2016 Şubat Anneleri

19 günde canım,
doktor bana günlük ortalam 20 - 40 gr arası alması lazım dedi,

hastahane çıkış kg

3150 - 3750 = 600 / 19 gün = 31 gr
Seninki gayet iyi almış Canm bnmki çok az alms emmeyi beceremyms 2 gundr daha iyi emiyo mama aldrmstm bende boşa aldk inşallah ihtyacmz olmaz emerde

Kizlar hem emzirip hem mama veren varmi veriyosaniz kaç ml veriyonuz

19 günde canım,
doktor bana günlük ortalam 20 - 40 gr arası alması lazım dedi,

hastahane çıkış kg

3150 - 3750 = 600 / 19 gün = 31 gr
Canim o zaman ideal.. benim bebek bir ayda 1 kilo almis ama yani fazla alir diye cok korkuyorum ben tombalak bebek hic sevmem sahsen :/

Tecrubeli anneler ne zaman bebeklerimizin bu uykulu halleri azalicakta oynamaya baslicaz?

Tecrubeli anneler ne zaman bebeklerimizin bu uykulu halleri azalicakta oynamaya baslicaz?
Yani ders çalışıyorum uyumasını bekliyorum uyuyuncada özlüyorum hastahane çıkısı fotoları var Bi ayda değişti o halini özledim zaten can acısıyla doya doya sevenemiştim bugünleri de çok özleyeceğim duygusal Bi moddayım

Dun gece bızde aynı durumdaydık, emzırdım ama doymadı ustune sagdım 40cc verdım doymadı tekrar emmek ıstedı tabı agzına aldıgı gıbı sut gelsın ıstıyo ama sut az kalmıstı feryad fıgan nasıl aglıyor katılır gıbı. Tekrar sagdım ancan 20cc cıktı onu verdım ustune mama yaptım ondan 10cc bıle ıcmeden uyudu. Bugun yatarak emzırmeyı denedım sankı daha kolay emdı ama sureklı meme ıstıyor demekkı sutum cok degıl. Sabahtan 60cc dut sagmıstım onu gece yatmadan memenın uzerıne verıcemkı dun gecekı gıbı olmasın

bızımkıde bugun boyle canım, emerken uyuyo sonra tekrar uyanıyor emıyo vs vs. Neyse tek tesellım gunduz az uyuyunca gece ıyı uyuyor yoksa gece en az 4 saat uyanık kalıyor mahvoluyorum

Birsey sormak istiyorum benim sutum yetmiyo gibi geliyo sut ne zaman sagiyonuz 2saate emiyo emdikten sonra sagdigimda benden bisey cikmiyo hic. Bazen emiyo uyuyo 1saat sonra tekrar emmek istiyo yine veriyorum en son surekli aglayinca mecbur mama veriyorum onuda bitiriyo demek ki yetmiyo diye dusunuyom sut olsun diye yemedigim icmedigim sey kalmadi her duydugumu yapiyom onerileriniz var mi yapip faydasını gordugunuz seyler neler

Bizimde aile doktorumuz demisti.. buzdolaplarina bir cihaz yerlestirip bakanlik kontrol altinda tutuyormus.. derece dusunce hemen farkedip mudahale ediliyormus :) Ve cok SIK asi yapildigi icin hic bayat ilac bulunmuyormus vs vs..
Aynen öyle.. Biz dağın başında yasıyoruz jeneratörümüz var ola ki 5 dk devreye girmedi bakanlıktan beni eşimi ve bağlı bulunduğumuz hastaneyi arıyorlar elektirik kesildi dereceyi görmüyoruz die.. Eğer durum düzeltilmezse aşılar imhaya kadar gidiyo ki parasını bizden alıyorlar.. Gece 4 de felan az uyanmadk bizim orada telefon felan bazen cekmeyince o cihazın cekmediği zamanlar da oluyor elektirik kesik die arıyorlar.. Bu aile hekimliğinden önce yapılan asıların cocuk boşaymış ki cocuk cocugun asıları kağıt uzerine yapılırmış şimdi %99 ciddi bir rakam

Ozeller cok pahaliya yapiyor diye bende devlette sansimi deniyim dedim hemen randevu verdiler valla.. goz icinde gittigimde sira aldim, yeni dogan oldugu icin hemen oncelik bize geldi, iki testi bi arada yaptirmis oldum :)
Bizim doğduğumuz hastanede 3. Gün dr muayenesinde dr dedi ust katta işitme testini yaptırın die gittik kapıdan cocugu alıp abartısız 1 dk sonra geri verdiler tamam geçti die :/ göz icin niye gitmiştin canım?

Canım en ıyı yontem bebek emmeden once her ıkı gogsunu sag bı bak bakalım kac cc cıkıyor. Benımde bazen sut var bazen cok az, bebek emdıkce artar dıyorlar benımkıde ac kalıyo sankı ama ben son damlasına kadar sagıp verıyorum henuz mama vermedım, aksam vermeye yeltendım 60cc mama yaptım ama cok az ıctı 10cc bıle ıcmeden uyudu

19subatta oğlumu kucagima aldim Mart annesiydim ama dayanamadi :) kızlar ne kadar cok emerse o kadar cok sütünuz artar bebeginiz uyuyorsa uyandircaksiniz zorla yoksa ac kalır memede uyumasi normal yoruluyorlar iki çekiolar hemen uyuyolar o esnada ayak topuklarini yada burnunu sıkın doktorum öyle demişti.dereotu yiyin ve rezene tohumu alip kaynatıp için :)

Bugün bunu dusundum :) dedim bebeği çok mu uyutuyorum acaba sonra bir yazı okudum normalmis ben de oynamak istiyorum artık nasıl oynarim filan diye dusundum ona yeter miyim filan

bızımkıde bugun boyle canım, emerken uyuyo sonra tekrar uyanıyor emıyo vs vs. Neyse tek tesellım gunduz az uyuyunca gece ıyı uyuyor yoksa gece en az 4 saat uyanık kalıyor mahvoluyorum

Benimki gunduz nasılsa gece de aynı gecırıyor.. Yandım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…