- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Ben kullanmıyorum hepsini geçtim paraben var bha denilen madde koruyucu bir katkı maddesi imkanın varsa yurtdışından baby ddrops d vitamini getirt ya da internetten amazondan falan al o katkısız
Canım o site yurtdışı sitesi ben hep alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı olmadıMaalesef imkânim yok peki güvenilir mi internetten ilaç almaya ;(
Canım o site yurtdışı sitesi ben hep alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı olmadı
valla benim bebişi yatirdigim oda 28 30 derece canım benim bebek sıcağı çok seviyor önceden tek kat giydiriyordum gaz doluyordu şimdi ise iki kat giydiriyorumGünaydın tatlı annişler
Evin sabit sıcaklığı 23.5
Bebişlerimizi nasıl giydirmeliyiz, bizden 1 kat fazla diyo ebeler, altını açınca sürekli hapşırıyo acaba üşüyo mu ya da kıyafet değiştirirken hapşırıyo alt çene titriyo sizde de öyle mi
bende 13 günlükken sünnet yaptırdım canım şükürler olsun iyileşti geçti bitti. ama neden süt vermedin onu anlamadım canım ben vermiştim. cok geçmiş olsun size de canımCanım agız ile çekince ağzına gelmiyorkio burun aspiratörünün ucunda kalıyor. Agzına ne tatne koku geliyor
Yaptık canım pzrtsiydi. Bugün 3. Gün. Sünnet günü 4 saat anne sütü açlığı gerekiyormuş. Emzirdim hastaneye gittik. Katnı acıkmasın diye serum taktılar bende emzik verdim agzına hep anakucagında salladım uyuttum. Problem olmadı. Ağlamadı. Ama ameliyattan gelince artık meme istedi agladı yarım saat beklemek gerekiyordu.hatta sonunda sesi açıldı diye sevindimen sonunda serçe parmagımı verdim öyle bir emdiki tam yarım saat tek sıkıntımız bu oldu.
2. Gün kontrole gittik bugunde oturma banyolarına başladık. Pipişi sabunlu ılık suya sokuyorum. Tek başıma yapıyorum
Ama gaza çok iyi geldi ya. Odayı rahat ısıtabiliyorsak bu sıcak su da rahatlama işi harikaymış. Bebişde bayılıyor.
Sünnet yüzünden bebegin sıkıntısı yok. 3.4 gün daha ağrı kesici calpol verecekmişim o kadar. Gayet iyiyiz.
Aynı gün 6 sünnet vardı hepsi minicik. 7 günlük bebiş bile vardı.
Ya sen bilirsin tabi.O zamn hastanede yaptirmak daha mantikli
canim asi tam 1 aylikken kalca cikigi 1.5 2 aylikken oluyoraşı tam 1 aylıkken yapılıyor di mi canım biz pazartesi 30 günlük olacagiz pazartesi götüreyım diyorum aşı için. burdaki sağlık ocağı pek ilgisiz ben burdan okuyup haraket ediyorum. Bu arada kalça çıkığı için muayene ettiler mı bebeği
Dt da olmaz zaten sağlık ocağında yaptırmak gerekiyoBen de şubat diye dusundum bir de o gün eşim yok kendim goturememya kafam karışık sağlık ocağında mi yaptirsam yoksa doktora mi gotursem hastane de mi olsa
Ben 39 gunlukken yaptirdim kalca ultrasonunu canim temiz cikti cok sukuraşı tam 1 aylıkken yapılıyor di mi canım biz pazartesi 30 günlük olacagiz pazartesi götüreyım diyorum aşı için. burdaki sağlık ocağı pek ilgisiz ben burdan okuyup haraket ediyorum. Bu arada kalça çıkığı için muayene ettiler mı bebeği
bazen emerken bile kaka yapıyor canım:)kızlar bebişleriniz emdikten ne kadar süre sora kaka yapıyor?
benim şeker emiyor emdikten 10 15 dakika sonra kaka yapıyor normal mi bu anlamadım..
bu arada geçen gün pişik sorunmuz içintavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler..twk tek alıntılayamayacağım şuan
çözümü su da buldk..sabah akşam kaka yaptıktan sonra poposunu sıcak suyla yıkayıp kuruladım 2 günde geçti..aklınızda bulunsun
Çok sevindim canım çok şükür darısı bize inşallah.nerde yapılıyor Dr di mi sağlık ocağında değilBen 39 gunlukken yaptirdim kalca ultrasonunu canim temiz cikti cok sukur
Dt da olmaz zaten sağlık ocağında yaptırmak gerekiyo
Teşekkür ederim güzelimYa sen bilirsin tabi.
canim asi tam 1 aylikken kalca cikigi 1.5 2 aylikken oluyor
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin yeni okudum msjini öncekini görmedim umarım öbür ameliyatını da hayırlısıyla atlatirsinBenim için dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.dün oldum ilk ameliyatımı ercp işlemi bitti ama ben hayatımda böyle acı duymadım nefes bile aldırtmıyor hala arada spazm oluşuyor. Haftaya da safra kesem alınacak. Sezeryandan korkarken bu 3. Ameliyatım olacak. İnanın Sezeryan bu kadar yakmadı canımı. En kötüsü de yavrumu göremiyorum iki gündür. O evde ben hastanedeyim. Sütümü veremiyorum ama yine de sağıyorum kesilmesin diye. Dualarınızı eksik etmeyin nolur kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
LBenim için dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.dün oldum ilk ameliyatımı ercp işlemi bitti ama ben hayatımda böyle acı duymadım nefes bile aldırtmıyor hala arada spazm oluşuyor. Haftaya da safra kesem alınacak. Sezeryandan korkarken bu 3. Ameliyatım olacak. İnanın Sezeryan bu kadar yakmadı canımı. En kötüsü de yavrumu göremiyorum iki gündür. O evde ben hastanedeyim. Sütümü veremiyorum ama yine de sağıyorum kesilmesin diye. Dualarınızı eksik etmeyin nolur kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aynen aile hekimliğinde hemşireyim benim bile içime kurt düşüyor cunku aşıların hepsi ithal neredeyseOf bu asilarla ilgili de binturlu sey geziyo ortalikta zararlarida var..hic sevmiyorum asi olayini
Biberonla alinca da ayni sorun varsa yani emmiyorsa burnu tıkalidr.kasikla mamayi denedin mi onu alıyor mu.
Cnm iste emmemesinin bircok nedeni oluyo.ya alti kirlidr ya gazi vardr ya burnu tikalidr.burun pompan varsa bi dene istersen
Umarim alir memeyi.insan geriliyor almadklarnda
Hala almıyor mu canım ? Hepsini okumadım da değişiklik var mı?
canim memeyi duzgun tutamayinca ve sut hemen gelmeyince agliyorlar.benimkide geceleri memeye saldiriyo aclikla ama sut istedigi gibi gelmeyince agliyor kan ter icinde kaliyorum.sen sagincada mi sutun az.sen olan sutunu vermeye calis ustune mama verirsin yapacak bisey yok
Canım benımde azdı baslarda bebegım almıyordu o gun sut yapan ne varsa yedım içtim snra sıcaaak bir dusa girdim 1 kalıp sabunla göguslerıme masaj yaptm sıcak su eşliğinde , sonrasında kanallarım acıldı resmen bir dene istersen ?
Kızlar dün saat akşam 7den gece 1e kadar feryat figandik ben inat ettim yavrum inat binadakiler geldi arayanlar oldu Dr.a goturun diyeo sorun biz de vardı, anne sütünü biraz sağıyorum şırınga ile çekiyorum
bi yandan memeyi veriyorum yan tarafından ufak ufak şırınga ile sıkıyordum
son 1 haftadır kendisi emiyor
Devlette yaptiracaksan cocuk dr undan randevu aliyosun,dr muayene edip ultrason icin istek yapiyo sonrada cekiyolar ama direkt gidip ozel bi goruntuleme merkezinde yada ozel hastanede de cektirebilirsin canim.Çok sevindim canım çok şükür darısı bize inşallah.nerde yapılıyor Dr di mi sağlık ocağında değil
Neden kan tahlili yapıldı benim oğlum da emmiyorKızlar dün saat akşam 7den gece 1e kadar feryat figandik ben inat ettim yavrum inat binadakiler geldi arayanlar oldu Dr.a goturun diyesiringayi denedim almadı AC kaldı almadı.. En son o kazandı dayanamadım haline biberon verildi.. Sütünde yetmiyor diyorlar ver mamayi AC bırakma çocuğu diyorlar gece 4 de uyandı memeyi verdim aldı üzerine 6bucukta uyandı yine verdim memeyi aldı. Hastaneye geldik memeyi vereyim dedim yok almadi.. Ebeye gittim emzirmeme yardım ettiler onlarda şaşırdı biraz biraz aldı yine.. Kan sonuçlarını bekliyrouz. Uyuyor sunanda yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?