2016 Şubat Anneleri

Doğumun ardından yapılan k vitamininden sonra tekrar k vitamını yaptırmak gerekiyormu?

Gogus kalkani kullanmiyorsun sanirim canim? Benim goguslerimde cok sisiyor fakat kalkan ucunda birikmesine engel oluyor kalktigimda kalkanin ici sut dolmus oluyor. Bence sende kalkan kullanmalisin masaallah subhanaallah sutun var.

Bizimde 42. günümüz bugün kırkı çıkaranlar resim paylaşmaya başlamış,bizde koyalım dedik. İşte bizim minamız maşallah deyin teyzeleri

Oyy maşallah :)

Eki Görüntüle 1792604 Buda benim kel oğlum :)
Maşallah diyelim

Bizim oglan benziyor :) maşallah

Haklısınız Anadolu yakasında varmı bildiğiniz iyi bir cerrah bugun gidebilecegım bir dr bulabılırmıyım? Bizim dr cıkmıs hastaneden

Yarın gidersin canım bir şey olmaz.

Haklısınız Anadolu yakasında varmı bildiğiniz iyi bir cerrah bugun gidebilecegım bir dr bulabılırmıyım? Bizim dr cıkmıs hastaneden
Canım o kadar acil degil bygün bu saatten sonra zor bulunur. yarın gidersin herhangi bir çocuk cerrahı olur. Göbek kordonu yakma basit işlem. Endişelenme canım.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin küçük olunca daha çok üzülüyor insan bizde 2 tane göz damlası kullanıyoruz enfeksiyon var sağ gözünde 5 günlükken se kullandık yine oldu peki ne belirti verdi sizin enf benim kızımnda genital bölgesinde beyaz akıntı var hep duruyor orda doğduğundan beri

Kızlar tek göğsümden emzirmeden sağınca 100ml süt çıkıyor az mı sizce nasl
Sizleri gorunce kendimden suphe ediyorum. Iki gogusten emzirmeden once max 90 aliyorum ve havalara ucuyorum ama siz boyle deyince acaba bebegim doymuyor mu hissine giriyorum.

Sizleri gorunce kendimden suphe ediyorum. Iki gogusten emzirmeden once max 90 aliyorum ve havalara ucuyorum ama siz boyle deyince acaba bebegim doymuyor mu hissine giriyorum.
Canm doymasa anlarsın kesin ben pekmez ve kuru maya içtikten sonra arttı sütüm.. Benm kız utanmasa beni yiyecek Ben bile şüpheliym doyuyo mu diye anlarız bence doymasalar ..
Allah razı olsn ya dediğin gibi denedm ama çok yara olmasına rağmen az acı hissettm çok sağol canm
Kizlar yalniz bebege bakmak cok zor ya

Canim benimkinden 30 cikiyor tabiki de iyi masallah
Hep aynı şeyi diyorm ama pekmez ve kuru maya dene canm
Eki Görüntüle 1792355 Can'ım ekli resimde iki numara da kolayca meme tutmak ve Bebek kontrolü kolay istersen dene ben bumda çok rahat ettim ciddi Bi yarada olmadı
firkan ın dediği gibi yapınca az acı hissettm canm bunuda denerm yeterki tutsn memeyi.. 3gündr ağlayarak emziriyorum

firkan canim senin bebiste mi cikmisti pamukcuk
Ben bugun kuzumun damagnda farkettim birkac tane beyaz nokta.pamukcuk o mu oluyor.kizimda olmamisti da bilmiyorum.karbonatla mi silmek lazim.
Bizde emmede filan sorun yok ama rahatszlk veriyor mudur ki bilemedim

90 mi ben 60 i gorunce havaya giriyorum ooo sutum var diye

Canım cok cok geçmiş olsun hemencik toparlansin kuzun insallah

Ne verdi Dr canım?

Göğüs kalkanını kullanamıyorum kızlar.nasıl kullanıyorsunuz?

Kuru maya derken canım?? Ayrıntılı yzarmısın hemen deneyeyim :) pekmez ne pekmezi ve maya bildiğimiz dr ötkerin falan mı mesela??

Gogus kalkani kullanmiyorsun sanirim canim? Benim goguslerimde cok sisiyor fakat kalkan ucunda birikmesine engel oluyor kalktigimda kalkanin ici sut dolmus oluyor. Bence sende kalkan kullanmalisin masaallah subhanaallah sutun var.
Benım de bazen bırıkıyor bazen cok az bırıkmıs oluyor ama ozellıkle gecelerı kalktıgımda o kalkanı gogusten ayır ıcını temızle derken bazen ustum basım batıyo. Ama yıne de yara olmasını engelledıgı ve bıraz gogus ucumu cıkardıgı ıcın takıyorum. Onu takmasam bebegım hıc ememez cunku gogus ucum kucuk ve yumusak oldugundan cocuk tutamıyor

dün zorladım gerçekten kustu bu defa emzigi veremıyorum ya hem de ağız dolusu kaç defa kustu ucu kiraz mı oluyor bahsettiğinin canım
evet cnm. bak huzurunmeraklisi profil fotosunda bebisinin agzindaki emzik
Sagol canım çok ağlıyor ve huzursuzdu yavrum. Sonrası yatış isye.. Allahım. Böbrekler de skinti çıkmasın insallahb
ayy cnm nerden anlayacaktin ki enfeksiyon oldugunu. benimki de surekli agliyor. huzursuz.
ins tez zamanda toparlar kuzum.
Bide uyuşmazlık için iğne yapıldı. Neden böyle uzuyor.iğnenin faydası yokmu
cnm (-) (+) uyusmazliginda igne yapiliyor. o uyusmazligin sarilikla alakasi da yok
bu AB0 uyusmazligi. digerinden farkli ve ignesi malesef yok
ben dd ayniyim cnm
bir tek tomrisin emzirme kampi kaldi yapmadigim. onu da bu yogunlukta nasil yapicam bilmiyorum

bir de basina gelmeyen anlamazmis ya, herkesin basina gelmis gibi akil vermeleri delirtiyor beni.
aaaa neden emzirmiyorsun mama veriyorsun??? verme mama verme
bir damla bile varsa sutun, cogalir emzir emzir.

yaaaa cogalmiyor iste napayim. bende istemezmiyim gecenin bir yarisi yavrumu kendi sutumle besleyeyim. kostur kostur mama hazirla, biberon dezenfekte et. sonrasinda kabizlikla ugras.
cocugumu acliktan mahvetmemimi istiyorlar anlamiyorum

diyorum ya basina gelmeyen anlayamaz
Bugun kirkimiz ciktiiii bakalim bu kirk cikma efsanesi ne kadar dogruu..hayatimizda neler degisicek:) bebegim sakinlesecekmi yoksa ...

moralini bozmayayim cnm ama benimki daha beter oldu

cnm benm gittigim hastanede KBB den yonlendiriliyordu. ordan giis yaptirdim.
gidecegin hastaneyi arayip sor bence. ona gore randevu alirsin

Mama ısı gercekten zor ya. Dun gece benımkı gene 4 saat uyumadı, emdı yetmedı ustune onceden sagdıgım sutumu verdım o da yetmedı baktım kolunu yıyo mama hazırladım ama suyu kaynat, ılınmasını bekle vs derken cocuk aglamaktan catladı. 60cc mama yaptım verdım ama ıcmedı. Icıyo sandım agzında baya oyaladı sonra baktım 10cc ya ıcmıs ya ıcmemıs sonra uykuya daldı. Sutum ozellıkle aksamları memede cok kaldıgından azalıyor, ılk zamanlar da az kılo aldıgından doymadıgını dusunuyorum ama mamayıda almadı. Cok zormus bu ısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…