2016 Şubat Anneleri

cnm gecmis olsn.
hangi sikayetle gitmistiniz hastaneye

Canim zeytinyaginin asidini almak icin cezveye koy ustunden duman cikana kadar isit sonra al. Kaynatma sadece ustunden duman cikana kadar isit. Boylece asidini almis oluyorsun. Hakiki zeytinyagi ise.

Bebegi besiginde durmayan arkadaslar var sanirim. Sizin kokunuzun sindigi örnegin atletiniz yada bi gun battaniyesini alip koynunuza koyun kokunuz sinsin. Onu besige koyun bebeklerin koku alma duyusu gelismis oldugu icin daha sakin ve anne kokusu istedikleri icin uyuyorlar en azindan masaallah subhanallah benim oglum oyle :)

Seninki iyiymis benim oglum dogdugundan beri 2 saatte bir emmek istiyor standart. 15 subat dogumluyuz insaallah bizimde uyku suremiz uzar yoksa fenalardayim uykusuzluktan :)

Seninki iyiymis benim oglum dogdugundan beri 2 saatte bir emmek istiyor standart. 15 subat dogumluyuz insaallah bizimde uyku suremiz uzar yoksa fenalardayim uykusuzluktan :)

Ben 4 bucuktan beri ayaktayim valla..inşallah uyuyacak..sütum var ama artık göğüsler boşaldı bir şey gelmiyorda bi yaşam uyuşan dolacakda dolanıyor bir türlü

Canım ya şimdiki zeytinyaglarada güven yokki hakiki sanıyorsun degil. Ben ilk oğlanda birkere yaptım o hatayı poposu ilk defa yaklaşık 2 yaşındıyken pişik oldu. Zeytinygı sürdüm. Off bir agladı bir agladıki sorma hemen suya sokup yıkadım sustu. Bir daha sürmem kesinlikle.. canım en iyiçözüm ılık su ile yıkamak. Birde her ne kadar nivea hakkında söylentiler olsada ben çok memnunum ilkindede bundada kullanıyorum pişik kremini... kalıp halinde sürüldüğü için direk bez ile teması kesiyor. Çiş kaka o pişiğe degmiyor. Kremin üstünde kalıyor. Pişiğide önlüyor.
Çok geçmiş olsun canım inş geçer biter

Son sorumu sorayim canim her cevabin icin sagol senden ne kadar ayrı kaldı toplamda ? Sünnete gitti biter bitmez geldi mi

Bizi hastaneye yatirdilar canım. enf var. 1 aylık olduğumuz için tedaviyi damardan yapıyorlar... Keşke 2 aylık olaydik.
Gecmis olsun cnm..ah bende bebisimle 3 gundur hastanedeyim.daha nekadar kalcam belli degil.kuzum oksurmekten cigeri cikcak.hava veriyo suan sadece buryn bogaz hep dolu

Kızlar tek göğsümden emzirmeden sağınca 100ml süt çıkıyor az mı sizce nasl
Yok canım daha ne olsun maşallah gayet iyi ek mama vermeden bebişin doyuyordur
Son sorumu sorayim canim her cevabin icin sagol senden ne kadar ayrı kaldı toplamda ? Sünnete gitti biter bitmez geldi mi
Rica ederim canım. Sadece ameliyathanede ayrıydık 40 dk.çıkınca beraber tekrar odaya çıktık bize bıraktılar giydirdik. Birde damaryolu açarken yenidoğan yoğun bakımda açıyorlar. Oradakiler bebek hemşiresi ya kolayca açmak için.. 5 dk sürdü sürmedi hemen getirdiler..

Sağol canm :)

Biraz önce sağdm 125ml çıktı doyuyo bebeğm ama tekrar göğüslerm okadar yara oldu ki emziremiyorum bebeğimi
Evet canım tekrar yara olabiliyor kaçış yok. Muhakkak memeni avuçla 4 parmak aşağıda 1 parmak yukarıda memeyi hafifçe ezdirip inceltip bebgin ağzını iyice aç öyle hemen sok agzına..
Yoksa damakları eziyor canım yine yara oluyor.

Öyle vermeyi deneyim bide sağol canm . kahve kısmı hep vermeye çalışıyorum ama sanırm beceremiyorum emzirmeyi

Öyle vermeyi deneyim bide sağol canm . kahve kısmı hep vermeye çalışıyorum ama sanırm beceremiyorum emzirmeyi
Canım yanlış emziriyorsundur o yüzden yara oluyor. Avuçla hafifçe bastırarak memeyi incelt agzına sok yapa yapa alışırsın. Gögüslerinin çok sertleşmesini beklemeden emzirmeye çalış sertleşince memeyi inceltemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…