- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Açina, şimdiki Asena isminin Öz Türkçesi. Türk mitolojisinde Türeyiş destanındaki kurdun ismi ayrıca dişi kurt, kurt soylu demek oluyor. :)
Ya kızlar bende bir gariplik var aşırı derecede unutkanlık başladı, kısa süreli ama sık sık baş ağrılarım oluyor. Bazen ellerimde kollarımda uyuşma ve hissizlik oluyor. Dün gecede tüm vücudumda uyuşma oldu 20 saniye kadar sürdü. Bir de bazen yine saniyelik olarak oturduğum yerde kendimi başka yerdeymiş gibi hissediyorum evdeyim evde olduğumunun farkındayım ama ev o sırada başka bir eve dönüşüyor sanki. Konuşmalarımda gariplik var dilim çok sürçmeye başladı ve kelimeleri yutuyorum konuşurken. Görme bozuklukları başladı az çok, büyük küçük kavramını bile karıştırır oldum iki aynı şeyin hangisi büyük hangisi küçük ayırt edemiyorum bazen. Bütün bunlar neden oluyor olabilir sizce.
Bizimkide uyutmadiBen de bugun hıc uymadım, yatırdım 1 saat olmadan uyandı ya gazı vardı ya altını kırlettı ya doymadı derken mahvoldum ben de bu gece
Normal doğum yaptım ama.Cnm sezaryenle mi dogum yaptin
Bence vücuttaki Bi çok değer değişti bide şimdi emzirme vücudumuzdan gidiyor bir sürü değer bence birşeyler eksikliğinde oluyordur vitamin mineral falan Bide uyku düzeni falanda değişti ilaç falan kullanıyorsan yan etkilerine bak belki ondandır ama Bi doktora da görün ama evham yapma nette ki bilgilere de çok itibar edip moralini bozma..Normal doğum yaptım ama.
Off sorma hemde ne perisanlikBir gunleri bir günlerini tutmuyor canım dun gece 2 kere uyandım emzirdim. Bu gece 4 E kadar hıc uyumadı nerdeyse sonrasında da kısa kısa daldı uyandı daldı uyandı babasıyla perişan olduk hep ayaktaydık
Hepimiz aynı durumdayız hele şu ağlasın bırak kucağına alma dediler mi sinir oluyorum çocuğun sana ihtiyacı var kokuna sarılmana cahil cahil konuşuyorlar işte valla ben he deyip geçiyorum yine bildiğim gibi yetiştiriyorum sen de öyle yap :)Yav meğer herkes bebek bakım konusunda kadınlı erkekli Uzmanlık yapmış da bunu ben maalesef bebeğim olunca öğreniyorum.kendi kültürümden soğudum 1 buçuk aydır yemin ederim.bu kadar bilgin vardı da ben niye şimdiye kadar bilmiyordum ki...
Kv nin eltisinin bebeği ile bizim aramızda 2 ay var.kayınpederim,kayınvalidemin yapmadığı kaynanalığı yapıyor.kıyas kıyas kıyas...bebeğim zayıfmış,niye zayıfmış,odanın kapısını kapatmamalıymışım,bebek bağırsa da yanına gidip ilgilenmicekmişim,kendi oyalanmayı bilmeliymiş,yere battaniye atacakmışım o öyle oyalanacakmış yerde onun üstünde,onlar hiç mama vermemiş( bir annenin en hassas noktası) hem de hiç vermemiş :) 2 gün kaldılar ama canıma tak dedi.o bebek daha kiloluymuş...o bebeğiyle konuşurmuş( benim konuştuğumu görecek kadar yaşadın mı ki burda benle ) ben de konuşmalıymışım...
Bir bebek istedim ya bir evlat...hayatıma musallat olup içine edin demedim ki...bebek bakımında herkes bir yerlerden başladı ki ben herşeyiyle yapmaya çalışıyorum tıpkı burdaki anneler gibi...altına Islak mendil değmiyor benim çocuğumun da pamuklarla siliyorum hala...çok sinir oldum neyse...
Ilaç kullanmıyorum bana da uykusuzluktan yorgunluktan oluyor gibi geliyor. Gece uykum bozuldu zaten gündüz de istesem de uyuyamıyorum bakalım haftaya gideceğim doktora. Tek sıkıntım bir şey çıkar da ilaç kullanmak zorunda kalırsam emziremem diye korkuyorum.Bence vücuttaki Bi çok değer değişti bide şimdi emzirme vücudumuzdan gidiyor bir sürü değer bence birşeyler eksikliğinde oluyordur vitamin mineral falan Bide uyku düzeni falanda değişti ilaç falan kullanıyorsan yan etkilerine bak belki ondandır ama Bi doktora da görün ama evham yapma nette ki bilgilere de çok itibar edip moralini bozma..
Benimkininde 40 ı yarın çıkıyor.. Benim bebeğim ilk günler çok sık yapıyordu ama şimdi 1.5-2 günde bir sanırım tam takip etmedim ama baya 2-3 bez toplu şekilde yapıyor :)) alerjiler benimkinde de var bazen çok artıyo ensesi kafasının içine kadar bugün de kulak arkasını fark ettim baya pütür pütür olmuş :/ ama çok kişide oluyormuş o yüzden geçmesini bekleyeceğiz artık..merhaba anneler hepimizin derdi aynı kaka, emme, uyku vs..benim kızım da bugün 36 günlük oldu. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Dün alışveriş merkezine gittik asansörde palyaço ile karşılaştık kızımı sevdi. O bile 40 ı çıktı mı diye sordu 40 çıkınca ne olacak merak ediyorum.
Benim kız kakasını 3 günde bir yapıyor doktor normal dedi. Yüzünde küçük küçük sivilce benzeri şeyler var alerji olabilir dedi o da normalmiş. Süt değmiş diyen de var sütle sil iyi gelir diyen de var artık bu teyzeler canıma yettitatlı ye tatlı süt yapar diyen komşu teyzeee, doktorum tatlıdan uzak dur dedi bilgin olsun
Bizde durumlar böyle kızlar, sizleri takipteyim. Bebiş resmi koyanlar maşallah hepsi çok şirin, bu da benim miniğim
KirkimiZ da insallah sağlıkla çıkacağız hastaneden bizde çarşamba günü[/QUOTE]bizimde kırkimiz çarşamba çıkıyor:)
aynı bizi anlatmışsın canım. Başlarda her açtığımız bez kakalı çıkıyordu bizim de. Evet o alerjiler oluyormuş sebebi belli değil sanırım. Bunun için bişey kullanıyor musun?Benimkininde 40 ı yarın çıkıyor.. Benim bebeğim ilk günler çok sık yapıyordu ama şimdi 1.5-2 günde bir sanırım tam takip etmedim ama baya 2-3 bez toplu şekilde yapıyor :)) alerjiler benimkinde de var bazen çok artıyo ensesi kafasının içine kadar bugün de kulak arkasını fark ettim baya pütür pütür olmuş :/ ama çok kişide oluyormuş o yüzden geçmesini bekleyeceğiz artık..
Bu kirk inanci dinimizde yok arkadaslar bizim dinimizde 40 gun sonra kanaman olsada ibadetlerini yerine getirebilirsin diye 40 gun denilmos onun disindaki hersey yahudilikteki vaftiz inancindan geliyormerhaba anneler hepimizin derdi aynı kaka, emme, uyku vs..benim kızım da bugün 36 günlük oldu. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Dün alışveriş merkezine gittik asansörde palyaço ile karşılaştık kızımı sevdi. O bile 40 ı çıktı mı diye sordu 40 çıkınca ne olacak merak ediyorum.
Benim kız kakasını 3 günde bir yapıyor doktor normal dedi. Yüzünde küçük küçük sivilce benzeri şeyler var alerji olabilir dedi o da normalmiş. Süt değmiş diyen de var sütle sil iyi gelir diyen de var artık bu teyzeler canıma yettitatlı ye tatlı süt yapar diyen komşu teyzeee, doktorum tatlıdan uzak dur dedi bilgin olsun
Bizde durumlar böyle kızlar, sizleri takipteyim. Bebiş resmi koyanlar maşallah hepsi çok şirin, bu da benim miniğim
40 taş toplayıp suya koyma gibi şeyler de dimiBu kirk inanci dinimizde yok arkadaslar bizim dinimizde 40 gun sonra kanaman olsada ibadetlerini yerine getirebilirsin diye 40 gun denilmos onun disindaki hersey yahudilikteki vaftiz inancindan geliyor
Hayır canım yüzüne süt surme o eskilerin cahilligi süt bebeğe alerji yapablr ben farkettm çok çikolata yediğim zaman eğer sutum gelrse yüzüne kizaryomerhaba anneler hepimizin derdi aynı kaka, emme, uyku vs..benim kızım da bugün 36 günlük oldu. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Dün alışveriş merkezine gittik asansörde palyaço ile karşılaştık kızımı sevdi. O bile 40 ı çıktı mı diye sordu 40 çıkınca ne olacak merak ediyorum.
Ne kirkmis arkadas tas topla serp eve kimisine gore 40 tas su dok komik yaa hic bir kitapta yazmiyor bile komikkk:))40 taş toplayıp suya koyma gibi şeyler de dimigeçenlerde gelen komşu teyze 40 ında öyle yap diyor sonra da o suyu eve serpiştirecekmişiz en son da kapıdan dışarı doğru saçacakmışız 40 uçup gidecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?