2016 Şubat Anneleri

Cnm sezaryenle mi dogum yaptin

şimdi lohusalık dönemim 30cü gün
sarımsı kahvemsi su geliyor ve hafif kokulu
normal mi
bu ne zaman bitecek ben çok sıkıldım

Normal doğum yaptım ama.
Bence vücuttaki Bi çok değer değişti bide şimdi emzirme vücudumuzdan gidiyor bir sürü değer bence birşeyler eksikliğinde oluyordur vitamin mineral falan Bide uyku düzeni falanda değişti ilaç falan kullanıyorsan yan etkilerine bak belki ondandır ama Bi doktora da görün ama evham yapma nette ki bilgilere de çok itibar edip moralini bozma..

Yav meğer herkes bebek bakım konusunda kadınlı erkekli Uzmanlık yapmış da bunu ben maalesef bebeğim olunca öğreniyorum.kendi kültürümden soğudum 1 buçuk aydır yemin ederim.bu kadar bilgin vardı da ben niye şimdiye kadar bilmiyordum ki...
Kv nin eltisinin bebeği ile bizim aramızda 2 ay var.kayınpederim,kayınvalidemin yapmadığı kaynanalığı yapıyor.kıyas kıyas kıyas...bebeğim zayıfmış,niye zayıfmış,odanın kapısını kapatmamalıymışım,bebek bağırsa da yanına gidip ilgilenmicekmişim,kendi oyalanmayı bilmeliymiş,yere battaniye atacakmışım o öyle oyalanacakmış yerde onun üstünde,onlar hiç mama vermemiş( bir annenin en hassas noktası) hem de hiç vermemiş :) 2 gün kaldılar ama canıma tak dedi.o bebek daha kiloluymuş...o bebeğiyle konuşurmuş( benim konuştuğumu görecek kadar yaşadın mı ki burda benle ) ben de konuşmalıymışım...
Bir bebek istedim ya bir evlat...hayatıma musallat olup içine edin demedim ki...bebek bakımında herkes bir yerlerden başladı ki ben herşeyiyle yapmaya çalışıyorum tıpkı burdaki anneler gibi...altına Islak mendil değmiyor benim çocuğumun da pamuklarla siliyorum hala...çok sinir oldum neyse...

Bir gunleri bir günlerini tutmuyor canım dun gece 2 kere uyandım emzirdim. Bu gece 4 E kadar hıc uyumadı nerdeyse sonrasında da kısa kısa daldı uyandı daldı uyandı babasıyla perişan olduk hep ayaktaydık
Off sorma hemde ne perisanlik birde benim buyuk kizin damari tuttu uyu diyorum yok uyumaz 3 e kadar agladi o da tam delirmelik evin icinde aglayanlar bagiranlar cagiranlar

Kızlar benim kızım 3 şubat doğumlu 5 haftalık şu zamana kadar sürekli babası ve ben kendisiyle konuştuk gülerek yüzüne baktık hep.. 3 gündür kızım sesler çıkarıp gülüyor babasını tanıyo telefonda görünce gülüyo ses çıkaran oyuncaklara dönüyo dinliyo ağlarken bile susuyo bakıyo.. Çok mutlu oluyorum :)) sizin bebeklerin gelişimi ne durumda??

Hepimiz aynı durumdayız hele şu ağlasın bırak kucağına alma dediler mi sinir oluyorum çocuğun sana ihtiyacı var kokuna sarılmana cahil cahil konuşuyorlar işte valla ben he deyip geçiyorum yine bildiğim gibi yetiştiriyorum sen de öyle yap :)

merhaba anneler hepimizin derdi aynı kaka, emme, uyku vs.. benim kızım da bugün 36 günlük oldu. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Dün alışveriş merkezine gittik asansörde palyaço ile karşılaştık kızımı sevdi. O bile 40 ı çıktı mı diye sordu 40 çıkınca ne olacak merak ediyorum.

Benim kız kakasını 3 günde bir yapıyor doktor normal dedi. Yüzünde küçük küçük sivilce benzeri şeyler var alerji olabilir dedi o da normalmiş. Süt değmiş diyen de var sütle sil iyi gelir diyen de var artık bu teyzeler canıma yetti tatlı ye tatlı süt yapar diyen komşu teyzeee, doktorum tatlıdan uzak dur dedi bilgin olsun
Bizde durumlar böyle kızlar, sizleri takipteyim. Bebiş resmi koyanlar maşallah hepsi çok şirin, bu da benim miniğim

Ilaç kullanmıyorum bana da uykusuzluktan yorgunluktan oluyor gibi geliyor. Gece uykum bozuldu zaten gündüz de istesem de uyuyamıyorum bakalım haftaya gideceğim doktora. Tek sıkıntım bir şey çıkar da ilaç kullanmak zorunda kalırsam emziremem diye korkuyorum.

3270 gram 50 cm doğmuştu kızım, şuan 56 cm 4400 gram olmuş. Günde 1 ya da 2 kez 60 cc mama veriyorum. Çünkü sürekli emip memeyi boşaltıyor, doymadığı zamanlarda vermek durumunda kalıyorum.

Benimkininde 40 ı yarın çıkıyor.. Benim bebeğim ilk günler çok sık yapıyordu ama şimdi 1.5-2 günde bir sanırım tam takip etmedim ama baya 2-3 bez toplu şekilde yapıyor :)) alerjiler benimkinde de var bazen çok artıyo ensesi kafasının içine kadar bugün de kulak arkasını fark ettim baya pütür pütür olmuş :/ ama çok kişide oluyormuş o yüzden geçmesini bekleyeceğiz artık..

bizimde kırkimiz çarşamba çıkıyor:)
KirkimiZ da insallah sağlıkla çıkacağız hastaneden bizde çarşamba günü[/QUOTE]
inşallah canım benim cook geçmiş olsun enfeksiyon mu vardı yanlış mı hatırlıyorum! ayin kaçında doğum olmuştu canm ben yanlış hesapladim benim perşembe :) anneme göre çarşamba:)

aynı bizi anlatmışsın canım. Başlarda her açtığımız bez kakalı çıkıyordu bizim de. Evet o alerjiler oluyormuş sebebi belli değil sanırım. Bunun için bişey kullanıyor musun?

Bu kirk inanci dinimizde yok arkadaslar bizim dinimizde 40 gun sonra kanaman olsada ibadetlerini yerine getirebilirsin diye 40 gun denilmos onun disindaki hersey yahudilikteki vaftiz inancindan geliyor

Bu kirk inanci dinimizde yok arkadaslar bizim dinimizde 40 gun sonra kanaman olsada ibadetlerini yerine getirebilirsin diye 40 gun denilmos onun disindaki hersey yahudilikteki vaftiz inancindan geliyor
40 taş toplayıp suya koyma gibi şeyler de dimi geçenlerde gelen komşu teyze 40 ında öyle yap diyor sonra da o suyu eve serpiştirecekmişiz en son da kapıdan dışarı doğru saçacakmışız 40 uçup gidecekmiş

Hayır canım yüzüne süt surme o eskilerin cahilligi süt bebeğe alerji yapablr ben farkettm çok çikolata yediğim zaman eğer sutum gelrse yüzüne kizaryo

Ne kirkmis arkadas tas topla serp eve kimisine gore 40 tas su dok komik yaa hic bir kitapta yazmiyor bile komikkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…