2016 Şubat Anneleri

K vit yapıldı mi? Eğer devam ediyorsa yaktirmani söylemedi mi dr

İnsallah canjm. Obur ay insallah bizde sünnet yaptıracağım. Yüzyıldan memnunmuydun. Birde ücret neydi acaba

Canim bizim oyleydi. 7. Gun dustu ama 15. Gune kadar zibinin alt kisminda kan gordum. Doktor batikon surun demisti ama ben surmeden gect isonra simdi kuru. Cok gelirsede K vitamini eksikliginden olabilir bir doz daha igne yaoiyirlar.

Ya bagtil bir inanis bu, cokta ciddiye almamak lazim.. ben eglencesine yapicam ama gezmicem bugun yani :).. banyodan sonra bebegim usutur

Amin canimm beterin beteri var. Öyle çocuklar var ki anlatamam.. Ağlıyorum ama onlarj gordukce daha daa ağladım.
Aman canjm dikkat edin
neden olurmus pekı bısey dedımı doktor. Cok gecmıs olsun. Insan kıyamıyor. Elınden kan alınırken cok aglamıstı bebısımız bız de aglamıstık, daha kucucukler lokmacık canları var, ıns en kısa zamanda ıyılesırde eve gıdersınız

Aynen dediğin gibi banyo yaptırınca hafiflemiş gibi duruyor sonra eski haline dönüyor hatta artıyor. Temiz tutmaya çalıyorum. Annemde sütün yağlı olabilir dedi. Hormonlardan da olması normal geliyor gebeligimde çok sivilceliydim bende

Hayır bize k vitamini falan yapılmadı
Bizim de öyleydi canım yıkadıkça içerdeki kuru kan çıkıyomuş dışarı. İçini alkollü gazlı bez ile temizledi bikez doktorumuz birdaha olmadı. Olursa tahlil yaparız demişti ama gerek kalmadı neyseki

Bizimde 42. günümüz bugün kırkı çıkaranlar resim paylaşmaya başlamış,bizde koyalım dedik. İşte bizim minamız maşallah deyin teyzeleri
Maşallah fıstığa minada benim kızıma benziyor annesi demekki gerçekten bebekler birbirlerine benziyor :)

Bizimde öyle oluyordu korkulacak bişey yok zıbını lekeleniyordu 2 hafta sürdü sonra iyileşti. Banada birşey sürmeyin dediler ama ben baticon sürdüm

Lahusada kanaması hala devam eden varmı. Benim 1 ay doldu hafif hafif geliyo ne kadar sürer bu ne Zaman biter

Bizimde öyle oluyordu korkulacak bişey yok zıbını lekeleniyordu 2 hafta sürdü sonra iyileşti. Banada birşey sürmeyin dediler ama ben baticon sürdüm

Bende şimdi baticonla temizledim insallah işe yarar saolun kızlar rahatladım

Çok geçmiş olsun canım
Kızlar lohusa kontrolünü olan var mı neyin kontrolü olacak merak ettim
Saglıkocagına gideceksen tansiyon ateş kontrolü yapıyorlar kanama durumunu ssoruyorlar.
Canım doktora gitmeni tavsiye ederim göbek önemli damar uçları açık kaldığında da kanama yapabiliyormuş ben gittim k vitamini yapıldı ayrıca 2 kere yaktı. Birinci yakışında sarı iltihap gelmeye devam etti ikinci yakışında durdu. Anca durdu temizlendi kapandı..
İnsallah canjm. Obur ay insallah bizde sünnet yaptıracağım. Yüzyıldan memnunmuydun. Birde ücret neydi acaba
Ben memnun kaldım canım. 500 TL
Bizimde 42. günümüz bugün kırkı çıkaranlar resim paylaşmaya başlamış,bizde koyalım dedik. İşte bizim minamız maşallah deyin teyzeleri
Oyy maşallah prensese

kızlar işitme testi bizim hastanede çok pahalı 145 tl.
çok kısa bir işmiş. devlet hastanesinde yaptırayım dedim. odyometri bölümü yok çocuk hastalıklarına mı görüncez öncelikle ? bilen var mı ?

cocuk dr una randevu alacaksin canim ordan yonlendirecekler seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…