2016 Şubat Anneleri

Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldum kaç yerden iğne yaptılar anlatamam

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bebeklerin damarları malesef saç telinden inceler o yüzden çok zor bulunur. Birde hangi renk iğneyle deniyorlar. Sarı mı mor mu ?

Canım bizde var bu emiyor uyuyor yatırıyorum kısa uyuyor doymadıgını anlıyorum ama 30-60 cc arasında yapıyorum genelde onu tam olarak bitirmeden uykuya dalıyor uzun uyuyor uzun dedıgım taş catlasın 3 saat daha 3 saati askın uykumuz olmadı.. Hergun degıl bazı gunler böyle oluyor bende haftada 3-4 gun uyumadıgı Zaman mama verıyorum.. sütüm göründüğü kadarıyla fosur foşur akıyor ama bebeğimemi yetmıyor yoksa yeteri kadar guclu emmiyormu göguslerim tam anlamıyla boşalmıyor sürekli dolu hissediyorum bu sabah o emerken ben göğsüme masaj yaptım sağar gibi baya yumusattım kızı da uyutmadım iyice emsin diye baktm derin uykuya daldı hala uyuyor. Doyduğunu uyuma seklınden anlıyorum eger gözleri oynuyorsa yarı uyanık gibiyse doymamış içi geçmiş oluyor ama nefesını bile hissettirmeden baya dalgın bir uykusu var ki o işte doydum demek oluyor ne yapmalı ? Sorun süttemi bebeğin yeterince emmiyor olmasımı bunu Nasıl anlayacağız??

Pekmez sevmem süt olsun diye bu üzüm pekmezi ve maya ile karıştırıp yiyorum..kardeşin ne şekerli bir yemek kaşığı olsa hadi neyse de yarım çay bardağı..
Çok kötü yaaa inşallah ise yarar..

Birde kilo yapmasını bu pekmez hergun icersen

Evet dun gece 6 saat uyuyan kizim bu gece daha gozunu kirpmayarak anasini perisan etti suan saa t 5 ve en son care ayakta salliyorum el kadar bebeyi

Bir gunleri bir günlerini tutmuyor canım dun gece 2 kere uyandım emzirdim. Bu gece 4 E kadar hıc uyumadı nerdeyse sonrasında da kısa kısa daldı uyandı daldı uyandı babasıyla perişan olduk hep ayaktaydık

benim de bı arkadaşımın bebeğinin ciğerine süt kaçtı ve hastanede uzun süre yattı,şimdi çok iyi.lütfen endişelenme bebeğin çok iyi olacak.hepimiz anneyiz ve en ufacık bir rahatsızlıkları bile bizi üzüyor seni çok iyi anlıyorum.pozitif ol,bebeğinin sana ihtiyacı var.dualarım seninle canım.

yok genelde olmayan bi sütüm var malesef,
3 gündür deli gibi hoşaf - su içiyorum birde anne çayı aldım bakalım ne olacak
---
annesine yardım etsin baksın hersey yapsın
ama benim tuttup daha oturmadığım müşterilerimin gelip gideceği evide
anne bi sene oturabilirsin biz sadece hafta sonu kullanırız demesin hayırlısı diyorum :)

sanmıyorum obur olacağını kilo alımıda az :)
ilk 5 dk colk colk emiyor sonrası 2 em 3 dur modunda

bende sürekli vermiyorum mamayı,
sadece geceleri cok ağlıyorsa ve iç sesim bu cocuk doymadı diyorsa mama yapıyorum
genelde 50 cc veririm, bu kez kocam hazırladı 100 yapmış :) onuda içmiş kuzum
emziirene kadar göğüslerim taş gibi, sonra emince pamuğa dönüyor
doyunca da az mızmızlanıp dalıyor uykuya
ama dediğin gibi sorun süttemi bebeğin yeterince emmiyor olmasımı bilemedim yani

Uyumuyor uyumuyor ya ne yapsam uyumuyor suan mozart dinliyor hele sukur kapatti gozunu ama hala kipirdiyor dun geceden beridir bizi perisan eden bebegim 2 saattir ayagimda guya hic sallamiyacaktim afili hallerim sanki eskiler cok mutluydu sallarken ah kafam ah isin rengi goruldugu gibi degilmis a dostlar babamiz gozunu kirpmadan ise gitti

Ooo ben kaç kez salladim uyusun da diyorsun bir zaman sonra. Biz de beşikte sallaniyiruz. Altını alırken uykusu kaçtı ve hiç uyumaya niyeti yok
Acina ne demekti?

Gokturkte çok guzel
Açina, şimdiki Asena isminin Öz Türkçesi. Türk mitolojisinde Türeyiş destanındaki kurdun ismi ayrıca dişi kurt, kurt soylu demek oluyor. :)

Ahh cnm insallah bizde doneriz..bugun daha iyi dedi dr antibiyotik basladik 6 7 gun daha burda dedi..akcigerinde sut te yok dedi neden skisti bilmiyoruz durup dururken..yarin daha net bilgi aliriz insallah..Allahim sagligina kavistursun

Ya kızlar bende bir gariplik var aşırı derecede unutkanlık başladı, kısa süreli ama sık sık baş ağrılarım oluyor. Bazen ellerimde kollarımda uyuşma ve hissizlik oluyor. Dün gecede tüm vücudumda uyuşma oldu 20 saniye kadar sürdü. Bir de bazen yine saniyelik olarak oturduğum yerde kendimi başka yerdeymiş gibi hissediyorum evdeyim evde olduğumunun farkındayım ama ev o sırada başka bir eve dönüşüyor sanki. Konuşmalarımda gariplik var dilim çok sürçmeye başladı ve kelimeleri yutuyorum konuşurken. Görme bozuklukları başladı az çok, büyük küçük kavramını bile karıştırır oldum iki aynı şeyin hangisi büyük hangisi küçük ayırt edemiyorum bazen. Bütün bunlar neden oluyor olabilir sizce.

Bir gunleri bir günlerini tutmuyor canım dun gece 2 kere uyandım emzirdim. Bu gece 4 E kadar hıc uyumadı nerdeyse sonrasında da kısa kısa daldı uyandı daldı uyandı babasıyla perişan olduk hep ayaktaydık
Ben de bugun hıc uymadım, yatırdım 1 saat olmadan uyandı ya gazı vardı ya altını kırlettı ya doymadı derken mahvoldum ben de bu gece

Ahh cnm insallah bizde doneriz..bugun daha iyi dedi dr antibiyotik basladik 6 7 gun daha burda dedi..akcigerinde sut te yok dedi neden skisti bilmiyoruz durup dururken..yarin daha net bilgi aliriz insallah..Allahim sagligina kavistursun
Gecmıs olsun canım baya uzun yatacakmıs, akcıgere sut kacması nasıl oluyormus canım ılk defa duydum

Kocama tahammülum kalmadı artık. Bir insan bu kadar mi vurdumduymaz olur. Bebeği sadece sevmede var başka turlu yok. Arada beşiği sallae vs. Annem vardı annesi var şimdide umrunda olmuyor. Bebek ağlayıp duruyor ilk defa böyle oldu ne yapcagimi bilmiyorum. Hiç bağırarak aglamazdi susturamaadim (

canım gecmıs olsun, akcıgerıne nasıl sut kacmıs neden olurmus

canım bu kadar takmaya gerek yok sut yoksa senın ıcmenle yemenle artmıyosa daha ne yapacaksın. sen olanı sag ver cunku az geldıgı ıcın dedıgın gıbı sınırlenır. Sen ınatla 3 saate bır sag bence, 20-30cc bıle cıksa ver onu cunku suttekı koruyucu maddeler hıcbıseyde yok, ben o kadar takmıyor emdı emmedı dıye, emmezse hep sagıp verırım en az 3-4 ay anne sutumden faydalansın bana yeter.

Canim nasıl emizdirmeyi önerdi doktorun?
Canim doktorun nasıl emizdirmeyi önerdi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…