Allah Allaaah...kıyamam yavrum ya...sana da yazık.ay nasıl üzülmüşsündür canım sen de...rutine ne şekilde oturacak bebişin durumu?canım biberon konusunda Çekimser olma...arkadaşım iki çocuğunu da 1 ay emzirebildi.sonra mama.yani durum ne elveriyorsa o...sıkma kendini tamam mı...Kızlar dün saat akşam 7den gece 1e kadar feryat figandik ben inat ettim yavrum inat binadakiler geldi arayanlar oldu Dr.a goturun diyesiringayi denedim almadı AC kaldı almadı.. En son o kazandı dayanamadım haline biberon verildi.. Sütünde yetmiyor diyorlar ver mamayi AC bırakma çocuğu diyorlar gece 4 de uyandı memeyi verdim aldı üzerine 6bucukta uyandı yine verdim memeyi aldı. Hastaneye geldik memeyi vereyim dedim yok almadi.. Ebeye gittim emzirmeme yardım ettiler onlarda şaşırdı biraz biraz aldı yine.. Kan sonuçlarını bekliyrouz. Uyuyor sunanda yavrum
askiminaskiyim .!.:Kızlar dün saat akşam 7den gece 1e kadar feryat figandik ben inat ettim yavrum inat binadakiler geldi arayanlar oldu Dr.a goturun diyesiringayi denedim almadı AC kaldı almadı.. En son o kazandı dayanamadım haline biberon verildi.. Sütünde yetmiyor diyorlar ver mamayi AC bırakma çocuğu diyorlar gece 4 de uyandı memeyi verdim aldı üzerine 6bucukta uyandı yine verdim memeyi aldı. Hastaneye geldik memeyi vereyim dedim yok almadi.. Ebeye gittim emzirmeme yardım ettiler onlarda şaşırdı biraz biraz aldı yine.. Kan sonuçlarını bekliyrouz. Uyuyor sunanda yavrum
Bebegin kac gunde aldi bu kiloyu cnmsağlık ocağına gittik, yüzeysel olarak baktı bi sıkıntı görünmüyor dedi ebe hanım
sarılık değeri için damar yolu açan kişimiz bu konuda iyi değil böööyük şehre gidin dedi hıııııhhhh
kilo 3750 olmuş
3240 ile doğup hastahaneden 3150 ile çıkmıştık
bana az geldi sizce nasıl ???
masallah canım 24 gunde 1200grm aldım sırrın nedir. Kac saatte bır emzırıyorsun ve sutun ıcın ne yapıyorsunBiz bugun kontrole girmiştik 3170 gr doğmuştuk 14. Günde 3800 du bugun 24. Günde 4400 olmuş maşallah kuzuma sadece beni emiyor 
Cnm neden sağıyorsun sutunu.bircok arkadas sagmaktan bahsediyor ememiyor mu bebis?Canım en ıyı yontem bebek emmeden once her ıkı gogsunu sag bı bak bakalım kac cc cıkıyor. Benımde bazen sut var bazen cok az, bebek emdıkce artar dıyorlar benımkıde ac kalıyo sankı ama ben son damlasına kadar sagıp verıyorum henuz mama vermedım, aksam vermeye yeltendım 60cc mama yaptım ama cok az ıctı 10cc bıle ıcmeden uyudu
Kızlar bişey sormak istiyorum 33 haftaligim 4 cm açıklığım var 4 gece hastanede yattım ve kendi isteğimle çıktım hastaneden. Şimdi çok korkuyorum sizce doğum ne zaman olur ?
Sünnet sırasında yaptıkları ilaç midesini bulandırıp kusmasın diyeymiş canım. Ilık suya oturma banyosu yaptırdımı doktor?bende 13 günlükken sünnet yaptırdım canım şükürler olsun iyileşti geçti bitti. ama neden süt vermedin onu anlamadım canım ben vermiştim. cok geçmiş olsun size de canım
Ani seslere tepki veriyor irkiliyor canım.Kızlar bebeklerimizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz
Sagol güzelim pazartesi randevu aldım dr götürecem bakalım ne diyecekDevlette yaptiracaksan cocuk dr undan randevu aliyosun,dr muayene edip ultrason icin istek yapiyo sonrada cekiyolar ama direkt gidip ozel bi goruntuleme merkezinde yada ozel hastanede de cektirebilirsin canim.
dr da yapmadım ben canım fenni sünnetcide yaptırdim. Dr yaptıranlar pek memnun kalmamışlar bi parça bırakan oluyorMuş çok geç iyileşen oluyorMuş falan. fenni sünnetciler bi nevi işin ehli olmuslar artık bende karar verip öyle yaptırdım şükürler olsun iyi oldu bi sorun çıkmadı iyileşti allah utandırmadi. Bu yüzden ılık suya oturtma banyosu yapmadım canım. ki 5 gün yıkamayın demiştiSünnet sırasında yaptıkları ilaç midesini bulandırıp kusmasın diyeymiş canım. Ilık suya oturma banyosu yaptırdımı doktor?
Ani seslere tepki veriyor irkiliyor canım.
bende aynı senin gibi düşünüyordum canım çok sıcağa alıştırmak istemedim ama oğlum sıcağı çok seviyor ne yazikki o yüzden ona uymak zorunda kaldım allahın sağlık versin bebislerımızebenim evin ısısı 22-23 derece..bebişimi yatırdığım oda da aynı..
2 kat giydiriyorum ben üstüne hırkamız var..çok sıcağa da alıştırmamak gerek biraz fazla sıcaklıkta hemen terliyor kızım
Seninki gayet iyi almış Canm bnmki çok az alms emmeyi beceremyms 2 gundr daha iyi emiyo mama aldrmstm bende boşa aldk inşallah ihtyacmz olmaz emerde
Canim o zaman ideal.. benim bebek bir ayda 1 kilo almis ama yani fazla alir diye cok korkuyorum ben tombalak bebek hic sevmem sahsen :/
Bebegin kac gunde aldi bu kiloyu cnm
Kızlar bişey sormak istiyorum 33 haftaligim 4 cm açıklığım var 4 gece hastanede yattım ve kendi isteğimle çıktım hastaneden. Şimdi çok korkuyorum sizce doğum ne zaman olur ?
Ben bayagı bir araştırdım canım. Doktorumdan memnun kaldım.dr da yapmadım ben canım fenni sünnetcide yaptırdim. Dr yaptıranlar pek memnun kalmamışlar bi parça bırakan oluyorMuş çok geç iyileşen oluyorMuş falan. fenni sünnetciler bi nevi işin ehli olmuslar artık bende karar verip öyle yaptırdım şükürler olsun iyi oldu bi sorun çıkmadı iyileşti allah utandırmadi. Bu yüzden ılık suya oturtma banyosu yapmadım canım. ki 5 gün yıkamayın demişti
Aaa 4saatte doğurdum deyince aklıma geldi. Ya ben senin doğum hikayeni kaçırdım:) o sırada bebişimle uğraşıyordummama bizde aldık 3-4 günde bir gece doymadığını hissedersem veriyorum 30 cc kadar
son 1 haftadır hiç vermedim vermekde istemiyorum
bende tombalak sevmiyorum ama ideal olanı alsa kafi canım :)
19 günde canım
canım benım 4 cm acıklığım ile hastahaneye gittim 4 saat sonra doğurdum
ama sende açılma süren ne kadar olur bilmiyorum
tetikte olmanda fayda var
inşAllah zamanında gelir
Bizim arkadaş da sünnet sonrası suya oturtuyordu.Ben bayagı bir araştırdım canım. Doktorumdan memnun kaldım.
İyileşirken sarı sümüğümsü bir şey görebilirsiniz dedi. Ve bazılarında kabuk bağlayabiliyormuş o yüzden ılık sabunlu suya oturtun dedi. Ve bez pipisine yapışmasın diye (tam pipinin denk geldiği yere) bezine vazelin sürdürüyor.
Senin bebişin pipisi nasıldı? Kuruma kabuklanma oldumu? Sünnet sonrası herhangi birşey oldumu?
Gece onun uyanmasını bekliyorum 3 saate felan emiyor ama benim cok uykum oldugu için en fazla 15 dk felan ama aktif olarak emiyor o süre içinde hiç durmadan emiyor şükür oğlumun emişi iyi kendisi hiç bırakmıyor ben dayanamayıp göğsüm yumuşayınca bıraktırıp emzik veriyorum... Sütüm için özel bişey yapmıyorum bol dereotu yiyorum bide içinde kimyon rezene ısırgan ıhlamur anason felan olan anne cayı ve bol su içiyorum... Ama sunu söyleyim bir stres olmayacaksın 2 bebeğe bağlı birazda bizimki şükür obur sürekli arama ve emme refleksi içinde... İki gündür sütümün azaldığını hissediyorum ama göğüslerim tas gibi olmuyo stres içindeyim cünkü kv iyice bunaldım bide şimdi bi hafta da bana geçecez bi gecip gitseydi son bi hafta... Bak haftasonu eşim geldi simdi opsesif ya kv eşimin tişörtünü değiştirene kadar uğraştı omzunda tüy görmüş oğlanın ağzına gidermiş hiç sevmiyormuymusuz cocugu bana diyo üstünü değiştirmedi mi die ki eşim yoldan geldi koltukta uyuyor adam zaten cocuga yaklaşacak zaman el kol ne varsa yıkıyor dişini fırçalıyor adam dr yani cocuk değil sonuçta... Azaldığını hissedince sütün bi sağıyım dedim lansinohun manuel pompasını getirttim eşime plastik ya o mutfakta kaba koydum kaynar suya koyayım die... O ne dio yuzunu ekşitip plastik felan dio atacaktı cocuga kullanacam sandı biberonu ki kullanabilirim de dedim göğüs pompası... Eşim gelince daha tuhaflaşıyor gibi :/ sana nie anlattım bunu bilmiyorum şimdi dilim şiş son günlerdemasallah canım 24 gunde 1200grm aldım sırrın nedir. Kac saatte bır emzırıyorsun ve sutun ıcın ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?