2016 Şubat Anneleri

Sen kesinlikle temin et kalkan. Madem kelebek ile iyileşmedi.
Ben başta bunlarda beden mi var bu nasıl duracak memede diye takıp kuzenime sormuştum
Çok komik ve tuhaf duruyor ama başta kalkan ile çarşı pazar dolaştım da yani.
Kimse senn memeler füze gibi duruyor demedi. Yarım atlet giyiyorum fark edilmiyor
Fark edilse de umrumda değil zaten. Heryri dağıttık zaten

Chicconun kisi biraz daha uygundu. Ama tek kapaklı. O kapakta delikler var. Başta yarım göğüs pedi koyıurdum artık tam göğüs pedi kıyuyırum. Uç olmadılı için deymiyor.
Ama avent inkinde iki kapak varmış, biri delikli diğeri deliksiz.

Çıkamıyorsan, hızlı kargo konusunda webannemarket iyi ne paralar attık çöpe. Bir de bunun için, kendin için at çöpe

Biz de buna başladık canım. Kaç damla ve ne zamanlar veriyorsun? İse yarıyor mu

canım günde 5 damla veriyorum ve hep aynı saate denk getiriyorum
eşimin okuldan geldiği saate genelde uyanık oluyor 4-5 arası o zaman veriyorum
gazını cıkarıyor ama damlaya bağlı olarak mı zaten cıkarıyor mu tam bilemıyorum
ama aşırı gaz üretiyor oğlum büyük ihtimal faydası oluyor

Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur

canım benim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
inşAllah hayırlıısı ile tez cıkar evinize sağlıklı bi şekilde dönersiniz

Son düzenleme:
Bebislerinize emzik veriyor musunuz. Yine her kafadan bi ses kimi ver diyo kimi verme. Uykuya dolması için gece emzik vermeye başladım yoksa saatlerce emmek istiyor
Evet çok istiyorum alışsın vallahi mememi tanıyamıyorum artık.geçen gece yüzüstü yatayım dedim.aa dedim altımda bişey kalmış sandım ki Eşofmanın yaka bilyeleri..meğer canımı yakan göğüs uçlarımmış:) benden o kadar bağımsızlar ki artık düşün...hepsini deniyorum sırayla şimdi.chicco,avent in Çeşitleri...şimdi soothie yi sipariş ettim.tam sevemedi Hiçbirini çünkü...

Molfixte iyi valla..ben her memede altını değiştirmiyorum 1 değiştiriyorum 1 değiştirmiyorum..hele gece 1 kere aciyorum altını..ve ne pişik ne sızdırma.. :)) tavsiye edilir..

Benimki bazen tutuyor emziği bazen tutmuyor. Ben gündüzleri her memeden sonra gazını da aldıktan sonra kucağıma yatar pozisyonda veriyorum ağzına ben destek oluyorum cikartmasin diye..emiyor duruyor oynuyor kendince bir şeyler yapıyor..sonra bir viyakliyor yoruluyor herhalde omzuma alıyorum ve uyuyor..

Ama bu suremiz uykuya dalma bazen 1 saat bazen 1,5 saati buluyor...

Surekli meme arayincada doymuyo mu acaba dedm mama verdm onuda hiç sevmedi içince kusuyo hepsini AC oldgndan degl ya işte kuş gbi ağzını acyo

Hee vallahi...ben de...söylemeyince de sinir yapıyorum ki:) iyice dolduruyorum kendimi...hele mutfakta iş yaparken :) sanki Karşımda o kişi de ben tartışıyorum:) işte bu Hayatımı zorlaştıran bişey..
Mesela atıyorum kpederime deseydim ki ne demek istiyorsun baba? Sürekli bahsini açarak bazı şeylerin..ben de anneliği tadıyorum kendi yöntemlerimle...diyebilirdim...Aslında şakayla sakin uygun cevaplar versem takmıcam sonradan ama yapamıyorum ki...o an karşımdakini kırmaya kıyamıyorum ve en çok da o da üstüne bişey söyler de beni kırar korkum da oluyor.peki ben bu kadar ince düşünürken karşımdakinin nasıl hiç çekincesi olmuyor diyorum.kendime de kızıyorum.dediğin gibi insanlık bende kalsın ama ezik gibi de kalmıyım kiiii amaaaa

Surekli meme arayincada doymuyo mu acaba dedm mama verdm onuda hiç sevmedi içince kusuyo hepsini AC oldgndan degl ya işte kuş gbi ağzını acyo
ay o mama sevılcek bısey degılkı ben dun gece ıcırdım 20cc anca ıctı halbukı 60cc yapmıstım , sevmedı benımkıde. Kokusu fecı degılmı ya o mamanın

Evettt ya işte uykuya dalmak bizde sadece sahici memeyle mümkün:) yalancı msmeyi açken alıyor.tokken diliyle itiyor.

Canım pişik için lansonohun göğüs kremini denedin mi? Kızımda hafif baslamıstı bende her bezlemede yıkadım poposunu sonra ıyıce kurutup lansinoh surdum ertesi gun hc bırsey yoktu Eger aldıysan bi dene insallah iyi gelir

biz aı olmaya gidiyoruz,
1 haftadır huysuz hiç uyumuyordu şimdi aşının üzerine daha bi huysuz olacak bakalım nasıl dayanacaz

Gribal enfeksiyon dendi sonra 5 gun yattik daha kotu oldu kuzum cansiz cansizdi uyukluyodu emmiyodu..enfeksiyon cigere inmis dendi solunum skintisi varmis yogun bakimda kaliyor 3 gundur
Canim Rabbim sifasini versin insallah. Cok gecmis olsun. Bi an once evinize dönsün

ay o mama sevılcek bısey degılkı ben dun gece ıcırdım 20cc anca ıctı halbukı 60cc yapmıstım , sevmedı benımkıde. Kokusu fecı degılmı ya o mamanın
İğrenç kokuyo içtikten sonra gazını cikaryo ya ağzı pis pis kokuyo boşa aldm zaten ya sutum ywtmyo saniyodm emmeyi beceremiyomus smdi emzryorm emzrdkten sonra kalanını sagyrm 70 cc cikiyo tek memeden

Bizim asi oldgmz gün hiç bsyimz yoktu inşallah sizdede olmaz 2. Ay aşısı kötü oluyoms 29unda gtcez korkyrm valla

inşAllah canım ya, 10 dan beri ayakta, yarım saat önce uyudu nasıl uyandırcam onu bile düşünüorum
ebe arayıp cagırmazsa kıyıp uyandırmıcam götürmicem aşıya

Molfixte iyi valla..ben her memede altını değiştirmiyorum 1 değiştiriyorum 1 değiştirmiyorum..hele gece 1 kere aciyorum altını..ve ne pişik ne sızdırma.. :)) tavsiye edilir..
Bende molfix kullanyrm gayet iyi gece hiç degstrmyrm uyanmasin diye 6 7 saat duruyo bez gündüzde öyle 2 3 saat arasında degstryorm kaka yaptysa beklemyrm tabi hatta bazen 4 saatibile buluyo emzrmeden önce degstryorm genelde uyanmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…