2016 Şubat Anneleri

Neden kan tahlili yapıldı benim oğlum da emmiyor

Canim bezinde pembemsi lekeler geliyordu 2-3 gundur ilk başta olmasına normal dendi ama şimdi bir kum dokme durumu olabilir diye bakıldı hem idrar hem kana. Çok sukur temiz çıktı.. Dr yeterli beslenmedigini söyledi anlaşıldı yanı sutumun yetersiz olduğu .. Bunu kabullenmem gerek. Önce meme sonra mama ... Tabii meme aldığı kadarıyla geceleri uykuluyken ver dedi olmadı çıkanı önce kasik çok zorlanir isem biberonla o zaman. Bu arada benim folikasitim :) kolik :) vayy vayy vaayyy vay benim halime :)

Maşallah canım sana da oglusada.
Kaynanayi boşver :) rahat olmaya calissssss
Az kaldi evine gideceksin ne yapalım hepimizin istediği gibi geçmiyor bu günler. Keşke daha güzel hatirlasaydik ama ben iyi hatirlamayacagim o kesin.. Sizler iyi hatırlayın

Cnm ya takma bak sutun azaliyormusta.şoyle dusun o bi hafta gecsin artik ozgursun.sen bebisin ve esin olacak.inan ac gözünü kapa hemen gecer.hem şöyle dusun simdi evin kirlenmstr haliyle.kv bi guzel aklar paklar oyle gider.gerilme.bugunler unutulmuyor.ben ilk bebegmde cok gergin bi lohusallik yasadim hala da hatrladkca aglarim.etkileri de oldu uzermde olumsz sekilde.simdi tecrube edindim en buyuk mutlulugm kucagmdaki melegim.gerisi gecici seyler uzulmeye degmez.hele hele uzulup te yavrunun rizkinin memesinin azalmasna degmez hicbirsey
ALLAH sağlık versin boyle seyler gecicidr stres yapma

Kizlar hem emzirip hem mama veren varmi veriyosaniz kaç ml veriyonuz
Canım ben hem emzirip hem mama veriyorum günde 3 defa 6o cc mama.. Ama bu aralar vermedim benj emsin diye.. Ufsklik biberona alıştı zor alıyor benj. Yetersiz besleniyor ama uyucam bundan sonra mama kuralına ne yapayim ;(/

Kadın olmaaaakkk zoorr anammm zooorrrrr
Benim ilk dogumumda dogumhanede dogum yapan bir kadin bagiriyordu
Kemallll Kemallll Allah cezani versin(kemal kocasiydi muhtemelen)
Sen orda rahat rahat bekle tum aciyi ben cekeyim sen neye yararsin
Off anamm simdi anladm kiymetini..
Aynen boyle bagiriyordu kulagmda hala aci çekerken soyledigi bu sozleri
Zaten bu kadin yuznden herhal korkudan normal doguramadm :)
Velhasil evet cok zor kadin olmak...

Bizim arkadaş da sünnet sonrası suya oturtuyordu.
Hayırlı olsun canım. Göbek de iyielşmiş gözünaydjn
Sagol canım evet göbek geçti çok şükür. 2 kere çocuk doktoru 1 kerede çocuk cerrahı yaktı. Böyle durumlarda direk çocuk cerrahına gitmeliymişiz öyle dedi.
Sünnet içinnde darısı başına.
Ahaha aynı ben.. emzirmeye oturunca herşey aklıma geliyor.

geçmiş olsun cnm. Bende sünnet yaptırmayı düşünğyorum. Genel anestezi ile mi yaptılar? İyileşme süreci zor oluyor mu?

Burda paylaştım, ama cok heycanli bisey bi daha paylaşabilirim yani

14 şubat sevgililer günü annesiyim

Aksam 6 da nisanim geldi hafiften
bende 8 de yuruyuse ciktim 9 a kadar
hafiften camasirim islaniyor ben idrar kacirmasi saniyorum cunku cok az oluyor

gece 2.30 da sanci basladi basta anlamadim siddetlininbira azi, 4e kadar bekledim daha fazla dayanamadim hastaheneye gittim
4 cm acilma varmis
ve hizli ilerliyormus saat 5.45 gibi dogumhaneye girdik saat 6.26 da oglus dogdu :)

Canım ben hem emzirip hem mama veriyorum günde 3 defa 6o cc mama.. Ama bu aralar vermedim benj emsin diye.. Ufsklik biberona alıştı zor alıyor benj. Yetersiz besleniyor ama uyucam bundan sonra mama kuralına ne yapayim ;(/
Canım benimkide iki gün önce istemedi göğsümü iki gündür gak dese guk dese meme veriyorum emzirme kampı uyguluyorum bir nevi birde ikinizinde üstleri çıplakken emzir ten tene temas dene yarın kontrolümüz var bakalım bir haftada kaç gr almış dr. ne dicek bide sanırım benim kızıma evolvia mama yaramıyor çok kusuyor mamaya kesinlikle devam derse başka marka deniyelim dicem

Az once isim varken kizlarimdan birini annem tutuyordu emzirdim yetmedi mamasini annem verdi mama bittikten sonra da aglamaya devam etti esim aldi kiyameti kopardi ben aldim yanagini yanagima yasladi uyudu kuzucugum sanirim kizlarimdan en az biri bana duskun olacak

Kızlar benim sağ gögsümde yukarıdan başlangıcına yakın bozuk para büyüklüğünfe kitle gibi bişey eliöe geliyor bastırınca ağrıyorda korktum ya bi anda cıktı 2 3 gündür var
Süt bezesidir. Benimde koltuk altımda oldu. Ağrı yapıyordu. Ananem ekşi erik pestili koydu iki güne geçti.

Bende 60 veriyorum.naapalim cnm mecburen vericez. Birakmazlar ins . hic öyle düşünme emziriyoruz sonuçta

C cnstly ve misscaglayan bende de aynı sıkıntı oldu sağ koltuk altımda ele gelen 3*1 cm boyutlarinda kitle doktora gittik ultrason çektirdik pazartesi günü aksesuar meme dediler meme dokusu koltuk altina kaymış yani yapacak birşey yok emzirme süresince özellikle süt biriktiginde oda ara ara sisip ağrıyacak emzirme bitince geçecek dediler

Kızlar aranızda clexan ve coraspin kullanan varmiydi. kaçıncı haftada coraspin bitaktiniz. ve doğum şekli niz neydi.

Bende akşam yatarken veryrm emzrdkten sonra 30 cc oda güzel uyusun diye bende rahat uyuyum diye yoksa ayakta zor duruyorm

memnun kalmana sevindim canım yok çok şükür kabuklanma falan olmadı sarı sumügümsu bi şeyde olmadı.enfeksiyon kapmamasi için 3 tane krem karıştırdı hem bezine yani Pipisinin geldiği yere sürüyordum bez yumuşasin incitmesin diye hem de sabah akşam pipiye sürdüm 1 hafta boyunca . cok sukur iyileşti canım dikiş yerlerindeki ipliklerde düştü son olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…