- 20 Haziran 2012
- 5.041
- 4.358
- 448
Neden kan tahlili yapıldı benim oğlum da emmiyor
Kadın olmaaaakkk zoorr anammm zooorrrrrAynn gebeliklerim de zor geçiyorgözüm korktu valla dogumdan..
Maşallah canım sana da oglusada.Gece onun uyanmasını bekliyorum 3 saate felan emiyor ama benim cok uykum oldugu için en fazla 15 dk felan ama aktif olarak emiyor o süre içinde hiç durmadan emiyor şükür oğlumun emişi iyi kendisi hiç bırakmıyor ben dayanamayıp göğsüm yumuşayınca bıraktırıp emzik veriyorum... Sütüm için özel bişey yapmıyorum bol dereotu yiyorum bide içinde kimyon rezene ısırgan ıhlamur anason felan olan anne cayı ve bol su içiyorum... Ama sunu söyleyim bir stres olmayacaksın 2 bebeğe bağlı birazda bizimki şükür obur sürekli arama ve emme refleksi içinde... İki gündür sütümün azaldığını hissediyorum ama göğüslerim tas gibi olmuyo stres içindeyim cünkü kv iyice bunaldım bide şimdi bi hafta da bana geçecez bi gecip gitseydi son bi hafta... Bak haftasonu eşim geldi simdi opsesif ya kv eşimin tişörtünü değiştirene kadar uğraştı omzunda tüy görmüş oğlanın ağzına gidermiş hiç sevmiyormuymusuz cocugu bana diyo üstünü değiştirmedi mi die ki eşim yoldan geldi koltukta uyuyor adam zaten cocuga yaklaşacak zaman el kol ne varsa yıkıyor dişini fırçalıyor adam dr yani cocuk değil sonuçta... Azaldığını hissedince sütün bi sağıyım dedim lansinohun manuel pompasını getirttim eşime plastik ya o mutfakta kaba koydum kaynar suya koyayım die... O ne dio yuzunu ekşitip plastik felan dio atacaktı cocuga kullanacam sandı biberonu ki kullanabilirim de dedim göğüs pompası... Eşim gelince daha tuhaflaşıyor gibi :/ sana nie anlattım bunu bilmiyorum şimdi dilim şiş son günlerde
Cnm ya takma bak sutun azaliyormusta.şoyle dusun o bi hafta gecsin artik ozgursun.sen bebisin ve esin olacak.inan ac gözünü kapa hemen gecer.hem şöyle dusun simdi evin kirlenmstr haliyle.kv bi guzel aklar paklar oyle gider.gerilme.bugunler unutulmuyor.ben ilk bebegmde cok gergin bi lohusallik yasadim hala da hatrladkca aglarim.etkileri de oldu uzermde olumsz sekilde.simdi tecrube edindim en buyuk mutlulugm kucagmdaki melegim.gerisi gecici seyler uzulmeye degmez.hele hele uzulup te yavrunun rizkinin memesinin azalmasna degmez hicbirseyGece onun uyanmasını bekliyorum 3 saate felan emiyor ama benim cok uykum oldugu için en fazla 15 dk felan ama aktif olarak emiyor o süre içinde hiç durmadan emiyor şükür oğlumun emişi iyi kendisi hiç bırakmıyor ben dayanamayıp göğsüm yumuşayınca bıraktırıp emzik veriyorum... Sütüm için özel bişey yapmıyorum bol dereotu yiyorum bide içinde kimyon rezene ısırgan ıhlamur anason felan olan anne cayı ve bol su içiyorum... Ama sunu söyleyim bir stres olmayacaksın 2 bebeğe bağlı birazda bizimki şükür obur sürekli arama ve emme refleksi içinde... İki gündür sütümün azaldığını hissediyorum ama göğüslerim tas gibi olmuyo stres içindeyim cünkü kv iyice bunaldım bide şimdi bi hafta da bana geçecez bi gecip gitseydi son bi hafta... Bak haftasonu eşim geldi simdi opsesif ya kv eşimin tişörtünü değiştirene kadar uğraştı omzunda tüy görmüş oğlanın ağzına gidermiş hiç sevmiyormuymusuz cocugu bana diyo üstünü değiştirmedi mi die ki eşim yoldan geldi koltukta uyuyor adam zaten cocuga yaklaşacak zaman el kol ne varsa yıkıyor dişini fırçalıyor adam dr yani cocuk değil sonuçta... Azaldığını hissedince sütün bi sağıyım dedim lansinohun manuel pompasını getirttim eşime plastik ya o mutfakta kaba koydum kaynar suya koyayım die... O ne dio yuzunu ekşitip plastik felan dio atacaktı cocuga kullanacam sandı biberonu ki kullanabilirim de dedim göğüs pompası... Eşim gelince daha tuhaflaşıyor gibi :/ sana nie anlattım bunu bilmiyorum şimdi dilim şiş son günlerde
Canım ben hem emzirip hem mama veriyorum günde 3 defa 6o cc mama.. Ama bu aralar vermedim benj emsin diye.. Ufsklik biberona alıştı zor alıyor benj. Yetersiz besleniyorKizlar hem emzirip hem mama veren varmi veriyosaniz kaç ml veriyonuz
Ayni beennn esim biktiiHepimize gelsin
Benim ilk dogumumda dogumhanede dogum yapan bir kadin bagiriyorduKadın olmaaaakkk zoorr anammm zooorrrrr
Sagol canım evet göbek geçti çok şükür. 2 kere çocuk doktoru 1 kerede çocuk cerrahı yaktı. Böyle durumlarda direk çocuk cerrahına gitmeliymişiz öyle dedi.Bizim arkadaş da sünnet sonrası suya oturtuyordu.
Hayırlı olsun canım. Göbek de iyielşmiş gözünaydjn
Ahaha aynı ben..Eki Görüntüle 1788806 Hepimize gelsin
geçmiş olsun cnm. Bende sünnet yaptırmayı düşünğyorum. Genel anestezi ile mi yaptılar? İyileşme süreci zor oluyor mu?Canım agız ile çekince ağzına gelmiyorkio burun aspiratörünün ucunda kalıyor. Agzına ne tatne koku geliyor
Yaptık canım pzrtsiydi. Bugün 3. Gün. Sünnet günü 4 saat anne sütü açlığı gerekiyormuş. Emzirdim hastaneye gittik. Katnı acıkmasın diye serum taktılar bende emzik verdim agzına hep anakucagında salladım uyuttum. Problem olmadı. Ağlamadı. Ama ameliyattan gelince artık meme istedi agladı yarım saat beklemek gerekiyordu.hatta sonunda sesi açıldı diye sevindimen sonunda serçe parmagımı verdim öyle bir emdiki tam yarım saat tek sıkıntımız bu oldu.
2. Gün kontrole gittik bugunde oturma banyolarına başladık. Pipişi sabunlu ılık suya sokuyorum. Tek başıma yapıyorum
Ama gaza çok iyi geldi ya. Odayı rahat ısıtabiliyorsak bu sıcak su da rahatlama işi harikaymış. Bebişde bayılıyor.
Sünnet yüzünden bebegin sıkıntısı yok. 3.4 gün daha ağrı kesici calpol verecekmişim o kadar. Gayet iyiyiz.
Aynı gün 6 sünnet vardı hepsi minicik. 7 günlük bebiş bile vardı.
Aaa 4saatte doğurdum deyince aklıma geldi. Ya ben senin doğum hikayeni kaçırdım:) osırada bebişimle uğraşıyordum
Var mı hazırda bir yerlerde :/ özelden de atabilirsin.
Bu arada bende 4cm ile gidip hemencecik doğuranlardanım:)
Canım benimkide iki gün önce istemedi göğsümü iki gündür gak dese guk dese meme veriyorum emzirme kampı uyguluyorum bir nevi birde ikinizinde üstleri çıplakken emzir ten tene temas dene yarın kontrolümüz var bakalım bir haftada kaç gr almış dr. ne dicek bide sanırım benim kızıma evolvia mama yaramıyor çok kusuyor mamaya kesinlikle devam derse başka marka deniyelim dicemCanım ben hem emzirip hem mama veriyorum günde 3 defa 6o cc mama.. Ama bu aralar vermedim benj emsin diye.. Ufsklik biberona alıştı zor alıyor benj. Yetersiz besleniyorama uyucam bundan sonra mama kuralına ne yapayim ;(/
Süt bezesidir. Benimde koltuk altımda oldu. Ağrı yapıyordu. Ananem ekşi erik pestili koydu iki güne geçti.Kızlar benim sağ gögsümde yukarıdan başlangıcına yakın bozuk para büyüklüğünfe kitle gibi bişey eliöe geliyor bastırınca ağrıyorda korktum ya bi anda cıktı 2 3 gündür var
Bende 60 veriyorum.naapalim cnm mecburen vericez. Birakmazlar ins . hic öyle düşünme emziriyoruz sonuçtaCanım ben hem emzirip hem mama veriyorum günde 3 defa 6o cc mama.. Ama bu aralar vermedim benj emsin diye.. Ufsklik biberona alıştı zor alıyor benj. Yetersiz besleniyorama uyucam bundan sonra mama kuralına ne yapayim ;(/
Cocuktan cocuga degisiyor merak etmeyin bi ark.im ilk 3ay az mama vermis 3-6ay arasi sadece emzirmis pozitif dusunun pozitif olsunBende 60 veriyorum.naapalim cnm mecburen vericez. Birakmazlar ins . hic öyle düşünme emziriyoruz sonuçta
Bende akşam yatarken veryrm emzrdkten sonra 30 cc oda güzel uyusun diye bende rahat uyuyum diye yoksa ayakta zor duruyormmama bizde aldık 3-4 günde bir gece doymadığını hissedersem veriyorum 30 cc kadar
son 1 haftadır hiç vermedim vermekde istemiyorum
bende tombalak sevmiyorum ama ideal olanı alsa kafi canım :)
19 günde canım
canım benım 4 cm acıklığım ile hastahaneye gittim 4 saat sonra doğurdum
ama sende açılma süren ne kadar olur bilmiyorum
tetikte olmanda fayda var
inşAllah zamanında gelir
memnun kalmana sevindim canım yok çok şükür kabuklanma falan olmadı sarı sumügümsu bi şeyde olmadı.enfeksiyon kapmamasi için 3 tane krem karıştırdı hem bezine yani Pipisinin geldiği yere sürüyordum bez yumuşasin incitmesin diye hem de sabah akşam pipiye sürdüm 1 hafta boyunca . cok sukur iyileşti canım dikiş yerlerindeki ipliklerde düştü son olarakBen bayagı bir araştırdım canım. Doktorumdan memnun kaldım.
İyileşirken sarı sümüğümsü bir şey görebilirsiniz dedi. Ve bazılarında kabuk bağlayabiliyormuş o yüzden ılık sabunlu suya oturtun dedi. Ve bez pipisine yapışmasın diye (tam pipinin denk geldiği yere) bezine vazelin sürdürüyor.
Senin bebişin pipisi nasıldı? Kuruma kabuklanma oldumu? Sünnet sonrası herhangi birşey oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?