2016 Şubat Anneleri

Mamadan sonra su veriliyor mu benimkiler mama alsa da tekrar emmek istiyor susuzluktan mi acaba
Mamadan sonra su vermelisin anne sutu gibi olmadigi icin bebegin su ohtiyacini karsilamiyor fakat kaynayip sogutulmus olmali verdigin su canm. Ben sadece anne sutu verdigim halde su veriorm. agzindaki sut temizlenior pamukcuk olmuyor.

Canım tamamen gazla ilgili bizimkisi de aynıydı korkutman istemem inşallah seninki bu kadarla kalır artarak devam ediyor yani bizde öyle oldu kaka sayısı da günde bir şimdilik bir geçen gün çok yaptı sulu sulu ishal diye doktora goturduk. Biz de ilk başta hep kaka zannettik emiyordu ıkınırken kusuyordu yine emiyordu bir kısır döngü olarak böyle gidiyordu. Bir de bizimki kakasını yapamadığında yediği herşeyi kusuyor ne zaman kaka yapıyor kusma azalıyor. Amma velakin çok çok kusuyor her emzirmede ust baş değişşyoruz onluk de olsa bez de koysak illa üstüne geliyor.evde kusmuk olmayan ne halı ne koltuk kalmadı.

Mamadan sonra su vermelisin anne sutu gibi olmadigi icin bebegin su ohtiyacini karsilamiyor fakat kaynayip sogutulmus olmali verdigin su canm. Ben sadece anne sutu verdigim halde su veriorm. agzindaki sut temizlenior pamukcuk olmuyor.
Canım ben de ağzında anne sütü kalması gerekir diye biliyorum o dilinin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor ve pamukçuğu engelliyor diye okumuştum. Ama mamadan sonra verilebilir istenirse.

Ayni şehirde olmak da bazen çok işe yaramıyor. Ben de annem de kayinvalidem de burda bunalmam diyordum ama sadece ilk bi hafta kesintisiz yanimda kaldılar sonra kayinvalidem koyden sadece sevmeye geliyor hafrada bi iki saatligine. Kendi annem de iki uc gunde bir geliyo yikamak icin. Gece kalıyo arada da uyku görüyorum. Uzakta olsaydım en azından 40gun birakmazlardi diyorum ben de. Eşim de yoğun calisiyor tek başına gazlı bi bebekle cok bunaliyorum

firkan S serppp bizimde tek tesellimiz wc eğitimi :) alıştırdın falan diyenlere direk wc eğitimin erken verdim bunda ne kötülük var diyorum
Bez konusunda dün hiç bezlemedim. Müslin beze battaniyeye sardım. Hafiflediğini gördüğümde kaka sonrası gene aynısı oldu. Anlamış değilim. Kaka zaten o kısımlara deymiyor. Nasıl olurda tekrarlar:/

Dün gece kakasında mukus gibi uzayan şeyler de gördük. Daha önce ufak tefek görüyordum. Ama bu sefer epey uzun bir şeydi. Alerjisi mi var diye süt ürünlerini kesicem. süt ürünleri dışında ne yenirse :/

Bu aralar herşey için "alıştırdın " yorumu yspılması sinirleirmi geiryor. Kimse kiöşn ne çektiğini ne yşadığını bilemez. Ama hemen herşeyde aha hep sen alıştırdın.
Kucağa alışmış mesela. Arkadaş bu bebek emerken kucakta, gaz çıkarırken kucakta. Eh bir aylık bebek bu zaten emme kaka yapma gaz çıkarma dışında bir aktivitesi de yok. Kucağa Alışacak tabi diyorum. Tabi kolik bebek ne demek bilmiyrlar.
Sanki birisind al sen bak demişim gibi. Çok dertliyim, millete cevap vermeyince içimde patlıyor

Kimse kaka yaparken altı açık olmasını istediğine inanmıyordu. Yarı kırk mevlüdi yaptık. Herkes orada gördü, gaz çıkımı var. Kıvranıyor, ama . Bez temiz, açılımca hopp yapıyor.
Ay bir de mevlütte alt açma işini yapan kuzenimi resmen kakaya buladı. Taaa bir metredem fszla olam duvara kadar sıçrattı:) olay oldu :)

Ben kendi bırakana kadar cekmiyodm ama bakyrm yutkunmayi birakms boş boş ağzını oynatiyo elimle memeyi skyrm yutmazsa cekyrm ağzından

[QUOTocolate19, post: 45576956, member: 696953"]Ayni gun dogum yapmisiz gozun aydin canim allah anali babali buyutsun[/QUOTE]
Amin canım senin bebisinde sağlıklı uzun ömürlü olsun. Bizim ne zaman çıkacak tam olarak ben karıştırıyorum

Canım kaç gunluksunuz bizde ilk 25 gün günde 6 kere felan kaka yapyodk hatta her actgmda kaka oluyodu bezde bide yine bu on sütu daha çok emiyosa oda daha çok kaka yapmasının nedeni

[QUOTocolate19, post: 45576956, member: 696953"]Ayni gun dogum yapmisiz gozun aydin canim allah anali babali buyutsun
Amin canım senin bebisinde sağlıklı uzun ömürlü olsun. Bizim ne zaman çıkacak tam olarak ben karıştırıyorum[/QUOTE]
Carsamba cikoyor canim kirkimiz

S
[QUOTocolate19, post: 45576956, member: 696953"]Ayni gun dogum yapmisiz gozun aydin canim allah anali babali buyutsun
Amin canım senin bebisinde sağlıklı uzun ömürlü olsun. Bizim ne zaman çıkacak tam olarak ben karıştırıyorum[/QUOTE]
Sali ayin 15 inde cikiyo kirkimiz

Canım ben de ağzında anne sütü kalması gerekir diye biliyorum o dilinin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor ve pamukçuğu engelliyor diye okumuştum. Ama mamadan sonra verilebilir istenirse.
Bize de hemsire az su verin demisti dr da emdikten sonra gerekli degil ama pamukcugu engellemesi icin arada verin demisti

Canım kaç gunluksunuz bizde ilk 25 gün günde 6 kere felan kaka yapyodk hatta her actgmda kaka oluyodu bezde bide yine bu on sütu daha çok emiyosa oda daha çok kaka yapmasının nedeni
29 günlüğüz.
Normalde göğüs ucumu yumuşatmak için sağıp veriyordum. Gene kaka durumu aynıydı. Bu sefer daha da dikkat edicem

Canım ınsallah bızımkıde o kadar alır. Sen mama verdınmı hıc
Doktor 260gr aldığı kontrolde mamaya başla mutlaka dedi aldım ama bir haftada 6-7 kez verdim o haftanın son iki günü emzirme kampı uyguladım biberona hemen alışmaya başlamıştı çünkü birde bazen emdikten sonra çok az kusuyordu ama mamayı fışkırtıyordu bebeğim hatta bi doktor reflü dedi ama mamayı kesince kusmalar azaldı inşallah seninkide almıştır canım

MaqameT ilknurrr22

Bu aralar gunduzleri kendisi2.5 saate bir uyaniyor
gece de değişiyor 9 dan sonra gece 2ye kadar uyumuyor sonra emzirip uyutuyorum 6 da ben kaldiriyorum

bugün doktor kontrolumuz vardi
800 gr almışız 1 ayda simdilik bir sıkıntı yok
eger uyanmazsa 6 saate kadar uyandirma dedi
dedim 15 20 dk tek emiyor bu yeter mi
6 saate kadar yeter, sütünü kaliteli olsun yeter
ama gece 50 cc mama verebilirsin dedi

Bebegin 1 ayda mi 260 gr aldi cnm

Masaallah cnm bir aylik mi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…