- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm duruyor o çizgi yaabu arada dikiş yerin hala kırmızı mı canım? bi de kahverengi çizgi oluştu ya doğumda o duruyor mu hala?
Benim ateş ölçerde ondan bende aynı şeyi merak ediyorum cnm
Evet ya tuhaf bir hassasiyet var. Banyoda kese bile yapamıyorum o bölgeye. Normal doğum olsaydı bitip gitmişti. Sezaryen sonrası zorKızlar sezaryen olanlara soruyorum ameliyat izinin üst kısmında tam hobege gelmeden ki bölgede bi tuhaf bi his hissediyor musunuz . tarif edemiyorum ama bi değişik sanki olmayan biseye dokunmak gibi :)))))
Canim aciktiginda emzirirsen gecer bu durum diye dusunuyorum.. benim ufaklik emip birakiyor eger ki emzirmezsem basliyor aglamaya zaten ellerini birakiyor yani sut gelmeyince :))Ben emzik vermiyorum oyle bos bos emmesi icime sinmiyor. Simdi elini emmeye calisiyor ilk nette baktigimda uzun sure emerse parmaklarda incelme falan diye yaziyordu korktum hatta emzik bile vermeyi dusundum. Sonra iyice arastirdim cogu bebekte varmis bu durum ve daha sonra kendiliginden birakiyorlarmis. Ins oyle olur anne olmak ne zormus herseye takiliyoruz biraz rahat olmak lazim sanirim
Tamam cnm sağol sorayım bende. Bizim ki şimdilik uyuyor inşallah akşama sıkıntı çıkarmazCanım ben giderken ağrı kesici verdim. Hemşire arayinca ver demişti .
5 tane olursa tetonozu ömür boyu koruyor sanirim. İlk bebeğim o yüzden vuruldum. Sordular ben unutmustum onlar hatırlattı
.
Anayim kiskanirim oglumu ben.. ya tabi cok sevindim keyfinin yerinde olmasina, kuzum kendine abi bile bulmusken :)Ne güzel işte canım sevsindaha ne istiyorsun
Canım bizde dün yaptırdık. Ateşi olmadı ama yavrucuk inliyordu. 1 çay kaşığı calpol verdim yarım saatte etkisini gösterdi inlemesi kesildi.
Canım ne başladı mukus mu? Bebegin sıkıntısı yoksa sen de üzülme bırak mukus olsun. O kadar incelemeyin şu kakaları..poposu pişikse bebek uyumuyorsa çok sancısı falan varsa ve doktor alerji dediyse dikkat edin. Bebeklerin sadece kakasını bu kadar incelersek ohoooo yanmışız.
Mesela benimki ne zaman ıapanak yada pazı yesem yemyeşil yapıyor. Ama o yemyeşil yapıyor diye yemekten vazgeçmedim arada yiyorum. Domates ilk yediğimde kıpkırmızı döküntü yaptı. Birkaç gün yemedim sonra yine yedim bakktım azıcık kızarmış. Şimdi az az yiyorum. Böyle böyle alışması lazım bünyelerinin.. yoksa 6 ay hiçbişey yemesek yada 3.4 ay böyle katı diyet yaparsak nasıl beslenecek bu çocuklar. Onlarıda geçtim bizim vücudumuzda çok kalsiyum vitamin elsikliği olacak. Biz saglam olalımki omlarda olsun.
Şimdilik uyuyor ateşi de yok. Akşama huzursuzluk yaparsa vereyim diyorum. Durduk yere vermek istemedim. Öğlenden beri uyuyo aşı uyuttu heralde.Ne güzel işte canım sevsindaha ne istiyorsun
Canım bizde dün yaptırdık. Ateşi olmadı ama yavrucuk inliyordu. 1 çay kaşığı calpol verdim yarım saatte etkisini gösterdi inlemesi kesildi.
Canım ne başladı mukus mu? Bebegin sıkıntısı yoksa sen de üzülme bırak mukus olsun. O kadar incelemeyin şu kakaları..poposu pişikse bebek uyumuyorsa çok sancısı falan varsa ve doktor alerji dediyse dikkat edin. Bebeklerin sadece kakasını bu kadar incelersek ohoooo yanmışız.
Mesela benimki ne zaman ıapanak yada pazı yesem yemyeşil yapıyor. Ama o yemyeşil yapıyor diye yemekten vazgeçmedim arada yiyorum. Domates ilk yediğimde kıpkırmızı döküntü yaptı. Birkaç gün yemedim sonra yine yedim bakktım azıcık kızarmış. Şimdi az az yiyorum. Böyle böyle alışması lazım bünyelerinin.. yoksa 6 ay hiçbişey yemesek yada 3.4 ay böyle katı diyet yaparsak nasıl beslenecek bu çocuklar. Onlarıda geçtim bizim vücudumuzda çok kalsiyum vitamin elsikliği olacak. Biz saglam olalımki omlarda olsun.
Ay unuttum valla hamileyken vurulmuştum. Sağlık ocağında sorsam bilirler mi acaba?Canım ikinci adını ne zmn vurulduy san 3. Aşının arasında 6 ay olması gerekiyor
O bende de var boşluk gibi sanki. Bende banyoda orayı elleyemiyorum acıcak gibi geliyor.Kızlar sezaryen olanlara soruyorum ameliyat izinin üst kısmında tam hobege gelmeden ki bölgede bi tuhaf bi his hissediyor musunuz . tarif edemiyorum ama bi değişik sanki olmayan biseye dokunmak gibi :)))))
Cnm sana aşı kartı vermediler miAy unuttum valla hamileyken vurulmuştum. Sağlık ocağında sorsam bilirler mi acaba?
Yok canim sadece mukus olsa zaten mukusumuz hep var emmeme gerilme kusma sanci basladi offfNe güzel işte canım sevsindaha ne istiyorsun
Bebeğin aşı kartı var bana da mı vermeleri lazımdı.Cnm sana aşı kartı vermediler mi
Valla bana 122 yatmisti.. belkide gelir duzeyine gore farklilasabiliyordur bilemiyorumKızlar süt parasını ne kadar aldınız? Şu 122 lira olan. Eşim çekmeye gitti 310 lira vermişler. Bir 122 yatmış bide 187 fazla değil mi siz ne kadar aldınız?
Bende öyle biliyorum. Eşimin sigortası fazla yatıyor ondan mı acaba. Yanlışlık mı oldu diyorum valla faiziyle geri alırlar sonra :)Valla bana 122 yatmisti.. belkide gelir duzeyine gore farklilasabiliyordur bilemiyorum
cocuk parasiyla karistirmayasin o 300 cunkuBende öyle biliyorum. Eşimin sigortası fazla yatıyor ondan mı acaba. Yanlışlık mı oldu diyorum valla faiziyle geri alırlar sonra :)
Evet cnm tetanoz vurulduğ umda aşı kartı verdi tarihleri yazıyordu sağlık ocağı kayıt yapıyor bilirler cnmBebeğin aşı kartı var bana da mı vermeleri lazımdı.