Sen kesinlikle temin et kalkan. Madem kelebek ile iyileşmedi.Aynen cnm gece uyanıyorum ne çarşaf kalmış nr kıyafet bekledikçe kokuyosun resmen. Bu dönem ne zaman bitcek.Süt olsa bi dert olmasa bi dert. Yaradan emziremiyorum bu sefer göğüs şişiyo ağrıdan duramıyorum. Ne doğum da ne de hamilelikte bu kadar zorlanmadım
Biz de buna başladık canım. Kaç damla ve ne zamanlar veriyorsun? İse yarıyor mu
Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
Teşekkürler çok faydalı olduKizlar faydali oldugunu dusundugum bazi bilgiler var emzirme hakkinda, sizinle paylasmak istedim :)
http://www.uykusuzanneler.com/anne-sutu/
Nasıl geçti canımBenim olmustu
Evet çok istiyorum alışsınBebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor
Eki Görüntüle 1795959 Eki Görüntüle 1795960 Eki Görüntüle 1795961 Teyzelerimiz biz huggiese geçmiştik.
vaktm varken Size fotoğraf atmak istiyorum dokusuna gerçekten bayıldım. Hatta kendime ped olarak huggies bebek bezi almayı düşünüyorum artık. Çnkü eskiden her reglimde pişik olurdum. Bu belki yapmaz
İlk foto temiz hali
İkincisi çizgisinin durumu.
Üçüncüsü ise o çizgili bezin çişli hali. Kup kuru.
Bir kar'ım yok. reklam değil tabiki amacım. Sadece her markadan numune alamyışımkz. Keşke alabilseydik görseydim. Prima care en iyisi dendi öyle başladık...
Her bez her bebeğe iyi gelmez sözünü görmüş oldum...
Haa tabi ben eski usul bez bağlamaya başladım şuara. E bebekten wc alıştırma külodu aldım. Müslin bezlerimi kesip bez yaptım
Kaynatsam iyi ama yüksek ayarda yıkıcam.
Pişik geçsin diye elimden geleninyapuyorım. Öncelikle kendi vicdanıma sonra da Kimsenin ağzına laf vermemiş oluyorum böylece :/
Haa ta ben şuan eski usul bez bağlamaya geçtim.
E bebekten wc alıştırma külodu aldım. Müslin bezlerimizi kestim bez yaptım. Üstne alıltırma külodu takıylrum. Sık sık değişiylrum.
Elimden gelen her şeyi yapıyorum.
Önce kendi vicdanıma, sonrada çok bilmiş etraftakilere karşı laf vermemiş olurum inşallah
Evet çok istiyorum alışsınvallahi mememi tanıyamıyorum artık.geçen gece yüzüstü yatayım dedim.aa dedim altımda bişey kalmış sandım ki Eşofmanın yaka bilyeleri..meğer canımı yakan göğüs uçlarımmış:) benden o kadar bağımsızlar ki artık düşün...hepsini deniyorum sırayla şimdi.chicco,avent in Çeşitleri...şimdi soothie yi sipariş ettim.tam sevemedi Hiçbirini çünkü...
Surekli meme arayincada doymuyo mu acaba dedm mama verdm onuda hiç sevmedi içince kusuyo hepsini AC oldgndan degl ya işte kuş gbi ağzını acyoBizim de öyle canım. Çok uğraşıyoruz. Bazen kiyamiyorum. Çok sınır oluyorben de bir ilaçla destekleyryim çok kötü olduğunda diye dusundum. Tesekkur ederim :)
Tamam canım sag ol. Bizim de öyleydi. Bu memeyi itme olayı birkaç gündür var. Haa yine kusuyor emdikten sonra o ayrı
Hee vallahi...ben de...söylemeyince de sinir yapıyorum ki:) iyice dolduruyorum kendimi...hele mutfakta iş yaparken :) sanki Karşımda o kişi de ben tartışıyorum:) işte bu Hayatımı zorlaştıran bişey..Aynı ben:/
Ayarım yok benimişte o uygun ses tonlulardan değilim.
Bazen cevabı veririm sonra da verdiğim cevap için gece düşünür dururum, 'keşke söylemeseydim. Aman söyledim de değişen birşey mi olacak. İnsanlık bende kalsaydı' vs vs sv
Söylesem dert söylemesem dert
ay o mama sevılcek bısey degılkıSurekli meme arayincada doymuyo mu acaba dedm mama verdm onuda hiç sevmedi içince kusuyo hepsini AC oldgndan degl ya işte kuş gbi ağzını acyo
Evettt ya işte uykuya dalmak bizde sadece sahici memeyle mümkün:) yalancı msmeyi açken alıyor.tokken diliyle itiyor.Benimki bazen tutuyor emziği bazen tutmuyor. Ben gündüzleri her memeden sonra gazını da aldıktan sonra kucağıma yatar pozisyonda veriyorum ağzına ben destek oluyorum cikartmasin diye..emiyor duruyor oynuyor kendince bir şeyler yapıyor..sonra bir viyakliyor yoruluyor herhalde omzuma alıyorum ve uyuyor..
Ama bu suremiz uykuya dalma bazen 1 saat bazen 1,5 saati buluyor...
Eki Görüntüle 1795959 Eki Görüntüle 1795960 Eki Görüntüle 1795961 Teyzelerimiz biz huggiese geçmiştik.
vaktm varken Size fotoğraf atmak istiyorum dokusuna gerçekten bayıldım. Hatta kendime ped olarak huggies bebek bezi almayı düşünüyorum artık. Çnkü eskiden her reglimde pişik olurdum. Bu belki yapmaz
İlk foto temiz hali
İkincisi çizgisinin durumu.
Üçüncüsü ise o çizgili bezin çişli hali. Kup kuru.
Bir kar'ım yok. reklam değil tabiki amacım. Sadece her markadan numune alamyışımkz. Keşke alabilseydik görseydim. Prima care en iyisi dendi öyle başladık...
Her bez her bebeğe iyi gelmez sözünü görmüş oldum...
Haa tabi ben eski usul bez bağlamaya başladım şuara. E bebekten wc alıştırma külodu aldım. Müslin bezlerimi kesip bez yaptım
Kaynatsam iyi ama yüksek ayarda yıkıcam.
Pişik geçsin diye elimden geleninyapuyorım. Öncelikle kendi vicdanıma sonra da Kimsenin ağzına laf vermemiş oluyorum böylece :/
Haa ta ben şuan eski usul bez bağlamaya geçtim.
E bebekten wc alıştırma külodu aldım. Müslin bezlerimizi kestim bez yaptım. Üstne alıltırma külodu takıylrum. Sık sık değişiylrum.
Elimden gelen her şeyi yapıyorum.
Önce kendi vicdanıma, sonrada çok bilmiş etraftakilere karşı laf vermemiş olurum inşallah
Canim Rabbim sifasini versin insallah. Cok gecmis olsun. Bi an once evinize dönsünGribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
İğrenç kokuyo içtikten sonra gazını cikaryo ya ağzı pis pis kokuyoay o mama sevılcek bısey degılkıben dun gece ıcırdım 20cc anca ıctı halbukı 60cc yapmıstım , sevmedı benımkıde. Kokusu fecı degılmı ya o mamanın
Bizim asi oldgmz gün hiç bsyimz yoktu inşallah sizdede olmaz 2. Ay aşısı kötü oluyoms 29unda gtcez korkyrm vallabiz aı olmaya gidiyoruz,
1 haftadır huysuz hiç uyumuyordu şimdi aşının üzerine daha bi huysuz olacak bakalım nasıl dayanacaz
Yalancı memeyi bizimki açken hayatta almyo bi kaç saniye emiyo süt gelmediğini anlayınca atiyo bagiryoEvettt ya işte uykuya dalmak bizde sadece sahici memeyle mümkün:) yalancı msmeyi açken alıyor.tokken diliyle itiyor.
Bizim asi oldgmz gün hiç bsyimz yoktu inşallah sizdede olmaz 2. Ay aşısı kötü oluyoms 29unda gtcez korkyrm valla
Bende molfix kullanyrm gayet iyi gece hiç degstrmyrm uyanmasin diye 6 7 saat duruyo bez gündüzde öyle 2 3 saat arasında degstryorm kaka yaptysa beklemyrm tabi hatta bazen 4 saatibile buluyo emzrmeden önce degstryorm genelde uyanmasin diyeMolfixte iyi valla..ben her memede altını değiştirmiyorum 1 değiştiriyorum 1 değiştirmiyorum..hele gece 1 kere aciyorum altını..ve ne pişik ne sızdırma.. :)) tavsiye edilir..
İlk aşıda birşey olmuyo canım. Ateş huysuzluk. İnş sendede olmazbiz aı olmaya gidiyoruz,
1 haftadır huysuz hiç uyumuyordu şimdi aşının üzerine daha bi huysuz olacak bakalım nasıl dayanacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?