2016 Şubat Anneleri

Normaldir canım çünkü memedeki yara ya tam üstünde yada tam altında oluyor. Yüksek ihtimal tam üstüdür sen kendin bile ucuna dokunarak çatlağı görebilirsin. İşte o çatlak dişetine denk gelirse acıyor. Dişetini geçirmen lazım tam damagına yerleşirse can acısı azalıyor
Canım evet o ve maalesef artıyor azken karbonat ile silersen inş çoğalmaz doktor bana 1 çay bardagına 1 çay kaşığı karbonat dedi. Eğer çoğalırsa meme emmezmiş bebimki hala emiyordu ama dudaklarında artan noktalar görünce götürdüm. Agzını bir açtı meger damagında yanaklarındada varmış. Allahtan çok artmadan gitmişim. Sen takip et canım çoğalursa git agız damlası veriyor

Kizlar bebegim 2 gundur yesil kaka yapiyor gunde 10 bez degistiriyorum resmen usutmedi su onsut sonsut olayina da cok dikkat ediyorum dun serum taktilar ama haala devam ediyor bi bilgisi olan var mi

tomrisin emzirme kampini ben uyguladim, evden hatta odadan cikmadan devamli emzirdim, dus bile yapmadim, yemegi bile odamda yedim, birsey degismedi... Kisiden kisiye fark var.

Kuru maya ve pekmez orani ne olmali? Promalt iciyorum ben, o da ayni icerikte gerci.
keske bizim de saril saril sutumuz gelse
hani cok sutu olupta mastit olanlara da uzuluyorum ama o kadar cirpinip cirpinip sutunun azicik olmasi cidden cok uzucu

yarim cay bardagi pekmeze, yarim cay kasigi kuru maya.
ben de bunu denedim, hala da her gun yapiyorum ama henuz farketmedi.

Anladm cnm sagol peki nasil temzliyosun.kulak çubuğu filan mi

Bende deniycem

Bende ağlıyorum tartisiyorum hemşirelerle çıkın diyorlar bana çıkmıyorum diyorum . npim bana kiziyorlar ama birakamam yavrumu.
Sünnet derisinin arkasına bakteri oluşmuştur dedi kakadan olabilir dedi oysaki o kadar dikkat ediyorum

Size de çok geçmiş olsun canım benim. Biz bir hafta buradayiz. BeBen anlamadım bebeği yikamam lazım izinli eve gidelim dedim hayır diyotlar. Tam 4o a geliyor hast.çıkışımız
Siz ne ara hasta oldunuz cnm ya.benimde 40 mirk unuttum buyuk ihtimal benimde oyle olcak.bebisim iyilessinde gerisi onemli diil

Size de geçmiş olsun canim. Çok huzursuz ve ağlıyordu yavrum gaz deyip gönderiyorlardi en son tahlil istedim ve enfeksiyon çıktı. Sen gösterdin mi orayi Dr.a

Benimde ayni canim. Gogus pedin varsa ortadan ikiye bol kalkanin icine koy sutu emsin boylece akmaz. Gogsune temas etmemesine dikkat et canm ped in.

Ben 4 bucuktan beri ayaktayim valla..inşallah uyuyacak..sütum var ama artık göğüsler boşaldı bir şey gelmiyorda bi yaşam uyuşan dolacakda dolanıyor bir türlü
Tek misin canim? Yaninda kimse yok mu 1 saat uyusan yeter sana aslinda. Sagolsun annem ben emziriyorum sonra o uyutuyor falan ben o ara dinleniyorum.

Bu maya pekmezi ben de denedim bir işe yaramadı. Hatta en sonunda midemi ekşitti. Yanlış mı uyguladım acaba. Pekmeze bir çay kaşığı maya azcık da su koyup içtim

Kızlar bebişeriniz hergün kaka yapıyo mu? Kabız demek için kaç gün yapmaması gerekiyor??
Bebeğin kaç günlük canım? Benim kızımda önceden günde 2-3 kez yapardı sonra günde bire düştü geçtiğimiz cumartesiden beri hiç yapmadı bu sabah zor bela yaptı kuzum doktor 10 gün bile yapmayabilir diyo buarada biz 36 günlüğüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…