2016 Şubat Anneleri

inşAllah canım ya, 10 dan beri ayakta, yarım saat önce uyudu nasıl uyandırcam onu bile düşünüorum
ebe arayıp cagırmazsa kıyıp uyandırmıcam götürmicem aşıya
Uyandrma canim orda uyancak nasl olsa yabancı ülkelerde emzirrken vuruyolar aşıyı öyle gormstm ne güzel keske burdada yapsalar yaparken bizimkide çok ağladı ama ateş huysuzluk olmadı çok sukur

Kizlar sütün artmasi icin pekmeze toz maya katip icin demis bi kac arkadas. Kim olduklarini hatirlayamadim. Acaba o yarim cay bardagi pekmezi bi defada mi yiyicez ki? Bi de mayalar üste cikti hep

Kizlar bebeğim gündüz 2 saatte bir emmek istiyor. Hatta bazen 1.5 saatte. YarıM saat 40 dk da memeden koparamiyorum. Memelerim dolmuyor gibi 2 saate fos fos. Doymuyor mu acaba. Geceleri de dalamuyor. Uyuyor ama.dalmiyör. inliyor hep. Gaz mi aç mi huyu mu anlamadım gitti

Kizlar sütün artmasi icin pekmeze toz maya katip icin demis bi kac arkadas. Kim olduklarini hatirlayamadim. Acaba o yarim cay bardagi pekmezi bi defada mi yiyicez ki? Bi de mayalar üste cikti hep
Canım kuru incir yesene en iyisi nasl süt yapyo canım çekti diye yedm geçen 5 tane felan gece gogslerimin ağrısından uyuyamadm o kadar emdi yine boşalmadi gogslerm gecede sagmakla uğraşmak istenedm

Kızlar göğüs kalkanı almayi düşünüyorum da ona biriken süt icirilebiliyor mu bi yerde okudum icirilemiyor yazmışlar.bir de bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanıyor beş dk uyuyor sonra uyanıyor alttan gaz yapmakta çok zorlanmaya başladı.sürekli emmek istiyor sut yok napacam ben

Gaz bence canım gaz olunca uykuya tam dalamiyolar çünkü bide sagip vermeyi dene ben yatmadan önce öyle yapyrm once emzryrm sonra sagdgim sütü veryrm daha çok uyuyo hatta bgn iki gogsumu de emzrdm bide sagdgn sütten 60 cc verdm uyandm 5 saat olms daha uyuyo uyandrdm emzrdm ama uyanmazsa bi daha uyandirmcam

büyük ihtimalle doymuyordur canım. Bazen ben de aynı durumu yaşıyorum sürekli emiyor sonra azıcık uyur gibi oluyor 5 dk sonra gözler açılıyor. 60 cc lik mama yapıyorum deli gibi içiyo sanki öncesinde emen o değil. Günde 1 ya da 2 kez mama veriyorum ben de. Sütün memeye dolmasına fırsat vermediği zamanlarda. Onun dışında da devamlı emziriyorum. Deneyerek anlayabilirsin. Karnı doyunca resmen sızıyor şapkasını eldivenleri battaniyesini fln düzeltirken ruhu duymuyor. Ama tam doymadığında azıcık bi sese hemen açıyor gözlerini

İlk aşıda birşey olmuyo canım. Ateş huysuzluk. İnş sendede olmaz

Uyandrma canim orda uyancak nasl olsa yabancı ülkelerde emzirrken vuruyolar aşıyı öyle gormstm ne güzel keske burdada yapsalar yaparken bizimkide çok ağladı ama ateş huysuzluk olmadı çok sukur

çok şükür ufak bi çığlıkla hallettik işi,
şimdi kaldığı yerden uyuyor,
gazı var onu da cıkarsa cok rahat uyuyacak bakalım :)

Bebeğimi banyo ettirdikten sonra saç kurutma makinesi açıyorum, saçlarına tutuyorum, vücuduna da uzaktan tutuyorum, giydirirken üşümesin diye... Acaba zararı olur mu? Radyasyon yayıyo ya sonuçta

Yalancı memeyi bizimki açken hayatta almyo bi kaç saniye emiyo süt gelmediğini anlayınca atiyo bagiryo
He tabii alıyor dediğim o kadar zaten :)) sinir oluyor bi de süt gelmiyor diye bir de memeyi emerken birisi ona yaklaşınca dokununca sinirleniyor.bırakın da yemeğimi yiyeyim der gibi

Ben sütümü hiç sağmıyorum sadece emziriyorum yanlış mı yapıyorum?

Sağmanın faydası ne, ilerde işe gidince süt olsun, belki yetmez diyolar, doğru mu?

Canım kuru incir yesene en iyisi nasl süt yapyo canım çekti diye yedm geçen 5 tane felan gece gogslerimin ağrısından uyuyamadm o kadar emdi yine boşalmadi gogslerm gecede sagmakla uğraşmak istenedm
Deneyim canim. Cok sag ol. Umarim iyi gelir. Simdi de pekmezle mayayi deneyim. Yalnizim incir icin disari cikamiycam da

He tabii alıyor dediğim o kadar zaten :)) sinir oluyor bi de süt gelmiyor diye bir de memeyi emerken birisi ona yaklaşınca dokununca sinirleniyor.bırakın da yemeğimi yiyeyim der gibi
Aynen eşim annem felan elini tutuyo nasl cekiyo elini bende bazen elini cekyrm memeyi tutcam diye ağzından cikaryo cnku nasl kizyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…