2016 Şubat Anneleri

Yarına aldım randevu canım umarım çabucak kurtuluruz her actgmda bir umut dıye acıyorum kan görunce bütün moralim bozuluyor

Ya bagtil bir inanis bu, cokta ciddiye almamak lazim.. ben eglencesine yapicam ama gezmicem bugun yani :).. banyodan sonra bebegim usutur
Benimde kafam karıştı cnm biz bugün yıkadık yarın gezmeye gıtcekmısız ama benim kanamam hala dewam edıo anlamadım:) bebişin cok tatlı masallah cnm bu arada

Canım doktora git hatta çocuk cerrahina. Biz doktora gittik yaktı. Basit bir islem. Canı acimiyormus.

Yarına aldım randevu canım umarım çabucak kurtuluruz her actgmda bir umut dıye acıyorum kan görunce bütün moralim bozuluyor
Canım 1 hafta beklemişsin zaten daha bekleme herkesin bebişi aynı olmaz. Açık kaldıysa kapatılması lazım. Enfeksiyon kapma riski yüksek oluyor.
Ama sadece k vitamini eksikliğindende kanayabiliyormuş.
Bende çocuk cerrahına gtmeni tavsiye ederim ben çocuk doktoruna gittim. İlk yakışında kapanmadı ikincide kapandı. Sünnet için cerraha gittiğimde ilk önce keşke bana gelseydiniz dedi. Oda her ihtimale karşı emin olmak için bir kere daha yaktı. Yakma işlemi acıtmıyor bebek anlamıyor bile. Uzun bir çubuk var ucunda gümüş renkli bir madde var onu deliğin içine sürüyor.

Merhaba, bebegim normalde gun ici uyumaz ve hareketlidir. Bugun hep uyku istiyor, meme agizda uyuyor, keyifsiz gibi de. Neden olabilir acaba? Atesi yok, gece de guzel uyudu. Uyanip emdikten ve alti degistikten sonra da 2 saat uyumustu sabah. Normalde boyle olmadigi icin endiselendim...

Sağol canım cevabın için.beyin ve kalp farklı işliyor işte.tabii bilinen şeyler olmadı gereken bunlar da gerçekte bazen olamıyor.sağlıkla büyüsün bebeklerimiz. Annelik işte..doydu doymadı ,kaka yaptı yapmadı...tek derdimiz o...gece uykularımız hiç yok artık...gündüz de öyle...hatta şu an gazdan iki büklüm kucağımda uyumaya çalışıyor...dediğin gibi çok ağlama sebebi var.sebebini bulana kadar ağlıyor zaten canım bi şekilde bulduruyor sana...

tekrar geçmiş olsun canım ya hakketten bebisle çok zor allah kolaylik versin umarım hemen geçer bir şeycigin kalmaz

Kızlar maşallah deyin bebeğim dun gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu.6 saat emmedi ama aç kaldı.emzirdikten sonra 2 saatte ancak uyudu sonra da ben kaldırmak istemedim rahat rahat uyuyordu. Doktorun verdiği gaz damlası işe yaradı.

Canım doktora git hatta çocuk cerrahina. Biz doktora gittik yaktı. Basit bir islem. Canı acimiyormus.

Haklısınız Anadolu yakasında varmı bildiğiniz iyi bir cerrah bugun gidebilecegım bir dr bulabılırmıyım? Bizim dr cıkmıs hastaneden

Benimde oğlum dün gazlandi ustten cikariyor altan bi turlu cikaramadi gazdan dolayı surekli emmek istedi haliyle emdikce gazida birikti kakasini yapiodu 5 6 bez deistirdim
sabahtan gece yarisina kadar cikmadi masajlar gaz sıcak su torbalari havlu isitip gobegine koydum sonra emzirdim terledi bi guzel emdi rahatladi çıkardı doktora gitmek istemedik gaz damlasi vercek onuda kullanmak istemiorum kendi başına bünyesi alissin cook zor durumda kalirsam giderim içim gidio aglarken ama alismamiz lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…