2016 Şubat Anneleri

Sadece anne sütü veriyorsun değil mi canım??
Ayyy bizimkisi de bi 4-5 saat uyusa daha ne isterim?? :)

genelde sadece anne sütü veriyorum bazen geceleri doymadığını hissedersem mama yapıyorum 60 cc - 100 cc arası onu veriyorum, bu cuma kontrolumuz var bakalım durmumuz nedir

Tabi bugün yeni bur huyumuz oldu
artık uzun süre uyumuyoruz
2 saate bir uyanıp surekli emiyoruz
ve 15 20 sohbet muhabbet etmeyince de dalmiyoruz uykuya
su an kucağımda ve direniyor uykuya

Gözler yarı baygın ama uyumicaz dio

Teşekkür ederim ya umarım bizimde biran önce geçer.senin ne kadar sürdü, ne Zaman geçti peki
cnm daha 2 hafta oncesine kadar sarilik degerine bakiliyordu.

suan 43-44 gunluguz. 1 ay surmus. en son 7-8 lere dusunce billurubin ,tamam artik kontrole gelmenize gerek yok demislerdi.

baya yipratici bir surecti ama sukurler olsun atlattik. sariligin uzun surmesi bebekte bazi sektelere neden oluyor diye cok korkmustum. sukurler olsun atlattik. bana 1 yil gibi geldi
genelde sadece anne sütü veriyorum bazen geceleri doymadığını hissedersem mama yapıyorum 60 cc - 100 cc arası onu veriyorum, bu cuma kontrolumuz var bakalım durmumuz nedir
kac gunluk bebisin
5 saat uyanmamasi cok degil mi
kan sekeri falan duser diye ben en gec 3-3,5 saate uyandirip besliyorum.

gerci bu sarilik tedavimizden kalan bi alikanlik olabilir benim ki

23 günlük olduk. Doktor gunduzleri 3 saate bir geceleri 4 saate bir uyandir dedi. Ebe ise uyanmiyorsa dokunma dedi. Ama ben 3 saati gecirmiyorum.

Ama 2 gündür kendisi 2.5 saate bir uyaniyor
boylesi daha bi ic rahatlatici en azından biliyorsun açıktı uyandi
kaka yapti uyandi

diger türlü acaba kaldirsam mi
acaba ac mi ay uyuyor yaziktir kalkmasin diye vicdani sorular deli ediyordu beni. Simdi o belirliyor cok sukur

Kızlar bebeğim 17.30 dan beri uyanık çok uykusu var kucağımda emerken uyuyor beşiğine yatırdığında uyanıyor çığılığı basıyor ne çığlık ama çok ağlıyor doktorun verdiği biogaia adlı gaz damlası vardı ilk defa onu kullandım o yapmış olabilir mi hala uyanik kızım normal mi bu kadar uzun süre uyanık kalması nerdeyse 12 saat olacak :'-(

Beyaz gürültüyü aç beşiğine yarım kumsak yapıp koy karnına sıcak havluda sar.. Yarım kundak sadece kollarını sarmal bu arada

Sanmam onun yaptığını biz de dün başladık vermeye
bencede beyaz gürültü dinlet
bizim de 12 den beri uyanik gozler baygin
ama su an uyku muzigi acik ve yatağında
sessiz ve baygin sekilde duruyor
az kaldi uyuyacak :)

Kızlar .beyaz gürültü nedir

Anne karninda duyduklari sesler
Kendilerini daha guvende hissediyorlar
Fan sesi gibi ben program indirdim
Anne karninda ki ses ile ruyalara yukselisi seviyoruz :),

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-10-02-19-14.webp
    19 KB · Görüntüleme: 221
Gaz damlamız var bizim de bi suredir kullanmıyoduk onu verince yaptı bizimki de çok şükür canım beline kadar batırdı maaşallah :)))
Aynen bizimde öyle oldu ben altını temizlerken bi güzel.isedi her yerimize her altını actgmda mutlaka isiyo artk

hangi emzik bu bahsettiğiniz canım benim bebis de almıyor. ben damakli emzik aldım. sizinki hangisinden ?

Canım açtım youtube dan 5 dk dinledi ağlamaya başladı benim uykum geldi belim ağrıyor sürekli kucağımda

Ben hep öyle yatiriyorum valla.. :)

hangi emzik bu bahsettiğiniz canım benim bebis de almıyor. ben damakli emzik aldım. sizinki hangisinden ?
aventin soothie emzigi cnm. tek parca. ayicik seklinde. hatta bizim topicte birinin profil fotosunda bebisinin agzinda bu emzikten var
hatirlayamadim ama kimin fotosuydu
Canım açtım youtube dan 5 dk dinledi ağlamaya başladı benim uykum geldi belim ağrıyor sürekli kucağımda
biz bir aydir orhan buzuki nin kolik adli parcasiyla yatip kalkiyoruz.
hatta ben bile alistim, muzik beni de rahatlatiyor:)))
bunu da bir dene istersen cnm

Kızlar 40 çıksın mevlüt okutacagim.. acaba ne yapsam geleceklere fikir alsam biraz
aslında e n güzeli yıkamak dediğin gibi. Ama evde öyle kotkuttular ki üşüyecek hasta olacak diye.cesaret edemedim. Bugün pişiği azmış görünce ilk o zmn yıkadım
Zeytinyağını kimi asitli diye önermiyor, kimi uzmanlarda öneriyor. Şaştım kaldım

Kızlar , biz dun idrar kültürü sonucunu aldık enf uremis önce idrar torbasında alındı diye olabilir sonda ile alinsjn dedi Dr hastaneye geldik
yavruma sonda
takıldı ((( ve sonuç doğru çıktı.. Enf. Varmis yavrumda demek huysuzlugu buna da bagliymis ve hastaneye yattik o kadar kötü oldum kiiii anlatamam
Henüz ne kadar kalacagimizda belli değil. Tedavi suresini soylemediler.

Bizi hastaneye yatirdilar canım. enf var. 1 aylık olduğumuz için tedaviyi damardan yapıyorlar... Keşke 2 aylık olaydik.

Ben böyle olunca valla ayağımda salliyorum. Gözüne de bir sey le kapatiyorum. Uyuyor. Uyandikca salliyorum. Başka yol bulamadım.

Canım benim geçmiş olsun. Şöyle dusun tedavi olup çıkacak ve bir şey i kalmayacak. Geçmiş olsun canım

Sagol canım benim böyle birden bire olunca alt ust oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…