Bide uyuşmazlık için iğne yapıldı. Neden böyle uzuyor.iğnenin faydası yokmuB
Biz 35 gunluguz bizim haala gecmedi bol bol emziriyorum kilo alimida iyi ama gecmiyor bebegim pozitf ben negatif bundan kaynaklaniyor dedi dr. 2 3 ay bile surebilirmis baska bir dr ise uzamis anne sutu sariligi dedi
Maşallah çok tatlıKizlar bugun kirkimiz cikti :) eve gidince ne gerekiyorsa yapicaz ve kirkimizi cikaricaz :))
Avatardaki delikanli benim pitircik olur.. Masallah diyelim lutfen :)
Canim su ne kadar iciyorsun?selamlar kızlar uzuuunca süre girmedim. bebiş uğraştırıyo epeyce.
çok üzgünüm sütüm gelmiyorda gelmiyor. 25 gün oldu ama yok işte yok.
dünyanın sonu değil biliyorum ama mama vermek okadar zorki. helede yolculuk yapmak zorundayız şu sıralar ve çok zor oluyor. dışarıya çıkmak mama hazırlamak gerçekten bebek sabredemiyor 2 dk. beklemeye. çığlık çığlığa ağlıyor maması hazır olana kadar.
denediğim yöntemleri söyleyeyim başak ne yapabilirimki. milk plus 6 şişe içtim.
aktardan bir çay aldım. milk tea günde 3 bardak içtim. rezene çayı 3 bardak içiyorum günde. lansinoh marka pompa aldım sağdığımda 3 sağmaya 10 ml 2 memeden ancak çıktı.
gittim hastane tipi kiraladım medela lactina çok değişim olmadı açıkçası hala 2 sağmaya ancak 10 ml çıkıyor.
ne olacak böyle anlamış değilim. bebeşin emme refleksi çok iyi. tuttuğunu emmeye çalışıyor meme veriyorum ama süt gelmeyince çok sinirleniyor. artık gelmediğinin bildiğinden hiç almak istemiyor
belki aynısını yaşayan olmuştur ama benim hiç okuma fırsatım olmadı
3 lt içiyorum canımCanim su ne kadar iciyorsun?
Cok mersi tatlim, seninkinede cok datluuu MasallahPitirciga maşallah çok tatlı..
Cok tesekkurler canim :)Maşallah çok tatlı
Allah içini de güzel etsin
@askiminaskiyim aynı şeyleri azda olsa bende yaşadım bizde idrar temiz çıktı allahtan ama o Stres bile yetiyor insana.. Yarın çıkacak bir tahlil var oda inşallah temiz çıkar..
Sana çok çok geçmiş olsun..allah beterinden korusun..merak etme onlar bizden daha güçlüler hemen geçecek inşallah.. Korkma..[/Q maşallah canım çocukların çok tatlı
bebisin çok tatlı canım allah bağışlasinfirkan canim hayirli olsun oglusunu sunnet ettirmissin allah dagmatliginida gostersin
Canım açık yara zor Allah yardımcın olsun. İnş doktor düzgün bir krem söyler. Açık yaraya herşeyde sürülmezfirkan güys hakiki zeytin yağımız var ama dediğin gibi tereddüt ediyor insan. Açık yara olmasa süreceeğim de açık ciğer gibi oldu çizgi gibi az bi miktar ama huzursuz ediyor başta beni.
Bugün özlem hanıma randevu aldım. Hülya hanım vardı acildeyken. Bi bakıp diyemedi bi krem.
Olmadı zaten tüm gün boyunca açık bırakıcam altını. Dün o şekilde iyileşmişti.
Tekrar eski bezimizden bulduk aldık.
Kim hangi kremi dediyse aldık. Nivea yı da deniyeyim. Dediğin gibi şuanki kremler hep bese bulaşıyor üstünde katman oluşmuyor.
Sagol canım hepimize inş. Senin pıtırcığada maşallah pek datlu.firkan canim hayirli olsun oglusunu sunnet ettirmissin allah dagmatliginida gostersin
Canım herşeyi yaptıysan yapacak birşey yok. Olmayınca olmuyor maalesefselamlar kızlar uzuuunca süre girmedim. bebiş uğraştırıyo epeyce.
çok üzgünüm sütüm gelmiyorda gelmiyor. 25 gün oldu ama yok işte yok.
dünyanın sonu değil biliyorum ama mama vermek okadar zorki. helede yolculuk yapmak zorundayız şu sıralar ve çok zor oluyor. dışarıya çıkmak mama hazırlamak gerçekten bebek sabredemiyor 2 dk. beklemeye. çığlık çığlığa ağlıyor maması hazır olana kadar.
denediğim yöntemleri söyleyeyim başak ne yapabilirimki. milk plus 6 şişe içtim.
aktardan bir çay aldım. milk tea günde 3 bardak içtim. rezene çayı 3 bardak içiyorum günde. lansinoh marka pompa aldım sağdığımda 3 sağmaya 10 ml 2 memeden ancak çıktı.
gittim hastane tipi kiraladım medela lactina çok değişim olmadı açıkçası hala 2 sağmaya ancak 10 ml çıkıyor.
ne olacak böyle anlamış değilim. bebeşin emme refleksi çok iyi. tuttuğunu emmeye çalışıyor meme veriyorum ama süt gelmeyince çok sinirleniyor. artık gelmediğinin bildiğinden hiç almak istemiyor
belki aynısını yaşayan olmuştur ama benim hiç okuma fırsatım olmadı
Canım ateşi kaça kadar yükseldi.
sanırım gerçekten olmayınca olmuyor canım.Canım açık yara zor Allah yardımcın olsun. İnş doktor düzgün bir krem söyler. Açık yaraya herşeyde sürülmezdiğer kremlerde ben katman gibi görmedim ama nivea beyaz tabaka kalıyor kaka pişiğe degmiyor. Açtığımda kakayı silerken kremde temizlenirse bir daha sürüyorum. Ama sen doktora gitmeden birşey kullanma bence..
Sagol canım hepimize inş. Senin pıtırcığada maşallah pek datlu.
Canım herşeyi yaptıysan yapacak birşey yok. Olmayınca olmuyor maalesefcanını sıkma bol su içmeye devam et birde burada biri pekmeze maya koymaktan bahsetmişti süyünü artırmış inş görürde yazar.
Ayrıca sana tavsiyem bir termosa suyunun ısısını ayarlayıp koy,gün içerisinde işini kolaylaştırır. mama hazıırlama zamanın çok kısalır.
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen hemen geçer neyden dolayi oluyor bu benim pek bilgim yok daCanlar bende 4gun once mastit oldum. Emzirdim hic bir sorun yoktu. 2-3saat sonra emzirmek icin kalktigimda gogsum inanilmaz sizliyordu gece oldugu icin sadece gece lambasi acikti incelemedim gogsumu, ucu yara oldu diye dushndum. Diger kalkisimdada ayni aciyi hissettim ve daha da siddetlenmisti. Lavaboya kalkip baktim kipkirmisi olmustu ve sismisti. Odadan disari adim atinca titremeye basladim meger oda sicak diye atesimi pek farketmemisim.
Gectim bilgisayardan mastitiarastirdim bol bol emzirin dedigi icinbol bol emzirdim ertesi gun resmen kendimi sika sika emzirdjm cok aciyordu cunku. Ilik dus aldim sik sik. Parol ictim agri ve ates icin. Neyseki kirmiziligi gecti ama 1saat emzirmesem dolup tekrar sizliyordu ve atesim dusmuyordu.
Ertesi gun yine aynen devam ettim ama atesim birden 40a cikip birden 37ye inmeye basladi. Ates iyice gordu gozlerim falan yaniyordukendiliginden yasariyordu basim falandakaynamayabaslayinca esim isten gelince doktora gittik hemen. IESPOR ve NOVALGINE SERUM verdi. Karistirip igneyaptiriyorum12 saatte bir. Yarin bitecek ins. Arkasindan da SULTANAM diye bir ilaca baslayacagim. Apse olmasin diye sik sik sagiyorum, doktor emzirme sag ve dok dedi. Apseye cevirirse anlamayabilirim diye. Tek gogsumle emziriyorum suan icin cok sukur doyuyor. mastitli olangogsum digergogsumle ayniolana kadar emzirmeyecekmisimDaha kotu olursa zaten apse yapmis demektir ve ins iyle birsey olmaz
Kuru incir ye Canm çok arttırıyordu sutuHerkese Merhabalar
Dun yıne 9dan gece 1.30a kadar uyumadı bebıs. Once emzırdım sonra dolaptakı 60cc sagılmıs sutumu verdım, bıraz oynadı sessızce sonra bastı yaygarayı 12den sonra. Doymadı bence cunku kendı kolunu yemeye calısıyodu. Dayanamayım mama yaptım onu verdım ıcıyo sandım ama bı baktım 10cc ya ıcmıs ya ıcmemıs. Yawrum mamayı sevmedı sanırım bu 3. denemem ama ıcmedı. Icmemesı bı yandan ıyı ama doymuyo dıye cok uzuluyorum. Zaten sarılıgımız halen var ve kılo alımı azdı en son. Sutum gunduz var ama gece cok memede kaldıgından sut kalmıyor ve basıyor yaygarayı bızımkı. Sımdı ısırgan cayı ıcıyorum ıns bugun daha cok olur sutum
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen hemen geçer neyden dolayi oluyor bu benim pek bilgim yok da
Bizim 40ni çıktığı gün pek bi huysuzdu salı günü çıktı bizimde dunde öyleydi ama kakasini yapamadgndan yapınca rahatladıBugun kirkimiz ciktiiiibakalim bu kirk cikma efsanesi ne kadar dogruu..hayatimizda neler degisicek:) bebegim sakinlesecekmi yoksa ...
İnşallah geçer Canm benimde olduda çok geç olmadan farkettm hemen dus aldm sagdim ve sütun tadı degsyo bak anlarsn tuzlu şut akiyo resmen zor emzrdm bende o zamanCanlar bende 4gun once mastit oldum. Emzirdim hic bir sorun yoktu. 2-3saat sonra emzirmek icin kalktigimda gogsum inanilmaz sizliyordu gece oldugu icin sadece gece lambasi acikti incelemedim gogsumu, ucu yara oldu diye dushndum. Diger kalkisimdada ayni aciyi hissettim ve daha da siddetlenmisti. Lavaboya kalkip baktim kipkirmisi olmustu ve sismisti. Odadan disari adim atinca titremeye basladim meger oda sicak diye atesimi pek farketmemisim.
Gectim bilgisayardan mastitiarastirdim bol bol emzirin dedigi icinbol bol emzirdim ertesi gun resmen kendimi sika sika emzirdjm cok aciyordu cunku. Ilik dus aldim sik sik. Parol ictim agri ve ates icin. Neyseki kirmiziligi gecti ama 1saat emzirmesem dolup tekrar sizliyordu ve atesim dusmuyordu.
Ertesi gun yine aynen devam ettim ama atesim birden 40a cikip birden 37ye inmeye basladi. Ates iyice gordu gozlerim falan yaniyordukendiliginden yasariyordu basim falandakaynamayabaslayinca esim isten gelince doktora gittik hemen. IESPOR ve NOVALGINE SERUM verdi. Karistirip igneyaptiriyorum12 saatte bir. Yarin bitecek ins. Arkasindan da SULTANAM diye bir ilaca baslayacagim. Apse olmasin diye sik sik sagiyorum, doktor emzirme sag ve dok dedi. Apseye cevirirse anlamayabilirim diye. Tek gogsumle emziriyorum suan icin cok sukur doyuyor. mastitli olangogsum digergogsumle ayniolana kadar emzirmeyecekmisimDaha kotu olursa zaten apse yapmis demektir ve ins iyle birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?