hem gaz sorunum var dogal olarak bebege de etki ediyo ne yesem gaz yapio be yoyecegimi bilemedim

Bugunki halimm isyanlardayim.sabah 9dan beri suan aksam 10 ve 12 saatin toplaminda 30 dk uyudu..makarna pisirip yedim ama kac kere tencerenin altini kapat ac yaptim..bi ara agladim..gazini cikariyor ama yetmiyor bidaha ..sonra bida emiyor bida cikarsin derken uyaniyor.ayagimda salladim yok uyumadi..sagdigim sutlerden verdim doymuyo diye yok yine uyumuyo..vak suan omzumu yaliyo ki emdi biberondan icti...cok fenayim suan sabrim bitti..buyuk oglum dersen yazik ilgisiz aglak bisey oldu

Bugunde var bi sorun o zaman buzde ayniyiz sabahtan durmadi banyo yaptirdiktan sonra uyudu bi uyandi anca yeni uyutabildim vik vik durmuyo neyseki uyudu daha yeni helak olmustu demek butun bebisler ayni

26 cok diilmi cocuk bu sefer dusuk derecede hasta olur cnm..23-24 derece normal bildigim kadariyle...o derecelere alistir bence..

Canım ben baktım bunlara o günden beri :) ama dışarı cikamadik esimle bir turlu. Dün gece sabaha kadar durmayınca benim oğul esimde bugün almış güzel bir anakucagi

Birşey diyeyim ben ikinci el ürünlerde bakiyordum aldığı urune bekle alma bakarız diye diye bekledim. Gitti 75o TL ye almış bir ana kucağı insallah iyi gelir de hakkını verir fiyatının. Gerçi 7 gün içinde iade hakkimiz varmış belli olur insallah ak mi kara mi o vakite.
Ah keşke benimki de emmek istese yok mememle kavga ediyor o anlarda

Bugunde var bi sorun o zaman buzde ayniyiz sabahtan durmadi banyo yaptirdiktan sonra uyudu bi uyandi anca yeni uyutabildim vik vik durmuyo neyseki uyudu daha yeni helak olmustu demek butun bebisler ayni
Suan kucagimda uyudu 3 dk oldu..korkuyorum koyayin yataga..defalarca uyudu uyandi 5dk sonra..esimde gerildi.aksam eve geliyo krestwn gelen oglum bi yandan mizmiz eder kiz biyandan.ben zaten nefes alamiyorum..bak suan dizimde ve bakiniyo yine.aglamak istiyorum

Canım hıc kafana takma bende cok takıyordum ama hayırlı Zaman'da hayırlı şekilde gelsin.. Kanala inmiş mi? Kac kılo?
Tesekkurler. Bilmiyorum ki hicbirsey. Amerkadayim. Kilo filan ultrason bakmiyorlar. Bugun 40+4 hala bekliyorum sanciyi. Sanirim cumartesi suni Sanci verecekler.

Tebrik ederim. Darisi basima.

O alt çeneyi ısırıp yemek istiyorum :) agzjm sulanıyor . ya ben opuyorum günde 2-3 defa ama bal gibi geliyor.. Babam aktardan almış demleme çay içerisinde pem çok şey var. Ben gün içerisinde 1 bardak rezene, 2 bardak mamsel cay ve o babamin aldığı çayı 2 bardak iciyorum su da iciyorum 2-2.5 lt . ahanda şimdide komposto içtim sıcak.sıcak. yatağa girdim. 1saat sonra parti var sanırım. Ogulu uyandırmam lazım

Canım üzülme bol bol emzir. Ayrıca google da tomrisin emzirme notlarından 3.sünü okumanı tabsiye ederim. Emzirme kampını bir gün bile uygulasan epey farkeder. Ve hurma kesinliklr tavsiyem

Kizlar bebegi emekliyen varmi?.. Allahim saskinim
Sennki işe giderken peşinden koşarsa şaşırmam zaten

Şaka biryana..
Bu arada bnm bebeyi bi kere battaniyesinin üstüne dik koymuştum geldiğimde yandönmüştü ne kadar ağladıysa demekki diye üzlmüştüm

Bebekler gazlarını babalarda iken daha rahat çıkar diyorlar çünkü bizim kadar paniklemiyorlar, Biz bebeklere stresimizi de yansıtıyoruz bu sebeple bebekler daha da geriliyor kendini güvende hissedemiyolar, sonra yaygaraya devam
No panik no stres

Kızlaar ya 13 günlük olduk biz 52-53 ile hamile kaldım 67.8 le doğuma hirsim sve geldim 68 im. Epey şişti bacaklarım vs. Şişler indi ama kilom 66-67 dr um bile bir kilo mu verdin dedi :)) kızım doğdu 2600 ben bu işten bir şey anlamadım

Canım ben de sezeryan ile doğum yaptım çok affedersin halen çok gazım var, çıkar çıkar bitmedi, yediğime ve içtiğime de çok dikkat ediyorum napcağımı şaşırdım, bi de bebeğim kolik çıktı, çok zor geçiyo bugünler ama tamamen geçeceğini biliyo olmak rahatlatıyo, hayırlısıyla bi 3 ayı devirsek:))

Ben 23,5-24arası yapıyorum. 24,5üstüns çıkınca kızarıklar başlıyor. Ayrıca me kadar sıcak o kdar rehavet demek.
Uzman tv de dinledim normal oda şartlarındayken bizim giyinme şeklimizin birer tane fazlası olması yeterlidir diyordu

Böyle daha birsürü sey yapmışlar :) bskn
Ay fotolar çok güzel
Kendi galerime foto yükleyebilirsem çektiklerimizi koyarım
Geçen hafta babamız ne yazıkki ateş almaya geldiği için bu hafta çekim yapamadık. Ama inşallah haftasonu hem 20günlük çekimi hem de mevlüt çekimi yaparız :)

Şimdiye kadar 2 defa vermem gerektiğini benim içtiğim ikimizde de yetiyor şükür.. Yok bi zararı diye biliyorum fazla olmadıgı sürece... Annenin ruh hali bile fazlasıyla etkiliyor bebeği

Ah ah bende oyle 52ile hamis olup 65 le diguma girdim geldim 62yim ..bebis 3 kilo dogdu...

Kızlar bakınca hepimizde aynı sorunlar oldugunu görünce rahatlıyorum.
Kızım çok değişken meme emmezken şimdi memeden ayrılmıyor ama her emdıgınde doymak için değil bazen beni emzik olarak kullanıyor hiç ara vermediğinden süt birikmiyor ve göğüs uçlarımı tahmin edersiniz :) Emziği seviyordu şu 2 gündür bıraktı kendı kendine bağlanıp bırakıyor çözemedik..
Deliksiz bir uyku 1 haftadır hayal gibi.
Sez. Olanlar Dikişleriniz ne alemde bu arada?

Lohusa dediğin yatacak arkadaş azcık ben hep ayaktayım dikişlerim artık zonk zonk modunda.
Doğum yapalı bugun tam 1 hafta oldu 10 kilo vermişim bu kısmı pek güzel :)))

Kizlar bebegi emekliyen varmi?.. Allahim saskinim
bebeğin mi emekledi yoksa canım? benim bebekde epey haraketli yatakta güzelce yer değiştirebiliyor ama hala emeklemedi annemler alay edip senin bebek bi aya yürür diyorlar ama:) şaka maka emekledi mi?

biraz daha zonglar canım o 10 gün daha. benim 25. günüm arada hafif zonglama oluyor kendimi yordugumda.sende hızlı kilo vermişsin maşallah benimde sadece 2.5 kg fazlam kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…