Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
ahh yavrum yaa sütüm neden yetmiyor sana
emzirdim 2,5 saat sonra kendisi uyandı 35 dk emdi
ama 15 dk deli gibi ağladı mama yaptım 100 cc verdim
pofff nasıl içti ve hemen uyudu
anne çayı diye bi çay aldım bu akşam başladım bakalım ne olacak
Seviyo ama bu seferde ona alscakİşte alıştırma canım doktor bana sana da yazık çok çabuk alışır zor vazgeçerler dedi ayakta hafif salla belki seninki de sever
Evet dun gece 6 saat uyuyan kizim bu gece daha gozunu kirpmayarak anasini perisan ettisuan saa t 5 ve en son care ayakta salliyorum el kadar bebeyi
Hangi beze gectin? Benim bebekte de ayni sotun var. su an premium care kullaniyorum ama pisigi gecmiyor.
çok geçmiş olsun canım off ya kıyamam okurken bile bi tuhaf oldum.Allah yardımcın olsun,dualarım seninle...Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
benim de bı arkadaşımın bebeğinin ciğerine süt kaçtı ve hastanede uzun süre yattı,şimdi çok iyi.lütfen endişelenme bebeğin çok iyi olacak.hepimiz anneyiz ve en ufacık bir rahatsızlıkları bile bizi üzüyor seni çok iyi anlıyorum.pozitif ol,bebeğinin sana ihtiyacı var.dualarım seninle canım.Keske kuzum yanimda evimde olsada uyumas aglasa.onu yogun bakima aldilar ben eve geldim..nekadar sakin olmaya calussamda cok zor..herhangi net bi sebepte yok .gribal enfekdiyon icin gittik..gungectikce halsizlesti ve emmedi..cigere sut kacmis olabilir dediler bildigim bu..nolur dua edin iyi seyler soyleyin icim rahatlasin..Rabbim tum bebisleri annelerine ve benim kuzumu bana bagislasin
Cnm gerildin herhalde bu kv nin gelme mevzusundan ondan azalmistr sütün
Takma ya senin cennet kokulun var birseyleri kafaya takip sinir oldukca o masum yavrucaklara da istemsiz zarar dokunuyor.
Kv dene gelince hani saglik soz konusu oldgu icin sik disini derim.sonucta annesi esinin.sen ne kadar anlasamasan da esin icin cok kiymetli anne yani.birak yapsin evlatligini.goruyorsun bir evlat kolay yetsmiyo annelik cok zor hakları odenmez.evet kv delerin cogu problem ama ne yapcan bizler icin oyle tabi ama ogullarinin anneleri sonucta.sabirli olmakta fayda var.oglusa odaklan dert etme.gececek elbet
Seni emdikten sonra 100cc emmiş olması çok değil mi yaa
Her çocuk bir olmaz tabi ama bizimki memeden 80-90 civarında rmiyor diye tahmin ediyorum.
İştahlı çocuk olacak sninki
Ayy ek gıdaya geçince sen onu yedi bunu yedi derken ben kaşıkla peşinden koşucam benxeeee
Canım bizde var buemiyor uyuyor yatırıyorum kısa uyuyor doymadıgını anlıyorum ama 30-60 cc arasında yapıyorum genelde onu tam olarak bitirmeden uykuya dalıyor uzun uyuyor uzun dedıgım taş catlasın 3 saat daha 3 saati askın uykumuz olmadı.. Hergun degıl bazı gunler böyle oluyor bende haftada 3-4 gun uyumadıgı Zaman mama verıyorum.. sütüm göründüğü kadarıyla fosur foşur akıyor ama bebeğimemi yetmıyor yoksa yeteri kadar guclu emmiyormu göguslerim tam anlamıyla boşalmıyor sürekli dolu hissediyorum bu sabah o emerken ben göğsüme masaj yaptım sağar gibi baya yumusattım kızı da uyutmadım iyice emsin diye baktm derin uykuya daldı hala uyuyor. Doyduğunu uyuma seklınden anlıyorum eger gözleri oynuyorsa yarı uyanık gibiyse doymamış içi geçmiş oluyor ama nefesını bile hissettirmeden baya dalgın bir uykusu var ki o işte doydum demek oluyor ne yapmalı ? Sorun süttemi bebeğin yeterince emmiyor olmasımı bunu Nasıl anlayacağız??
Açina, şimdiki Asena isminin Öz Türkçesi. Türk mitolojisinde Türeyiş destanındaki kurdun ismi ayrıca dişi kurt, kurt soylu demek oluyor. :)Ooo ben kaç kez salladimuyusun da diyorsun bir zaman sonra. Biz de beşikte sallaniyiruz. Altını alırken uykusu kaçtı ve hiç uyumaya niyeti yok
Acina ne demekti?
Gokturkte çok guzel
Ahh cnm insallah bizde doneriz..bugun daha iyi dedi dr antibiyotik basladik 6 7 gun daha burda dedi..akcigerinde sut te yok dedi neden skisti bilmiyoruz durup dururken..yarin daha net bilgi aliriz insallah..Allahim sagligina kavistursunCanım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bizde dün çıktık hastaneden. Akciğerine süt kaçırdı ve hastaneye yattık. Antibiyotik ve ventolin verildi. Çok şükür şimdi ewdeyiz sdc antibiyotiğe devam ediyoruz.
Ben de bugun hıc uymadım, yatırdım 1 saat olmadan uyandı ya gazı vardı ya altını kırlettı ya doymadı derken mahvoldum ben de bu geceBir gunleri bir günlerini tutmuyor canım dun gece 2 kere uyandım emzirdim. Bu gece 4 E kadar hıc uyumadı nerdeyse sonrasında da kısa kısa daldı uyandı daldı uyandı babasıyla perişan olduk hep ayaktaydık
Gecmıs olsun canım baya uzun yatacakmıs, akcıgere sut kacması nasıl oluyormus canım ılk defa duydumAhh cnm insallah bizde doneriz..bugun daha iyi dedi dr antibiyotik basladik 6 7 gun daha burda dedi..akcigerinde sut te yok dedi neden skisti bilmiyoruz durup dururken..yarin daha net bilgi aliriz insallah..Allahim sagligina kavistursun
canım gecmıs olsun, akcıgerıne nasıl sut kacmıs neden olurmusCanım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bizde dün çıktık hastaneden. Akciğerine süt kaçırdı ve hastaneye yattık. Antibiyotik ve ventolin verildi. Çok şükür şimdi ewdeyiz sdc antibiyotiğe devam ediyoruz.
canım bu kadar takmaya gerek yok sut yoksa senın ıcmenle yemenle artmıyosa daha ne yapacaksın. sen olanı sag ver cunku az geldıgı ıcın dedıgın gıbı sınırlenır. Sen ınatla 3 saate bır sag bence, 20-30cc bıle cıksa ver onu cunku suttekı koruyucu maddeler hıcbıseyde yok, ben o kadar takmıyor emdı emmedı dıye, emmezse hep sagıp verırım en az 3-4 ay anne sutumden faydalansın bana yeter.aynen öyle canım bu iş öyle tuhaf bişiki başına gelen anlar sadece.
dediğim gibi 40 takla atsamda sütüm yok yok. mecburen mama verdik sarılık olacaktı. 10 yükseldi sonra düştü şükür. bebekte emdi ama gelmiyor emdikçe gelir sözü hikaye yani. gelmeyince sinirden yıkıyor ortalığı. hala devam ediyorum çalışmalara hala yeni şeyler bulup içiyorum ama yok. annemde artık takma diyor kilosu iyi gelişimi iyi. bende anne sütü alamamışım annemin sütü varmış ama ben emmemişim bu kezde. nasip olarak bak diyor. bende artık takmamaya çalışıyorum ne yapayım. stresten diyorlar neyin stresini yapıyorum onuda anlamış değilim. valla şaştım kaldım ben bu işe. millete ne meme varmış :) bir gmemeden 100 ml süt valla şaşıyorum. yediğimiz önümüzde çeşit çeşit millet yiyecek ekmek bulamıyor yinede sütü var. Allah arttırsın ama bu iş nasip işi sanırım canım. bizede bu düştü. kuvezde anneden ayrı yada çeşitli hastalığa sahip bebişler var. bende artık şükür bebeğim iyi mamalar kaliteli deyip durumu kabullendim. sağlık olsun canım sende takma. etraf hep konuşur konuşur...
Canim nasıl emizdirmeyi önerdi doktorun?:) olsun ben anladım okurken bana cevap verdiğini canım. Aynı benim oğlum gibi işte ama benimki tam doymadığında yapıyor onu yoksa gözler muhakkak gidiyor canım gaz cıkarırken acılıyor bazen cıkarmadan koyayım diye deniyorum ya uyanıyor ya da gazdan gözünğ açıyor çok sabır gerektiren bi durum bizimki hep agzım boş kalmasın istiyo çok obur
Canım benim iflahımı kurutuyo resmen dün gece ilk yaşadım bende daha oyle yaşayabileceğimi sanmıyorum inan :) ne yemek yiyebiliyorum sayesinde ne evle eşimle ilgilenebiliyorum alıştırma diyorlar ben meraklı değilim ki durmuyor işte.. 2 gündür ama karnının tok oldugunu anlayınca az eglendirip sallıyorum hafif malesefartık anca öyle uyuyo güzel bi de maşallah gaz ilacı işe yaradı hoş gazını ben çıkartıyorum yine ama artık agrısını mı aldı ne yaptıysa uyku sırasında sakin uyuyo ıkınmalarda kesildi sadece her sabah dolu dolu yapar o zaman ıkınıyo aynı saatte. Doktorun emzirme önerisi işe yaradı daha sakin artık. Seninkinin uyuyacagı yokmuş ama :)
Canim doktorun nasıl emizdirmeyi önerdi sana?:) olsun ben anladım okurken bana cevap verdiğini canım. Aynı benim oğlum gibi işte ama benimki tam doymadığında yapıyor onu yoksa gözler muhakkak gidiyor canım gaz cıkarırken acılıyor bazen cıkarmadan koyayım diye deniyorum ya uyanıyor ya da gazdan gözünğ açıyor çok sabır gerektiren bi durum bizimki hep agzım boş kalmasın istiyo çok obur
Canım benim iflahımı kurutuyo resmen dün gece ilk yaşadım bende daha oyle yaşayabileceğimi sanmıyorum inan :) ne yemek yiyebiliyorum sayesinde ne evle eşimle ilgilenebiliyorum alıştırma diyorlar ben meraklı değilim ki durmuyor işte.. 2 gündür ama karnının tok oldugunu anlayınca az eglendirip sallıyorum hafif malesefartık anca öyle uyuyo güzel bi de maşallah gaz ilacı işe yaradı hoş gazını ben çıkartıyorum yine ama artık agrısını mı aldı ne yaptıysa uyku sırasında sakin uyuyo ıkınmalarda kesildi sadece her sabah dolu dolu yapar o zaman ıkınıyo aynı saatte. Doktorun emzirme önerisi işe yaradı daha sakin artık. Seninkinin uyuyacagı yokmuş ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?