firkan
güys hakiki zeytin yağımız var ama dediğin gibi tereddüt ediyor insan. Açık yara olmasa süreceeğim de açık ciğer gibi oldu çizgi gibi az bi miktar ama huzursuz ediyor başta beni.
Bugün özlem hanıma randevu aldım. Hülya hanım vardı acildeyken. Bi bakıp diyemedi bi krem.
Olmadı zaten tüm gün boyunca açık bırakıcam altını. Dün o şekilde iyileşmişti.
Tekrar eski bezimizden bulduk aldık.
Kim hangi kremi dediyse aldık. Nivea yı da deniyeyim. Dediğin gibi şuanki kremler hep bese bulaşıyor üstünde katman oluşmuyor.
Biz 35 gunluguz bizim haala gecmedi bol bol emziriyorum kilo alimida iyi ama gecmiyor bebegim pozitf ben negatif bundan kaynaklaniyor dedi dr. 2 3 ay bile surebilirmis baska bir dr ise uzamis anne sutu sariligi dedi
aventin soothie emzigi cnm. tek parca. ayicik seklinde. hatta bizim topicte birinin profil fotosunda bebisinin agzinda bu emzikten var
hatirlayamadim ama kimin fotosuydu
biz bir aydir orhan buzuki nin kolik adli parcasiyla yatip kalkiyoruz.
hatta ben bile alistim, muzik beni de rahatlatiyor:)))
bunu da bir dene istersen cnm
ben de içiyorum günde 1-2 fincan ama iştah artışı yapmadı çünkü zaten iştahım fena halde açık, ekstra bir iştah artışına sebep olmadı yani
sindirimi rahatlattığı için belki de acıkma hissi veriyordur, bir ihtimal.
Kızlar , biz dun idrar kültürü sonucunu aldık enf uremis önce idrar torbasında alındı diye olabilir sonda ile alinsjn dedi Dr hastaneye geldik
yavruma sonda
takıldı ((( ve sonuç doğru çıktı.. Enf. Varmis yavrumda demek huysuzlugu buna da bagliymis ve hastaneye yattik o kadar kötü oldum kiiii anlatamam
Henüz ne kadar kalacagimizda belli değil. Tedavi suresini soylemediler.
Kızlar , biz dun idrar kültürü sonucunu aldık enf uremis önce idrar torbasında alındı diye olabilir sonda ile alinsjn dedi Dr hastaneye geldik
yavruma sonda
takıldı ((( ve sonuç doğru çıktı.. Enf. Varmis yavrumda demek huysuzlugu buna da bagliymis ve hastaneye yattik o kadar kötü oldum kiiii anlatamam
Ayyy yavrummm kiyamamm cok gecmis olsun canim Allahim bu kadar kucukken hasta olmasinlar bari, insan ne yapacagini sasiriyor .. Bizde iki defa usuttuk, gece saat basi kalkip azar azar emzirdim gucsuz dusmesin diye... Allahim sen bebelerimizi koru
askiminaskiyim
aynı şeyleri azda olsa bende yaşadım bizde idrar temiz çıktı allahtan ama o Stres bile yetiyor insana.. Yarın çıkacak bir tahlil var oda inşallah temiz çıkar..
Sana çok çok geçmiş olsun..allah beterinden korusun..merak etme onlar bizden daha güçlüler hemen geçecek inşallah.. Korkma..
Biz 35 gunluguz bizim haala gecmedi bol bol emziriyorum kilo alimida iyi ama gecmiyor bebegim pozitf ben negatif bundan kaynaklaniyor dedi dr. 2 3 ay bile surebilirmis baska bir dr ise uzamis anne sutu sariligi dedi
aslında e n güzeli yıkamak dediğin gibi. Ama evde öyle kotkuttular ki üşüyecek hasta olacak diye.cesaret edemedim. Bugün pişiği azmış görünce ilk o zmn yıkadım
Zeytinyağını kimi asitli diye önermiyor, kimi uzmanlarda öneriyor. Şaştım kaldım
üşütmez canım ya evler sıcak, sıcak su akıyor her daim üstelik minnacık popoyu yıkamak birkaç dakika sürüyor. her kakada poposunu yıkarsan ya da yıkamasan bile pamuk ıslatıp silersen ve iyi kurulayıp hava almasını da sağlarsan pişik oluşmaz bence ya da hafif olur. zeytinyağını ben hakiki sızma getirtiyorum bir tanıdık vasıtasıyla ve bebek poposu için de birkaç kere kullandım ve bir sorun olmadı. ama her bez değişiminde sürmüyorum zaten yağı birkaç defa hafif kızarıklık olmuştu sürmüştüm ve ince bir tabaka olarak sürdüm öyle yoğun yağlı şekilde bırakmadım. krem çok mecbur kalmadıkça ve ciddi bir pişik durumu yoksa kullanma taraftarı değilim çünkü sonuçta kimyasal, zararlı olabilecek maddeler içeriyor çoğu ancak zorunluluk halinde kullanırım. ne olur ne olmaz evde bulunsun diye uni baby pişik kremi aldım içeriği daha uygun gibi geldi bana onu da 1 defa sürdüm bebeğimin poposuna çok az şekilde dolayısıyla iyi geldi ya da fayda etmedi diye bir değerlendirmede bulunamıyorum devamlı kullanmadığım için.
bir de şu var her bebek farklı yani birine iyi gelen krem diğerinde işe yaramıyor, birine iyi gelen bez diğerinde pişik yapıyor, birine zeytinyağı fayda verirken diğerini daha kötü yapıyor. deneme yanılma yoluyla buluyoruz en doğrusunu çoğu zaman. ama bence pişiği önlemede en etkili yol yıkamak, kurulamak ve havalandırmak.
yavruma sonda