2016 Şubat Anneleri

Canım kuru incir çok arttryo Canm çektiği için yedm 2 gün tek memeden emdkten sonra 80 90 ml süt sagdm normaldede az degl ilk günlerde böyle çoktu ama tabi büyüdükçe daha çok emiyolar

İnşallah geçer Canm benimde olduda çok geç olmadan farkettm hemen dus aldm sagdim ve sütun tadı degsyo bak anlarsn tuzlu şut akiyo resmen zor emzrdm bende o zaman

Bende 2 gun boyunca saat basi emzirdim kirmiziligi falan gecti ama ates ve titremeyi cozemedim gittikce ates kismi kotulesti. Birde titreme gelince kasilmaktan kalbimde agriyordu ama igneler rahatlatiyor gercekten ins bitincede rahat kalirim iyilesir yani. Anlik bir etkisi yoktur umarim

Bugun kirkimiz ciktiiii bakalim bu kirk cikma efsanesi ne kadar dogruu..hayatimizda neler degisicek:) bebegim sakinlesecekmi yoksa ...
Hadi hayırlısı bende 40 i bekliyorm.bisey degisecegnden değil de kocam tutturmus 40 ta 40 diye.eski kaynanalar gibi yok 40 basmasıymis al basmasiymis.yok 40 cikana kadar disari cikmak yokmus.yalniz kalmak olmazmis.tee Allahim yil olmus kaç hayir kocakarilar degil benim kocama ne oluyo anlamadm

O titreme çok kötü oluyo yaa insan kendini kasiyo ister istemez ılık dus al ama kısa durma en az 15 dk dur iyi geliyo

Ya banyo yapinca düşüp mest olur yatardi.yokk yatmiyo iki saat oldu yikanali.ben bayilacam o bayilmiyor.kucakta yatyor yataga koyunca basiyo yaygarayi.bi uyusa bende uyusam

Canim duydugum kadariyla buyume hormonu 9 ile 3 arasinda salgilaniyormus seninkide o ara uyanik isigi kapat karanlik ortam olsun gece gunduz farkini anlasin ben oyle yapiyorum faydasi oldu bize dene istersen

Gecmis olsun cnm..ah bende bebisimle 3 gundur hastanedeyim.daha nekadar kalcam belli degil.kuzum oksurmekten cigeri cikcak.hava veriyo suan sadece buryn bogaz hep dolu
Burnunu aspire etmiyolar mı canım?? O çok rahatlatıyo temizlenince. İnce bi hortum sokuyolar burun deliklerinden bi makineyle sümükleri çekiyolar. Doktordan veya hemşirelerden rica et olmazsa. Sizin ev kaç dereceydi canım? Bana evin çok mu sıcak demişti bronşit olduğunu duyanlar. Oyüzden soruyorum. Rabbim şifalar verecek inşallah

Kizlar bugun kirkimiz cikti :) eve gidince ne gerekiyorsa yapicaz ve kirkimizi cikaricaz :))

Avatardaki delikanli benim pitircik olur.. Masallah diyelim lutfen :)
maşallahh gözlere bak çekik çekik
annesi çok canlar yakacak bu oğlan haberin olsun

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum benim kaynanam 40 ımızı 37 . Gün çıkaracagımızı söylüyor bebegim ve benim banyo yapıp gezmeye gıdecegımızı bunları 37 gün yapacağımızı söylüyor bilem var mı ? Ben 36 gün oldu hala kanamam var acaba adet mi oldum

Çok sagol canım dünden beri kahroldum. Ağla agla ağla... Allah yüzüme guldu burada kk bayanlar yardımcı oluyorlar. Yavrum sancidan ağlıyormuş. Kolik demişlerdi.. Ne olduk baksaniza..
Ama cok sukur böbrek ultrasonumuz temiz çıktı. İçim öyle ferahladi öyle ferahladi ji..

3 gundur düzen falan yok..ablasına benzemsin kucakta uyutmiyim yatağında uyusun diye çok dua ettim ama bizim oglanda ablasına çekti..uykusuzluk yine başladı..sabahtan 1 saat uyuyor sonra akşam saat 5 e kadar 6 ya kadar ayaktayiz 15 dakka falan uyursa aralarda..akşam 6 dan gece 12 ye kadar güzel uyuyor sonra gece yine aynı mesai..

Uyumuyor ağlıyor kucak istiyor..ayakta salladim ona da yaygarayi basiyor..şimdi iyi salidan sonra kendim kalicam birde 3 yasında kız var ne yapcam bilmiyorum..uykusuzluk ev işi yemek..

Offff beni nasıl günler bekliyor allahım sen yardım et..

Ayyy yavrummm kiyamamm cok gecmis olsun canim Allahim bu kadar kucukken hasta olmasinlar bari, insan ne yapacagini sasiriyor .. Bizde iki defa usuttuk, gece saat basi kalkip azar azar emzirdim gucsuz dusmesin diye... Allahim sen bebelerimizi koru

Amin canimm beterin beteri var. Öyle çocuklar var ki anlatamam.. Ağlıyorum ama onlarj gordukce daha daa ağladım.
Aman canjm dikkat edin

Kızımın göbeği kurumuyooooorrr....
Off ne yapmalıyım.. Göbegı düşeli 1 hafta oldu bugun 15 gunluk olduk kanıyor hala,
Bir gun kurumuş gibi sevınıyorum ertesı gun kanlı kanlı.. Kan akıyor gibi değil sızıyor zıbının üst kısmına gecmıyor altında kalıyor böyle olan varmı??
Doktor hc bırsey sürmeyin demişti ama baticonlayacagım sanırım

Gecmis olsun cnm..ah bende bebisimle 3 gundur hastanedeyim.daha nekadar kalcam belli degil.kuzum oksurmekten cigeri cikcak.hava veriyo suan sadece buryn bogaz hep dolu

Size de çok geçmiş olsun canım benim. Biz bir hafta buradayiz. BeBen anlamadım bebeği yikamam lazım izinli eve gidelim dedim hayır diyotlar. Tam 4o a geliyor hast.çıkışımız

Canim duydugum kadariyla buyume hormonu 9 ile 3 arasinda salgilaniyormus seninkide o ara uyanik isigi kapat karanlik ortam olsun gece gunduz farkini anlasin ben oyle yapiyorum faydasi oldu bize dene istersen
Yok benımkı doymadıgından aglıyor ona emın oldum artık. Gunduz ısıkta salonda yatıyor gece kendı odasında. Gece gunduz ayrımı var fakat bazen doymadıgında gec uyuyabılıyor ve cok aglıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…