2016 Şubat Anneleri

Oğlumun sanki sarı gibi geldi bana şuan endişeliyim babamızı bekliyoruz gelsin sağlık ocağına gideceğim hoş buradaki Sağlık Ocağıda pek umursmaz gibi bbakalım

@ferrahdiba bziim de 10 gunde düştü dr hic bisey kullandirmadi gobek icin sadece 9. Gun baktim cok gerilmis kizarmis gibi sutumden damlattim ertesi gun dustu

Bu isitme testi neymis boyle hastaneye gidiyoruz randevu vermiyolar dolu diyorlar,saglik ocagi diyor yaptirmadinmi yaptir.E mubarekler gidiyoruz bastan saviyorlar esim calisiyor ben her Allahin gunu 2 cocukla nasil gideyim gidincede yapmiyorsunuz Simdi gene aradi dr bana gun vereceklermis o gun goturursem yapacaklarmis,e madem ben gidince neden dolu diyorsunuz gel de akil erdir bu islere

Canim peki sen uyandırıp emzirmıyor musun ya da bebek kalkıp emmıyor mu kesintisiz olarak mı uyuyor?
Canim ilk baslsr sarilikti saat kurup uyandirip emziriyordum. Ama simdi acikinca kendisi uyaniyor. Eger iyi doyarsa uykusu uzun suruyor. Ama 4 saati gecerse uykusu ben uyandiriyorum ki bu nadir oluyor.

Bizimde aile doktorumuz demisti.. buzdolaplarina bir cihaz yerlestirip bakanlik kontrol altinda tutuyormus.. derece dusunce hemen farkedip mudahale ediliyormus :) Ve cok SIK asi yapildigi icin hic bayat ilac bulunmuyormus vs vs..

Bizde 37 gunluk olduk bizimde sariligimiz devam ediyor sizinkinin degeri kac acaba

Ozeller cok pahaliya yapiyor diye bende devlette sansimi deniyim dedim hemen randevu verdiler valla.. goz icinde gittigimde sira aldim, yeni dogan oldugu icin hemen oncelik bize geldi, iki testi bi arada yaptirmis oldum :)

valla benim bebişi yatirdigim oda 28 30 derece canım benim bebek sıcağı çok seviyor önceden tek kat giydiriyordum gaz doluyordu şimdi ise iki kat giydiriyorum
benim evin ısısı 22-23 derece..bebişimi yatırdığım oda da aynı..
2 kat giydiriyorum ben üstüne hırkamız var..çok sıcağa da alıştırmamak gerek biraz fazla sıcaklıkta hemen terliyor kızım

canım benimkinde de vardı geçti..iç kısmında da beyazlık kalmıştı..o da yıkandıkça geçiyor yavaş yavaş

@ferrahdiba bziim de 10 gunde düştü dr hic bisey kullandirmadi gobek icin sadece 9. Gun baktim cok gerilmis kizarmis gibi sutumden damlattim ertesi gun dustu
Oyle mi sut damlatinca dusmesi ilgincmis.deniyim o zaman
Bizim dr da bisey vermedi 15.gun hala dusmedi.

Allah yardimcin olsun canim, bebegin icin hala sut sagman beni cok etkiledi, Allah seni ve bebegini tez zamanda kavustursun ve bundan sonra saglik problemi vermesin .. Allah tez zamanda sifa versin canim

sağlık ocağına gittik, yüzeysel olarak baktı bi sıkıntı görünmüyor dedi ebe hanım
sarılık değeri için damar yolu açan kişimiz bu konuda iyi değil böööyük şehre gidin dedi hıııııhhhh

kilo 3750 olmuş
3240 ile doğup hastahaneden 3150 ile çıkmıştık
bana az geldi sizce nasıl ???

canım benim kızımdada var doğduğundan. beri 5 günlükken gittiğimizde dr. normal demişti

Kaç günde alms bizimki 3740 doğdu 5. Gün 3700du 32 günlükken 4100 ckti 400 gr alms sadece

Kaç günde alms bizimki 3740 doğdu 5. Gün 3700du 32 günlükken 4100 ckti 400 gr alms sadece

19 günde canım,
doktor bana günlük ortalam 20 - 40 gr arası alması lazım dedi,

hastahane çıkış kg

3150 - 3750 = 600 / 19 gün = 31 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…