- 20 Haziran 2012
- 5.039
- 4.358
- 448
Kızımın göbeği kurumuyooooorrr....
Off ne yapmalıyım.. Göbegı düşeli 1 hafta oldu bugun 15 gunluk olduk kanıyor hala,
Bir gun kurumuş gibi sevınıyorum ertesı gun kanlı kanlı.. Kan akıyor gibi değil sızıyor zıbının üst kısmına gecmıyor altında kalıyor böyle olan varmı??
Doktor hc bırsey sürmeyin demişti ama baticonlayacagım sanırım
Çok sagol canjm. Yok yoğun bakımda değiliz çok sukur. Semiha sakirdeyiz
Canım ya şimdiki zeytinyaglarada güven yokki hakiki sanıyorsun degil. Ben ilk oğlanda birkere yaptım o hatayı poposu ilk defa yaklaşık 2 yaşındıyken pişik oldu. Zeytinygı sürdüm. Off bir agladı bir agladıki sorma hemen suya sokup yıkadım sustu. Bir daha sürmem kesinlikle.. canım en iyiçözüm ılık su ile yıkamak. Birde her ne kadar nivea hakkında söylentiler olsada ben çok memnunum ilkindede bundada kullanıyorum pişik kremini... kalıp halinde sürüldüğü için direk bez ile teması kesiyor. Çiş kaka o pişiğe degmiyor. Kremin üstünde kalıyor. Pişiğide önlüyor.
Çok geçmiş olsun canım inş geçer biter
Kızımın göbeği kurumuyooooorrr....
Off ne yapmalıyım.. Göbegı düşeli 1 hafta oldu bugun 15 gunluk olduk kanıyor hala,
Bir gun kurumuş gibi sevınıyorum ertesı gun kanlı kanlı.. Kan akıyor gibi değil sızıyor zıbının üst kısmına gecmıyor altında kalıyor böyle olan varmı??
Ya bagtil bir inanis bu, cokta ciddiye almamak lazim.. ben eglencesine yapicam ama gezmicem bugun yani :).. banyodan sonra bebegim usuturKızlar merhaba birşey sormak istiyorum benim kaynanam 40 ımızı 37 . Gün çıkaracagımızı söylüyor bebegim ve benim banyo yapıp gezmeye gıdecegımızı bunları 37 gün yapacağımızı söylüyor bilem var mı ? Ben 36 gün oldu hala kanamam var acaba adet mi oldum
neden olurmus pekı bısey dedımı doktor. Cok gecmıs olsun. Insan kıyamıyor. Elınden kan alınırken cok aglamıstı bebısımız bız de aglamıstık, daha kucucukler lokmacık canları var, ıns en kısa zamanda ıyılesırde eve gıdersınızAmin canimm beterin beteri var. Öyle çocuklar var ki anlatamam.. Ağlıyorum ama onlarj gordukce daha daa ağladım.
Aman canjm dikkat edin
benim kızımda da var maalesef 1 haftadır. anneden geçen hormonlar nedeniyle olabiliyormuş, veya emzirirken süt değdiğinde ya da sıcaktan. banyo yaptırınca biraz hafifler gibi oluyor ama sonra tekrar belirginleşiyor. bugün yanaklarındakiler azalmıştı ama başının üstünde saç kısmında çoğalmış. geçici durumlar ama can sıkıyor işte.
K vit yapıldı mi? Eğer devam ediyorsa yaktirmani söylemedi mi dr
Canim bizim oyleydi. 7. Gun dustu ama 15. Gune kadar zibinin alt kisminda kan gordum. Doktor batikon surun demisti ama ben surmeden gect isonra simdi kuru. Cok gelirsede K vitamini eksikliginden olabilir bir doz daha igne yaoiyirlar.
bebisin çok tatlı canım allah bağışlasin
Sagol canım hepimize inş. Senin pıtırcığada maşallah pek datlu.
Bonck ya yerimmasallah
Cok tesekkurler kizlar :) .. bakalim buyudukce nasil birsey olucakmaşallahh gözlere bak çekik çekik
annesi çok canlar yakacak bu oğlan haberin olsun
Bizim de öyleydi canım yıkadıkça içerdeki kuru kan çıkıyomuş dışarı. İçini alkollü gazlı bez ile temizledi bikez doktorumuz birdaha olmadı. Olursa tahlil yaparız demişti ama gerek kalmadı neysekiHayır bize k vitamini falan yapılmadı
Maşallah fıstığa minada benim kızıma benziyor annesi demekki gerçekten bebekler birbirlerine benziyor :)Bizimde 42. günümüz bugün kırkı çıkaranlar resim paylaşmaya başlamış,bizde koyalım dedik. İşte bizim minamız maşallah deyin teyzeleri
Bal gibi bsy olcakCok tesekkurler kizlar :) .. bakalim buyudukce nasil birsey olucak
Yesinler pembe tulumunu maşallahBizimde 42. günümüz bugün kırkı çıkaranlar resim paylaşmaya başlamış,bizde koyalım dedik. İşte bizim minamız maşallah deyin teyzeleri
Bizimde öyle oluyordu korkulacak bişey yok zıbını lekeleniyordu 2 hafta sürdü sonra iyileşti. Banada birşey sürmeyin dediler ama ben baticon sürdümKızımın göbeği kurumuyooooorrr....
Bizim de öyleydi canım yıkadıkça içerdeki kuru kan çıkıyomuş dışarı. İçini alkollü gazlı bez ile temizledi bikez doktorumuz birdaha olmadı. Olursa tahlil yaparız demişti ama gerek kalmadı neyseki
Bizimde öyle oluyordu korkulacak bişey yok zıbını lekeleniyordu 2 hafta sürdü sonra iyileşti. Banada birşey sürmeyin dediler ama ben baticon sürdüm
Çok geçmiş olsun canımCanlar bende 4gun once mastit oldum. Emzirdim hic bir sorun yoktu. 2-3saat sonra emzirmek icin kalktigimda gogsum inanilmaz sizliyordu gece oldugu icin sadece gece lambasi acikti incelemedim gogsumu, ucu yara oldu diye dushndum. Diger kalkisimdada ayni aciyi hissettim ve daha da siddetlenmisti. Lavaboya kalkip baktim kipkirmisi olmustu ve sismisti. Odadan disari adim atinca titremeye basladim meger oda sicak diye atesimi pek farketmemisim.
Gectim bilgisayardan mastitiarastirdim bol bol emzirin dedigi icinbol bol emzirdim ertesi gun resmen kendimi sika sika emzirdjm cok aciyordu cunku. Ilik dus aldim sik sik. Parol ictim agri ve ates icin. Neyseki kirmiziligi gecti ama 1saat emzirmesem dolup tekrar sizliyordu ve atesim dusmuyordu.
Ertesi gun yine aynen devam ettim ama atesim birden 40a cikip birden 37ye inmeye basladi. Ates iyice gordu gozlerim falan yaniyordukendiliginden yasariyordu basim falandakaynamayabaslayinca esim isten gelince doktora gittik hemen. IESPOR ve NOVALGINE SERUM verdi. Karistirip igneyaptiriyorum12 saatte bir. Yarin bitecek ins. Arkasindan da SULTANAM diye bir ilaca baslayacagim. Apse olmasin diye sik sik sagiyorum, doktor emzirme sag ve dok dedi. Apseye cevirirse anlamayabilirim diye. Tek gogsumle emziriyorum suan icin cok sukur doyuyor. mastitli olangogsum digergogsumle ayniolana kadar emzirmeyecekmisimDaha kotu olursa zaten apse yapmis demektir ve ins iyle birsey olmaz
Saglıkocagına gideceksen tansiyon ateş kontrolü yapıyorlar kanama durumunu ssoruyorlar.Kızlar lohusa kontrolünü olan var mı neyin kontrolü olacak merak ettim
Canım doktora gitmeni tavsiye ederim göbek önemli damar uçları açık kaldığında da kanama yapabiliyormuş ben gittim k vitamini yapıldı ayrıca 2 kere yaktı. Birinci yakışında sarı iltihap gelmeye devam etti ikinci yakışında durdu. Anca durdu temizlendi kapandı..Kızımın göbeği kurumuyooooorrr....
Ben memnun kaldım canım. 500 TLİnsallah canjm. Obur ay insallah bizde sünnet yaptıracağım. Yüzyıldan memnunmuydun. Birde ücret neydi acaba
Oyy maşallah prenseseBizimde 42. günümüz bugün kırkı çıkaranlar resim paylaşmaya başlamış,bizde koyalım dedik. İşte bizim minamız maşallah deyin teyzeleri
cocuk dr una randevu alacaksin canim ordan yonlendirecekler senikızlar işitme testi bizim hastanede çok pahalı 145 tl.
çok kısa bir işmiş. devlet hastanesinde yaptırayım dedim. odyometri bölümü yok çocuk hastalıklarına mı görüncez öncelikle ? bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?