2016 Şubat Anneleri

Benim yavrucağın dönemsel saatler var. Mesela 11civarı emmek istiyor ama ememiyor. Uyuyakalıyor. İşte o sürede sağıyorum. Bir de aynı böyle sabahı var. Sağdığımı başta kısmen buzluğa attım kalanı verdim.

Sütün azlığıyla alakalı olduğunu düşünme. Sütün var hemde bebeğine yetecek kadar

Haftasonu eşim gelince ben yokken tüm bu işleri kiö yapıyor diyor

Oh maşallah canım :)
2gün var aramızda ama senden önce doğurucam demiştim
Bende 8buçukta 4cm ile gittim. 11.35de bebeğim doğdu doğurmaya gitmemiştim ama doşurmak nasipmiş ayyy tekrar tekrar doğurasım geliyor:)

Kızlar çok.kötüyüm bunalıma girdim galiba korku var içimde sıkıntı var ağlamaklıyım hep. Yalnız hissediyorum kendimi. Oğlum uyanacak ağlıcak die ödüm kopuyor bakamıcam die korkuyorum galiba.

firkan haftasonundan sonra ist da olacağız inşallah. Sünneti ciddi ciddi düşünüyorum. Hazır emme işini de öğrenmişken yaptırırız. Kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum hatta. Karşı çıkacaktırlar eminim :/
Hatta Yüzyıla gidrriz büyük ihtimalle

Kızlar çok.kötüyüm bunalıma girdim galiba korku var içimde sıkıntı var ağlamaklıyım hep. Yalnız hissediyorum kendimi. Oğlum uyanacak ağlıcak die ödüm kopuyor bakamıcam die korkuyorum galiba.
Ah canımmm yaa niye yanlız olacaksın. Hem sende öyle bir hormon var ki herşeye yeter hiç korkma. Çek besmeleni. Bol bol besmele çek. Kimse ypksa Ara bir arkadaşını seni ve meleğini okusun, nazarlardan korunun inşallah
. Üzme kendini. Bebeğine yetersin hatta tek sen yetersin. Çünkü annesisin

Bu bunalimlar herkeste ucundan kiyisindan var galiba.Bende cok bunaliyorum bazen cocuklarims yetemiyomuyum diye dusunuyorum.Dort duvarin icinde ruhum daraliyor.2 yasindaki kizim sıkılıyor mu acaba diyorum onumuzdeki kis krese gondericem biraz sosyallessin diye.Aslinda bu endiseler bile bizim iyi bir anne oldugumuzu gosterir.Allah saglik versin diyorum hep baska dert vermesin de bunlar gelir gecer.

İşteeeee yeni sorularla karşınızdayım :)

Bez numarasında bir üst seviyeye geçen var mı?

Yarına 200lük paketimiz bitmiş olacak. Eşim geçen 2numara(3-6kilo) prima almış. Boyut olarak minik bir fark var.
Geçen annem takmış, ama önü arkaya takmış, belki ondan belki büyük diye az miktar çiş çıkmıştı...
2numaraya geçmeyip 1numara küçük paket mi alsam

Allahımmmm ne güzel dertler bunlar :)

Ben suan 2 numara molfix kullaniyorum kizim 43 gunluk kilosu da 5 e yakin gayet iyi oluyor.1 numara bi paket daha idare eder diyorsan al,bende 1 le devam edecektim.ama evde alinmis 2 vardi.

acılarımdan dolayı böyleyim galiba bi yandan sezeryan dikişlerim bi yandan göğüslerim emzirirken kendimi kasmaktan iyileşemedim bi türlü. Üstelik yanlış anlamasın kimse beni ama sezeryan olduğum için hep böle kalacakmışım gibi hissediyorum üzerimden atamıyorum hala şoku. Offf çokmu bencilim yoksa. Bu günlerde geçecek inş.

2 gün sonra 1 aylık olucaz 1 numara premium care kullanıyoruz. Ben de büyük paket bitince küçük bi paket aldım. Sonra 2 ye geçicem dediğin gibi boyut olarak çok farketmiyor. primadan bahsetmişken bişey sorucam canım. Hamileyken markafoniden 2 paket almıştım. Kullandım gayet güzel, sızdırma vs olmadı. Geçen gün e-bebek in kampanyasından 2 paket aldım. Farklı çıktı ve bugün kakayı sızdırdı kıyafeti de battı baktım bezlerin dokusu farklı. Önceki kullandığım beyaz pamuk gibi. Bu hafif mavimsi. Paketin dışında da farklılık var sızdıran ve benim kalitesini düşük bulduğum paketin üzerinde ipeksi yumuşaklık yazıyor. Seninki nasıl?

Ben suan 2 numara molfix kullaniyorum kizim 43 gunluk kilosu da 5 e yakin gayet iyi oluyor.1 numara bi paket daha idare eder diyorsan al,bende 1 le devam edecektim.ama evde alinmis 2 vardi.
molfix ten memnun musun canım? sızdırma vs oldu mu hiç? premium care kullanıyorum az önce belirttiğim gibi ilk aldığım paketler çok güzeldi sonradan aldığım farklı ve sızdırdı. Kaliteyi mi düşürmüşler ne anlayamadım çok sinir oldum. Elimdekileri kullanıcam aynı sorun devam ederse değiştiricem onun için soruyorum canım

Markafoniden aynı dönmde slmış olabiliriz, öyle hattlıyrum. Bnmkide beyaz dokulu. 2paketin ikisi de beyazdı. Geçen biri daha(blki sen) bahsetmişti.

Dün birinin ig hesabında gördüm ,çekiliş yapmış prima care veriyordu. ve yenilendiğiinden dokusundan sızdırmanın olmadığından bashseyordu. Daha önce kullanmış olsanı bile yenilenmiş halini de kullanın diye öneriyordu.

Beyazlarda hiç sızdırma olmadı. Yanlış bağlama yüzünden iki kere kenardan kaçırdı ama onda suç bendeydi
Çok şükür o kdr sulu kaka yapıyor çiş yapıyor daha sızdırmadı. Hee iki saatte bir değişiyoruz sızdırırmı bu sürede bilemiyorum tabi ama yenisini bende merak etmeye başladım

bskn canım bahsettiğim paketlerin resmini buldum. Alttaki gösterilen resimlerde farklılık var. Dokusunu beğendiğim ilk resimdeki gibiydi. Pamuk gibi yumuşak, 12 saate kadar kuruluk ve sıvı kakayı emer yazıyor. Bu diğer memnun kalmadığım bezde ise emici kanallar, ipeksi yumuşaklık yazıyor. Aman da ne emicilik ne ipeksilik direkt dışarı sızdırdı. Çok moralim bozuldu prima kaliteyi mi düşürmüş bi de bu paketler niye farklı. Bezi eline alınca kalite farkı hissediliyor. Sonra diyorum acaba gevşek mi bağladım. Ama diğer pakette niye böyle bi sorun olmadı. Bu elimdekileri kullanıcam aynı sorun olursa başka markaya geçerim. Müşteri hizmetleri de yok koskoca firma. İnternette çıkan numarayı aradım prima pub çıktıbebek bezi fln anlatmaya başladım burası prima pub diyor isim benzerliği diyor kimbilir daha önce kaç kişi aramıştır

Molfix gayet iyi canim ben diger kizimda da kullaniyorum o buyuk 5 numara :) onda bile sizdirdigini bilmem.Canbebe dw kullandigim oluyo ikisi de iyi

geçenlerde yazan ben değildim canım. Kaçırmışım onu demekki. Evet aynı dönemde kampanyadan almıştık çok da güzeldi dediğin gibi. Yenilenmiş hali bu mu hiç ama hiç beğenmedim. Kakayı yapar yapmaz dışarı sızdı. Kucağımdaydı bebek, altına yaptığını anladım bir de baktım ki aman Allahım pijaması, çıtçıtlı badisi öff beline fln da bulaşmıştı. Diğerinde hiç böyle bi durum olmadı.

Bir iki tane ile deneme yapıp bakayım. Bizim kilomuzda 3,5du geçtiğimiz hafta. Anca tam olmaya başlamıştı şuan kullandığımız. Ama 2numarada da 3-6yazınca kafam karıştı
En azından küçük bir paket de alabilirim

Dun ben de oyleydim. Esimle tartıştık vs ayrıca. Ağladım tabii ki aglamak harika bir şey... Arada ağlayıp toparlanmak lazim bence. Uyansin al sarıl canım kokla ne güzel.

İki numara molfix kullanıyorum. Bir az küçük geliyordu

Çok ilginç gerçekten... Acaba yenisi mi beyaz dokulu olan...
Gördüğüm profilin linkini atıyorum.

https://instagram.com/p/BCdhQuEB63T/
https://instagram.com/p/BCghcEOB6wV/

İki paylaşım var.
Benim elimdeki bezde yeşil zigzaglar yok şuan.

Islak mendilli olan yeni üretim yaniiii. Bezlerin üstlerinde saat ve tarih var aslında ama üretim tarhini davinci şifresi gibi yazmışlar
Bence o yazdığım profilin altında dile getirebilirsin. Hatta alttaki yorumları okuyacağım. Çünkü şuracıkta bile iki kişi şikayetçiyse bu durumdan düşün sosyal medyadaki yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…