2016 Şubat Anneleri

Allah Allaaah...kıyamam yavrum ya...sana da yazık.ay nasıl üzülmüşsündür canım sen de...rutine ne şekilde oturacak bebişin durumu?canım biberon konusunda Çekimser olma...arkadaşım iki çocuğunu da 1 ay emzirebildi.sonra mama.yani durum ne elveriyorsa o...sıkma kendini tamam mı...

@askiminas

Canım silikon uclarla filan denedin miydi hiç? Belki olur. Kuzum kiyamsm ya hiç pes etme ver canım. Biberon meme biberon dene. Sen stres yapma canım inşallah

Bebegin kac gunde aldi bu kiloyu cnm

Biz bugun kontrole girmiştik 3170 gr doğmuştuk 14. Günde 3800 du bugun 24. Günde 4400 olmuş maşallah kuzuma sadece beni emiyor 
masallah canım 24 gunde 1200grm aldım sırrın nedir. Kac saatte bır emzırıyorsun ve sutun ıcın ne yapıyorsun

Benimde bebegim 3340 dogdu bir hafta sonra 3640 olmustu 15 gunlukken 4060 gr di pztsi asimiz var kac kg oldu bilmiyorum ama hic kg belli etmiyor bizim burda ciplak tartiyorlar

Gobek dusmuyor dusmuyor dedim cok sukur bu aksam dusmus.15.gun
Kizlar dustukten sonra bakim filan onerdi mi dr lariniz

Cidden bu rezene cok iyi kizlar.biliyosnz hem sutu arttırıyor hem gaza iyi.ustelik benim sisligimi de indrdi.fazla suyun atilmasina yardmciymis zaten.dogum sonrasi inanlmz sistim.hatta 3700 kizim dogdu ama benden sadece 1 kg gitmsti.dr um sisligimin yavas yavas inecegini soylemsti.ama rezeneyle hizlandi.80 le hamile kaldm 94 le doguma girdim.bugun 15.gunum 83 kiloyu gordum.deli gibi de yiyiyom bu ara.hele tatli
Misafrlere kek kurabiye kalmadi

Cnm neden sağıyorsun sutunu.bircok arkadas sagmaktan bahsediyor ememiyor mu bebis?
Sagmak zor olsa gerek.en iyi sagici bebek.

Kızlar bişey sormak istiyorum 33 haftaligim 4 cm açıklığım var 4 gece hastanede yattım ve kendi isteğimle çıktım hastaneden. Şimdi çok korkuyorum sizce doğum ne zaman olur ?

Kızlar bişey sormak istiyorum 33 haftaligim 4 cm açıklığım var 4 gece hastanede yattım ve kendi isteğimle çıktım hastaneden. Şimdi çok korkuyorum sizce doğum ne zaman olur ?

Tatlım hiç bilmiyorum ben ama dinlen yat başka bir şey yapma diyebilirim sadece
.. Rabbim yardım etsin. Minigin zamanında gelsin.

bende 13 günlükken sünnet yaptırdım canım şükürler olsun iyileşti geçti bitti. ama neden süt vermedin onu anlamadım canım ben vermiştim. cok geçmiş olsun size de canım
Sünnet sırasında yaptıkları ilaç midesini bulandırıp kusmasın diyeymiş canım. Ilık suya oturma banyosu yaptırdımı doktor?
Kızlar bebeklerimizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz
Ani seslere tepki veriyor irkiliyor canım.

Devlette yaptiracaksan cocuk dr undan randevu aliyosun,dr muayene edip ultrason icin istek yapiyo sonrada cekiyolar ama direkt gidip ozel bi goruntuleme merkezinde yada ozel hastanede de cektirebilirsin canim.
Sagol güzelim pazartesi randevu aldım dr götürecem bakalım ne diyecek

Dün huysuz oğlum bugün de cok uyudu. İki guni bir olmuyor bunlarin Uyurken uyku arasında emzirdim yemeği rahat yiyeyim diye ondan sanırım 4 saattir uyuyor. Ve ben dayanamıyorum uyandiracagim :)

Sünnet sırasında yaptıkları ilaç midesini bulandırıp kusmasın diyeymiş canım. Ilık suya oturma banyosu yaptırdımı doktor?

Ani seslere tepki veriyor irkiliyor canım.
dr da yapmadım ben canım fenni sünnetcide yaptırdim. Dr yaptıranlar pek memnun kalmamışlar bi parça bırakan oluyorMuş çok geç iyileşen oluyorMuş falan. fenni sünnetciler bi nevi işin ehli olmuslar artık bende karar verip öyle yaptırdım şükürler olsun iyi oldu bi sorun çıkmadı iyileşti allah utandırmadi. Bu yüzden ılık suya oturtma banyosu yapmadım canım. ki 5 gün yıkamayın demişti

bende aynı senin gibi düşünüyordum canım çok sıcağa alıştırmak istemedim ama oğlum sıcağı çok seviyor ne yazikki o yüzden ona uymak zorunda kaldım allahın sağlık versin bebislerımıze

Seninki gayet iyi almış Canm bnmki çok az alms emmeyi beceremyms 2 gundr daha iyi emiyo mama aldrmstm bende boşa aldk inşallah ihtyacmz olmaz emerde

mama bizde aldık 3-4 günde bir gece doymadığını hissedersem veriyorum 30 cc kadar
son 1 haftadır hiç vermedim vermekde istemiyorum

Canim o zaman ideal.. benim bebek bir ayda 1 kilo almis ama yani fazla alir diye cok korkuyorum ben tombalak bebek hic sevmem sahsen :/

bende tombalak sevmiyorum ama ideal olanı alsa kafi canım :)

Bebegin kac gunde aldi bu kiloyu cnm

19 günde canım

canım benım 4 cm acıklığım ile hastahaneye gittim 4 saat sonra doğurdum
ama sende açılma süren ne kadar olur bilmiyorum
tetikte olmanda fayda var
inşAllah zamanında gelir

Ben bayagı bir araştırdım canım. Doktorumdan memnun kaldım.
İyileşirken sarı sümüğümsü bir şey görebilirsiniz dedi. Ve bazılarında kabuk bağlayabiliyormuş o yüzden ılık sabunlu suya oturtun dedi. Ve bez pipisine yapışmasın diye (tam pipinin denk geldiği yere) bezine vazelin sürdürüyor.
Senin bebişin pipisi nasıldı? Kuruma kabuklanma oldumu? Sünnet sonrası herhangi birşey oldumu?

Aaa 4saatte doğurdum deyince aklıma geldi. Ya ben senin doğum hikayeni kaçırdım:) o sırada bebişimle uğraşıyordum
Var mı hazırda bir yerlerde :/ özelden de atabilirsin.
Bu arada bende 4cm ile gidip hemencecik doğuranlardanım:)

Bizim arkadaş da sünnet sonrası suya oturtuyordu.
Hayırlı olsun canım. Göbek de iyielşmiş gözünaydjn

masallah canım 24 gunde 1200grm aldım sırrın nedir. Kac saatte bır emzırıyorsun ve sutun ıcın ne yapıyorsun
Gece onun uyanmasını bekliyorum 3 saate felan emiyor ama benim cok uykum oldugu için en fazla 15 dk felan ama aktif olarak emiyor o süre içinde hiç durmadan emiyor şükür oğlumun emişi iyi kendisi hiç bırakmıyor ben dayanamayıp göğsüm yumuşayınca bıraktırıp emzik veriyorum... Sütüm için özel bişey yapmıyorum bol dereotu yiyorum bide içinde kimyon rezene ısırgan ıhlamur anason felan olan anne cayı ve bol su içiyorum... Ama sunu söyleyim bir stres olmayacaksın 2 bebeğe bağlı birazda bizimki şükür obur sürekli arama ve emme refleksi içinde... İki gündür sütümün azaldığını hissediyorum ama göğüslerim tas gibi olmuyo stres içindeyim cünkü kv iyice bunaldım bide şimdi bi hafta da bana geçecez bi gecip gitseydi son bi hafta... Bak haftasonu eşim geldi simdi opsesif ya kv eşimin tişörtünü değiştirene kadar uğraştı omzunda tüy görmüş oğlanın ağzına gidermiş hiç sevmiyormuymusuz cocugu bana diyo üstünü değiştirmedi mi die ki eşim yoldan geldi koltukta uyuyor adam zaten cocuga yaklaşacak zaman el kol ne varsa yıkıyor dişini fırçalıyor adam dr yani cocuk değil sonuçta... Azaldığını hissedince sütün bi sağıyım dedim lansinohun manuel pompasını getirttim eşime plastik ya o mutfakta kaba koydum kaynar suya koyayım die... O ne dio yuzunu ekşitip plastik felan dio atacaktı cocuga kullanacam sandı biberonu ki kullanabilirim de dedim göğüs pompası... Eşim gelince daha tuhaflaşıyor gibi :/ sana nie anlattım bunu bilmiyorum şimdi dilim şiş son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…