2016 Şubat Anneleri

Kızlar sezaryen olanlara soruyorum ameliyat izinin üst kısmında tam hobege gelmeden ki bölgede bi tuhaf bi his hissediyor musunuz . tarif edemiyorum ama bi değişik sanki olmayan biseye dokunmak gibi :)))))

akşama güzel yemekler yapayım, süsleneyim şıkır şıkır olam kocama süpriz yapayım dedim
ama yok çok üşeniyorum hiç gözüm yemiyor, paspallığa devam :D

Kızlar sezaryen olanlara soruyorum ameliyat izinin üst kısmında tam hobege gelmeden ki bölgede bi tuhaf bi his hissediyor musunuz . tarif edemiyorum ama bi değişik sanki olmayan biseye dokunmak gibi :)))))
Evet ya tuhaf bir hassasiyet var. Banyoda kese bile yapamıyorum o bölgeye. Normal doğum olsaydı bitip gitmişti. Sezaryen sonrası zor

Ben emzik vermiyorum oyle bos bos emmesi icime sinmiyor. Simdi elini emmeye calisiyor ilk nette baktigimda uzun sure emerse parmaklarda incelme falan diye yaziyordu korktum hatta emzik bile vermeyi dusundum. Sonra iyice arastirdim cogu bebekte varmis bu durum ve daha sonra kendiliginden birakiyorlarmis. Ins oyle olur anne olmak ne zormus herseye takiliyoruz biraz rahat olmak lazim sanirim
Canim aciktiginda emzirirsen gecer bu durum diye dusunuyorum.. benim ufaklik emip birakiyor eger ki emzirmezsem basliyor aglamaya zaten ellerini birakiyor yani sut gelmeyince :))

Canım ben giderken ağrı kesici verdim. Hemşire arayinca ver demişti .

5 tane olursa tetonozu ömür boyu koruyor sanirim. İlk bebeğim o yüzden vuruldum. Sordular ben unutmustum onlar hatırlattı
.
Tamam cnm sağol sorayım bende. Bizim ki şimdilik uyuyor inşallah akşama sıkıntı çıkarmaz

Ne güzel işte canım sevsin :KK66: daha ne istiyorsun :KK19:

Canım bizde dün yaptırdık. Ateşi olmadı ama yavrucuk inliyordu. 1 çay kaşığı calpol verdim yarım saatte etkisini gösterdi inlemesi kesildi.

Canım ne başladı mukus mu? Bebegin sıkıntısı yoksa sen de üzülme bırak mukus olsun. O kadar incelemeyin şu kakaları..poposu pişikse bebek uyumuyorsa çok sancısı falan varsa ve doktor alerji dediyse dikkat edin. Bebeklerin sadece kakasını bu kadar incelersek ohoooo yanmışız.
Mesela benimki ne zaman ıapanak yada pazı yesem yemyeşil yapıyor. Ama o yemyeşil yapıyor diye yemekten vazgeçmedim arada yiyorum. Domates ilk yediğimde kıpkırmızı döküntü yaptı. Birkaç gün yemedim sonra yine yedim bakktım azıcık kızarmış. Şimdi az az yiyorum. Böyle böyle alışması lazım bünyelerinin.. yoksa 6 ay hiçbişey yemesek yada 3.4 ay böyle katı diyet yaparsak nasıl beslenecek bu çocuklar. Onlarıda geçtim bizim vücudumuzda çok kalsiyum vitamin elsikliği olacak. Biz saglam olalımki omlarda olsun.
Anayim kiskanirim oglumu ben.. ya tabi cok sevindim keyfinin yerinde olmasina, kuzum kendine abi bile bulmusken :)

Canım bizde dün yaptırdık. Ateşi olmadı ama yavrucuk inliyordu. 1 çay kaşığı calpol verdim yarım saatte etkisini gösterdi inlemesi kesildi.

Canım ne başladı mukus mu? Bebegin sıkıntısı yoksa sen de üzülme bırak mukus olsun. O kadar incelemeyin şu kakaları..poposu pişikse bebek uyumuyorsa çok sancısı falan varsa ve doktor alerji dediyse dikkat edin. Bebeklerin sadece kakasını bu kadar incelersek ohoooo yanmışız.
Mesela benimki ne zaman ıapanak yada pazı yesem yemyeşil yapıyor. Ama o yemyeşil yapıyor diye yemekten vazgeçmedim arada yiyorum. Domates ilk yediğimde kıpkırmızı döküntü yaptı. Birkaç gün yemedim sonra yine yedim bakktım azıcık kızarmış. Şimdi az az yiyorum. Böyle böyle alışması lazım bünyelerinin.. yoksa 6 ay hiçbişey yemesek yada 3.4 ay böyle katı diyet yaparsak nasıl beslenecek bu çocuklar. Onlarıda geçtim bizim vücudumuzda çok kalsiyum vitamin elsikliği olacak. Biz saglam olalımki omlarda olsun.
Şimdilik uyuyor ateşi de yok. Akşama huzursuzluk yaparsa vereyim diyorum. Durduk yere vermek istemedim. Öğlenden beri uyuyo aşı uyuttu heralde.

O bende de var boşluk gibi sanki. Bende banyoda orayı elleyemiyorum acıcak gibi geliyor.

Kızlar süt parasını ne kadar aldınız? Şu 122 lira olan. Eşim çekmeye gitti 310 lira vermişler. Bir 122 yatmış bide 187 fazla değil mi siz ne kadar aldınız?

Biz de olduk asimizi bugun. Cok bagirdi kizim. Calpol verdim bakalim takip edicez. Aksam ben de mi suslensem acaba :) Yazik kocalarimiz paspal paspal goruyolar hep bizi :)

Yok canim sadece mukus olsa zaten mukusumuz hep var emmeme gerilme kusma sanci basladi offf

Kızlar süt parasını ne kadar aldınız? Şu 122 lira olan. Eşim çekmeye gitti 310 lira vermişler. Bir 122 yatmış bide 187 fazla değil mi siz ne kadar aldınız?
Valla bana 122 yatmisti.. belkide gelir duzeyine gore farklilasabiliyordur bilemiyorum

Back
X