2016 Şubat Anneleri

Ben kullanmıyorum hepsini geçtim paraben var bha denilen madde koruyucu bir katkı maddesi imkanın varsa yurtdışından baby ddrops d vitamini getirt ya da internetten amazondan falan al o katkısız

Maalesef imkânim yok peki güvenilir mi internetten ilaç almaya ;(

valla benim bebişi yatirdigim oda 28 30 derece canım benim bebek sıcağı çok seviyor önceden tek kat giydiriyordum gaz doluyordu şimdi ise iki kat giydiriyorum

bende 13 günlükken sünnet yaptırdım canım şükürler olsun iyileşti geçti bitti. ama neden süt vermedin onu anlamadım canım ben vermiştim. cok geçmiş olsun size de canım

Bugün 40miz çıkıyor..mevlut yapmıyorum..izmirdeyiz biz lokma dokturuyorum..anneanneme söyledim yasin okusun diye onların oradaki camiide imama dua okutucaklar.. Hem dedem bira rahatsız hemde oğlum için..

Allah kabul etsin..
Ayrıca sariligimiz devam ediyor bu yuzden de yaklaşık 10 günden beri hem kan vermekten hem idrar vermekten oğlum helak oldu..biraz kansızlık varmis ama doktor emin olmak için bugün 9 eylül e gittik bir kaç test daha istedi..sonuç bakalım ne olucak inşallah bir şey çıkmaz..

O zamn hastanede yaptirmak daha mantikli
Ya sen bilirsin tabi.
canim asi tam 1 aylikken kalca cikigi 1.5 2 aylikken oluyor

Ben 39 gunlukken yaptirdim kalca ultrasonunu canim temiz cikti cok sukur

bazen emerken bile kaka yapıyor canım:)

Benim için dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.dün oldum ilk ameliyatımı ercp işlemi bitti ama ben hayatımda böyle acı duymadım nefes bile aldırtmıyor hala arada spazm oluşuyor. Haftaya da safra kesem alınacak. Sezeryandan korkarken bu 3. Ameliyatım olacak. İnanın Sezeryan bu kadar yakmadı canımı. En kötüsü de yavrumu göremiyorum iki gündür. O evde ben hastanedeyim. Sütümü veremiyorum ama yine de sağıyorum kesilmesin diye. Dualarınızı eksik etmeyin nolur kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin yeni okudum msjini öncekini görmedim umarım öbür ameliyatını da hayırlısıyla atlatirsin

L
Canım benim geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Of bu asilarla ilgili de binturlu sey geziyo ortalikta zararlarida var..hic sevmiyorum asi olayini
Aynen aile hekimliğinde hemşireyim benim bile içime kurt düşüyor cunku aşıların hepsi ithal neredeyse türkiyede %99 oranında aşılama yapılıyor artık yani herkes asılı .. Şeytan dürtüyor yapmasam cocuguma diye. Ama daha tehlikeli o sorumluluğu kesinlikle alamam.. Anne olmak zor ya demir D vitamini hepsi ayrı stres.. Bilmek daha gıcık.. Calıstıgım köyde aileler cok bilinçsiz artık 3_4 gün ust uste arayınca geliyorlar asıya felan en son telefonda duygu sömürüsü yapıyorum sizin cocugunuz sağlığını düşünün die... Haftaya yapıcam aşısını ama işte hakkımızda hayırlısı.. Bu arada sağlık ocağında ası yaptırmak daha mantıklı cunku soğuk zincir denilen aşıların belirli sıcaklıkta saklanması konusu garanti gibi bişey tüm türkiyedeki sağlık ocağındaki acıların sıcaklıkları ankaradan bakanlıktan 24 saat denetleniyor.. Ama özel oldugu zaman nasıl bilmiyorum elektriği kesilir dolabın ısısı değişir felan.. O durumda aşıyı ölü say

Hala almıyor mu canım ? Hepsini okumadım da değişiklik var mı?

o sorun biz de vardı, anne sütünü biraz sağıyorum şırınga ile çekiyorum
bi yandan memeyi veriyorum yan tarafından ufak ufak şırınga ile sıkıyordum
son 1 haftadır kendisi emiyor
Kızlar dün saat akşam 7den gece 1e kadar feryat figandik ben inat ettim yavrum inat binadakiler geldi arayanlar oldu Dr.a goturun diye siringayi denedim almadı AC kaldı almadı.. En son o kazandı dayanamadım haline biberon verildi.. Sütünde yetmiyor diyorlar ver mamayi AC bırakma çocuğu diyorlar gece 4 de uyandı memeyi verdim aldı üzerine 6bucukta uyandı yine verdim memeyi aldı. Hastaneye geldik memeyi vereyim dedim yok almadi.. Ebeye gittim emzirmeme yardım ettiler onlarda şaşırdı biraz biraz aldı yine.. Kan sonuçlarını bekliyrouz. Uyuyor sunanda yavrum

Çok sevindim canım çok şükür darısı bize inşallah.nerde yapılıyor Dr di mi sağlık ocağında değil
Devlette yaptiracaksan cocuk dr undan randevu aliyosun,dr muayene edip ultrason icin istek yapiyo sonrada cekiyolar ama direkt gidip ozel bi goruntuleme merkezinde yada ozel hastanede de cektirebilirsin canim.

Neden kan tahlili yapıldı benim oğlum da emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…